Články

Záhady a tajemno

Utajené projekty - genetické klony - (komentáře)

Morld
:-)
3. 05. 2009 20:31

nu vsugerovat:-) z osobních skuseností vím ze psychika ma mensí silu nez fyzika.vedecká spolecnost by teda mela zacat uvazovat nad necím fyzickým co zachrání situaci.
Zbyněk P
Morld-e,
30. 04. 2009 21:00

přiznám se, že si nedovedu představit kladně řešenou situaci, kdy v laboratořích velmi úspěšně vytváří a zkouší klony a jiné nebezpečnosti (pro lidi), a aby titíž pracovníci laboratoří (či jejich nadřízení) odolali takovému obrovskému svádění a lákání uplatnit své výzkumy v praxi. To je příliš svádivá situace na to, aby to v člověku nevyvolalo obrovský plamen lakoty, chtíče po mamonu a uznání ve světě vědy, a touhy po jiných obrovských výhodách, které s tím vším souvisí. Tak takový vnitřní boj padne na pracovníka laboratoří, když bude míti v ruce něco "bombastického", a co se dá velmi dobře zpeněžit. Vážený kolego Morld-e, to, i kdyby jste mne jakkolivě prosil, či mi vyhrožoval, tak na takovou optimistickou pohádku nepřikývnu, neboť lid-dav je zcela jinde, než-li se ubírá mé přesvědčení podložené realitou, chováním a reakcemi dnešního člověka. Z takového jednání davu-lidí vskutku čiší blbost až debilita, naivita, sobectví, obrovské sklony k davovému šílení, atd. Je pravda, že občas i ohleduplnnost a lusku potkám, to musím uznat, ale toho je jak šafránu. Bohužel, že se tak děje, tak, ještě jednou bohužel, na to doplatíme všichni bez vyjímky. To samozřejmě neplatí pro Illumináty, kteří asi takové svinstvo nejedí. Ale budíž. Již je to v oběhu a tudíž musíme na to nějak reagovat. A jak jinak, než-li abychom použili stejnou zbraň, kterou Illumináti používají, ale tentokrát vskutku pro naše dobro. Nebo-li musíme sami sobě vsugerovat ( a to pěkně natvrdo), že nám ty předkládané sračky neublíží. Ano, je to tak, je třeba použíti autosugesci na vytvoření odolnosti. Lituji včely, čmeláky, aj. že to nejvíce "odskáčí". Již dlouho jsem nepoužil nějaké rčení. Tedy :"Kdo chce kam, pomožme mu tam (ale bez nás samotných)". Přeji hezký večer. Zbynek P.
Morld
:-)
30. 04. 2009 19:43

neměl sem namysli technolgie klonování ,ale prímo její vysledky vpoustet do harmonicky vyvázené prirody a nedej moze s tím jeste krmit lidi.bouzel kdyz se podívam na kdejaké lupínky nestačím se divit(modifikovanej skrob) celé jsme to az príliz urychlili a bude to mít dalekosáhlé nasledky!! pricemz první dusledky uz pricházejí aneb 30% ¨celosvetové populace vcel uz zprovodily ze sveta klonované sračky.nicméně o tomhle mluvili americká proroctví a mluvili také o tom ze vcely budou jen první v rade jakozto prijmý konzomenti.je tedy jen otazkou casu nez prijde na radu clovek.lidstvo proste jeste není duchovne ani technologicky vyzrale pro tak slozite operace premeny cele biosfery. zátím bych to nechal uzavreným laboratorím dokud nebudeme znát vsechna uskalí.nicméně sem sto presvedcen ze priroda se opet prizpusobí.bojím se vsak ze na extrem se prizpusobí opet extremem coz dosvedcují zmeny v chování zvírat.mnoho druhu se stává stale agresivnejsími a invazivnějšími.muzeme se tedy dockat ze budeme brzy bojovat o dominanci na zemi s jiným druhem napr. mravenci jejichž celková vaha odpovídá celkové vaze lidstva.s tohoto duvodu dejme od aplikace genetiky ruce pryč i bez ní děláme osudové chyby pro planetarní ekosystém.jednou onoho opravnění mozná dosahnem stejne jako nasi stvoritelé ikdyz i oni se parkrat sekli.s cehoz pak vznikla opet neharmonizovaná monstra typu minotaurus,kentaurus a podobně.
Zbyněk P
Morld-e,
30. 04. 2009 10:08

souhlasím s Vámi v tom, že příroda jest příroda, a že člověk, i kdyby se na uči postavil, nebo si prst v pr... zalomil, tak její úroveň (té přírody) nikdy nedosáhne. Co se však té druhé Vaší myšlenky týče, cítím, že jste nepolepšitelným optimistou, neboť na to, aby se upustilo od klonování (včetně různých modifikací) není lidstvo ještě ve správném vyzrání. A kdo ví, zda-li vůbec bude???? Nebo-li, jak uvádím v dřívějším příspěvku, vždy se najdou jedinci, kteří upřednostňují kariérní uznání, mamon a moc (i pro jednodušší manipulaci s davem). Přiznejme si otevřeně, že bohužel masa (tedy obyčejný lid) k těmto záležitostem nená přístup, neboť té problematice klonování vůbec nerozumí, a hlavně, je jí to (té mase) zcela "šumafuk", neboť si není schopna uvědomit negatívních dopadů s tím spojených. Rovněž je třeba si uvědomit a přiznat, že pokud se jich to přímo netýká, tak jsou toho názoru, že ať si vědci dělají co chtějí, hlavně že oni (ten dav), má co jíst, kde a jak se bavit, a hlavně, že na to všechno oni sehnali peníze. Jak hlubokomyslná úvaha toho davu, že??? Jak nadherný optimismus z této informace plyne, že??? Bohužel, vážený kolego Morld-e, my s tím nic neuděláme. Jediná cesta dle mne spočívá v tom, že nebudeme jako ten dav, ale že začneme na sobě intenzivně duchovně pracovat, abychom si udrželi svůj vlastní názor, svůj čistý, nezávislý a svobodný postoj a nenechali se nikým a ničím vtáhnout do davového šílenství. Toto je dle mne jediná cesta, jak udržet sama-sebe ve svobodném názoru a postoji, a tím pomaloučku usměrňovat dopady jak na sebe, tak i na své blízké okolí, a nepatrně, vskutku nepatrně napravovali chyby těch ostatních. Přeji hezký den. Zbynek P.
Morld
:-)
29. 04. 2009 21:58

presto ze clovek získava uroven na níz muze zacít prímo tvori bozí dílo.stale nezískáva potrebnou uroven proverení.zatím by se melo zajistit,aby se klonování a ruzné modifikace nedostali mezi lidi a probíhaly ciste experimentálně dokud lidstvo nedosáhne tak vysoké urovně ,dokazalo myslet na vsechny nasledky ,které tím stvorí.nicméně nejsme nicím jiným nez dukazem necího genetickeho experimentu.nejlepsím vedcem vsak vzdy zustane buh-príroda a ani ta nejvypelejsí technologie se mu nikdy nedokáze vyrovnat..
Zbyněk P
Vážení,
29. 04. 2009 17:39

a co jste si mysleli, že svět patří lidem ??? Naivní, vskutku naivní !!!! Již od prvopočátku je zřejmé, že vždy někdo zcela vážně sní a plánuje, a dělá vše pro usurpaci planety a lidí pro své, a jedině své potřeby, nálady a chtíče !!! My lidé jsme vskutku "nic" v jejich plánech!!! Ano, je pravda, že někteří si myslí, že již dosáhli určitého stupně zasvěcení (mám na mysli stupně zasvěcení Illuminátů), ale pravda je taková, že i ti, kteří mají určitý stupének (oproti ostatním lidem) jsou lehce nahraditelní - třeba tím, že má jiné oči, než-li se chce, nebo že nemá správné genetické základy, aj.). Prosím, mějte na mysli, že jsou jedinci, kteří si myslí, že jsou vskutku bohy a mohou si dovolit vše - i z hlediska majetnosti. Není snad sdostatek indícií a informací o těch, kteří tak uvažují a tak jednají??? Ano, je to silně destruující, ale přece nejsme žádné sračky, abychom jim to usnadnili!!! Již tím, že budeme budovat sami sebe, že nebudeme podléhat davové psychóze, to je již začátek našeho úspěchu. A spojíme-li se všichni, takto uvažující a jednající, potom je pochopitelné, že musí ONI narazit. Přeji hezký den. Zbyněk P.
garias
isteže sa
28. 04. 2009 21:39

jedná iba o hypotézu. Výskum DNA ale vraj naozaj existuje vo veľkom, a jej vplyv na emócie živých bytostí (všetkých) je potvrdený. Jej usmernenie naozaj ovplyvní chovanie daného tvora. Možno preto sú zvieratá také aké sú, a ľudia taký hádaví, arogantní, pyšní a pod. Jednoducho nech si teraz ako toto čítate, zatvoríte oči, a poviete si: "už nikdy sa neurazím, nenahnevám, nikomu nezanadávam, vedzte, že sa to po čase stane automaticky. Či budete na túto prísahu myslieť alebo nie. Na tom vôbec nezáleží. Ak sa naskytne príležitosť, ihneď túto prísahu PODVEDOME porušíte. Ako je to možné...? Len tak podľa mňa, že daná reakcia je hlboko zakorenená v ľudskom organizmu a zrejme neexistuje možnosť ako tomu predísť. Jedine ak tvrdím, veľmi ťažkým tréningom. Potom by sme si možno dokázali vytvoriť super silnú osobnosť, ktorú len tak dačo nevyvedie z miery. Je to ale extrémne ťažké. (Pocity hnevu mám na príklad nie že sa rozkričíte, ale pocítite tento pocit v hrudi aj keď na chvíľu a pod.)
objavovatel
k tym obrazkom
28. 04. 2009 21:21

Ten prvy obrazok sa mi moc nepodoba na klon. Skor na nejaku figurinu alebo sochu. A ku tej druhej fotke je tazko povedat ci ma naozaj taky tvar ta sosovka. Ako je vidiet tak ta fotka je v malom rozliseni a malom pocte farieb takze je priskoro ku zaverom. Pri takej kvalite fotky nieje problem prerobit tvat tej sosovky bez povsimnutia....je to diskutabilne. Je ale jasne ze robia a aj robili pokusi na DNA. Vedcom co sa nudia to neda rypat do takychto veci. Keby za take platy radsej nieco uzitocnejsie robili...