Články

Meditace a relaxace

Léčivá síla snů - (komentáře)

Svatava J.
reakce na dotaz
14. 06. 2009 18:17

Osobně si nemyslím, že se jednalo o pouhou náhodu. Sen připojuje k našemu vědomému poznání něco důležitého. Někdy může být i varováním. Pokud Vás tato otázka zajímá, doporučuji studium děl C. G. Junga. Můžete začít třeba s knihou Vzpomínky, sny, myšlenky C. G. Junga od A. Jaffé. Srdečně zdraví S.J.
krakonos222
Sen je i varovani.
26. 05. 2009 18:45

Jiz jsem jinde psal o zivych snech.To co se mi zdalo se zanedlouho splnilo.Jak to vysvetlite?Byla to jen pouha nahoda nebo nejake varovani?Jiz jsem jinde psal ze se mi zdalo ze se ritim z kopce s kamionem a nemohu zabrzdit.Za tyden to uz ale bylo doopravdy.Dalsi sen-lide utikaji,blesky,kour,zmatek-.Po probuzeni jsem byl v jistem neklidu.Podvedome jsem uvazoval co se stane.Byl jsem v urcitem neklidu jako nikdy pred tim.Ja byl zrovna v zari 2001 v USA.Druhy den byla letadla s teroristy ve vezich WTC.Ze by zase nahoda?Tech snu jsem mel vic ale to by bylo na dlouho.Muzete to nejak vysvetlit?
Věra
k článku
17. 05. 2009 19:34

Něco na tom je.Sny jak píšete je docela komplikovaná záležitost. Ne každý sen se nechá úspěšně vyložit, nebo rozebrat Jelikož sen pochází z nevědomí, tak velmi záleží na znalosti sama sebe. Jak dalece je člověk očištěn tak se jeho sen postupně mění ve vědomou záležitost, potom už se sen nedá vykládat jako sen ale jako skutečnost.