Články

Zamyšlení

Bázové želania - (komentáře)

daiterr
-
20. 03. 2011 18:02

Peníze.. Je to také "druh" jakési energie a to má i své zákonitosti. Ten, kdo na ně není připraven, je nemá. ten, kdo si myslí, že připraven je a není, je má, ale není z nich šťastný. Mít spoustu peněz = mít také opravdu nadhled nad tímto bohatstvím. Jinak se chová k penězům člověk, který nikdy nepoznal bídu a práci rukama a jinak se k nim bude chovat ten, který makal jak šroub většinu života.

Bohatí lidi nebývají moc šťastní. Není to snad proto, že by "peníze nosily smůlu a přitahovaly maléry", ale hlavně proto, že oni bohatí díky tomu, že neznají, jaké je to být bez peněz - pak mají pocit nudy a jednotvárnosti života. Neumějí zkrátka "onu energii" užít ke svému vývoji jak se patří.

Peníze si lze přát a ony časem opravdu "přijdou", ale pozor na to, JAK a CO si přejeme. Jedno přísloví říká, že "každé přání se bohužel plní.."
SoulLove
nobrain
20. 03. 2011 13:30

jenomze se budes celej zivot soustredit na to jak byt uspesny jak sividelat co nejvic penez aby ses zapespecil to je podle me ziti ve strachu potrebujes tohle a tohle aby ses citil bezpecne? To je proste ziti ve strachu a budes se celej zivot na to soustredit budes mit penize barak auto pak umres a co? vsechno na co ses celej zivot soustredil zmizi a ty zacnes odznova..muze si kazdej rikat co chce ale ja ny tyhle planete nejsem od toho abych si uzival svima smyslovima organama ptz tim se duse nezivi a to sem presne ja vecna duse. Je jasny ze telo se zivi smyslovima pozitkama ale ja nejsem telo . Bohaty lidi zapominaji na opravdu podstatne veci..Muze si kazdej rikat co chce:D ale ja se nechci soustredit na sebe ale na ostatni ptz to prave stesti nepochazi z mrtve hmoty ale ze stesti druhych to je logicky
Tatiana Horňáková
Peniaze???
19. 03. 2011 15:56

Tento článok som teda nepochopila ako o peniazoch-bohatsve. Ale tak, že prvých 7 rokov života dieťaťa je tak dôležitých, že sa vytvárajú určité väzby na spoločnosť a určitý smer osobnosti.To, čo vás nadchne až zabúdate na čas a pociťujete pri tom prílev energie je práve to pravé. U niekoho to môžu byť autá, u iného zasa objavovanie fyzikálnych zákonov, niekoho pohlcuje príroda, iného výstavba nehnuteľností, štúdium snenia a psychológie.....
nobrain
SOULLOVE
18. 03. 2011 16:53

Ja by som potreboval vela penez , chcel by som si kupit to co nemam poradne auto dom atd . Zabezpecil by som rodinu a keby ich bolo naozaj vela tak aj kamaradou .

Taky bohaty clovek musi byt dobre stastny stolkymi peniazmi , nemusi chodit do roboty a kupi si co chce a to hned , nemusi nato setrit. A zivot su osviezuje dovolenkami a ide kam chce nekuka nato co to stoji .

Penaze su neni len o smyslovych pozitcích ale aj o pomahani druhemu ked je ich fakt dost . Kazdopadne penaze urcite tvoria 50% stastneho zivota ked nie viac . Samozrejme na setko treba zdravie .
SoulLove
no lol
18. 03. 2011 1:05

tenhle clanek je uplne divnej chtit moc je smesny co to ma za smysl celej zivot se soustredit jak vydelat co nejvic penez pro svoje sobecne smyslove pozitky? pak umre a nic konec.