Články

Záhady a tajemno

Dravci - energetičtí paraziti - (komentáře)

Steigerwp
Ano
30. 10. 2009 15:24

to máš tedy pravdu Vladimíre. A syfilis chytil podle nejnovějších výzkumů od Stalina, když spolu dováděli ve vaně.
Nedalo mi to a navštívil jsem stránky toho PCH. Tak to je tedy opravdu něco. Hlavně ta biografie. To se ani nedá komentovat. Opravdu úsměvné. Ještě jsem tam marně hledal záznam o jeho hrdinském činu v Břeclavi na nádraží, kde v roce 2008 zabránil tragickému střetu dvou rychlíků tím, že mezi ně strčil svou hlavu.
vladimír
pro Syraell
16. 10. 2009 9:49

A zrovna s citací, kterou jsi užila se já PLNĚ ZTOTOŽŇUJI. Lenin byl homosexuálním syfilitickým monstrem.
Syraell
Milý pane,
15. 10. 2009 15:49

nemůžu se nepřipojit k výše reagujícím čtenářům.
Za vše hovoří třeba věta: nikdy by jim nemohla vládnout taková monstra jako homosexuální syfilitik závislý na kokainu -Lenin.
Když pominu bezduchý obsah, je to navíc ještě xenofobní pamflet.
vladimír
komentář
12. 10. 2009 17:59

Individum Petr Chobot, pokud si tedy dobře vzpomínám, svého času otrávilo, při jednom ze svých sektářských sezení, několik desítek lidí jakýmsi jedem (prý) z amazonských pralesů. Otrávení byli převezeni na ARO a JIP a naštěstí zachráněni. Sám Chobot pak strávil jistý čas ve vazební věznici, načež byl propuštěn jakožto nesvéprávný... Inu, jeho stránky nejsou jistě ideálním zdrojem ani inspirací.
orime
Administrátorovi:
12. 10. 2009 9:53

velice "hodnotný" článek ze vskutku "obohacujícího" zdroje (díky za odkaz, fakt jsem se pobavila), ostatně, jako většina článků, která je zde poslední dobou uveřejňována. Kdyby tento web měl sloužit jako veselá estráda, brala bych to, ale bojím se, že zde čerpá vědomosti spousta mladých a nezkušených lidí, kteří po této četbě můžou snadno zblbnout.
Za pana Chobota, z jehož análů jste čerpal :-), mluví už například to, že, cituji z jeho bibliografie:" PCH nikdy nekritizoval "konzumní" způsob života ani nevyčítal lidstvu, že je "nevyvinuté", naopak tvrdil, že pro milióny lidí je jezení hamburgeru a dívání se na televizi skvělou jógou a výborným duchovním cvičením, neboť jejich bytostná jádra pocházejí ze světů na ještě nižší frekvenci."
Škoda. Tento web měl šanci být něčím serioznějším, než čím se nakonec stal.