Články

Zajímavosti

Mimozemšťané žijí mezi námi.. - (komentáře)

Zbyněk P
Pro daiterr,
20. 07. 2010 20:02

kolego, máte zajímavý pohled, ke kterému se z části přikláním. Dovolím si ale malušenké rozšíření Vašeho přehledu jednotlivých pojmů. Jde mi o to jablko a hada, které uvádíte. Ano správně, vůbec nejde o jablko, ale o semeno v něm. A had představuje mužský penis. Takže, když to dáme vše dohromady, tak z toho vypadne to, že Adam a Eva ve svém poznávání v ráji dospěli k tomu, že si zasouložili a proto byli vyhnáni z Ráje. Pevně věřím, že následné dedukce si každý doplní sám. Ano, bible, resp. Stvoření světa, v podstatě není ničím jiným, než-li popisování sexuálních tužeb, přání a zplození dítěte. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Liban
daiterr:
20. 06. 2010 2:16

Já s tebou naprosto souhlasím;) Nevím, jestli jste někdo třeba viděli film "Gauneři", kde si stejně tak vtipně Quentin Tarantino vysvětluje význam Madoniny písně "Like a virgin"... nechci to tu zbytečně rozebírat, ale to jeho osobitý vysvětlení je založený na skrytém podtextu a zní celkem logicky, ovšem Madona samotná mu poté vzkázala, že text rozhodně takový skrytý význam nemá:)
Tím chci jenom naznačit, že i zdánlivé konspirační teorie mohou mít vlastně daleko reálnější a zcela "nekonspirační" původ;)
Morld
:-)
19. 06. 2010 22:51

když se tady pořád tak přestřelujte konspiračníma teoriema, řeknu vám jen to, že jediný pitomý fakt, jako např. že určité procento lidské DNA se nevyskytuje v žádném jiném tvoru na zemi, mě vede k názoru, že jsme mimozemštané... evoluční teorie jsou už dávno zválcované... je tedy jen jediná varianta:-) už není o čem rozvažovat je to jen oddalování pravdy...
Grush
2daiterr
19. 06. 2010 18:12

za vodítko srdečně děkuji, ale nekomentoval jsem Tebe :-)
daiterr
:o)
19. 06. 2010 8:18

Grushi, tohle ber jako vodítko:

"Je to tu moc vážné, takže trošku to tu zkusím "zkonspiračnit", abyste se zasmáli. Zde je pár "indicií"

****

Měla to být ironie trochu - na jednu stranu..

Na druhou stranu - zkoumal jsi odkazy dávných civilizací? Četl jsi Ramájánu a Mahabhárátu? Slyšel jsi pověsti Dogonů? Aborighines? A jiných? Zkoumal jsi někdy datování Genesis? Podíval ses na všechno trochu z jiného úhlu pohledu? Odpověz si sám..

Důkazy jsou a také nejsou. Záleží na tom, KDO a JAK se na ně dívá. Vše je relativní. To je jak s hmotou. Vždy budu tvrdit, že hmota neexistuje, je pouze energie, nic více. I když 99 procent lidí řekne opak. To naše vnímání reality je hodně závislé na tom, JAK se na ni díváme. Pak hodně také záleží na tom, kdo potřebuje, abychom se na naši realitu dívali právě takhle a ne jinak "o)

Náš pes je dareba darebný - mám pro to důkazy.. Ovšem přítelkyně tvrdí, že je to andílek, nejlepší mezi psy - a také má na to důkazy.. A teď hledej "pravdu".. "oP
Grush
to happy
18. 06. 2010 20:32

jak tak koukám dopouštíš se stejné chyby jako mnoho jiných, když tvrdíš "1 to v tomto případě rozhodně nebude". Divil bych se, kdybys měl důkaz. Můžeš mít nanejvýš indicie, takže své "rozhodné" tvrzení opíráš pouze o více či méně pravděpodobné domněnky. Dokud všechny tyto "statistické" odhady nepodpoří jeden jediný nový reálný nález, bude to jen plácání do větru v rozmezí nula až nekonečno. Nic víc. :-)
daiterr
ještě dodatek
18. 06. 2010 15:39

Když už jsem tu naťuknul "víru", tak vysvětlím, na co jsem narážel:

Tak za prvé - zřejmě tady máme dvě linie "víry", která se nám mísí přesně tak, jak ti dva hadi na holi ve znaku. Jedna víra je předávaná po tisíciletí - opisovaná, přibájená, domyšlená. Druhá víra - to je takový ten pocit v nás, kdy "cosi" cítíme, jen zřídka to umíme pojmenovat a po jisté době najednou "už víme", že "jsme" součástí "celku", že jsme součástí této Jednoty a že jsme odkudsi sem na Zemi přišli "studovat", abychom poučeni se opět vrátili.

A vidím to tak (samozřejmě svůj pohled na věc), že přechod mezi tou první vírou domestikovanou k té víře v našem srdci je právě vývoj, kterým si máme projít.

Za druhé - pravdu si strčte za klobouk, protože pravda = iluze = fotka daného vnímání = názor na danou situaci nyní a teď. (Samozřejmě to "strčení" myslím v legraci, ne jako nadávku!) To je jak časem. Teď je 14.44... to je ta pomíjivá "pravda".. To je ten názor na danou situaci. Samozřejmě iluze, která je nahrazena novou iluzí, že "je právě tolik kolik je, protože vaše oblíbená stanice..." Ehm... je 14.45... A tak dále.

Za třetí - Bůh v mém osobním podání (schválně říkám v mém osobním, aby zas někdo nepaštěkoval, že tu za kohosi píšu. Ne, je to opět můj osobní náhled a názor.) by mohl být Někdo, Něco, Entita (to vše jako pozůstatek "domestikované" víry) a nebo bychom Bohem mohli být všichni, protože pokud na počátku byla energie, pak jsme všichni její součástí, tudíž jeden Celek a tedy i Bůh? Toto zatím nemám pořešené a jako všichni okolo se učím. Až mi docvakne víc (jestli teda někdy) tak určitě hodím do placu zase další "kyd" pro pobavení.
daiterr
:oP
18. 06. 2010 15:26

Je to tu moc vážné, takže trošku to tu zkusím "zkonspiračnit", abyste se zasmáli. Zde je pár "indicií":

Adam + Eva + ráj => stvořeni "Bohy" jako výsledek mezidruhového křížení => cílem bylo vytvořit rasu otroků na tvrdou práci => odkazy na toto lze vystopovat nejen ve staroindických "Védách", ale také u Dogonů, Australských Aborighines, Mayů a dalších kultur, které již jen koexistují (Sumerové)

Had => symbol jednak pro "moudrost", ale hlavně symbol pro tvůrce lidské rasy, kteří sem původně (od Síria?) přiletěli, aby kolonizovali planetu - dnešní, ještěří rasa (Greys?) => dodnes symbol pro "léčení" (Aeskulapova hůl), také zároveň symbolem DNA, ze které bylo (nejen) lidstvo "stvořeno"..

Adam + Eva => možná původní jména: Thor/Indar/Adam a Idun/Atueni/Athena/Eva

Jablko => symbol života u většiny starých civilizací. "Adam s Evou" neslupli jablko, ale zřejmě se někde hezky "mrouskli" v hájku a dali tak základ prvnímu z potomků.

Had, co nabízí jablko => Symbolicky - had/DNA + jablko/symbol života = nový potomek (také symbol množení se)

Prvotní hřích => obávám se, že toto je totální zkomolenina různých výkladů "písma" právě z ještě původnějších výkladů a jejich úprav podle toho, jak si to kdo ve svém "náhlém prozření a osvícení" upravil podle potřeby a dal lidem v plen..

Vyhnání z ráje => symbolika události, kdy Áda s Evčou byli spolu s dalšími "páry" (po jednom z každého druhu) vyexpedováni na Zemský povrch (u pohoří Atlasu, Afrika?) a následně byly "podmořské laboratoře" zničeny, včetně "nepovedeného" materiálu => odkazy opět ve všech starobylých civilizacích..

Potopa => symbolika na výše popsanou událost (podmořské laboratoře a jejich zatopení vodou) => Noe + archa = vysazení vzorků (po páru z každého druhu) na souš... Opět odkazy ve všech starých civilizacích.

Křesťanství (a Islám) => stopy vedou k Esejcům => dále stopy vedou od monoteismu ke staršímu "módnímu trendu" - mnohobožství (Řecko a další) => odtud vedou stopy do Egypta => Sumer, Babylonie, Akkadie.... atd. => jsou zmiňovány civilizace jako Atlantis a Mu (Lemurie) => vede to ještě dále (dle staroindických Véd)

Genesis - jistě úctyhodné dílo, ze kterého později vycházel i Nový zákon, ovšem Genesis vznikala v době, kdy už "odkvétala" jedna z nejstarších říší - Egypt.. Takže nechat "stvořit svět" zrovna v době, kdy Egypt už byl pomalu za "zenitem" a Sumerové, či Akkáďané to "měli již dávno za sebou", je přinejmenším zavádějící..

Jo to kdyby se v datech Genesis trošku popřidávala sem tam nějaká nula, tak to by bylo mnohem akceptovatelnější. Takhle je to jen "Ham-Foraš".. Jo to kdyby byl "Šém-Ham-Foraš", tak to už by bylo něco, to jo... Jen nějak ty nuly chybí.. To třeba Staroindické Eposy jsou pravý opak - tam se to nejen hemží "Vimanama" a vzájemnou válkou "Bohů" (sakra fajní Bohové..), ale i datování má grády - miliony let tam jen lítají..


***

Zde je linie příběhu:

Slyšte, slyšte pohádku pro odpolední pobavení - bylo nebylo, kdysi před dávnými a dávnými lety, ve velice vzdálené galaxii, byla jedna planeta Země. Tuto planetu zkolonizovali parchanti reptiliánští a protože byli zdechlí jak capi, tak si na práci vytvořili lidi jako otroky. No a samozřejmě víte, jak to chodí. Roupama už nevěděli co by (ti reptoši..) a tak místo toho, aby to našli v... No prostě na jistém místě, tak to se jen šoustalo s lidma (vznik Nephilim, dětí "Bohů"), chlastalo a dělal se bordel, začala to být nuda, takže se trumfovali, kdo je lepší a kdo z koho.

A to vedlo k "válkám Bohů", kdy se ti šufani mezi sebou likvidovali navzájem. "Nebeská" města (základny) byli napadány "Vimany" (něco jako útočné meziplanetární plavidlo) a tak nám ti "Bohové" trošku prořídli.. Mimoto - jednak se o tomto dozvěděli zřejmě tam někde u Síria a vzkázali, že si sem na Zemi dojedou udělat pořádky, takže milé reptiliánské beštyjky se zdekovaly do podzemních měst a odtud hezky dodnes kočírují DNA loutky, zvané "lidi"..

Odkazy na tyto "orchydeje" (orgie) se dostaly do "análů" všech tehdy populárních literárních děl, jsa zdatně vysekávány nejprve do skal, pak psány na papyr, aby nám později zvěstovaly, jací vlastně tito "Bohové" byli a samozřejmě jsou. A protože bylo už od začátku těm pakošům ještěřákovitým jasné, že je potřeba lid dělný držet v opratích, tak sami sebe pasovali na "Bohy", takže ve všech prastarých civilizacích pak najdeme uctívání "Bohů", kdy tito vykuci jsou zobrazování s takovou krásnou hadí hlavičkou šešuličkou.

No a jak šel čas, tak ty uctívané modly měnili dle nálady a folklóru lidí ksichty. Z hadích se stali ptačí hlavy, pak krokodýlí, a pak zas jiné a jiné.. A tak to trvá dodnes. Dnešní "hypermoderní víra" se vtírá do našich myslí "stvořením světa", "jedním a pravým Bohem" (který ovšem dělá: "ty, ty, ty... jestliže nebudeš dodržovat to a to, tak to... budeš platiti...), "prvotním hříchem" (takže je vám to jasné, jo? Nešoustat.. Ne-šou-stat.. Protože jinak v tom budem až po uši a naše děti hned zdědí hřích jako hrom...)

Naučili jsme se dle našich "vír" moc nestrkat do ničeho čumec, aby nás přes něj někdo (novinama) nešvácnul. Jak šel čas, tak z bratrů ve víře se stali nepřátelé (paradox Křesťanství a Islámu...) No a tak to jde s námi hezky dodnes. Jenže nějakým záhadným způsobem někteří lidé nám tu začínají parchantět (rozuměj - procitat, ptát se, dívat se kolem sebe, analyzovat, ptát se po původu počátku atd...) a to se už jistým inštancím nelíbí. Takže uvidíme, kam se to všechno vyvine. Ono lidstvo v podstatě nemá co ztratit, maximálně tak ty své okovy..

A to je konec pohádky, přátelé.


***
Závěrem:

Správně někdo poukázal na to, že hledáme „mimozemšťany“ a ani netušíme, že sami jimi jsme „o)

Pokud bychom teda (jen tak ze srandy micáků) přistoupili na hru, že "nás tu někdo vytvořil" a snaží se nás stále "manažovat" - jaký je pak náš pravý úkol zde? Jsme snad tady uvězněni z trestu? Je toto naše "peklo" v pravém slova smyslu? Nebo jsme si to zvolili záměrně, jako zkoušku? Z jakého důvodu nesmíme "znát pravdu", jen ji tušit? A když se moc odvážíme juknout za oponu - co udělají ti naši "stvořitelé"?

A víte, která konspiračka je ta nejlepší ze všech? ŽE JSME V CELÉM VESMÍRU SAMI A ŽÁDNÍ UFÁČI NEEXISTUJÍ, ANI NÁS NENAVŠTĚVUJÍ :oP
lup
zopár poznámok
17. 06. 2010 23:16

Pane Zbyňku, súhlasím s Vaším názorom, že za pozorovaním UFO môže byť vysoko utajená pozemská technika. Videl som v TV nejaké dokumentárne filmy na tému, ktorú spomínate. Fakt je, že veľká časť pozorovaní UFO pochádza z USA. Hustejšie obývaná Európa nemá zďaleka toľko pozorovaní ako USA. Nechce sa mi však veriť, že by si nejaký zelený mužík obľúbil práve len jeden kút Zeme.
Výkriky typu „Veď sú v tom ľudia!“ nemusia byť vôbec autentické, ale môžu byť fantáziou autora spracovávajúceho materiál o pozorovaní. A teraz dokážme, kde je pravda.
Pán Hawkins nespomenul ešte jednu vec: zhruba 50 rokov Zem vyžaruje do okolia podstatne viacej elektromagnetického žiarenia na rádiových vlnách, ktoré prezrádza prítomnosť technicky vyspelej civilizácie. To žiarenie je možné z vesmíru detekovať a ak niekto okolie Slnka v minulosti sledoval, nemôže mu tento fakt ujsť. To znamená, že sa sami prezrádzame okoliu.
Na záver ešte jednu poznámku: mimozemská civilizácia na Zemi už v minulosti bola. Hmotný dôkaz pre toto tvrdenie nemáma pravdepodobne ani neexistuje, ale v mýtoch národov je toho požehnane. A taktiež v Biblii ? to som v komentári k tomuto článku už písal.
S pozdravom LuP
Liban
Zbyněk P
17. 06. 2010 18:06

Stejně tak jsou svědci, kteří jsou přesvědčení, že o lidi rozhodně jít nemohlo... Čím víc se člověk o tuhle problematiku zajímá, tím víc možných vysvětlení, respektive nesrovnalostí nachází. Nejdůležitější, aby každý "badatel" našel ten správný poměr mezi zvídavostí a racionálním uvažováním:)
Jelitko
takze
17. 06. 2010 14:14

jestli ti mimozemstane maji jinou hmotu,tedy potom jsou mezi nami a my je samozrejmne nevidime,tedy v tom pripade si myslim,ze to muzou byt taky nasi zemreli,protoze,ty my nevidime a presto kdyz chteji,jsou mezi nami.A ty vidivame pouze telepaticky.
Zbyněk P
Pro Liban
17. 06. 2010 11:23

Nikde jsem neuváděl, že je někdo, ze zdejších diskutujících, mimozemšťan. Pouze jsem chtěl upozornit na ten fakt (a tady mi to všichni promiňte a nevztahujte to na sebe), že většina mladých je velice snadno zmanipulovatelná, a že si snadno nechá "pověsit bulíka na nos" v podobě takových nesmyslů.
Již jinde jsem uváděl (a je to zdokladovatelné), že většina (ne-li všechna) UFO jsou výrobkem lidí z naší planety. Na počátku to byli právě němečtí vědci, kteří ke konci 2.sv.války měli již k dispozici letově funkční UFO. Na konci této války potom mocenská skupina z USA převzala tyto vědecké výsledky a přepravila je (i s německými vědci) do USA, kde se na těchto výzkumech dále pokračovalo. Lze to najít ve filmových, aj. materiálech, které byly přísně střeženy v tresorech německých vůdců.
Vzhledem k tomu, že mladí lidé prahnou po informacích a vědomostech, mohou nechtěně pojmout do sebe také nehorázné nesmysly a věřit jim. Proto jsem chtěl na tato nebezpečí upozornit.
Jsem přesvědčený o tom, že žádní mimozemšťané zatím na Zemi nejsou a nebyli(aspoň v takové podobě, v jaké je představují propagátoři sci-fi filmů). Vždyť když se člověk probírá všemi dostupnými (obrazně řečeno) zprávami o UFO, i všemi setkáními letců právě s UFO, tak se nakonec dopátrá, že ti piloti, kteří měli možnost je vidět z blízka, tak volali:"Vždyť to jsou lidé!!" Netvrdím, že jsme ve vesmíru sami! Ale jsem přesvědčen o tom, že hledat jinou civilizaci ve vesmíru, je jako hledat niternou jehličku v obrovsky-gigantickém stohu slámy. A nejsem vůbec přesvědčen o tom, že my, právě na této naší libé zemičce zvané Země, jsme měli to obrovské štěstí, že nás kdosi z kosmu našel. Přeji hezký den. Zbyněk P.
7man
Nepozemštané
16. 06. 2010 23:24

Já bych jen upřesnil, že mimozemštané opravdu nemusí vypadat jako člověk. Vůbec nemusí (alespoň někteří) používat hmotné tělo, proč taky, budou jiná větev, nebo mnohem dál ve vývoji. A jak byste je chtěli odhalit, pokud oni sami se k tomu nerozhodnou?
Vesmír je obrovský a bytostí musí být spousta. Hmotný důkaz nemám, ale když, jak radí Zbyněk P, zapojím selský rozum, tak mimozemštané musí existovat a s největší pravděpodobností jsou i zde na planetě Zemi. To mi říká můj zdravý rozum.
Liban
Zbyněk P
16. 06. 2010 18:23

Se vší uctou, tys nás asi pořádně nepochopil... vždyt tady se nikdo za žádného mimozemštana nepokládá! Jak si na to přišel?:D To je jasné, že takového blázna by nikdo neposluchal.
Život u nás na Zemi může být ovšem mimozemského původu, takže teoreticky jsme mimozemštani všichni, rozumíš?;) Hawking prostě jen naráží na teorii, že život je takový vesmírný element, který může být různě rozvinutý od galaxie ke galaxii. Takže lidstvo nemůže mít ani zdání, jestli se k nám někdo vyspělejší nelétá bavit pozorováním, jako na safari:)
Tedy, možná existuje pár vyvolených, kteří to dokáží nějak "monitorovat", ale opravdu těžko si představit tu celosvětovou paniku, kdyby se to provalilo ven...
happy
no nevím...
16. 06. 2010 18:04

nevim jak grush, ale pravděpodobností se dá vypočítat cokoliv a 1 to v tomto případě rozhodně nebude! Každop. nevím proč to Hawking řekl, ale myslím, že vlastně neřekl nic převratnéhoa souhlasím s tím, že se nejspíš potřeboval pouze zviditelnit.
Grush
Při vší úctě
16. 06. 2010 17:44

k panu Hawkingovi, když mám v matematice jedno jediné číslo (a tím je jednička coby počet dosud známých civilizací v kosmu) tak s ním mohu provádět sebekrkolomnější výpočty ale výsledek, který by řekl jak daleko je od něj číslo druhé, nedostanu. Osobně si myslím že se pan Hawking potřeboval zase trochu zviditelnit i u laické veřejnosti, tak vypustil do světa tuto legrácku. Přeju mu ať se baví na náš účet, vždyť nejen vědou živ je člověk :-)
lup
mimozemšťania
16. 06. 2010 16:22

Mimozemšťania tu v minulosti už boli. Píšu o tom nielen mýty rôznych národov, ale aj Biblia! Kto neverí, nech si ju prečíta.
Či sú tu dnes, to neviem. Ale predpokladám, že nás sledujú.

S pozdravom LuP
Jelitko
no
16. 06. 2010 16:16

jestli je tomu tak,ze ziji mezi nami,tak musi byt stejni jako my takze my pochazime od nich a oni urcite o nas budou vedet vice nez my o nich.Urcite nas uz davno sleduji.Myslim,ze jsou ve strehu aby zasahli,kdyz bude nejhur a dojde k sebezniceni.Oni budou pred nami protoze my jsme pod vlivem planety a cele nasi galaxie,tudis nase mysl je nejakym vlivem otupela.
Zbyněk P
Do diskuse
16. 06. 2010 11:39

Vážení diskutující, nenechte se vysmát za svou naivní důvěřivost k tomuto tématu. Neboť, jestliže se někdo vydává za posla, či diplomata jiné planety, tak ať si to říká. V ústavech pro chorobomyslné (na celé naší Zemi) je míst habaděj. Nebo-li: budete mi věřit, když Vám zde budu tvrdit, že jsem sám pánbůh, nebo kosmický zvěstovatel nauky o mírumilovném soužití nás lidí s obyvateli ostatních vesmírných planet, a že jsem přiletěl právě z planety Proxima? Dozajista mi věřit nebudete!! Tak, proč tak naivně důvěřujete informacím o někom, kdo se za něco vydává? Vždyť ho ani neznáte! A bude-li něco proklamovat, či hlásit, tak ať to doloží konkrétními skutky a důkazy. Takových lidí bylo již na naší milované Zemi přehršle, kteří o sobě tvrdili, že jsou noví mesiášové, různí bohové, či přímým převtělením Višnu, tedy nějaké vysoké duchovní bytosti. A všichni dobře víme, jak to nakonec vždy dopadlo. Naivní důvěřivci přišli o majetek a o svobodu samostatného uvažování a rozhodování, a v tom horším smyslu - o svůj život.
Proto říkám a radím:"Nechcete-li, aby se o Vás hovořilo, že máte hlavu jen na klobouk, kšilt či šátek, tak ten mozek, co máte v té hlavě, používejte!!!! Ať žije zdravý, lidský selský rozum !!! Přeji hezký den. Zbyněk P.
Liban
grebena
16. 06. 2010 11:25

Pěkně řečeno;)
grebena
no je to tak
16. 06. 2010 8:56

ten pán Hawking je sám totiž mimozemštan, ale neuvědomuje si to. A tak je to i s ostatními mimozemštany na téhle planetě:D
Liban
Hehe:)
16. 06. 2010 1:24

Tak si říkám, že asi těžko najít pořádný důkaz, který by nebyl "zmizen" nějakou utajenou vládní organizací:)
Co se týče vyhlazení lidstva mimozemštany, taky mě celkem mrazí představa, kde by např. ve světě, více či méně podobném našemu, vyhrála nějaká obdoba Hitlera a spol. obdobu světové války a záhy se vydala prosazovat svá přesvědčení napříč galaxií;D
Těžko může mít člověk představu, kolik vyspělých civilazací kdy ve vesmíru existovalo, popřípadě již dávno zaniklo. Je vyloženě komické si myslet, že právě v tento moment jsme v "nekončném" vesmíru právě my tou nejmocnější rasou. Na to přeci nepotřebujeme "Hawka", aby nám to došlo.
Nedivil bych se, kdyby mimozemštané žili dnes mezi námi. Nedivil bych se, kdyby měli diplomatické styky se "zástupci" lidstva a rozhodně bych se nedivil, kdyby se to ještě stovky let tutlalo:(