Články

Bytosti světla

Jak komunikovat s jemnohmotným světem II. - (komentáře)

garias
Chcel by som poukázať
27. 09. 2010 18:10

Chcel by som poukázať na ďalší článok kde sa píše o POZERANÍ do Slnka. Prečítajte si to všetko prosím. Ja osobne som neveril vlastným očiam, že aké bludy sú tam popísané a ako ľahko uveria takýmto nezmyslom obyčajní slabo vzdelaní ľudia.

http://www.cez-okno.net/clanok/ekopohlad/zatahuji-zapady-slunce-a-vychody-take-zastiraji
garias
Ellenia
25. 09. 2010 0:15

Chcel by som sa ťa Ellenia opýtať na istú pasáž v článku (Jak perfektně usnout?), ktorý bol na tej stránke, čo si mi odporučila.
http://karolinaloskotova.blog.cz/0809/jak-perfektne-usnout

Tam je napísané:

Pro buňky v těle tuhle práci provádí pokožka a pro mozek je přijímačem sítnice v oku.
Lidé, kteří žijí jenom ze světla tak se denně dívají 1-2 hodiny do slunce a to třeba i v pravé poledne a přibývají a ubývají na váze tak jako kdyby jedli.
Nedoporučují pro ty kteří by se chtěli touhle metodou ze slunce živit, dělat to hned napoprvé v pravé poledne!!!!!
Začít ráno hned po východu sluníčka a večer před západem slunce.
Já osobně znám několik lidí v Německu, Rakousku a Švýcarsku ...

Všetci dobre vieme, že iba pár minútové pozeranie do Slnka bez patričnej ochrany, môže veľmi vážne poškodiť zrak (vypaľovanie sietnice).

Rád by som vedel tvoj názor - bolo to napísané v článku autorky, ktorej daná stránka patrí.
garias
...
24. 09. 2010 19:34

Iba som vyjadril svoj názor - tak isto nič v zlom.
Eleenia
garias
24. 09. 2010 19:14

Nemyslím to ve zlém... :)
Eleenia
Víš co?
24. 09. 2010 19:13

garias: Tak sem nepiš, prosím. Nereaguj už, protože to stejně nebude nic platné :)...
garias
Eleenia
24. 09. 2010 18:27

Veľmi veľa ľudí mi už položilo túto otázku: "Prečo neveríš?" V mojom prípade nejde o vieru. Tú som stratil v 14 roku života, keď som sa asi počas jedného roku stal čítaním kníh z kresťana ateista. Ateista čo sa týka bohov pozemských, pretože nemôžem s istotou povedať, že žiadny ten stvoriteľ neexistuje. Nemôžem, lebo to neviem - neviem či predsa len niečo také nieje.
Snažím sa ale vždy držať faktov. Nemyslím teraz teba, ale v živote som mal dostatočne veľa skúseností aby som vedel, že i ten človek, ktorý si je vo svojom názore najistejší ako sa len dá, tak že aj tento sa mýlil. Jedným z tých ľudí som aj ja.
Pocity ľudí sú rôzne. Naozaj by sme mali byť opatrní a snažiť sa rozlišovať medzi svetom skutočným a tým, ktorý si želáme aby existoval (opäť nemyslím teba).
Eleenia
Ach jo :)
24. 09. 2010 16:50

Vždy, když jsem si myslela dříve totéž, co ty, byla jsem z toho smutná a štvalo mne to. Později jsem však zjistila, že tomu tak vůbec není :). Jemnohmotní přátelé mi dávaly tolik znamení, které se projevovaly i ve FYZICKÉ ROVINĚ! Začala jsem si tyto úkazy od jemnohmotných uvědomovat. Následně jsem uvěřila. Vše, co jsem viděla i slyšela... Bylo pravdivé. Těchto nespočet úkazů od jemnohmotných skutečně dávaly smysl a jeden z nich jsem psala sem, na esoterikweb do příběhů. Můžeš se tam podívat... Až se můj příběh vydá :). Jo a když tomu tak hrozně nevěříš, tak proč vůbec navštěvuješ tyto stránky :)?... Proč by se tady mluvilo (i na jiných stránkách) o bytostech světla, o kontaktech ze záhrobí, o všem, co je tak úžasné a co většina lidí není schopna pochopit?

*** POKUD MI/NÁM STÁLE NEVĚŘÍŠ, PODÍVEJ SE NA ESOTERICKÉ STRÁNKY, KTERÉ SE ZABÝVAJÍ HLAVNĚ JEMNOHMOTNÝCH SVĚTEM! www.alue.cz ***

Doufám, že to jednoho krásného dne pochopíš, jako to chápe dalších nespočet lidí, jako jsem já ;)...
Tak hodně štěstí! :D...


Eleenia
garias
nemôžem nereagovať
24. 09. 2010 1:15

Opäť musím reagovať a spomenúť veľmi jednoduchý príklad. Stačí aby daný človek mal napríklad v ruke, ktorou kreslí, svalovicu a zdá sa že už to bude úplne iný rozhovor, resp. iná správa z jemnohmotného sveta.

Navyše treba spomenúť aj to, že pohyb ruky určujú svaly, navyknuté pohyby rukou daného kresliča a vôbec ako to kreslenie vykonáva. Je tu príliš veľa faktorov ako ten rozhovor bude vypadať a preto nerozumiem ani tentoraz: kde berieme istotu, že s niekym z onoho jemnohmotného sveta komunikujeme?
Máme tomu opäť iba veriť?