Články

Videa

Nejznámější případ telekineze - (komentáře)

Skeeve
No je to o premysleni...
26. 11. 2008 12:24

Ja nerikam ze to je podvrh, ale mozny to je. Jak rikal Jav, proč hýbe jen kovovou krabičkou a v sirkach muze být magnet. Proc nepohla se sirkama proc hybala jen s kovovou krabickou ktera do sirek strkala ? ss sirkou by to přeci muselo být o dost jednodusi nez s tym velkym kovovym valcem. A s tym kompasem no ten myslim lezel na kovovym stolku a ten moh byt zmagnetizovanej to by stacilo a i kdyby nebyl tak moh byt nekde v okoli nekdo se silnym elektromagnetem a protoze kompas je citliva vecicka tak by to stacilo.
Klerik
hmm
10. 02. 2008 23:14

To video s Natashou Mova bylo dost husty, vypadalo to tak skutecne a jelikoz jsem empatik, tak jsem opravdu na ni videl, ze to jenom nehraje a ze kdyz se ji to povedlo, mela doopravdovou nefalsovanou radost
Liban
Pro Albuse
30. 01. 2008 18:29

Ne ne, ta "koule" nejde vidět. Aspon já jí nevidim, ale někde sem čet, že může mít barevný nádech. Na videu taky nejde vidět. Vytvořit jí není žádná věda. Dej ruce před sebe, tak 10-20 cm dlaněma od sebe a představ si, že je mezi nima neviditélné napětí. Pochvíli začnou ruce mravenčit a je to jak když je mezi dlaněma stlačená energie a ty jí můžeš přiblížením a oddálením rukou stlačovat:)
Albus
energie tela (pro Liban)
30. 01. 2008 17:14

Vážně tu kouli dokážeš vytvořit? Vidíš ji?
PSITEST
yep
29. 01. 2008 21:58

telekineze je myslim ze silnejsia predmeti by mal dokazat rukov pritiahnut alebo posunut aj na 3 metre
Jav
třeba podvrh..
24. 01. 2008 22:55

proč ten stůl není skleněný a proč tak baba hýbe jen kovovou plechovkou? pak vté krabičcě muže být něco železného an ěkdo pod stolem s magnetem muže stím hýbat a ejhle, telekineze....
Liban
energie těla
24. 01. 2008 18:19

Jak jsem se dočet na netu existují dva druhy telekineze. Jeden, že člověk se na něco soustředí pouze pohledem a pak to třeba zvedne myslí do vzduchu no nvm:) a druhý z tohodle videa. Ta žena hýbe věcmi pouze v bezprostřední blízkosti pomocí "energetické koule", kterou si vytvořila v dlaních. Spíš než telekineze je to umění využít svou tělesnou energii. Tu "kouli" umím taky vytvořit, ale zdaleka ne tak silnou (zatím jsem s ničím nepohnul:)