Články

Zajímavosti

Kristus neprišiel zomrieť na kríži! - (komentáře)

garias111
myslím...
23. 09. 2008 12:50

ja myslím, že autor má úplnú pravdu. Kto alebo "čo" vyslalo tohoto človeka splniť túto úlou je zatiaľ tajomstvom. Áno povedal som človeka. Ježiš bol skutočne človek. Nebol synom božím tak ako to chápeme dnes. Ja myslím, že nás pozorujú mimozemšťania, nech sa smeješ ako chceš... Veškeré záhady majú na starosti, ako aj podivné veci a úkazy. Ježiš bol ten ktorého poslali na záchranu ľudstva. V sumerských knihách sa písalo o príchode muža, bol ním Ježiš? Píše sa aj že už žije v dnešnej dobe podobný muž, narodil sa niekedy po roku 1998, a osud čaká na jeho "oživenie".
garias111
?
23. 09. 2008 12:47

kto si myslí, že drístam, odporúčam čítať množstvo dokumentov, čím starších, tým lepšie. Napr samotný duchovia, podivné tvory, nájdené kostri draka, malých ľudkov ale aj ľudí veľkých 12 metrov, taktiež maľby staré 5000 rokov na ktorých sú lietajúce taniere a pod, hľadajte, to čo vieme je ešte jedno veľké NIČ na pochopenie pravdy. Ja verím že naša dĺžka života bude stačiť na aspoň malinké pochopenie pravdy.
Deepblue
nobrain
15. 09. 2008 7:12

Zeitgeist je tendenční leporelo násilně složené z mediálních "skutečností", polopravd a domněnek. Podobná sdělení opravdu nelze brát vážně. Takovéto uměliny vznikají na základě vytyčené kostry příběhu a pak se obalují příhodným "masem", aby výsledný dojem působil jako objevná a šokující skutečnost. Chybí serióznost podkladů, vše trpí násilnou manipulací s fakty dobarvených fantazií. Samozřejmě některé jednotlivé skutečnosti mohou být autentické, ale opět přetvořené k vlastnímu obrazu mediálního záměru. Proto tento dokument nemá téměř žádnou vypovídající faktickou hodnotu.
nobrain
asd
14. 09. 2008 18:08

kristun mozno ani neexistuval kuknite si zeitgeist 1.cast o nabozenstve kristus bol hvieza ... turinske platno sa zistilo ze je stare okolo 500 rokov cize zas nic ... zite podla logiky radujte sa atd , to je kristus.
Věra
pro MŠ
14. 09. 2008 16:13

Já jsem cesta, pravda i život,sdělil Ježíš Kristus, Jeho život je ukázkou vnitřních stavů člověka který jde v jeho šlépějích. Smrtí na kříži je ukázána smrt Ega, po kterém následuje znovuzrození. Toto vše Kristus věděl dopředu, protože byl synem boha otce, vtělení boží, ti co ho umučili nevěděli co činí . Bůh netrestá ale oni se potrestali sami zákonem příčiny a následku.
Deepblue
:)
14. 09. 2008 13:32

Kristova oběť na kříži, jako Boha a člověka v jedné osobě je naprosto klíčovou událostí celých dějin stvoření. Chápu, že Satan by vyměnil vše za jediný den, kdy by zabránil ukřižování Krista. Tehdy se totiž stalo, že Satan shořel se všemi svými plány. Vše by dal za vymazaní jediného dne v dějinách stvoření - Velkého pátku. Vše co Satana nevýslovně pálí je den Kristova ukřižování a následného zmrtvýchvstání. Kristova oběť je nezastupitelná, absolutní a vítězná. A za to Bohu díky!
Jaroslav
Pro MS
13. 09. 2008 5:39

V první řadě p. Šupa vám dle svého svědomí a poznání musím opět zdělit, že pokud budete konzumovat maso nikdy se v tom svém Slovenku neprobudíte. Dále mne zaráží jak víte, aniž by jste byl Kristus co vlastně Kristus sám doopravdy chtěl. Jinak mi připadáte jak novodobý Krištof Kolumbus, neustále něco objevujete, alé také mi připadá, že jste neobjevil lautr nic nového, vlastně ani nechápu proč se s vámi zdržuji, nikdy jste mi neodpověděl a administrátoři těchto stránek ze mne udělali hlupáka, když zde uvádím své pocity a reakce na vaše články.