Články

Záhady a tajemno

Proroctva z temnot - Motyli muz - (komentáře)

Boldrick
Muj zazitek
26. 11. 2012 13:14

Neco velmi podobneho sem zazil viz.muj pribeh Zazitek z vojny
Zbyněk P.
Pro Sylvii
5. 04. 2012 19:39

Jééééé, to je dobře..... už jsem klidný, neboť již vím, že šedá kůra mozková jest používána, a že si třeba nevzala dovolenou......
Pouze si ještě dovolím sdělit, že existuje krásné pořekadlo, které zní:"Stokrát řečená (či tolerovaná) lež, se stává pravdou!!" Totéž platí i při vytváření novodobých myšlenkových struktur u tématu, u kterého jest hned na první pohled zřejmé, že jde o prachobyčejnou fikcí a klamem.
Ano, je zapotřebí rozvíjeti svou bezbřehou fantazii i svou představivost, neboť bez nich jsme NIKDO. Vezmu-li si ale téma:"Poznávání sebe sama", tak říkám na rovinu, že toto jediné téma zabere celý náš život, a netřeba pak již tématu jiného, neboť, i v tomto jediném grandiózním a jedinečném tématu se potkáváme s bytostmi, jako jsou např.: bohové, andělé, démoni, satani, ale s těmi černými, okrídlenými bytostmi s červenýma očima. Toto téma nikdy nikoho nezklamalo a nezklame. Dočkáme se v něm divů i zázraků, běsů i strachů, a hlavně obrovských překvapení, které ani nebudeme chtíti znáti, či přiznati, že jsou v nás, nebo-li, že jsme to my samotní. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Sylvia
Zbynek P
5. 04. 2012 19:00

Ale ano, pouzivame, pouzivame....su to len spekulacie, len s tym rozdielom, ze primarne nevychadzame z toho, ze kazdy klame. Ale holt ludia su uz taki, ze nikto nikomu a nicomu neveri a mate na to pravo. Tak isto jak zhodnotit to, ze v pripade, ze si ludia nevymyslaju hladat ine varianty. Neni ani dobre vyplytvat sedu koru mozgovu len na jednu vec, aby Vam uz nezostalo na dalsiu....:-)
Zbyněk P.
Do diskuse
5. 04. 2012 18:42

Lidičkové mí zlatí, rád bych Vás chtěl požádat i poprosit o to, aby jste vskutku nevěřili všemu, co se kde napíše a natočí! Papír i celuloidový film mají tu zvláštní sílu a moc, že snesou všechno co se na ně napíše, či natočí!! Viděl bych to spíše tak, aby se alespoň trošičku používala naše šedá kůra mozková.... Tím v žádném případě NECHCI ŘÍKATI, ČI PSÁTI, že jste hlupáky, to ani omylem. Pouze si dovolím upozornit na ten fakt, že velice rádi podléháte klamům a výmyslům jiných, a že jim dáváte zcela zbytečně přehršle své drahocené energie a času. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Dana P.
Sylvie
5. 04. 2012 17:59

ano, možná energie...? Vždyť je kolem nás hodně energie naprosto neznámé a neobjevené
Sylvia
Dana P
5. 04. 2012 16:42

Zaujimave, podla toho by to bola ina energia a nie nieco hmotne. Dakujem.
Dana P.
na téma Muž mol
5. 04. 2012 15:53

jsou i zde na stránkách příběhy - například od lidarch - http://www.esoterikweb.cz/pribehy-autor.php?id=2978
Sylvia
Daiterr
3. 04. 2012 15:39

No a ten film, ten bol urcite prikresleny, aby to malo jak taku atmosferu, moc to s tymi skutocnostami nemalo spolocne, bolo to tym len inspirovane, ale pozeralo sa na neho dobre :-). V ramci Hollywoodskej produkcie film s touto tematikou bol jeden z tych vydarenych, az na ten koniec, ale nejak to zaplacnut museli :-).
Sylvia
--
3. 04. 2012 15:33

Neviem sice, co by to mohlo byt, ked odmyslim fantaziu. Fakt je, ze neviem nic o napr. nejakych stopach alebo DNA. Neviem, ci to vobec nejak niekto skumal, aspon miesto kde sa vyskytol, ci sa preverovali nejake stopy, neviem ani, ci sa niekoho dotkol, co je dost zvlastne, ked sa Ti takato bytost objavi za autom, ze by k Tebe neprisla nic, nikoho nechytil, nedobehol.

Niekomu zas niekde liezol po streche a robil tam randal, ale nikde som necitala, ze by to tam skumali a hladali nejake stopy, otlacky alebo fyzicke stopy - nejaku latku, co po nom zostala. Preto (ale to stale vylucujem tu fantaziu cloveka) mi to pripada skor ako ina energia, nehmotna. Je to spekulacia, ale nic lepsie ma nenapadlo. Potom uz len nejaka umela vec, vytvorena armadou, ale po tej by snad nejake stopy zostali.
daiterr
-
3. 04. 2012 12:58

Na filmu jsem byl kdysi v kině a atmosféra byla super. Ovšem jak moc se promítla do děje filmu autenticita případů "muže/mola", těžko říci. Rejža to dost zatraktivnil a přibásnil, což mu nelze samozřejmě zazlívat.

Nicméně - tato entita se dle mnoha výpovědí vyskytovala v dané oblasti a byla dost dobře popsána. O KOHO, či o CO šlo doopravdy, tak o tomto jsou pouze spekulace. Byly zmíněny "vojenské pokusy", nebo bytosti z paralelních dimenzí, budoucnosti a nebo nějaká ta UFO-potvora..

Přikláním se k té UFO-potvoře, protože je tady zajímavá paralela - kdykoliv se v oblasti začaly vyskytovat případy UFO, tak se často souběžně začaly vyskytovat případy "muže/mola", nebo spatření Yetiho / Sasquetche a nebo také Cupacabras. A to je dost zajímavá "paralela".. Skoro to vypadá, jakoby ti UFO-šmejdi vypouštěli ven "návnadu" a pak jen zkoumali lidské reakce..

A nebo by to mohlo být také něco vytvořeného kolektivním lidským podvědomím, co pak žije na čas vlastním životem. Něco podobného popisovali mnohokrát Tibetští mnichové.. "o)

Napadá někoho, co by to mohlo být?
Perchta
četla jsem
3. 04. 2012 7:40

o tom článek v "enigmě", ale vážně nevím, které to bylo číslo, určitě ale to byl ročník alespoň 2010 - je to opravdu delší doba....
Sylvia
Perchta
2. 04. 2012 11:13

Ano mas pravdu, nasla som este nieco, ze sa objavil pred padom dvojiciek a aj pred Cernobylom, ale nic nejak konkretne, ani svedectva nic. Keby si nieco nasla, mozes sem hodit odkaz. Diky moc.
Perchta
-
2. 04. 2012 9:30

Tenhle film jsem taky viděla, líbil se mi. V souvislosti s tím jsem si tenkrát něco málo našla o Motýlím muži, prý ho vídají lidé po celém světě a údajně ho měli zahlédnout i na UA před Černobylem v 84 r.

Můj názor je podobný jako má Sylvia, nemyslím si, že zájmem "Motýláka" je zachraňovat lidi či je varovat, protože lidi jen děsí a pokud chce pomoct, tak to dělá opravdu špatným způsobem.