Články

Videa

Video, které Americká armáda nechce, aby jste viděli - (komentáře)

Stormm
daiterr
2. 04. 2012 11:39

To co tady předkládáš je něco co kdysi byli pro Evropany samozřejmostí, ale vymizelo to se všemi těmi kecy o multikulty a přatelíčkování s našimi ropnými arabskými bratry! Nejvíce si se trefil v té toleranci! Pokud tě ostatní názory nezajímají a razíš si bez ohlížení jen svoje pravidla a názory, si jen krůček od zbraně, násilí a dalších podřadností! A mešita, kterou by si v ČR troufl někdo postavit, nechť zahoří plamenem!
Perchta
daiterr
30. 03. 2012 8:08

Je to tak. Svým způsobem starému řádu uspořádání světa odzvonilo. Dříve byla v nadvládě evropská kultura, všude se roztahovali a všude všechno kolonizovali Evropani a teď se připravme na pravý opak. Role se obrátí a zvrátit tenhleten trend zřejmě už jen tak nepůjde... Alláh bude ještě větší....
daiterr
Perchta
29. 03. 2012 13:57

Počítám, že ještě nějakých dva až pět let o tom můžeme mluvit (o nějakém deportování darebáků domů), ale po této době už si ani neškrtneme a bojím se toho, že se tady už jen budeme užírat, až to nakonec bouchne jak saze v komíně.. A předpokládám, že toto fakt nikdo rozumný nechce. Ale jak vidno - vůle něco s tím udělat včas - fakt není. Ti, co to všechno "manažují", to mají vypočítané moc dobře.
Perchta
daiterr
29. 03. 2012 12:37

Souhlasím s tebou.
Jediné správné řešení je nechat Evropu Evropanům a všechny, kteří se nehodlají přizpůsobit evropskému stylu života a evropským tradicím poslat bez milosti domů. Nefandím ani multikulturalismu ani žádné "podporované" integraci jakýkoliv lemplů kamkoli.

Francie a Německo jsou názorným příkladem nezvládnutí imigrantské politiky a co ten úchylák Breyvik ze Skandinávie ?, taky mišuge produkt invaze směr Evropa.

Myslím, že indícií by bylo dost, ale že tu rozhodně není politická vůle něco s tím dělat, protože, jak se píše dole, ze všeho tahohle všeho kapou prachy.....
daiterr
-
29. 03. 2012 11:12

V Evropě NIKDY klid být nesmí, protože jak by k tomu přišly jisté zbrojařské a bankéřské koncerny? Válka v Evropě = byznys jako prase. A podle toho se to tak hezky všechno řídí. To se napřed zkusí nějaké to "multikulti" kecání do všeho, počká se, až to zabere a pak.. už jen stačí pozorovat, jak se začínají státy postupně zevnitř rozpadat díky občanským nepokojům.

Arabové jsou jen jedním z nástrojů takové "politiky", nic víc. Ve své podstatě by Evropané s nimi problémy neměli, pokud by od nich kupovali ropu. Pro Araba je sice Evropan "pohanský pes", ale také i zákazník, kterého potřebuje. Jak teda dohnat lidi k nepokojům? Výsledek vidíme všichni - "multikulti" tolerance..

Takže co asi Evropu může čekat do budoucna? Myslím, že občanské nepokoje budou přerůstat na menší, či větší občanské války v daných lokalitách a to podle toho, jak moc budou na daném místě zastoupeni různé rasy obyvatelstva. Nebylo by to poprvé. Vzpomeňte si na Jugoslávii..

K tomuto průseru přispějí nejenom zdatně manipulované "multikulti" problémy, ale také bankroty jednotlivých zadlužených států Eurozóny. K tomu si přidejte i to slavné "Arabské jaro", které bylo připraveno a spuštěno přesně tak, jak to bylo zamýšleno - aby přispělo k destabilizaci starého kontinentu.

Další legrácka, co je nalajnovaná, je Iránský konflikt. Instrukce jsou jasné - neexistuje, aby tentokrát "kraváci" začali jako první. Musí začít Irán, aby se předešlo obviněním vůči "kovbojům", že "se zas do všeho serou".. Takže se bude hezky vyrypovat do Iránu a tajné služby jistých zemí s tím teď mají plné ruce práce.

Aby se toto podnítilo v plné síle, je potřeba ve vhodný čas podnítit rasovou nenávist vůči Arabům. Tady bych nerad spekuloval, ale KDE je psáno na sto procent, že ten Francouzky magor, co zabíjel děti, byl stoprocentně kovaný musulman? Nemají v tom zase pazoury jisté tajné složky, jako v případě útoků "Al Kajdy" ve Španělsku na vlak a Anglii na metro (kde mimochodem v té době probíhaly rozsáhlá policejní a vojenská cvičení a.. kupodivu v místech, kde k výbuchům došlo..)? Protože z jistého úhlu pohledu to všechno vypadá, jako cílená eskalace problémů k danému času v budoucnu.

NEVĚŘÍM ani omylem tomu, že TOTO, co se kolem děje, je jen pouhá náhoda a že NIKDO v tom záměrně nemá pracky..

Také se už počítá s tím, že Čína se v případě konfliktu jasně přidá k Iránu, protože je dost velkým odběratelem ropy. Rusové mají také tendenci se přidat k Iránu. Válku by měl podle nejnovějších konspiraček mít na povel hlavně Izrael. Očekává se, že tento konflikt se díky místním nepokojům v mnoha zemích a devalvaci Eura a jiných místních měn - bude rozrůstat. Cílem toho všeho je jediná věc - zdemolovat starý kontinent co nejvíce, aby pak bylo možné to tu zase všechno znovu obnovit a tím překonat ekonomickou krizi na pár dalších desítek let.. Samozřejmě ne tu naši..

Všechno je to jen mocenský boj o suroviny, získání vlivu, získání nové ekonomické stability a hlavně výdělku bankéřů a zbrojních koncernů. K tomuto se rozhodně devastace Evropy náramně hodí, jako už dvakrát před tím v minulém století.

Snaha "utnout internet" pomocí "ACTA" není ničím jiným, než zamezení informovanosti obyvatel. Ověřili si to setsakra dobře při průseru v Egyptě, že internet na mobilu je mocná protizbraň a informovanost celého světa je velice rychlá. To oni ale nepotřebuji. Takže se hledají všemožné cesty, jak to utnout. Záminek je dost..

K té "USArmy" - video je jasnou ukázkou pravého kovbojského gumování mozků. Tito cvoci, převlečení za "vojáky", pak jdou za zvučných metalových riffů do "boje" a mají pocit, že jsou supermani vesmíru. Co na tom, že střílejí do civilů? Vždyť přece "velitel nabízí pajcku v dolarech za každého zabitého, tak směle do toho, ne?" Toto je jasná zvrhlost a vizitka státu, který takové magory "vychoval".. A jen tak mezi námi - Rusové, nebo Číňané, nebo Arabáši v tom nebudou o nic lepší. Jen se teď prstem ukazuje na "Amíky"..

Je to tyjátr pro dělný lid, aby neviděl ty pravé parchanty na pozadí toho všeho. A lid za tyjátr platí jak měnou, tak nakonec vlastním životem..

Stejně tak, jako se takto "stínově" ovládá dění v Evropě, stejně tak se "manažuje" Afrika, Čína, Asie.. Jsou to rozdané karty a trumfy má v rukou jen pár jedinců.

A jak z toho ven? Asi nejlepší by bylo začít v první řadě hezky doma - vymést "kmotry" i s těmi jejich mafiánskými legráckami, dřív, než dovedou stát k insolvenci a nestabilitě. Zavést "protimultikulti opatření" - ten, kdo tu dělá bordel, ať maže do místa svého původu. Tím myslím místa, kam přísluší jeho "etnické" chování a ne místa, kde se narodil. Chceš stavět mešity? Prosazuješ tady islám? Jeď si domů, někam do Arabského regionu. Nechceš dělat? Budeš okrádat lidi? Budeš se chovat jako prase k jiným? Tak sbalit a odjezd.. třebas do Indie.. A to se týká všech barev pleti (aby zas v tom někdo neviděl "diskriminaci"..)

S rozumným člověkem nikdy nebude problém a je jedno, jestli je zelený, modrý, nebo černý. Problém je VŽDY s lidmi, kteří NIKDY nechtějí přistoupit na to, aby se přizpůsobili regionu, na jehož území jsou jako menšina. TOTO by měl být základní zákon. Pak by nedocházelo k tomu, co se děje dnes v Evropě. Díky "multikulti" kecům se menšinám uhýbalo všemi směry, furt se cosi ospravedlňovalo a.. KDE jsme dnes??

Nevadí mi různé barvy ksichtu. Vadí mi jejich neúcta k lidem v daném regionu a snaha všechno destabilizovat a ničit. Takže takové lidi je potřeba okamžitě posílat na místo původu. TOTO by měla udělat celá slavná EU a počítám, že tak 80 procent kriminality by rázem ubylo. Zkrátka okamžitá deportace bez možnosti návratu. Jinak to do budoucna nejde..

Není to o bílých, Cikánech, Ukrajincích a Vietnamcích, či Arabech.. Je to hlavně o HOVADECH mezi nimi, kteří vyvolávají problémy a jsou ničitelé všeho, co jim přijde pod pracky..

A naše slavné nýmandské politické sabotéry je potřeba nahnat na nucené práce a střídmou stravu, aby si začali vážit toho plebsu, který na ty jejich politickomafiánské čachry musí dřít jak kůň..

Dokud TOTO si každý stát na svém území nezajistí, tak DO TÉ doby nemáme šanci se vůbec postavit tomu ostatnímu, protože se začneme v regionech rvát mezi sebou a pak nás to semele jako masomlejn.. Podívejte se na Francii, kam to dotáhli s "multikulti" parádou - přerostlo jim to přes hlavu a to tak, že se bez deportací asi fakt neobejde.

Každý Arab, pokud má pocit, že se bez mešity neobejde, by se měl rozhodnout, zda bude žít třebas ve Francii a tím dodržovat její zákony, včetně toho, že si svůj islám bude praktikovat s rodinou u domácího krbu bez nějakých veřejných okázalostí a nebo zda je lepší pro něj odjet do Arabského regionu a tam dle libosti si své víry užívat do sytosti, včetně všeho, co k tomu náleží.

Upřímně - s křesťany se v Arabském regionu také nikdo ROZHODNĚ nijak nesere.. Jen si zkuste tam nadhodit, že "si chcete postavit kostel".. Počítám, že do rána druhého dne budete mít po starosti jedna dvě..

Svoboda jakéhokoliv vyznání JE důležitá, ale JEN ruku v ruce s tolerancí vůči druhým. Jinak to fakt nejde.

Co myslíte? Je to všechno, co píšu, opravdu jen čirá fantasmagorie a konspirace? CO by podle vás bylo nejlepší udělat, aby se zabránilo tomu, co se kolem nás začíná dít?




Perchta
garias
29. 03. 2012 7:47

Na tom, co jsi napsal určitě něco je. Bohužel Arabi jsou možná ve středověku a na půl negramoti (nevím), ale za to vím přesně, že mají ROPU a tudíž PENÍZE. Kdo má prachy, tak ten může být úplný pako a stejně bude vládnout, tak aby to nedopadlo přesně naopak a my si nezačaly šít burky a chlapi si můžou zkusit nosit slušivé turbany :D....
garias
...
28. 03. 2012 22:51

A to že sú vojaci hlúpi? No samozrejme. Do armády a do vojny idú muži, ktorí sa inak v spoločnosti neuchytia...a to sú väčšinou hlupáci. Veľakrát nevedia skoro ani poriadne čítať písať. Takýchto ľudí tam oni potrebujú. Nie inžinierov... :D
garias
...
28. 03. 2012 22:49

Arabi zaspali 500 rokov. Navyše sa nachádzajú mentálne niekde v praveku. Stačí si pozrieť ako sa správajú ku svojim ženám - ako k tovaru.
Sú nevyspelí ako kultúrne, tak vedecky. Je absolútne očakávateľné, že ich silnejší budú napádať a zabíjať.

Jediný európsky štát, akýkoľvek, dokáže vojensky poraziť ktorýkoľvek štát arabský. Nikto v dnešnom svete politiky, štáty ktoré viedli stáročia vojny, nebudú arabou šetriť. Arabi sú ztohto hľadiska v beznádejnej situácii. Ich vojny nikdy neustanú. Navyše sú nejednotní. Pri napadnutí Iraku nikto ani necukol. Potom bola vojna v Líbiy, nepokoje v tunisku, Egypte, Sýria, vojna v Afganistane, neskôr v Iráne.. Arabi budú bitý jeden po druhom.
A západným mocnostiam je jedno ako a kedy. Arab je proste človek, ktorý si podľa západu nezaslúži súcit.

Všetko to zavinil prorok Mohamed a Allah. Jeden Arab v rádiu na českom rozhlase hovoril, že arabská viera je o tom, že Allah môže kedykoľvek zmeniť aj fyzikálne zákony. To znamená, že sa zbyotčne bude Arab učiť, zbytočne bude skúmať vedecky, lebo podľa koránu keĎ sa aj niečo naučí, Allah to môže zasa zmeniť.
Takýmto prístupom sú to národy retardovaných. Nemajú zákaldy vzdelania. Ich veda je skutočne na samom dne.
Jediní kto má peniaze sú šejkovia. Aj to sú ľudia nevzdelaní, ktorí majú 10, 12, 15 žien, najmladšiu 12 ročnú a na ostatných arabov kašlú.

Keď tam niekto znásilní napríklad 14 ročné dievča a zatlačí sa na rodinu dievčaťa, pohrozí sa otcovi, ten presvedčí dcéru aby si násilnika vzala a ten sa vyhne trestu. Podobný prípad sa teraz stal so 16 ročnou, ktorá po 6 mesiacoch svadby spáchala samovraždu, pretože ju údajne mlátil (volávala matke).

Ako chcete, aby takéto národy boli kultivované, civilizované, keď nemajú ani základy morálky? To nejde. Je to vylúčené. Arabi budú mlátení kým ich totálne západ neubije.
Jelitko
...
28. 03. 2012 9:36

vojaky od civilistu rozlisuje jen to ze maji zbrane a proto si jsou jisti svoji silou nad civilisty a tak si na ne dovoluji,je to ubohost...tento svet je nespravednivy,protoze zde vladne clovek ktery chybuje.
Morld
:-)
27. 03. 2012 19:22

jak bylo již dříve uvedeno: prostředí neuvěřitelně ovlivňuje lidi, kteří se v něm nacházejí... zvířaty tedy nejsou vojáci, ale mocnáři, kteří je tam posílají. Bohužel mocnáři nikdy nepoznají hrůzy války, proto jsou si svého zvěrství nevědomí.. Vojáci jsou naproti tomu jen ubohé loutky či oběti této nevědomosti. Faktem je, že vytvářejí realné negativno druhým. A my nevědomí civilisté nejsme od nich nijak odlišní.. I ti při vědomí nic neudělají, jen remcají v hospodách,.. případně zde na záhadách. Tedy kdo všechno je spolupachatelem?:)
Jelitko
vojaci
26. 03. 2012 21:53

vsude na svete a za kazdeho rezimu se vojaci chovali jako hovada.A obzvlast americani jsou kruti a neumi se ovladat,vsude davaji najevo svoji nadrazenost a silu.Ani soveti se tenkrat nechovali krasne,rikala mi to babicka jak za valky znasilnovali holky a nemci byli lepsi...
V tom filmu me vzalo jak ten zlocinec mrskl s tim stenetem,to mu aji to ubohy zvire vadilo?
Perchta
Nejsem militarista,
26. 03. 2012 13:08

ale myslím si, že takový výrok by si neměl dovolit ani nositel Nobelovy ceny.
Armáda je instituce založená na poslušnosti, podle toho si taky vybírá rekruty. Nikdo ve své rotě nebude chtít mít filozofujícího buddhistu, ale namakanýho blba, který bude mít potlačený pud sebezáchovy a prostě splní rozkaz. Vojáci tu vždy byli, jsou a budou, aby plnili rozkazy, jsou placeni za to, že riskují své životy a na rozkaz berou cizí.
Na druhou stranu v této době civilizace si vynucuje jejich existenci a ne každý na to má (být vojákem), proto mi příjdou takovéto výroky nevhodné.