Články

Zamyšlení

Duchovní cesta životem - (komentáře)

Věra
pro Angellinoo
14. 03. 2009 22:08

Moje duchovní cesta pramení jen ze života, který nebyl až tak kdovíjaký, ale nikdy nepíši to co není pravda. Málo rozumíš tomu jak se duchovno projevuje, když si uvědomíš, že bůh je opravdu ve všem tak proč ne na internetu ? Ale mým úkolem není někoho přesvědčovat o tom co jsem , mé poslání spočívá úplně v něčem jiném, snažit se přiblížit duchovní pravdy a dát je do souvislostí s obyčejným životem.
angellinoo
d.l
5. 03. 2009 16:13

myslim ze ze tve vyjadrovani nepline az tak z duchovniho poznani ale stoji za tim par knizek zabivajici se dusevnim citenim cloveka-clovek ktery by byl v teto fazi nema absolutne zadne pochopeni pro vec jako je internet a tudiz by tuto metodu vzdelavani zavrhoval...ale jinak kvalitni nazor,jsem rad ze aspon nekteri lide maji snazivost se zabyvat samo sebou
Věra
Girasole
3. 12. 2008 11:04

Děkuji za pochopení.
Girasole
Milá Věro.
3. 12. 2008 10:19

moc hezky jsi to napsala... Tak to je. Škoda, že Tvůj článek někdo pochopil jako urážku ke své osobě. Přeji Ti hodně štěstí na Tvé cestě.
iv
...
3. 12. 2008 4:45

Osobne si myslim ze pouzita oznaceni jako mene kvalitnejsi bytost nejsou vhodna.Duse se deli podle vyspelosti.Zivot je jako skola a my jsme zaci a kazdy z nas je proste v jine tride.
snake77
uf!
3. 12. 2008 3:32

Som nevedel, že narcizmus, egomaniactvo a nadradovanie sa nad druhé bytosti patrí k duchovnému životu. Keď už si taký ubermench a urážaš druhých bez dôvodu a z predsudkami tak by neškodilo sa naučiť písať trocha inteligentne a zo štýlom a nie jak keby si čítala celý život komixi. Oslavovanie svojho ega by si tiež mohla aspon troška zakryť, lebo aj Jaroslav si všimol tvoju nadutosť ktorá je do očí bijúca.
Věra
pro Jaroslava
2. 12. 2008 21:45

Jaroslave velice by si mě potěšil, kdyby si už nepsal, že tě nechápu, chápu tě více než ty si myslíš ale všimla jsem si že si to už napsal vícekrát,uvědom si, že bůh k tobě mluví, také prostřednictvím lidí tak si nemysli, že tě někdo nechápe, potom by tě ani bůh nechápal a uvědom si, že stejný názor, by byl brzy stagnující a my přeci chceme se jeden od druhého učit.Nic není náhoda ani toto dopisování. Mír s tebou.
Jaroslav
Věro
2. 12. 2008 14:36

Musím tě tedy pochválit, že jsi se neurazila, a proto ti to ještě přiblížím: vyznávám bratrství a jsem ten poslední, i kdybych byl první a vždy budu bojovat za rovnoprávnost, já vím že mne nechápeš, ale dnes si tě vážím, protože můj komentář byl hrubý a ty jsi to přešla, měj se hezky.
Věra
pro Jaroslava
2. 12. 2008 14:29

Víš Jaroslave, vždycky máme pod sebou méně kvalitnější bytosti a ty více kvalitní jsou zase nad námi, to je úplně normální. Víš proč není vše pro každého, protože každý by měl pátrat sám v sobě, kdyby si chtěl sdělit někomu něco, co mu nepatří, tak by jsi zastavil jeho duchovní postup.
Jaroslav
Věro
2. 12. 2008 9:16

Jestli jsi schopna napsat termíny jako: méně kvalitnější bytosti, nebo že jsi lepší člověk než je on, či mohla bych vám vyprávět, není to ovšem jen tak pro každého tak tím podle mne prokazuješ pouze svou nadutost a v žádném případě duchovnost a už vůbec né lidskost, tvé myšlení je opravdu na pováženou a toto je poslední můj komentář k tobě.
Valda
Ano
30. 11. 2008 13:27

Hezky jsi uvedla, že jsi byla na konci vedena zevnitř. Myslím si, že odprostit se v určité vyspělé fázi od učitelů, ať už to zařídí osud, nebo je to tvé rozhodnutí, je nezbytné pro každého, kdo chce objevovat skutečnou pravdu. Mohlo by se stát, že by si učitele obdivovala a rozdmýchávala jen své ego. Z počátku může být nezbytné nechat se vést učitelem, později na překážku.