Články

Videa

Projekt Ghost Roads - (komentáře)

Andre
....
16. 06. 2011 19:30

Možná, že kdyby se ti "krotitelé duchů" začali vůči duchům chovat zdvořileji, kyby jim třeba přestali tykat, kdyby na ně přestali povykovat, nebo kdyby jim přestali rozkazovat, možná by jejich noční procházky po starých domech mohly mít větší přínos.
Zbyněk P
Pro emjoy-e
18. 04. 2011 19:44

Vážený kolego, jak už zde bylo několikrát sděleno a upozorněno, tak každý pro svůj další vývoj potřebuje vždy něco jiného, než-li ten druhý. Každý potřebuje tedy to své specifické, co právě on, a právě v tuto dobu, potřebuje a vyžaduje. Nebo-li: co pro jednoho může býti nezajímavá ptákoviny (Vaše slova), tak pro druhého, to může býti velmi potřebné pro život, pro svůj další pokrok.
V žádném případě Vaši činnost neodsuzuji, a ani nezavrhuji. Vždyť bych odsoudil a zavrhl sám sebe. Vždyť i já jsem takto poznával sama-sebe, „osahával“ a cvičil svou pevnou vůli, překonával svůj strach a napojoval se na tu překrásnou a milou divokou přírodu. Vždyť je to něco překrásného!!!! Pouze bych si dovolil upozornit na to, že na takové akce není možno bráti s sebou „celý autobus“ účastníků. I když já jsem vždy prolézal vše sám, tak nakonec jsem zjistil, že je přeci rozumnější přibrat k sobě ještě jednoho. To proto, kdyby se mi něco stalo ? přihodilo, tak ať je možnost zajištění pomoci.
Více lidí na akci znamená obrovské rozptylování. A případná snaha o koncentraci, či o napojení na dané tajemné a neznámé prostory, je fuč. Sám jste to zažil naposledy od toho
šprýmaře, tedy od toho jednoho Vašeho účastníka, který, namísto, aby Vám pomohl, tak Vás ještě vyděsil. Je mi to jasné, že on potřeboval odhodit trochu ze svého strachu ? a učinil to bohužel celkem nešťastným pokusem o humor. Bude-li Vás méně, tak si toho více užijete!! A hlavně, sám v sobě pokročíte o míle kupředu .
Jak píše „Houba“, je potřeba něco více informací ohledně těch budov, které chcete procházet.
Třeba ta budova, ve které jste naposledy byli, tak to byla či je budova zcela pohodová, i když působila tajuplným dojmem. To bylo zcela ihned zjevné, když jsem zahlédl Vaše záběry té dané budovy. Vůbec nevysílala žádné negativní vibrace.
Až příště budete opět chtít provádět nějaký průzkum, tak si zkuste za dne se k ní postavit, dívat se na ni, a napojit se vnitřně na ni. A sám poznáte, zda-li má v sobě nějakého „brouka“
(astrála), či nikoliv. A proto znovu opakuji z mého minulého vstupu, že je zcela zbytečné hledat nějakého negativního „brouka“ tam, kde není. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Houba
námět
16. 04. 2011 21:58

A ještě bych doporučil příště to video víc zkrátit. Dát tam prostě jenom ty nejzajímavější věci a ne dlouhé scény, kde jenom chodíte po domě a nic se neděje. Místo toho byste mohli přímo do toho videa přidat nějaké informace o tom domě - ty by mě hodně zajímaly. Třeba co je to za dům, jak je starý, jakou má minulost a co se o něm povídá. To by bylo zajímavější podle mě. Udělat to zkrátka trochu víc jako dokumentární film.
Chápejte to jenom jako můj osobní námět na vylepšení.
Jinak mám pocit, že ten dům v kterém jste teď byli na Vás podvědomě působí tajemně hlavně tím, že je opuštěný a je v něm tma. Takže pak hledáte nějaké záhadné jevy i tam, kde nejsou. Ale nebyl jsem tam. Nemůžu moc soudit. Ale vím, že kolem různých jeskyní a starých budov, které vypadají tajemně vznikají skoro vždy pověsti, které se nezakládají na pravdě.
Například v Brně se povídá kde co o Stráské skále. Nevím jestli to znáte. Je to pozůstatek po podzemní továrně, kterou tam budovali Němci. Působí to vcelku tajemně, ale s ničím jsem se tam nesetkal. Na internetu je ale spousta fotek "dokazujících", že jsou tam nějaké záhadné jevy. Na fotkách je pára která stoupá od pusy fotografa :-) a když se to vyfotí z bleskem, tak na lidi, kteří nikdy nic nefotili a mají velkou představivost a touhu setkat se s tajemnem to působí jako nějaký duch. Taky tam chodívají lidi měřit nějaké fyzikální pole (které ovšem ve skutečnosti neexistují) pomocí elektronických přístrojů, které jsou tak nestabilní, že neustále ukazují měnící se výchylku :-) Což se samozřejmě dá vyhodnotit jako přítomnost nějaké entity. Mohl bych pokračovat. Zkrátka záhady kolem takových míst vznikají tak nějak samy. Většinou to ve mě spíše vyvolává nedůvěru, pokud to místo samo o sobě působí tajemně.
emjoy
názor :)
16. 04. 2011 14:02

Vážený Zbyňku,myslím že vaše racionální vysvětlení čehokoliv co je na tomto webu je opravdu úžasné a to myslím zcela vážně.Četl jsem si některé vaše komentáře i v jiných článcích.Zajímá mě totiž váš celkový pohled na tohle video.Myslim to ve smyslu zda si myslíte narovinu jestli to berete jako nezajímavou ptákovinu nebo jste čistě jen kritik? Osobně vím a zažil jsem pár věcí který se dají těžko pochopit a někdy to ani třeba nejde chápat nebo to nějak nazvat,mám jeden největší důkaz že tyhle věci jsou a existujou ,sebe.Díky.

Jinak děkuji za všechny komentáře jste fajn,Daiterr mě potěšil trošku jste rozepsal :) pochválil což mi udělalo ještě větší radost,jsem na všechno co se týče kompozice toho pořadu sám ale snažim se to nejvíc zpracovat aby se na to dalo vůbec koukat,třeba sprostý slova vypípat atd.

Další z dokůmentu bude dřevěný dům za budovou z dvojky.Byl to dům místního řezníka který pracoval na jatkách a který v domě i zesnul,byli jsme tam ve dne nafotit pár záběrů,je to tam parádní.
prokopios
pro Zbyňka
15. 04. 2011 13:40

K tomu strachu. Z vlastní zkušenosti znám dva naprosto rozdílné druhy "strachu". První z nich je normální, běžný, který člověka vybičuje k větší aktivitě, útěku atd., dle jeho zdroje.
Zatímco ten druhý, pracovně ho označuji společně s argotem jako "dárel", je taková ta hrůza, kdy se ve vás všechno sevře a vy nemůžete nic.
Zbyněk P
Pro Peter-a
15. 04. 2011 12:25

Vážený kolego, kde nic není, tak tam také nemohou býti strašidla v takové podobě, které
by jste očekával a hlavně, které by jste chtěl tam vidět. To bohužel není možné.
To je stejné, jako by jste chtěl v kapse u kalhot, která je prázdná, tak tam najít nějakou bankovku a nejlépe tu nejvyšší.
Vážený kolego, předpokládám a pevně věřím, že jste někdy prožil pocit strachu při něčem.
Je potřeba si uvědomit několik základních skutečností, které je potřeba neustále míti
na paměti. Například:
1.) Strach, tedy pocit strachu, si každý vytváří jen a jen sám v sobě, a to z důvodu toho, že:
a) se něco děje jakoby nějak jinak, na co jsme naučení a zvyklí - a přitom to nemusí býti
vůbec pravda, neboť jsme si dříve nějakých "blbých maličkostí" nevšimli, či nevšímali,
a to jen proto, že jsme většinou v sobě sobecky namyšlení či povýšení nad tzv.
přírodníma zákonama, či zákonitostmi.
b) se nacházíme v nových podmínkách, resp. v jiném neznámém prostředí
2.) Strach v situacích, kde naše tělo musí zredukovat počet míst přijímaných zdrojů informací,
(že např.: nic nevidíme či neslyšíme), tak se snaží toto vykompenzovat tím, že začneme
býti citlivější i na věci a zvuky, které bychom jinak "pro svou nadutost" nevnímali a také
neslyšeli.
3.) Tím, že máme strach, tak si naše "sobecké a namyšlené já" myslí, že mu jde "o život",
a tudíž při každém sebemenším zvuku reaguje a signalizuje, že nám jde lidově řečeno
"o život".
4.) Strach způsobuje (a to obzvláště ve tmě), že vše obrovským způsobem zveličuje. Příklad:
Píchne-li Vás komár, tak se budete mylně domnívat, že Vás kopl přinejmenším slon,atd..
Rovněž se Vám zvětšují zorničky v očích.
To, že se údajně pohybovala část umělé hmoty, tak jsem přesvědčen o tom, že ve
skutečnosti nic takového nebylo. Tento zrakový dojem mohl vzniknouti tím, že se
pohyboval kužel světla z baterky z důvodu chvění se rukou ze strachu. A každý bude
tvrdit, že to tak nebylo, že přece on se nebál???.

Nepopírám ten fakt, že se mohou vyskytovat místa s vyšší energetickou úrovní, ale to je
zase jiná oblast. A jestliže se píše něco o tom, že by měly býti oči otevřené a nezakryté, tak
s tím mohu jedině souhlasit, ov A jestliže se píše něco o tom, že by měly býti oči otevřené a nezakryté, tak
s tím mohu jedině souhlasit, ovšem za předpokladu, že strachující se dotyčný bude uvažovat
v souladu s přírodními zákonitostmi, a nebude sám sobě nalhávat, že tam něco je, že tam něco
vidí - a přitom je to pouze jeho vlastní vnitřní klam, a jeho vlastní nalhávání sama sobě.
A takovýmto člověkem by jste chtěli býti - Budiž. Pak ale musíte očekávat zcela jinou reakci
od posluchačů, než-li tu, kterou by jste chtěl. Přeji hezký den. Zbyněk P.
prokopios
Sudety
14. 04. 2011 22:00

Sudety, (tedy i Varnsdorf, který neznám osobně), jsou zvláštní oblast. Je to země bez ducha. Staletí tam lidé vytvářeli určitý genius loci-aby najednou přišel zlom. Všichni vyhnáni a na jejich místo přišli dobrodruzi, bez vztahu k tomuto koutu země. Je zajímavé, že zatímco před druhou válkou byly severozápadní čechy prý snad nejkrásnější částí československa o pár desítek let vypadaly doslova jako předpeklí. Netřeba se divit nad tím ,že tam prostě občas někde straší (ať si pod tím slvoenm představíme cokoli).
Peter
re
14. 04. 2011 21:51

Jen bych připomněl pštrosa, který před skutečností schová hlavu do písku a kdyby mohl mluvit jistě by tvrdil, že se kolem něho nic neděje. Tím chci naznačit, že pokud něco nechápeme nebo jsme se s tím nesetkali, neznamená, že to neexistuje.

Na samotném videu něco může být, ale taky nemusí. Zbyněk má pravdu, že každý musí začít u sebe, řešit věci ve svém světě, ale taky by měl mít oči otevřené a nezakrývat si je (třeba ze strachu) před tím, co vidí.
Zbyněk P
Pro emjoy-e
14. 04. 2011 20:58

Přiznám otevřeně, že ta budova jest překrásná, tajuplná, ale pohodová. Vůbec na mne
nepůsobí dojmem, že by tam měl býti nějaký zlobivý strašák. Ten dům pouze potřebuje lidskou náklonnost, vřelé pohlazení a projev lidské lásky. Nic víc, nic míň. Ten dům
zatím pláče a stůně, že nic z toho, co jsem uvedl v předchozí větě nemá a nedostává.
A přitom po ničem jiném netouží ! Jen lidské kladné přijetí, toleranci a úctu.
Své tvrzení o absenci zlého strašáka v tomto domě, mohu dokladovat pasáží z předloženého
videa, kde byl velký výskyt motýlů - otakárků. Myslíte si, že kdyby tam bylo něco zlého
a hrůzného, že by tam motýli byli, přebývali, a v takovém hojném počtu - Na to zcela
zapomeňte! Takový dům by byl bez života, a nebo by tam přebývali takoví přírodní tvorové,
kterým takové záporné prostředí vyhovuje. A to motýl není.
Co se videa týče, tak je celkem zajímavé, ale bez použitelných strašidelných faktů a momentů.
Řekl bych, že ti mládenci, nehledají nic jiného, než-li jen sami-sebe v sobě-samých. A toto
konání jakoby vysvětlují tím, že hledají zlé duchy a strašidla v domech. Existuje krásné
rčení: "Své ke svému!" Tím je vše řečeno.
Také mi to připomíná dřívější junácká a skautská pírka odvahy (mimochodem, ty se dělaly
jen v noci, bez baterek a musel býti každý sám - tedy nikdo nemohl jít se svým kamarádem!)
Je překrásné, jak se snaží něco "potkat", aby sami sobě mohli říci: "Jsme dobří! Zvládli jsme to, a to pírko odvahy je naše!"
Když si vzpomenu na své "výlety" do neznámých jeskyní, budov, hradů, aj., (vždy jsem byl
sám, aby mě nikdo nerušil z vlastního napojení na tu zkoumanou prostoru), tak se mi vybaví
také ta svůdně tajemná nálada a ještě tajemnější a svůdnější poznatky či prožitky při objevování nových prostor a věcí. I různé tajuplné zvuky mě lekaly, ale jen do té doby,
než jsem si uvědomil, že to není nic jiného, než-li jen "divoká příroda" a fyzikální zákony.
A bylo po tajemnu, po strachu. Vskutku nevím, co si, o oněch mladících, mám myslet, neboť
na jedné straně se holedbali tím, že tam přespí, a krátce na to byli již šťastni, že z té budovy
mohli "vypadnout". Opravdu nevím, mají-li odvahu, nebo se jen navenek tak tváří jako
nebojácní bohatýři.
Vážený emjoy, neberte prosím tento můj vstup jako něco negativního, či destruujícího.
Spíše to berte jako něco, nad čím je třeba se zamyslet. Přiznám upřímně, že netřeba honit
duchy v prázdných a opuštěných domech. Spíše je třeba hledat strašidla, duchy a démony v nás samotných, mezi živými lidmi. Ti jsou daleko nebezpečnější, než-li nějaké rádoby
tajemné zvuky v opuštěných domech. Takovou aktivitu bych doporučil nejen oněm mladíkům, ale všem, kdo si myslí, že vidí a slyší ducha či démona. Prospěje to všem!
A to jak hledačům, tak ostatním lidem, neboť již nebudeme potkávat přes den na ulici
strašidla, bubáky, duchy a démony. Přeji hezký den. Zbyněk P.
daiterr
pro emjoye
14. 04. 2011 9:14

Vidím, že už jste pomalu jako ti američtí Ghost Hunteři "o) Jen tak dál. Je to jistě poučné. Akorát mne napadla jedna věc - když chodíte na taková místa, máte natrénovanou nějakou tu psychickou obranu vůči daným druhům té rozličné energie, co tam je? Pokud ne, doporučuji prohledat NET a něco si o tom nastudovat.

Když totiž jdete na ta místa bez "obrany", pak je velká možnost, že se na vás fragmenty oněch energií přisají a budou parazitovat na vašich emocích. To může mít za následek "noční můry", "nečekané projevy i v denní realitě", "celková ranní a celodenní zesláblost a pocit pasivity a vyčerpanosti", plus další a další příznaky.

Nejde o nic jiného, než o ryze energetické zákonitosti. Když na ta místa přijdete, tak jednak něco očekáváte (byť nevědomky) a hlavně také máte v sobě dost obav a strachu (samozřejmě, že to jen tak nejde přiznat "o) No a tyto emoce ve vás generují celkově zvýšený výdej (biomagnetické?) energie určité poplatné kvality pro danou situaci.

Pokud se na místech, kde se pohybujete, vyskytují "energetické entity", pak se také potřebují něčím "živit", neboť v nižších sférách, jako je ta naše zemská, je vše podřízeno energetickým zákonům. No a co si ona "entita" neobstará, tak nemá..

Takže tyto "entity mohou být v roli vyhladovělých predátorů a jakmile se jim naskytne příležitost zlepšit svoji energetickou bilanci, nemeškají a už se činí, co to jenom jde. Protože potřebují jen určitou kvalitu dané energie (snad energii o určité vlnové délce?), pak zkouší, jestli jim onu energii "nevygeneruje" třebas náhodný návštěvník, co na ta místa zavítá a nebo právě váš filmový štáb.

Oni jsou predátoři a vy jejich kořist. Jakmile zjistí, že pomocí emocí "generujete potravu" pro jejich "mlsné jazýčky", tak samozřejmě přitvrdí, aby jí bylo hojně. Takže si myslím, že čím déle na daném místě budete natáčet a dokumentovat, tím více mohou dané jevy zvyšovat svou intenzitu.

A navíc - Entity velmi rády zanechávají na své "kořisti" fragmenty a tyto pak nadále parazitují a zlepšují si svou energetickou bilanci. Proto se všeobecně nedoporučuje "jen tak vyvolávat duchy" a nebo právě chodit "jen tak" na místa, kde natáčíte.

Je třeba si uvědomit, že jakékoliv entity, až na velice ojedinělé a vzácné výjimky, neznají nenávist a v podstatě nechtějí nikomu vědomě ubližovat. Ony prostě něco zkusí a když to vyjde, tak přitvrzují, mnohdy v domnění, že "pokud teda jen tak generujete tolik energie, pak jistě vám toto dělá dobře a tak se vám tedy odvděčí ještě silnějšími jevy, abyste té energie generovali ještě více, jelikož všeobecně platí neplýtvání energií a vy to děláte jistě jedině s potěšení.."

Daný omyl entit není ničím jiným, než "neznalostí poměrů zde v naší realitě" a jejich malou zkušenosti "z prožívání".. Dané entity totiž v drtivé většině případů na Zemi nikdy žádné tělo neobývaly, takže nemají ani páru o tom, jak vlastně dotyčné osoby děsí a vůbec je nenapadne, že místo "radosti", jim přinášejí "nervy v kýblu a pocity k zasrání se", včetně dalších libůstek. Tyto entity totiž rozdíly mezi "dobrem" a "zlem" prostě nevidí a neřeší to..

Takže pokud na taková místa jdete, je dobré nastudovat "obranné mechanismy" a vyhnout se tak pozdějším nepříjemnostem. Tyto nepříjemnosti jsou skoro většinou přechodného, i když několikatýdenního rázu, kdy "slyšíte hlasy", vstáváte unavení a apatičtí, nedaří se vám, jste podráždění, i za denního světla se kolem vás "dějí věci"... To jen dané "fragmenty entit" zkouší, co z vás ještě dostanou.

Musím ovšem také podotknout, že bylo i pár případů, kdy dotyční měli hodně velké problémy, vedoucí až k schizofrenii, pocity "že jim někdo krade tělo a vyhání je", dále pak viděli tak reálně věci, které v naší realitě nejsou, že to působilo velké problémy.. Došlo totiž k tomu, že původní fragmenty se na dané osobě díky jejímu přísunu "potravy" rozhojnily a navíc přitáhly z okolí ještě další entity. To pak dotyčná osoba už nemusí zvládat a tyto entity mohou zajít tak daleko, že můžou chtít obsadit tělo dotyčného a zajistit si tak "generování potravy" po svém..

Těch kritických případů je velmi, velmi málo. V drtivé většině stačí, když na daná místa jdete připravení a nejdete tam "jen tak z legrace a ze zvědavosti". Po každé návštěvě daných míst si dejte pořádnou koupel. Voda eliminuje většinu těchto energetických fragmentů.

Pokud na inkriminovaných místech jde o případ, že by to byla čistě "zbloudilá duše", pak sice nemusí hrozit velká možnost "přisátí fragmentů", ale i tak je potřeba být velmi opatrný a hlavně si ujasnit, co tam chcete dělat a proč tam jste. Každá "zbloudilá duše" je na určitém místě z nějakého důvodu. Tyto důvody jsou rozličné.

Každopádně se pohybujete v "domovském prostředí" dané "duše", či "entity" a je třeba se chovat, jako na návštěvě. To znamená - mít respekt a úctu. Je dobré si uvědomit, že jste v podstatě "vetřelci", co jdou na "nezvanou návštěvu". Takže důvody navštěvovat tato místa, by měly být cíleně propracované a zdůvodnitelné. Třeba tím, že oné "duši" pomůžete a podobně.

Upozorňuji, že "entitě" pomoci nelze. Jedině snad tím, že ji "budete víc a víc krmit".. "Entita" není "duše", která ještě neodešla "domů", ale je to "energetická bytost", která si hájí svůj rajón, svůj lovecký revír..

Rozlišit, zda jde o "duši", nebo "entitu" - je obtížnější, než se zdá. Takže doporučuji hledat a studovat. Ona totiž i entita, pokud uzná, že je potřeba pro zvýšení efektu říci to, či ono, pak to také provede. Takže pokud se zeptáte třebas - "jsi duše?" - klidně může říci, že "duše je..", ale ve skutečnosti tomu být nemusí a jedná se právě o entitu..

Takže vyhledat informace a prostudovat. Sám se ještě učím a skládám "střípky mozaiky", takže moc v tomto radit nemůžu, necítím se být k tomu oprávněn.

Musím zmínit ještě i možnost, že "celé video je jen vtípek a zkouška, jak budou ostatní lidi reagovat".. Vím, že pokud to takhle napíšu, může vás to nazlobit, ale berte to, jako možnou variantu, se kterou se prostě počítat musí, už v rámci dopátrávání se podstaty jevů. Samozřejmě nepředpokládám ani náhodou, že by to byl váš případ. To vůbec ne. Jen jsem to zmínil jako jednu z možností, nic více.

K tomuto se však váže toto - pokud cokoliv děláme s jakýmkoliv záměrem, pak toto vše je svým způsobem "forma našeho přání", tudíž v budoucnu vyplnitelné do jisté míry dle energii věnované "tomuto přání" a také možností "dané reality".. To znamená, že kdyby přece jen (pevně věřím, že ne) došlo na možnost, že to vše je jen "zkouška, co tomu lidi řeknou, jakýsi sehraný vtípek", pak toto přání by do budoucna neslo sebou to, že by dotyčné osoby v budoucnu mohlo potkávat právě to, z čeho si ty vtípky tak dělali - různé jevy a vše s tím spojené..

Tu poslední možnost ohledně vtípku a podobně - berte samozřejmě pouze jako dodatek k dané problematice. Předpokládám, že se vás ta možnost totiž vůbec netýká.
emjoy
Facebook
13. 04. 2011 21:09

Jestli si chcete pokecat živě,jsem na FB http://www.facebook.com/pages/Ghost-Road/168344773214398
emjoy
radost
13. 04. 2011 21:00

Zdravim,každopádně mám radost za každý názor.Kvůli tomu že jsem to chtěl rychle vydat jsem pozapoměl na některé podrobnosti jako je třeba jak jsme si ten dům vybíraly.Pravda je že jsme šli na slepo,dům který jsme měli už natočený ale majitel se rozhodl že to prostě na netu nechce,jsme vypustily tak jsme ten dům vybírali ze 3 možných o kterých se něco povídá.

Tenhle dům byli obytné prostory místních už nefunkčních jatek,za tímto domem je ještě další menší dům,příbytek tamnějšího řezníka který tam i zesnul(mimochodem tam jdeme zítra).

Jinak můj celkový dojem z toho domu o kterém je dokument,měl jsem tam si myslim dost nahnáno ztoho co jsem tam viděl,samotnýmu mi to leží v hlavě...
Houba
?
13. 04. 2011 20:46

No a ještě by mě zajímalo podle čeho jste si ten dům vybrali?
Houba
trochu zklamání
13. 04. 2011 20:39

No sice se mi taky líbí, že se tomu někdo takhle věnuje místo nekonečného teoretizování, ale čekal jsem trochu víc. Rozhodně mi to nepřipadá jako přímý důkaz, že duchové a přízraky existují :-) Pokud bych na ně nevěřil, tak by mě tohle video prostě nepřesvědčilo. Myslím si, že ty světla jsou nějaké mušky, nebo prach nasvícené světlem baterky. EVP moc nevěřím - je to děsně nesrozumitelné - spíše šum. Pohybující se plast na podlaze jsem hledal marně :-) Tvář mě taky nepřesvědčila. No jinak video je pěkné. Místama jsem se bál, občas (často) jsem se zasmál. No nechtěl jsem Vás svýma skeptickýma kecama odradit :-D Pokud v tom budete pokračovat, tak se určitě dočkáme videa, které přesvědčí i mě ;-)
7man
Naopak
13. 04. 2011 19:50

Hodnotím velmi kladně. Parta nadšenců, kteří jedou probádat dům, který se jim jeví jako záhadný, vlastní zkušenost, to je paráda. Víte, co je zajímavé? Ti, kdo říkají, že je to hloupost, tak věřte tomu, že by nevytáhli paty z domu, když se trochu setmí, to jsou takoví ti povaleči u TV a PC, velcí hrdinové třeba na internetovém chatu...

K samotnému videu. Letící světýlka by mohly být můry či motýli, odraz světla odněkud, ale taky přítomnost nějaké energie, proč ne? Nejsem expert. EVP je vždy trochu ošidné (zvuky nejsou nikdy čisté), samotné obrázky vytáhnuté z filmu považuji za zajímavé. Líbí se mi celkové ztvárnění filmu, je vidět, že aktéři mají jisté zkušenosti a věnovali tomu svůj čas. Nevymýšlí si, ukazují fakta a dávají svou kůži na trh. Dávám badatelům palec nahoru.
nobrain
jezis maria
13. 04. 2011 16:52

taketo komedie nemusim
Devastator
:)
13. 04. 2011 16:10

Celkem strašidelný a vůbec jsem se nenudil :D