Články

Konspirace, teorie

Magie Třetí říše - (komentáře)

tippa
VŠE JE V KNIZE-DÉMON Z JINÉHO
18. 08. 2006 15:46

Tomu,kdo se oddává a upisuje zlým duchům,nepovíš neprávem,že je zrozen na nešťasné planetě.Ještě nešťastnější je však ten,komu vrah,vládce posvětí,chystá strašnou,krvavou a bídnou záhubu.Ze všech je nejnešťasnější ten,na koho čeká v pekle po všechny věky stanovený trest.Běda,velmi se tedy mýlí ten,kdo snívá o šťastných dobách pro svoji dušipod vládou tyrana z podsvětí..... Carchesius:Faust.
Liban
ufo
10. 08. 2006 10:52

Někde sem čet, že němci za války sestavily dokonce létajicí talíře (http://nacismus.mysteria.cz/luftwaffe/ufo2.php)- to je ono. Ty Tibetský mniši jim měly dokonce pomáhat komunikovat s mimozemskejma civilizacema! Zní to šíleně, ale od nacistů by mě to ani nepřekvapilo.
ZanaMey
Frabato
10. 08. 2006 8:03

Na podobné téma(Hitler a využití magických sil)jsem narazila v životopisné knize- FRABATO, rozhodně doporučiji k přečtení, zde velmi zajímavý pohled na tuto problematiku, včetně vcelku věrohodného popisu, jakým způsobem nacistická lóže pracovala.
specter
fOR vANESA
10. 08. 2006 1:53

Pletes se, nepresunuli se do jizni ameriky, ale do antarktidy, do mista jimi pojmenovane "neu schwabenland
Lea
Od dědy...
7. 08. 2006 14:47

Děkuji administrátorovi za zajímavý příspěvek. Jsem autorkou jiného příspěvku "Strašidelný hřbitov". Ale to s tímto článkem nemá asi nic společného. Moje babička - maminka z tátovi strany pocházela z kraje kolem Okoře (Noutonice - Lichoceves). Před válkou hlídala na jednom statku děti. Během okupace se byla občas na statku podívat, už se svým synem - mým otcem. Na statku během války byla i jedna z "děveček", která prý měla schopnosti vyvolávat duchy, předpovídat budoucnost. V kraji byla vyhlášená. Několikrát se stalo, že pro ní přijelo auto (snad přímo z gestapa) a odvezlo na půl dne pryč. Po dobu tohoto "prokazování služeb" měli na staku od Němců pokoj. Služebná měla asi zákázáno mluvit, nikdy neřekla proč musí na povel odjet. Jen jednou, když prý večer seděli za humny na kládách, prořekla se že pro Němce vyvolává duchy...Jednou zase pro ni přijeli, ale na statek už se ta děvečka nikdy nevrátila. Statkář se prý byl vyptávat, kde je, odpověď ale nedostal. Místo devěčky dostal nechtěně jako brigádu mladého pacholka - Němce. Nikdo už o té holce neslyšel. Nevím, co je na tom pravdy, já sama jsem to slyšela z vyprávění tety mého táty, která také bydlela kousek (Svrkyně).
MirrA
Lomion
6. 08. 2006 21:06

No to že se žádný záznamy o tom nenašly záhady není. Jak končila válka, tak se veškerý dokumenty o výzkumech apod. snažili němci zničit a to co se jim nepovedlo zničit a to co mělo zústat u nás v Evropě doslova ukradli američané a skončilo to v jejich tajných archivech bez šance na zveřejnění. Jinak to, co bylo v tom pořadu je velice zajímavé a pro mě osobně to je až scifi:-) 99% informací jsem slyšel poprvé.
Lomion
zahady
6. 08. 2006 20:23

je to zajimavy taky to že se nikdy nikde nenašli záznamy nacistu o tehle operacich. magie me svým spusobem desi i fascinuje.osobne myslim že jeste nejsme pripraveni zjistit pravdu. sem trochu senzibilni, dokazu najit vodu a kdyz sem unaven tak vidim obcas i aury. prave proto se nechci magii dokud si nebudu jist cestou te magie a to si nejsem jist skoro u zadne :)
Vanesa
Podzemí
5. 08. 2006 21:24

Něco podobného jsem již četla a nakonec i viděla kdysi v pořadu s panem Podzimkem na Primě. Jednalo se o podzemí ve Kbelích u Prahy, kde byly stěny též označeny zelenou fluoreskující barvou. Navíc byly v okolí pozorovány létající disky. Také v časopise Sny a skutečnosti jsem četla před lety úvahu o tom, že se velká část hitlerovské armády ke konci války přesunula do Jižní Ameriky, kde by měla v podzemí provádět různé pokusy a pracovat na vynálezech, na kterých pracovali vědci již před a během 2. světové války. Co je ale na všem pravdy, to je ve hvězdách.
Adel
tajná učení
5. 08. 2006 20:52

Celou lidskou civilizací se táhne něco jako snaha proniknout za hranice reálného světa, ale výsledky nejsou vůbec adekvátní snaze takto vynaložené, mám pocit že nikde nic nebylo objeveno co by se dalo smysluplně využívat , co by se dalo definovat a rozvíjet jako u technických věcí, mně celá ta snaha přijde marná ne-li zbytečná, nakonec i velcí mystikové jako Dr. Tomáš, dříve Drtikol a Břetislav Kavka zanechali sbírku jakýchsi mlhavých popisů které si lze různě vyložit, ale i ten různorodý výklad k ničemu nevede.