Články

Vize budoucnosti

Ezoterický pohľad na internet v súvislosti so svetovým dianí - (komentáře)

Gordon
pre Lubinku
28. 04. 2012 7:18

Dobrý deň Lubinka, je mi ľúto ale vôbec ste nepochopila text. Prajem pekný deň, Hruštinec.
Lubinka
Autor je z Oravy?
24. 04. 2012 7:54

Hodnota "80 percent "vlaznych" katolikov" este nema pravo hovorit o to, ci sa na skolach vyucuje malo alebo vela o nebozenstve. Podla mna nabozenstcvo do skoly nepatri vobec. Je to vyslovene zalezitost rodiny. Co potom tych 20 percent? Okrem toho, ake percento darebakov, kriminalnikov a inych zivlov bolo "vyskolenych" internetom? Ako to bolo s takymito pripadmi pre erou internetu? A ked uz aj chces podavat, mily Hrustinec, statistiku, tak podaj statistiku aj o tom,kolko ludi ziskalo a vytvorilo pozitivne hodnoty vdaka internetu... Zopar otazok, ktore by vedeli sputit lavinu odpovedi a nielen cierno-bielych.
mississippi
Děti a internet
22. 04. 2012 23:20

Je to také trošku o tom, jak rodiče vychovávají své děti. A musím kostatovat, že čím dál víc dětí sedí doma u kompu a buď hraje hry, nebo je na netu.
Ale net má i pozitiva, je to zdroj informací. A děti se s počtačem bohužel budou muset naučit. Ale je to na dospělých. Je to jako se sirkama. Sice se říká, že dětem do rukou nepatří. Ale je daleko snažží naučit a vysvětlit, k čemu a kdy je používat, než vysloveně zakazovat. A s internetem je to stejné.
Perchta
I-net jako nástroj
21. 04. 2012 12:46

d´ábla? No, proč ne...., ale úplně všechno lze zneužít v prospěch "zla", včetně tužky a papíru. Není pravda, že psychologové nebijí na poplach, jen není dost vůle jejich varování dostatečně dokola medializovat.

Hlavní problém naší post-moderní doby je, že tradiční tabu ve spojení s církví/ církvemi padla a nová nebyla vytvořena, pokud by se situace tady v tomto změnila, zmizlo by 90% etických problémů!!
Grush
No, autor si
21. 04. 2012 11:28

jak vidím neodpustil při vhodné příležitosti kopnout do ateismu, nicméně asi bydlel na Marsu když píše "ateizované školstvo, ktoré v prvom rade hľadí na vedomosti. Žiak má byť, okrem iného, zručný pri práci na počítači, na internete. Charakter sa nevyučuje." Taková věc jako občanská nauka ho nepotkala, že píše takovéhle bludy? Jestli zmíněný předmět splnil svůj účel nebo ne, to už je věc druhá; katechismus taky ani náhodou neprodukuje samé "andílky". Takže asi tak...