Články

Zajímavosti

Numerologie - (komentáře)

daiterr
Gariasi
18. 07. 2012 18:47

Taky nejsi moc chytrý, Gariasi. To, co věda nedokáže změřit, ještě neznamená ani zdaleka, že neexistuje. To je pohá krátkozrakost s časovým ručením omezeným..

Ale klidně si zatím věř jen "prověřenému", když se u toho cítíš dobře. Ale osobně mi taková dogmatika moc pod nos nejde.

Jsi samé "obyčajně toto vymýšlajů veriaci", ale zatím jsi ještě sám nic neprožil. Bez osobního prožitku zkrátka v této problematice dál nedojdeš.
garias
...
6. 07. 2012 8:44

Takže zatím nic neukazuje na to, že by ti lidé lhali.

Isteže, pretože je to viera, náboženstvo. Nedá sa s tým pracovať čo tvrdia. Ako chceš poprieť karmu keď neexistuje? Keď sa nedá zmerať, keď je iba fiktívna ako božstvo?

Nedá sa povedať že by klamali, ale ani že by hovorili pravdu. To že niekto napísal do knihy príbehy "jeden muž zažil, jedna žena prežila" ma nulový význam.
A keď si všimneš, práveže takéto akože "dôkazy" používajú najviac fantasti. No lebo výskumom to nemôže podložiť - žiadny nebol spravený.

Tak aspoň nejakými príbehmi, že čo všetkého úžasného sa ľuďom deje. Obyčajne takéto vymýšľajú veriaci ľudia. Tí akosi nemajú zmysel pre hľadanie pravdy a sú ochotní normálne v pohode klamať a vymýšľať si (osobná skúsenosť s veriacimi).
garias
daiterr
6. 07. 2012 8:41

Nikdy si nebol moc chytrý daiterr.

//věříš vědcům jejich teorie, jak víš, že jsou správné?//

No asi preto že tie pokusy sa robia po stovkách majú rovnaké výsledky, však? To dá rozum.
Grush
K teoriím...
4. 07. 2012 15:45

jen maličká poznámka. Někteří lidé říkávají: neberte jména božího nadarmo. Totéž by mělo platit o vědě. Zákon je daná věc, kdo s ním chce polemizovat, dá se úspěšně sázet na to že se leda tak ztrapní. Ovšem oproti tomu teorie je jen názor (více či méně aproximující objektivní realitu). Tm pádem si nedělá nárok na pravdivost. Ještě slabší než teorie je hypotéza. Jenže mezi těmito slovy laická veřejnost stále neumí rozlišovat a ohání se jimi jak Conan Barbar svým dvouručákem. K vlastní škodě.
daiterr
Gariasi
3. 07. 2012 19:43

věříš vědcům jejich teorie, jak víš, že jsou správné? To samé platí i tady. Pokud někdo takové věci zkoumá a popíše, navíc je to prověřeno z více stran - pak to můžu bu´d brát, nebo ne. Jiná možnost není. Stějně jako u vědy a jejich teorií.

Takže zatím nic neukazuje na to, že by ti lidé lhali.
garias
daiterr
3. 07. 2012 16:54

Ale to len niekto popísal nejaké príbehy. Ako vieš že sa naozaj stali?
daiterr
Gariasi
3. 07. 2012 15:23

"Ukáž mi ty, ktoré máš a podľa ktorých si myslíš že je to pravdivé. Ktoré presvedčili teba."

odkázal bych zase na knihy a dokumenty v TV. Protože se tím zabývali už popisovaní lidé, tak to beru aspoň jako indicii. Zdá se, že víc pro to ani udělat nemůžu. Kdybych byl movitější, tak bych to snad zkoumal, to znamená - zajel někam, prolustroval danou rodinu a tak podobně. Ale takhle se bohužel spoléhám právě na to, co kdo objeví a zaštítí to svou seriózností. Takže takových případů je hodně.
garias
..
3. 07. 2012 13:34

Lebo ak nemáš, tak potom zasa si slepo uveril vete "jeden muž zažil, jedno dieťa prežilo..."
garias
daiterr
3. 07. 2012 13:33

Ukáž mi ty, ktoré máš a podľa ktorých si myslíš že je to pravdivé. Ktoré presvedčili teba.
daiterr
Gariasi
3. 07. 2012 13:24

"Ktoré dieťa, človek si spomína na svoj život? Meno adresa, koho má rodičov, akú má minulosť, kto potvrdil, že jeho zážitky boli o minulom živote? Máme aspoň jedno takéto dieťa? Človeka?"

Samozřejmě, že máme a nejen jedno. Zeptej se dr. Dethlefsena, jestli ti poskytne adresy.

atd..

daiterr
Gariasi
3. 07. 2012 13:22

Hledej. Nikdo ti pod nos nic pořád dávat nebude. Odkazy jsou. Navíc - v té knize máš další odkazy na příslušnou literaturu.
garias
...
3. 07. 2012 12:48

Ktoré nemocnice využívajú auru a ako vieš že práve ony?
garias
daiterr
3. 07. 2012 12:47

Ktoré dieťa, človek si spomína na svoj život? Meno adresa, koho má rodičov, akú má minulosť, kto potvrdil, že jeho zážitky boli o minulom živote? Máme aspoň jedno takéto dieťa? Človeka?

daiterr
Gariasi
3. 07. 2012 10:17

"Prečo to nenapíšeš? Čoho sa bojíš?"

CO je to za dotaz? Copak se tu o auře a karmě nepsalo? Ty to chceš jako výtah? Bodově? Stručně?

Karma = zákonitost vyrovnanosti příčin a následků, kdy se člověk znovuzrozuje, aby tak pomocí nových příčin postupně srovnal dopady následků = přispívá k vývoji člověka.

Ve prospěch karmy:
- případy dětí, které si vzpomínají na svůj předešlý život a tyto případy byly zkoumány a
prokázány.
- vzpomínky lidí v regresní hypnóze, které se kryjí se vzpomínkami jiných lidí. Tito lidé se v reálném životě nikdy neviděli, neznají se a přesto některé vzpomínky mají společné, například popisují období, ve kterém spolu žili a vzájemně se vzpomínkami doplňují a potvrzují je nezávisle na sobě. Takových případů je také mnoho.
- systém znovuzrození není čistě náboženská záležitost, ale předával se tady z minulosti.
- znovuzrození se nevyhýbá ani věda. Přiznává, že na tom něco být může.
- znovuzrozování popisují i ti, co se zabývají AC. Podle nich je to zákonitost, bez které by nebyl vývoj možný.
- karma, znovuzrození - bylo mnohokrát propíráno v dokumentech, kde se k tomu vyjadřovali i osoby z řad vědy, lékaři a jiní. Ani jeden tyto věci nevyvrátil.
- lidé, co prožili NDE také dokládají další indicie.

Takže na jedné straně je hromada argumentů, indicií a dokonce i zdokumentovaných případů, které tyto věci jasně potvrzují, ale naproti tomu není jediný pádný protiargument, který by tyto věci dokázal popřít.

Takže CO tady ještě okolo tohoto chceš řešit?

Aura = vyzařovaná energie člověka, která tvoří okolo daného těla jakýsi pomyslný "obal".. Dle kvality a zabarvení tohoto "obalu" lze rozpoznat onemocnění i měsíce dopředu, než opravdu vypuknou, takže i léčba může být mnohem úspěšnější.

Auru a její barevnost se už dávno využívá nejen při diagnostikování nemocí u takzvaných lidových léčitelů, ale toto s úspěchem využívají i některé nemocnice.

Je popsáno mnoho případů, kdy takzvaná diagnostika podle karmy předešla těžkým nemocem u lidí jen díky tomu, že se tyto nemoci tímto způsobem podařilo odhalit s velkým předstihem a v době, kdy začala léčba, tuto nemoc nebyla dnešní medicína ještě schopná diagnostikovat. Opět případy a opět doložené.

Naproti tomu není jediný protiargument, který by tuto věc mohl popřít. Už jenom proto, že by musel výsledky diagnostiky a léčby nahradit jinou teorií a to zatím nikdo neudělal.


Takže - na pár řádcích to tedy máš a jsem moc zvědavý, jak se k tomu budeš stavět. Upozorňuji, že toto takto vypisuju naposled. Vše, co jsem sepisoval výše, sis prakticky vydupal a vynutil a mohl sis to jen tady na esoterikwebu najít nejméně ve třech kopiích..

PROČ nehledáš sám? Čeho se bojíš ty?
garias
daiterr
3. 07. 2012 9:37

Načo mám niečo hľadať čítať, keď si tu ty, ktorý to všetko našiel prečítal a môže mi na pár riadkoch napísať argumenty, ktoré podporujú existenciu karmi a aury? Prečo to nenapíšeš? Čoho sa bojíš?
daiterr
Gariasi
3. 07. 2012 7:51

A já zase stále čekánm na nějaký tvůj pádný protiargument, ale jak vidím, tak ty na to bohužel nemáš, abys vůbec dokázal oponovat a navíc ještě bez urážení druhých. Uznávám, že po člověku tvého ražení už bych toho chtěl asi fakt moc..

K těm výmyslům - dostals materiály, tak si furt nestěžuj. Jen osel furt řve, že "nic nedostal" a při tom má plno materiálů u huby..

Google - a v čem máš problém? Neumíš snad hledat? Neumíš používat internet?

Dej nějaký protiargument, že takové věci nejsou. KDE jej máš? Zatím ji nikdy nic nedodal a adokonce ani nejsi ochotný si projít materiály, co ti nabízejí jiní.
garias
daiterr
3. 07. 2012 0:58

Ja stále čakám na tú tvoju odpoveď, čo nám dokazuje karmu auru apod. Ale čakám asi zbytočne, pretože jediné čo zteba vyjde, sú výmysly :D A ty dobre vieš, že tými nedokážeš vôbec nič :D Preto ma aj odkazuješ na google apod.
daiterr
Gariasi
2. 07. 2012 22:08

Taky jsi nijak nevyvrátil, že ty tvoje "pravdy" mají nějakou váhu. Naopak - jako obvykle se uchyluješ k vyrypování. Jak nečekané od tebe :oP
garias
daiterr
2. 07. 2012 21:27

No stále si nevyvrátil že také "dôkazy" aké tu dávaš si môžeš strčiť akurát tak za klobúk a ísť ich ukázať kamošom ezoterikom, čo liečia druhých poskakovaním po balkóne.
daiterr
Gariasi
2. 07. 2012 20:55

Na velkého si hraješ akorát tak ty. Navíc jsi nedůvěryhodný a neustále podsouváš druhým to, co o sobě nikdy netvrdí.

NIKDE nepíšu, že vystupuju jako nějaký mistr. To je jen z tvojí kebule. Navíc - rozhodně se neklamu. Mám své postupy, zkušenosti a další věci. Takže laskavě si svoje machrování a vyrypování nechej pro své spolužáky.. "priatelu.."
garias
daiterr
2. 07. 2012 20:43

Akurát že tvoje skúsenosti sú iba tie ktorým slepo uveríš. Prestaň sa už klamať a vystupovať ako nejaký mistr z inej galaxie priateľu. Nehraj sa na nikoho veľkého. :D
daiterr
Gariasi
2. 07. 2012 20:18

dávám přednost osobním zkušenostem a pozorováním. Moc autority neuznávám..
garias
daiterr
2. 07. 2012 17:00

Neviem kto to už povedal, ale myslím si, že sa trafil:

"Musia to mať ťažké tí, pre ktorých je autorita pravdou a nie pravda autoritou"
daiterr
Gariasi
2. 07. 2012 13:08

Nevidíš nic. Ty se hlavně uč stavařinu, ať pak má kdo stavět a tyto věci přenech těm, co opravdu v tom vidí smysl. Zkrátka věnuj se tomu, co ti ta tvoje hlava pobere a ostatní radši vynech..
garias
daiterr
2. 07. 2012 12:52

Veď vidím ako študuješ, vidím.
daiterr
Gariasi
2. 07. 2012 12:45

Když nevidíš zmysel, tak co to řešíš? Jiní v tom vidí smysl, studují to a mají výsledky. Jiní zase nevidí smysl v něčem jiném. Jak prosté, že? Buď to prostuduj a napiš závěry a nebo to nech plavat a neklapej o něčem, o čem víš prd a z této pozice neznalého si ještě z toho utahuješ.
garias
daiterr
2. 07. 2012 12:32

Nevidím zmysel v tom rozlišovať bludy horoskopu v novinách a bludy reálneho astrológa, keď to písané v novinách a to hovorené v reále tvoria tí istí ľudia.
daiterr
Gariasi
2. 07. 2012 7:19

"Prepáč ale to čo ti povie o tebe veštica, numerológ, to ti povie aj domovník a nemusíš mu nič platiť za výrečnosť :D"

Tak pokud si budeš číst ty horoskopy a výklady ze zadní stránky Blesku, Hromu, Šípu, Aha.. a podobných bulvárů, tak se pak není co divit tvým názorům.

Než něco kvákneš, tak to aspoň chvilku zkoumej a objektivně. Jenomže na to ty nemáš čas, a ani bys takové věci nedělal. Ty umíš jen rýpat do jiných. Pak se nediv, že ty tvoje řeči mají naprosto opačný účinek - všechny jenom utvrzuješ v tom, že ta tvoje skeptická pravda se zakládá na omylech z neznalosti a neakceptování dostupných faktů.
daiterr
Gariasi
2. 07. 2012 7:16

Víš, jaký je teď rozdíl mezi námi dvěma? Třeba ten, že ty slepě věříš "zdravému rozumu", který staví na proměnných teoriích a neznalosti. Já naopak třebas co se týká numerologie nějaký ten pátek sleduji vztah čísel k vlastnostem člověka a řeknu ti, že to setsakramentsky sedí dost dobře na to, aby to byla jen náhoda.

Navíc - dyť je to zase jen matematika navazující na matematicko-fyzikálně-chemickou zákonitost této 3D reality. Tak CO za tím zase vidíš tak tajemného?

Tajemné pro skeptika, jako seš ty. Normální věc pro ty, co se tím nějaký ten pátek zabývají a sledují to. Zákonitosti vztahující se k jednotlivým vlastnostem jsou neoddiskutovatelné. Aspoň prozatím, dokud nějaký skeptik nepřijde s lepším a hlavně prokazatelným vysvětlením.
garias
daiterr
1. 07. 2012 23:06

No a práve takýchto ľudí ja považujem za sprostých (v zmysle neschopnosti racionality). A keď má daný človek 50 rokov, tak ztoho sa už nikdy nedostane a nikdy nebude rozmýšľať logicky, kriticky apod.
garias
daiterr
1. 07. 2012 23:04

Prepáč ale to čo ti povie o tebe veštica, numerológ, to ti povie aj domovník a nemusíš mu nič platiť za výrečnosť :D
Otázkou je, ako budeš vedieť, že ktorý z nich hovorí objektívne? Nijako, budeš tomu proste iba slepo veriť :D
Ale tomu domovníkovi nie, prečo? No lebo to je domovník a ten druhý to je numerológ. Síce obaja o tebe vedia prd, ale ty budeš slepo veriť len tomu svojmu :D
Dana P.
daiterr 19:33
1. 07. 2012 19:41

ale to chceš trochu moc, ne? :o)))))))
daiterr
Gariasi
1. 07. 2012 19:33

než něco klápneš, tak se nad sebou vždycky zamysli.
Dana P.
g. 15:26
1. 07. 2012 16:08

áááá pánko tomu nerozumí, tak je aspoň "vtipný" :o)
garias
daiterr
1. 07. 2012 15:26

To ti ukáže aj domovník :D
daiterr
Gariasi
27. 06. 2012 15:33

ono to tak víceméně i je. Numeroška má jen upozornit na "vyčnívající" sklony, nebo potlačené sklony. Nic víc. Každý máme všechny vlastnosti, ale je to jak s vyplýma světlama v baráku - taky je máš všecky, ale zapneš podle potřeby jen některá. Jenže člověk to podle potřeby zatím moc neumí a tak numeroška se snaží ukázat prozatímní stav zapnutých světel.
garias
daiterr
27. 06. 2012 15:28

Áno, je to docela zaujímavé, ale stále si myslím to isté. Toto môžeš aplikovať na veľké, obrovské množstvo osôb a je úplne jedno aký majú dátum narodenia. Presne ako horoskop.
Pretože každý z nás zažíva skoro všetko toto menované. Ide o to len v akom pomere.
Ale zažíva! Keď niekomu napíšeš, že bude mať nervózny týždeň a on sa niekde znervózni, tak ti dá samozrejme za pravdu "dobre si mi vyložil čísla". Ale môže sa to týkať skoro úplne každého.
daiterr
Gariasi
27. 06. 2012 14:55

samozřejmě to sedět nemusí, nemám patent na numerologii a mimoto - klidně jsem se mohl u počítání někde zmýlit.


daiterr
Gariasi
27. 06. 2012 14:50

když už jsi zmínil datum 5.1.1985 - tak ho jen tak stručně rozeberu (a je mi úplně jedno, jestli sis ho vymyslel, nebo ne)

5+1+1+9+8+5 = 2+9 = 1+1 = 2 (11)

životní číslo si třebas ty můžeš vybrat - buď pojedeš ve 2-ce a nebo v 11-ce. 2-ka znamená klasický život naplněný prací a dennodenními starostmi, zaměřený více na rodinu. 11-ka je zase směr, který člověka vede k tomu, aby se snažil změnit "běh světa" - je to život hybatele, filosova, přináší změny ostatním, ale už se samozřejmě nemůže tolik věnovat zase sobě a své rodině.

Takže je jen na tobě, jakým směrem se postupně dáš.

č.1 tam je 6x, takže paličatý, neuhne ani o milimetr (navíc je ještě Kozoroh..), ať dělá co dělá, pořád na všem hledá chyby, takže když udělá nějakou práci, vždy si řekne, že "to mohlo být ještě lepší", může být až puntičkář. To se týká jak názorů, tak práce.

Na druhou stranu má ale setsakra silnou vůli, takže sním nehne opravdu ani ten příslovečný tank. Na takového člověka si nikdo jen tak nepřijde a nezviklá jej naprosto nic, co si sám nepřipustí k tělu.

č.2 - 2x - tak to se teda divím, ale to znamená - rozumná citlivost vůči sobě i jiným, empatie akorát, velký smysl pro rodinu.. (myslel jsem, že jsi dost necita teda.. už podle těch nadávek..)

č.3 - chybí - takový člověk nemá rád problémy a pokud možno se jim vyhýbá. Má rád vše v cajku, klid a hlavně ne tlaky. Takže pokud je potřeba něco zpackaného vyřešit, tak rozhodně by k tomu neměli volat tohoto člověka. Ne, že by si s tím neporadil, ale proto, že mu to dvakrát dobře dělat nebude..

č.4 - chybí - toto číslo je "pracovní". Ti co nemají čtverku, tak mají dobré předpoklady spíše ke studiu a manuální práce, pokud není v rámci koníčku, tak moc nemusí. Ne, že by byli líní, ale zkrátka ji nevidí jako hlavní prostředek seberealizace.

č.5 - 2x - tato osoba dotahuje věci do konce, umí udržet finanční záležitosti pod kontrolou, ale protože 5-ka je hned 2x, tak může mít sklon k adrenalinovým sportům, vyjímečně až k hazardu. Tato osoba má velké množství energie, kterou potřebuje občas vybít. Navíc - je velmi odvážná, někdy může až riskovat.

č.6 - chybí - to je číslo "společenskosti", takže se může zdát, že daná osoba má radši svůj klid u domácího krbu, než někde chodit na pařby. Ovšem ty jsi Gariasi Kozoroh a ten je sám o sobě dost společenský. Takže tady bych spíš řekl, že to máš tak akorát vyvážené.

č.7 - chybí - to je číslo osudu. Pokud ho dotyčný nemá, tak má v podstatě osud ve svých rukou a neměl by být ovlivněn nějak extrémně karmickými závazky. Čím více sedmiček, tím více je předurčená osudovost a tím více musí člověk řešit svoje "minulé dluhy"..

č.8 - 1x - jasný vůdčí typ, v kombinaci s č.5 předpoklad pro podnikání, navíc je tam předpoklad o odvaze v podnikání a to může být celkem i terno. V této oblasti bys Gariasi vůbec nemusel mít problémy jak s financemi, tak i s prodejem, protože dokážeš striktně oddělit práci od citů. Ovšem 8-ka znamená také i neústupnost a hádavost. Číslo 8 zároveň přitahuje peníze.

č.9 - 2x - co na srdci, to na jazyku a bodá jak sršeň.. Ale zároveň předpoklady pro alternativní věci, pokud by s nimi dotyčná osoba pracovala. Každopádně naráží na nepochopení, protože i když je kolikrát jako hovado, tak v jádru to nemyslí zle, jen prostě nějak by rád pomohl zlepšit svět a bohužel ti všichni okolo jej nechápou..

Tolik stručně k tomu datu. Tyhle věci nějako dobu už nedělám a leccos si nepamatuji. Dá se toho napsat mnohem více. Ale to vše je jen pomůcka, aby si člověk některé vlastnosti uvědomil a buď je trochu brzdil a nebo naopak posílil, nic víc.

Takže té osobě, které je toto datum, když tak pogratuluj za mě. Je to slušné datum. Navíc se říká, že "80-ročníky jsou ty, které zruší konečně tenhle dodrbaný společenský systém a něco s tím udělají" - což není na škodu.


Dana P.
Perchta 11:29
27. 06. 2012 13:18

kdyby nám do hlavy tlačili vědomosti jenom psychologové a učitelé (a další chytří lidé), to by bylo ještě dobré! Ale od narození nás ovlivňují elementi kolikrát až idiotní, to je potom mazec a záleží na vrozené inteligenci jak se s tím tvoreček popere, aby z něho nevyrostl taky takový element, co ostatní jenom otravuje... :o))
garias
Perchta
27. 06. 2012 11:50

Ale nehovorí ti že máš v sebe niečo divné a nabudúce to bude možno démon nie?
daiterr
Perchta
27. 06. 2012 11:42

Všechno, co se člověka týká, i jméno, má vždy nějaký ten vliv. Samozřejmě to není něco, co by zas muselo být hybatelem, ale vše sebou nese nějakou tu energetickou stopu, která pak k danému člověku patří celý život a může jej nějakým nepatrným způsobem ovlivňovat.
Perchta
Ne,
27. 06. 2012 11:29

psycholog, učitel, ti taky svým žákům/ klientům ukazují možnosti rozvoje, co v nich dalšího je. V sektě ti naopak vysvětlí, že bez vůdce a členů nebudeš a nedokážeš nic....
garias
Perchto
27. 06. 2012 11:15

To je zábava niekomu tlačiť do hlavy že má v sebe isté sily, čo si vymyslím? Nieje to skôr sektárske?
Perchta
garias
27. 06. 2012 8:21

Koukám, že jsi ve formě.... Takovýho adrenalinu, co tu ze sebe v diskuzích vydáváš, to je spodivem. Ovšem s těmi vulgaritami se mírni. To sem nepatří, jestli chceš mečem a jazykem bojovat za pravdu a rozum, tak se budeš muset zvednout od počítače a vyrazit do ulic. Tohle je jenom webová stránka, kam všichni chodí rádi a lidi tu mají svůj rozum a úsudek - prostě se tu BAVÍ. Tady nebroj.
garias
Sylvia
27. 06. 2012 0:01

Nezrútil. Ja veľmi ostro vystupujem proti ľudom ktorí sa snažia druhým niečo nahovoriť - nejaké svoje podivnosti.
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 23:54

A preco si sa z toho tak psychicky zrutil?
garias
koules
26. 06. 2012 23:48

Ani si neuvedomuješ čo robíš. Práve si použil metódu vodcov siekt. Proste oblbnúť človeka tým že mu nahovoríš čo má a čo nemá v sebe.
Rozmýšľaj o tom. Povedal si niečo človeku, čo má v sebe, ktorého vôbec nepoznáš.
garias
koules
26. 06. 2012 23:44

Ty si ale odpad človek...ľudia sú ti ukradnutí. Je ti úplne jedno o koho ide. Budeš hocikomu tlačiť tie svoje bludy a vôbec ťa nezaujíma či mu ublížiš alebo ako to vôbec daný človek zoberie.

To ako sa teraz správaš, to len dokazuje čo si zač - bezcitný.
koules
Garias
26. 06. 2012 23:38

Gariasi, uz nebreč... Nijak jsem ti neublížil, teda asi kromě tvého ega. A běž už spát.

Ale nezapomínej na to, že jsi na stránkách, které se jmenují ESOTERICWEB. Tady musíš počítat s tím, že se o techle věcech bude psát. Ty jsi tady jediný tak trochu mimo mísu. Když se ti to nelíbí, tak tu nechoď.

garias
Dana
26. 06. 2012 23:34

Keby som chcel klamať, nepriznám že som klamal.
Dana P.
koules
26. 06. 2012 23:33

já už tomuto individuu nevěřím dávno. Stačí číst, co říká, to o něm už prozradilo moc a moc. Je to hlavně lhář. A takoví lidi se snaží ze lhaní usvědčit právě ty druhé. Je to člověk k politování a pozor, snaží se všechny okolo stáhnout na svou úroveň. Živí ho ten zájem, diskuse a lskavé vysvětlování je pro něj jenom přilívání oleje do ohně. Je to přátelé vaše věc, co budete dál konat, já už na něj reagovat nebudu, už mu potravu poskytovat nehodlám. Asi moc přátel jinde nemá, když se tu drží jak ho.no košile
garias
koules
26. 06. 2012 23:32

Nevieš akej osobe to píšeš. Nevieš ako to môže pochopiť a ako jej tým ublížiš.
garias
koules
26. 06. 2012 23:31

Žiadne informácie ťa neospravedlňujú. Chcel si mi natlačiť niečo svoje, pričom ma vôbec nepoznáš.
garias
koules
26. 06. 2012 23:30

Nie kamarát. Možno oklameš nejakého veriaceho že čo ty v ňom vidíš a on v sebe nie, možno ho prinútiš aby veril tvojim výmyslom o ňom, ktorého vôbec nepoznáš, ale mňa neoklameš.
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 23:28

Ale tym si nic nedokazal, ked niekto niekoho oklame, ze je to a to, tak urcite je dost otrly na to, aby mu nikto neublizil.
koules
...
26. 06. 2012 23:26

Hovoril jsem o tobe s udaji, ktere jsi mi dal. Veril jsem ti, ale asi to byla chyba. Názor na tuhle diskusi ať si tu každý udělá sám...
garias
...
26. 06. 2012 23:23

Nikto ma neoblbne svojimi výmyslami a keď začne tvrdiť niečo o mne, že čo je vo mne o čom ja neviem, tak tam som ja ostrý a pichám ako osa. Na to sa môže každý na svete prirpaviť :D xD
garias
Sylvia
26. 06. 2012 23:21

Hovoril o mne s nesrpávnymi informáciami narodenia. Inými slovami serie na skutočnosť. Hovorí niečo ľudom len preto aby sám mal radosť čo on vie.
garias
Sylvia
26. 06. 2012 23:20

Povedal mi to napriek tomu že som dve sedmičky nemal. Prečo si to neoveril?
garias
Honza784512
26. 06. 2012 23:19

Pretože je to hajzel človek. Rozpráva ľuďom svoje bludy len preto, aby seba potešil a vôbec nevie komu čo hovorí. Komu tým môže ublížiť.
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 23:19

Ale on Ta nechcel nicim ovplyvnit, oklamal si ho, ze mas dve sedmicky. To jak keby ja som oklamala lekara, ze ma boli zaludok a nic mi neni. Tak ma posle na vysetrenie. Povedal si, ze ich nemas, tak nic, neviem, co riesis, ze Ta chcel oblbnut, preco klames? Naco hovoris, ze ich mas? On sa Ta pytal, netvrdil Ti, ze mas dve sedmicky a urcite mas to a to, normalne sa spytal.
garias
koules
26. 06. 2012 23:19

Ty sisi ale vymýšľal že mám nejaké liečiteľské vlohy, aj keď nešlo konkrétne o liečiteľstvo ako sme tu diskutovali.

Jedno ti poviem a budem teraz úprimný a ostrý ako meč. Nechaj si svoje sračky pre seba priateľu. Mňa netrápi čo si vymýšľaš a nehovor mi čo mám v sebe. Ty to určite nevieš !
Honza784512
Garias
26. 06. 2012 23:17

V tyhle diskuzy mám celkem přehled ale nechápu proč jsi na nej nastvanej...
koules
..
26. 06. 2012 23:16

Ale Gariasi, jsou i horší věci, než někomu říct, že má pro něco vlohy :))
garias
koules
26. 06. 2012 23:16

nevážiš si osobnosť ľudí. Vymýšľaš im nové vlastnosti, ktoré sú len pre tvoje potešenie a skutočnosť ťa netrápi.
garias
koules
26. 06. 2012 23:14

Chcel si ma ovplyvniť tým že sisi vymýšľal čo je vo mne..to ti nikdy neodpustím. Toto robia najhorší ľudia, aby iným ublížili.
koules
Garias
26. 06. 2012 23:13

Tak laskavě zapomeň na to, co jsem ti chtěl poradit.
garias
Honza784512
26. 06. 2012 23:12

Nenechaj sa ním oklamať !!!
koules
Honza
26. 06. 2012 23:11

Honzo, ja se o numerologii zajímám jen okrajově, pamatuju si jen pár věcí.... Třeba ty dvě sedmičky zrovna jo, poněvadž je mám :) Nebylo by fér ti tady dělat rozbor. Když má někdo zájem, posílám je za skutečnými odborníky... Pokud jsi náhodou z okolí Valašska, můžu ti někoho doporučit :)
garias
Honza784512
26. 06. 2012 23:07

Ale jeho to nijako neovplyvnilo. Mňa ovplyvniť koules chce. Svojimi vymyslenými kecami čo mám v sebe. Ak chápeš o čom je reč.
garias
koules
26. 06. 2012 23:06

NE VY MÝ ŠLA J SI na ľudí svoje bludy.
Honza784512
Garias
26. 06. 2012 23:05

Ty si oklamal jeho :D
garias
koules
26. 06. 2012 23:05

/Máš v sobě v potenciálu veliký dar léčit lidi/

Vyprosím si, aby si písal čo mám a nemám v sebe, keď ma nepoznáš. Vyprosím si aby sisi v mojom mene čokoľvek vymýšľal. Toto ti ja nezhltnem priateľu.
Honza784512
O_o koules
26. 06. 2012 23:04

A vyctes něco zajímavého z tohohle? 16.9.1997?
koules
Garias
26. 06. 2012 23:03

Škoda :)
garias
koules
26. 06. 2012 23:03

Rád by som vedel prečo mi chceš ublížiť a vedome ma klameš o nejakom liečení mojom, KEĎ MA VôBEC NEPOZNÁŠ. Prečo mi chceš ublížiť a klameš ma??
garias
koules
26. 06. 2012 23:02

Sklamem ťa, ale tie 7ičky som si vymyslel. Chcel som vedieť čo mi na ne napíšeš. Môj skutočný dátum narodenia je 5.1.1985 .
koules
Gariasi
26. 06. 2012 23:01

No vidíš, Gariasi... Máš v sobě v potenciálu veliký dar léčit lidi (to je například vzor jedné energie, kterou sis přinesl na svět), jen o něm asi ještě nevíš. Jde o to, jak tyto energie v sobě zaktivizuješ a pomůžeš jim na svět. Nemusí to nutně znamenat, že máš být klasický léčitel, je mnoho způsobů, jak léčit a pomáhat lidem, např. můžeš lidi masírovat, můžeš je léčit klasickou medicinou atd....

Mnoho těchto energií si přinášíme na svět a je jen na nás, jestli posloucháme svou intuiici a pomáháme jim se probudit...
garias
koules
26. 06. 2012 22:51

//Nemáš náhodou v datumu narození např. dvě sedmičky?//

Áno prečo?
garias
Koules
26. 06. 2012 22:50

A prečo ja nevidím energie? Veď medzi nami nieje rozdiel vo vnímaní sveta.
koules
Garias
26. 06. 2012 22:48

Nemáš náhodou v datumu narození např. dvě sedmičky?
garias
Sylvia
26. 06. 2012 22:48

No videním som nemyslel očami moja.
koules
Garias
26. 06. 2012 22:46

Myslím to opravdu vážně, Gariasi. To, že ty tomu nerozumíš, je už věc jiná :)))

Sylvia
Garias
26. 06. 2012 22:45

On nehovori, ze ich vidi, ale ze si je schopny ich vycitat, ani necitas to poriadne.
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 22:44

Ono je to narodenie brane jak ked sa cloveku rozbreskne, ides z jedneho sveta do druheho, preto sa berie datum narodenia. Ale inak ma uz tiez napadlo, ze ked ja som septembrova, ci by som nemala byt ovplyvnena nejakym Decembrom
garias
koules
26. 06. 2012 22:44

Takže ty vidíš hlavné energie, ktoré sisi priniesol sem do života ako? Hmmmmmmmmm. To myslíš akože vážne toto čo si napísal?
garias
...:DD
26. 06. 2012 22:40

Trochu pre srandu - ako vníma rozumný človek toho druhého podivného, ktorý verí v divné veci :DD
Berte to len ako čisto humorne :D

http://www.youtube.com/watch?v=QuwBg3zpKgs

Inak Charlie je môj najobľúbenejší herec :DD
koules
Garias
26. 06. 2012 22:39

Já je nehodnotím, Gariasi. Já jsem jen z datumu schopný vyčíst hlavní energie, které jsem si přinesl do života. A to, Gariasi, opravdu funguje, at chces nebo nechces.
garias
koules
26. 06. 2012 22:34

Tak potom prečo hodnotíš ľudí podľa dátumu?
koules
Garias
26. 06. 2012 22:33

Však to je v pořádku, tak by to mělo být :)
garias
Sylvia
26. 06. 2012 22:32

A kedy tie planéty majú človeka ovplyvňovať? Lebo chápeš, človek je v bruchu 9 mesiacov, za ktoré sa rôzne planéty pootočia.
garias
koules
26. 06. 2012 22:31

No ja budem vždy hodnotiť ľudí podľa ich srdca a nie podľa nejakých čísiel.
koules
Sylvia
26. 06. 2012 22:29

Máš pravdu, numerologie a astrologie se velice dobře doplňují. Jen astrologie je určitě komplexnější metoda.
koules
Garias
26. 06. 2012 22:27

Bylo by to na delší povídání, Gariasi, na to tu teď není čas a prostor, navíc to najdeš na spoustě webovych strankách.

Nicméně teoreticky když vezmeš dva lidi narozené ve stejný den a rok a uděláš jim NUMEROLOGICKÝ rozbor, teoreticky by vyjít stejné výsledky. Mnoho věcí taky bude souhlasit, ale stejně se ti lidé budou v něčem lišit.

Astrologie je přesnější metoda, neboť když znáš přesně datum narození (v minutách), můžeš detailněji specifikovat energie, které si člověk přinesl do života.
Sylvia
Koules
26. 06. 2012 22:22

Hej, ja to asi miesam, lebo tu numerologiu moc nepoznam, len si myslim, ze pri tychto veciach pracuje jak keby vyssia moc, moze byt dane, ze si obklopeny nejakym cislom viac nez inym nejak podvedome, ale to by malo zase suvis s nejakou energiou, nie s tym cislom samotnym. Ja teda aspon si to tak predstavujem.

Garias, tie vzdialenosti vzhladom na velkost vesmiru su uplne zanedbatelne....ani 10 000 km to neovplyvni.

Takto ja netvrdim, ze mam pravdu, len ze tak to proste citim, ze ta povaha je ovplyvnena tou astrologiou, ked ju potvrdi numerologia, tak ok, len som sa s tym este nejak nezaoberala.
garias
koules
26. 06. 2012 22:17

Akú energiu majú čísla?
garias
Sylvia
26. 06. 2012 22:16

Keby to bolo podľa planét, tak bola by tu akási schéma podobnosti podľa mňa. Ľudia narodení blízko seba dátumovo, by si boli podobnejší, ako tí čo sa narodili po pol roku.
Ale my predsa nevidíme žiadne takéto znaky čo sa týka dátumov v osobnostiach ľudí.
koules
Sylvia
26. 06. 2012 22:15

Teď vážně: Sylvi, mícháš numerologii a astrologii. To je trochu rozdíl.

Numerologie používá energii čísel, astrologie energii planet.
garias
Sylvia
26. 06. 2012 22:15

Planéty by som bral vtedy ako možné, keby sa všetci ľudia ako plody, embryá a aj pri určitom čase rastu, boli stále uložení na Zemi v rovnakej pozícii.
To ale nieje. Jeden je tak v bruchu, druhý inak. Všetci sa pohybujú inak, v inom rozpoložení, v iných vzdialenostiach od planét. Ani toto nesedí.
koules
Garias
26. 06. 2012 22:13

A jak ti máme věřit, že jsi opravdu takový a nevymýšlíš si, jen aby si podpořil svou teorii??????

- mimochodem, takhle obvykle argumentuješ ty :)))
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 22:11

Ja to vidim trochu inak, numerologii nerozumiem, ale predstavujem si to tak, ze v urcitom obdobi su postavene nejak planety a preto sa zaoberaju tymi datumami, pretoze potom clovek narodeny v tom obdobi postaveni tych planet ovplyvnuje cloveka. Meno a to nechcem teraz nikoho urazit mi tiez sa nezda, ze by ovplyvnovalo povahu, meno moze predstavovat nieco...ale su kultury, ktore to maju nastavene tak, ze ja viem, ze Sylvia je v grectine Zena z lesa - no pekne - ale to uz napriklad ja moc nejak neriesim, ze meno do toho datumu to ovplyvnuje. Ja myslim, ze to ovplyvnuje prave len to obdobie ta doba. Potom podobne, ze napriklad aj mesiac ma vplyv na naladu cloveka....namesacnost a tak, takze podobne je to s tymi postaveniami planet na povahu a tie sa opakuju prave v tych datumoch....ale to hovorim, lebo k numerologii som nikdy nejak sa nedostala, tak neviem, co sa tam vsetko ine pocita, ale skor to ma suvis s vesmirom.
Vasekk
garias
26. 06. 2012 22:08

Ty asi těžko posoudíš, jaký opravdu jsi a co na tebe sedí. Máš jen subjektivní pohled na věc.
Vasekk
garias
26. 06. 2012 22:06

Jedinej, kdo si tu nic neumí obhájit a věčně někoho sráží jen proto, že věří v něco jiného, jsi ty. Sám něco slepě obhajuješ. A jestli jste si všimli, zase mi racionálně neodpověděl na můj komentář, jen to zakecal. Ostatně jako vždy, jdi do politiky, tam se uplatníš.
koules
Gariasi
26. 06. 2012 22:06

Ty jsi tak stary?
garias
koule
26. 06. 2012 22:05

ďakujem :DD
garias
Sylvia
26. 06. 2012 22:05

Malý pokus čo si môžeš aj ty spraviť. Dal som si dátum narodenia 12.11.1934 a vypísalo mi toto:

Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu. Je otevřená, přátelská, společenská a zvídavá. Je veselá, nezávislá a rychle chápající. Je cílevědomá a tvořivá. Ráda cestuje za poznáním a má radost ze života. Ráda vaří a má ráda slavnosti a oslavy. Dovede se snadno přizpůsobit.
Potřebuje vedle sebe partnera bez problémů. Chrání své soukromí. Je příliš náročná. Nemá ráda, když se jí říká, že něco nedokáže. V životě může dojít ke zmatku a chaosu.

95 percent na mňa platí, okrem varenia xDD. A skoro všetko takto bude na teba platiť. Numerologia je presne ako horoskop. Každý tam nájde na seba to svoje.
koules
Garias
26. 06. 2012 22:03

No jediný, kdo tu slepě obhajuje tradované názory, jsi tu ty :))
garias
koules
26. 06. 2012 22:00

No ten čo slepo niečo obhajuje, ten nemá :DD
koules
Garias
26. 06. 2012 21:58

S tím kritickým myšlením jsi mě inspiroval, Gariasi: "Kritické myšlení... znamená schopnost nepodléhat prvnímu dojmu, obecnému mínění nebo naléhavosti nějakého sdělení, nepřebírat naivně tradované názory, nýbrž dokázat zaujmout odstup a vytvořit si vlastní názor na základě vědomostí a zkušeností jak vlastních, tak jiných důvěryhodných osob."

Tak co, kdo tu má kritické myšlení? :))))
garias
Vasekk
26. 06. 2012 21:58

Ver čomu chceš je mi to jedno. Ja len píšem čo si myslím o človeku ktorý verí takýmto bludom :D
garias
Sylvia
26. 06. 2012 21:58

To nepopieram. Môže byť. Ale samotné čísla určite vplyv nemajú. Lebo numerológia rozlišuje napríklad dvoch kozorohov, čo sa narodili v iné dátumy. A to si ja myslím, že je nezmysel ich hodnotiť len podľa dátumu.
garias
Dana
26. 06. 2012 21:56

Máš pekné myšlienky, hodné dámy :DD
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 21:55

Ja si ale nemyslim, ze to ovplyvnuje ten datum, ale naopak, ze ludia s tymito povahami sa rodia v tychto datumoch, to je rozdiel, teda rodia....ze to dost casto vychadza. To, ze napriklad je niekto v znameni kozoroha tvrdohlavy, kludne sa moze dokazat, ze je to pre nich typicka vlastnost. Nieze to ten datum ovplyvnuje a Ty sa tvoris podla toho, ale ze v tom datume sa tito rodia. No a samozrejme, ked Ta rodicia vychovaju tak, aby si tvrdohlavy nebol, tak si potlacis tu tvrdohlavost, ale mozno sa zas neskor, ked sa od rodicov odputas prejavi, ja si nemyslim, ze to je nejaky zazrak, len ze je to mozne, ze vesmir moze mat vplyv na povahu cloveka. Mas pravdu v tom, ze kludne keby bol dany kalendar inak, tak to bude iny datum, len den bude mat rovnake trvanie, ale tym padom aj rok, lebo je to podla toho jak zem obehne slnko....mohli by sme len skratit tyzdne, ze jeden bude trvat dva, ale tym padom by to bolo inak, lebo tusim vlastne aj mesiac musis dodrzat.
Vasekk
garias
26. 06. 2012 21:55

Jsi absolutní hňup, jestliže se oháníš něčím, cos vytáhl z netu. Teď ti tu taky můžu jako sebestřednej **** toužící po trochu vzruchu napsat (doufám, žes pochopil, že to jsi ty), že tomu vůbec nemusím věřit, že to jsou bludy. Ty mi můžeš dát odkaz, že se to píše v nějakém mezinárodně uznáváném slovníku blá blá blá, a já ti jen můžu říct, že to, že tomu věří většina, neznamená, že je to pravda. Tak vidíš, ale já takový **** nejsem, ty jen potřebuješ asi od nějakých sirů lordů mistrů světa dokázat, že to co se někde píše je pravda. Př., kolik stovek let si lidé mysleli, že je Země placatá. Kdybys tomu věřil taky, a přišel někdo, kdo by řekl, že je kulatá, tak bys mu nevěřil, protože nevěří většina. Jak říkám, asis toho ještě moc nezažil, nebo jsi totálně zabedněný materialista. Člověk ti tu něco napíše, a ty to snad úmyslně přehlédneš, a odpovíš jen na část mé reakce. Ty prostě nechceš nějaký rozumný rozuzlení téhle pře, ty se chceš prostě hádat, hádat, hádat, hádat. Dělej to tak dál v životě, uvidíme kolik držkopádů bude u tebe třeba, aby sis uvědomil.
Dana P.
garias
26. 06. 2012 21:53

dovol mi otázečku: ještě si nalíváš do sklenky nebo už přihýbáš rovno z flašky? :o)))
Sylvia
Vasekk
26. 06. 2012 21:51

Este co sa tyka ovplyvnenia zvonku, napr. zle detstvo a tak, to si myslim, ze to su uz len nabalen charakterove vlastnosti, ktore dotvaraju tu povodnu povahu, mozu byt niektor rysy kvoli tomu utlacene, pretoze ten vyvoj isiel tam a tam. Napr. lakomstvo. Ked Ti budu rodicia vtlkat do hlavy, ze nesmies byt lakomy, budu Ta kvoli tomu byt, tak si to lakomstvo v sebe utlacis, ale nikdy sa ho nezbavis.
garias
koules
26. 06. 2012 21:51

No ste praľudia, doslova :DD Už len skákať nad ohníčkom vám chýba a velebiť šamana čo bude hlásať kto aký je podľa dátumu narodenia :DD
Totálna absencia, ani nie rozumu, lebo veľa ľudí tu chytrých vážne je. Ale totálna absencia kritického myslenia. Totááááááááááááálna. Uveríte každej blbosti.
garias
Sylvia :D
26. 06. 2012 21:50

Nezmysli. To aký je človek určuje jeho prostredie. Súhlasíš?
Napríklad: Aké má pohlavie. Kde sa narodil. Doba spoločnosti, rodina, priatelia, okolie ľudia, škola, aké má zamestnanie, akého partnera si nájde, aké má životné skúsenosti.
Ale určite nezáleží osobnosť od dátumu narodenia a mena.
koules
Garias
26. 06. 2012 21:49

Děkujeme, génie!!! :)))
garias
:DD
26. 06. 2012 21:48

Normálne patríte rozumovo do praveku :DDD Česť výnimkám, ktorí sú tu veľmi inteligentní.
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 21:47

Tak ono im ide skor o vseobecny charakter, tych typov povah zas neni tak moc, ale potom tie kombinacie, tie su zlozitejsie, ja viem, ze tam sa tusim pripocita aj miesto a hodina. Na druhej strane ano s tymi desiatimi dnami za tyzden by to mohlo byt inak, lenze to postavenie sa pocita tak, jak je to teraz. Ale ono je to jedno, hraju tam ulohu aj postavenie planet a co to ovplyvnuje. Ale rok ma samozrejme 365 dni, takze len datum ako mesiac a den nestaci.

Skor je to asi myslene na niektore typicke vlastnosti pre to obdobie, ktore nemozu byt geneticke. Napriklad aj z pisma sa da zistit povaha, ale to uz aj veda pozna.
garias
:DD
26. 06. 2012 21:47

Numerologie (z lat. numerus, číslo) je moderní označení pro různé iracionální<1> a pseudovědecké<2> výklady významu čísel. Některá čísla se jako počty vyskytují v běžné zkušenosti (například pět nebo deset prstů) a v souvislosti s pozorováním oblohy, jiná mohou dostávat významy, když se písmena abecedy užívají jako číslovky a konečně vznikly v různých kulturách i složitější soustavy výkladu čísel.

Numerologie je skeptiky označována za zcela iracionální a původně patřící do rámce starověké gnóze a středověké kabaly. Ve skutečnosti numerologie nemá žádnou teorii, číslovky nemají žádný hlubší význam, charakterové vlastnosti jsou zcela arbitrálně přiřazovány k jednotlivým číslovkám. Žádný vztah mezi čísly a vlastnostmi člověka neexistuje.<1>

Gratulujem. STE OPOĽUDIA :DDDDDD
Vasekk
garias
26. 06. 2012 21:44

Ty inteligente, ty prostě nechceš vidět. Přečti si ještě jednou vo jsem ti psal komentář před tím.... takže si očísluj děti v nemocnici, a o 20 rokov přijď, a KUPODIVU nebudou ti lidé stejní, aha, proč? Přečti si to ještě jednou a reaguj, prosím tě, jako člověk, jak říkáš, inteligentní.
garias
Vasekk
26. 06. 2012 21:41

Mená sa dávajú aby sme sa rozpoznali. Iný význam nemá meno. To patrí do všeobecného vzdelania inteligentného človeka.
garias
...
26. 06. 2012 21:40

Podobne je to v celej numerológii. Nemôžeme hodnotiť veci podľa popisu, ktorí SME MY VYtvorili.

My dáme veciam zcela náhodný popis - číselný a podľa popisu ktorý SME MY dali, potom tú vec hodnotíme a myslíme si, že to už je pravda? Pravda taká, aký sme dali MY pred tým popis.

To je totáááálny blud. Celá numerológia je blud. Musí byť!!!

Ja očíslujem narodené deti v nemocnici a o 20 rokov ich hodnotím podľa toho čísla čo som im dal???
Vasekk
garias
26. 06. 2012 21:40

Už jsem psal, že záleží taky na jméně, to taky leccos vyjadřuje. A taky, jestli ti nedošlo, každý má jiný život, někdo má psychické trauma a někdo bezvadné dětství, to člověka dost ovlivní, takže nemůžeš brát, a ted použiju tvoje oblíbené slovíčko, fanaticky, že lidé narození ve stejný datum jsou stejní. Nejsou, každý si prožil něco jiného, to ho dost ovlivňuje.
garias
..
26. 06. 2012 21:38

Ak sa ty Sylvia a ja narodíme v ten istý dátum, prečo by sme mali mať rovnaké vlastnosti? Musíš uznať, že hodnotiť človeka podľa dátumu je zcela blbosť.
koules
Garias
26. 06. 2012 21:37

Víš, Gariasi, spoustu toho nevíš... Bylo by zbytečné ti tu teď vysvětlovat, na jakých principech funguje numerologie, ze vychází z učení Pythagora (kterého ty nejspíš znáš jen podle jeho pythagorovy věty, co se učí ve školách).

Bohužel bys to, vsadím boty, nepochopil. To je jako kdyby se bavil cigán s vysokoškolským učitelem o kvantové mechanice. Ten cigán za to nemuže, jeho úroveň vědomí je prostě někde jinde.

Vůbec to teď nemyslím na tebe, Gariasi. Ale tvé znalosti jsou v této branži opravdu nulové, aby si to mohl fundovaně posoudit. Stejně jako moje znalosti ve spoustě jiných oblastí.

Tvá úroveň vědomí říká, že to je hloupost. Ti, co jsou dále, v tom všem vidí určitý smysl.
garias
..
26. 06. 2012 21:37

Ak sa ty Sylvia
garias
Sylvia
26. 06. 2012 21:36

Čo je to nebezpečné a čo nie, o tom by sa dalo dlho rozprávať. Aj najväčší blázon môže byť totálny zbabelec a byť zcela bezpečný.
Ale kto verí v to, že dvaja ľudia narodení v ten istý dátum by mali byť skoro na vlas rovnakí lebo sa narodili v ten istý deň...to je choré a naozaj neviem či taký človek vôbec dokáže uvažovať logicky.
Za predpokladu že to premyslel.

Pretože ja dobre viem, že ľudia ktorí tomuto veria, tak veria väčšinou znova nepremyslene fanaticky. Proste sa im to páči, tak tomu slepo veria.
Dana P.
Vasekk
26. 06. 2012 21:36

a vsadím se, že je taky zbabělec, který by utekl, než by to řekl do očí
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 21:34

Jaky nazor? Ze je niekto dementny? No podla konania, to je kratkozrake, pretoze ludia su falosni a vacsinou sa chovaju a hraju na nieco, co niesu.....takze na to sa spoliehaju len deti v materskej skole...horsia je naivita, nech si niekto veri v cisla, veria tomu aj vzdelanejsi ludia, s rozhladom a neviem, ze by boli nebezpecni....
Vasekk
garias
26. 06. 2012 21:33

Víš, někdy opravdu dumám, co ty hledáš na těchto stránkách. Ty jsi tak přízemní, že to fakt není možné. Pořád tu chceš někomu něco vyvracet, pořád si tu něco dokazuješ, že jdeš proti většině, že jsi pán... promiň, ale až aspoň trochu dospěješ, pochopíš, že tu jsou důležitější věci než urážení a zesměšňování lidí. Vím, že za to asi nemůžeš, asis byl malý rozmazlený chlapec, kterému nějaký chytrák vsugeroval svoji materiálnost a neuznáváš názory jiných. A už na tebe moc psát nebudu.

Rada pro ostatní: nehádejte se s ním ;) nikdy nevyhrajete. Když se hádáte s (promiňte mi to slovo) blbcem, akorát vás stáhne na svoji úroveň a tam vás přebije svými zkušenostmi. Tenhle chlapec je očividně konfliktní, takže s ním hádku nevyhrajete, nepřizná si svoji chybu a zůstane na své úrovni ;)
garias
Dana
26. 06. 2012 21:32

UFF, ešte že to píšeš len ty :DD
Dana P.
tak jo garias
26. 06. 2012 21:31

napíšu další svůj názor - máš smýšlení sektářské, fanatické, neuvážené, primitivní a pravěké :o)
garias
koules
26. 06. 2012 21:30

Neverím že si na ezoterickej stránke použil slovo "fundovaný" :DDD
garias
...
26. 06. 2012 21:30

Určovať človeka môžete podľa jeho citovej a rozumovej stránky. Môžete určovať podľa jeho konania, myslenia, vnímania sveta, vzťahu k ľuďom zvieratám apod. Podľa niečoho čo je reálne.

Ale zobrať pár čísiel a z nich utvárať obraz o niekom to je čisto sektárske, fanatické, neuvážené, primitívne a praveké.

Pochopiteľne, že očakávam pochopenie, že je to môj osobný názor.

Všetci duchovne nevyrovnaní ľudia, čo mi stále píšu urážky, môžu tak isto napísať svoj názor :DD
koules
Garias
26. 06. 2012 21:28

Opravdu fundovany nazor! Zvlaste na techto strankach :)
garias
Danuš
26. 06. 2012 21:27

Zbytočne sa namáhaš, pre mňa už dávno nemá cenu s tebou písať ako s človekom. Prepáč že som k tebe takýto úprimný :D
garias
...
26. 06. 2012 21:26

Ja si myslím ,že kto verí numerológii je veľmi vážne duchovne chorý človek a potrebuje odbornú pomoc.

Pretože hodnotiť človeka podľa jeho dátumu, to je proste choré. Taký človek proste musí byť dementný a nebezpečný pre spoločnosť.
Dana P.
Bravo garias
26. 06. 2012 21:25

zas to vyjadřování jak v pajzlu 5. cenové skupiny. Nevěřím ti, že jsi vysokoškolák, myslím, že nám lžeš ve všem a děláš ze sebe kdo nejsi
garias
Vasekk
26. 06. 2012 21:22

Ty potrebuješ zasa kyjakom po tej sprostej hlave aby si nebol slepý ezoterik :DDD
garias
Sylvia
26. 06. 2012 21:21

Však si pozri ostatné stránky..jedna za druhou má také cenníky :D Kto by si robil takú podrobnú stránku o nezmysloch zadarmo ? :DD
Vasekk
garias
26. 06. 2012 21:20

garias, ty už asi jiný nebudeš. A když se dají vyčíst z čísel minulé životy, jak dokážeš to, že se ten život shoduje s tím, co bys viděl, kdyby tě psycholog (nějaký specialista) přivedl do hypnózy a ty bys část toho života prožil podobně jako to bylo vyčteno z čísel?

Rada do života: ty potřebuješ duchovnem a tajemnem pořádně plesknout přes palici, abys nebyl tak zabedněný. Jsem na jednu stranu rád, že tu je někdo, kdo jde neustále proti většině, to máš asi v povaze, ale chlapče, čeho je moc, toho je moc ;) krásný den
Sylvia
Garias
26. 06. 2012 21:18

Ty ale vyberies vzdy tu najvacsiu blbost :-), este su aj napoje lasky a zaklinadla....to si sem mohol dat.
koules
Garias
26. 06. 2012 21:17

Je jejich svobodná vůle, jestli si to koupí, nebo ne, Gariasi. Tebe taky nikdo nenutí kupovat kilo bananů za 10 Euro.
garias
...
26. 06. 2012 21:15

/Magický balíček na ochranu pred zlými silami/

:DDDDDDDDDDDDD Jaaaaj, človek to je vám sprostý tvor teda :D
garias
..
26. 06. 2012 21:14

Cenník numerologie :DDD

http://www.numerologia.sk/download/cennik_numerologie_2010.pdf

MAGICKÉ BALÍČKY od ? 9,90 do ? 30,30
Magický balíček lásky, Magický balíček šťastia, Magický balíček peňazí, Magický balíček
úspechu, Magický balíček šťastia na cestách, Magický balíček na ochranu pred zlými silami,
Univerzálny magický balíček 5 v 1 podľa vlastného výberu.


Proste zarábajú na sprostých ľuďoch :DDD
garias
Sylvia
26. 06. 2012 21:12

Číslo samo o sebe nevyjadruje vôbec nič. Informáciu vyjadrujú predmety udalosti a pod. A to aj v číselnej podobe.
Ale samotné číslo nehovorí vôbec nič.
Sylvia
Honzo
26. 06. 2012 21:10

No numerologia mozno nie, to si zas nemyslim, v cislach je podla mna schovanych dost tajomstiev a aj ludskej povahy. Vsetko je skoro odvodene od cisla, to by som zas nebrala, ze je blbost. Ja som skor myslela tie stranky, kde staci zadat ten datum, myslim, ze to chce hlbsi rozbor a skombinovane mozno este s niecim. Ale je aj pravda, ze charakter urcuju dost casto aj crty tvare. Tazko to vysvetlim, ale som si vsimla, ze niektore crty tvare spajaju rovnake typy ludi...ale rozoznam to skor v extremnych pripadoch. Ja sa ale skor zaujimam, ci by bolo mozne vycitat buducnost alebo minulost, neviem preco, ale zaujima ma to viac...:-)
garias
Honza784512
26. 06. 2012 21:08

Vôbec ma to neprekvapuje že upratovačka :DD Nič proti upratovačkám, ale ľudia fakt nemajú čo robiť niekedy :D
Honza784512
Garias
26. 06. 2012 21:06

:D to si nemyslim, spis někdo kdo rad děla vtipne kvizy (ono je to docela sranda - čínská uklízečka) :D
Honza784512
Sylvia
26. 06. 2012 21:04

To zjištění minulých životu podle datumu narozeni je blbost už jenom kvůli tomu, ze to není mozny naprogramovat, protože tím čím by člověk mohl byt je strašně moc...
garias
Honza784512
26. 06. 2012 21:03

Však ale musíš tomu veriť, lebo to napísal nejaký výskumník minulých životov :D
Honza784512
Sylvia
26. 06. 2012 21:01

Ty stránky na minuly život jsou blbost :D xD já jsem měl byt nejaka čínská služka :D
Honza784512
Sylvia
26. 06. 2012 20:59

Ja taky nechápu jak to muže vyjít dobře, ale vychází to tak... Sama jsi řekla ze u stejných známénich jsou podobne povahy, ikdyz ne na 100%, já říkám vlastně to samé, akorat se to neurcuje podle mesicu (znameni) ale i podle dne a roka kdy se ten člověk narodil... Jestli je numerologie blbost tak i podobnost povah ve znamenich je blbost... :P
garias
Dana
26. 06. 2012 20:46

Nerob si takúto reklamu na svoju osobu.
Dana P.
garias
26. 06. 2012 20:43

to už je opravdu paranoia, měl by ses jít o tom poradit
garias
Vasekk
26. 06. 2012 20:42

Never jednej knihe !
Vasekk
All
26. 06. 2012 20:37

garias: V knize Čísla lásky od Robin Stein se dozvíš, že byly dělány výzkumy ještě před zavedením současného kalendáře (z historických pramenů) a sedělo to také. Každé číslo má svoji vibraci.

Jinak s numerologií pracuji už od 12 let (16 ted) a popravdě, je to dost stručný výtah osobonosti. K úplnému rozboru osobnosti je třeba spočítat i písmena ve svém jméně, neboť každé písmeno má svoji číselnou vibraci (v abecedě vždy od 1-9 -> A(1) B(2) ). Dost se tím zabývá moje matka a ještě se jí nestalo, že by se nějak fatálně mýlila, snad jen když se omylem přepočetla. Mimochodem, ono je také pěkné si číst rozbor své osobnosti, ale ne každý člověk si dokáže přiznat př. špatnou vlastnost, která mu v rozboru vychází. A co se týče tebe gariasi, nechci tě podceňovat, ale dal bych svý boty na to, že ty jsi jeden z nich. A kdyby bylo 10 dní počítalo by se to jinak, ale 10 dní není, můžeš jen spekulovat co by bylo, na to máš ještě moc málo rozumu ;).
garias
...
26. 06. 2012 19:54

Ja si myslím, že vyčítať niečo z dátumu narodenia je zcela nezmysel. Uvažujme: zvolili sme si nejaké datovanie udalostí vo svete, aby sme sa dohovorili, čo v ktorý deň sa vykoná - napríklad voľby.
Tento dátum určuje aj čas narodenia ľudí.

Keby sme si zvolili iný spôsob datovania, napríklad by nemal týždeň 7 dní, ale trebárs 10, zmenili by sa datovania narodenia ľudí.

Znamená to snáď, že by boli iní ľudia? Asi áno, keď by aj ich analýza podľa dátumu narodenia bola iná :D
A to je zcela nelogické.
Sylvia
Honzo
26. 06. 2012 18:26

Nemozes zadat datum do pocitaca a vyhodit povahu cloveka, uz len ked premyslas, tak to proste nejde. Vies kolko ludi sa narodilo v ten den co Ty? Ano su charakteristicke crty pre znamenia, z toho to mozno vychadza, ale nikto nieje cisty typ, takze na kazdeho bude v tychto kvazy horoskopoch nieco sediet. Je to psychologicke, Ty si v tom nieco vzdy najdes, pretoze je tam z kazdeho rozku trosku, ked nad tym rozmyslas.

Je fakt, ze u rovnakych znameni pozorujem rovnake rysy povahy, raz som mala sefa v praci, ktory si nevedome vybera okolo seba same znamenia v Panne, on bol Panna tiez, hladal ludi, ktori budu ako oni, ale zas zhoda urcite nieje na 100%. Ale tieto rozne hry by som vobec nebrala vazne, najdi se stranku poznam, je docela dobra, ale toto tam je pre zabavu. Je to to iste, jak ked zadas datum narodenia a vyjde Ti tam minuly zivot, ja som bola stavitel na Filipinach v roku 700. Znamena to, ze vsetci v mojom datume to boli tiez :-).
Honza784512
O_o
26. 06. 2012 18:15

Já si tam zkoušel dat i nektere přátele a vyšlo to tak jaci jsou, ikdyz tam třeba něco nevedelo, ale 90% sedelo, navíc tam byli fakt ty vlastnosti které ten člověk ma a je to na něm hodně vidět :D . Navíc to berte jenom jako software, numerolog to umi lepe...
surikata
surikata
26. 06. 2012 17:19

V tomto případě jsou jednotlivé numerologické výklady natolik všeobecné, že můžou sedět prakticky na kohokoli. Tudíž mě o ničem nepřesvědčily a zařadila bych je k zábavným horoskopům v bulvárním tisku.
Grush
O jejda,
26. 06. 2012 17:15

numerologie už je tu znova v další ze svých nesčetných podob :-) Jestli si někdo myslí že se z datumu narození vyčte něco o člověku, tak ať si to užije v plné spokojenosti. Spíš si ale myslím že takovéto stránky slouží ke snadnému hromadění informací, které pak (třeba IP, časy a vkládané datumy narození) s úspěchem prodává jánevím obchodním řetězcům :-)
Zrovna tak velmi pochybuji o tom zda se o jakékoliv numerologii dá říci že je (či snad byla) právoplatnou vědou... ale když to tak někdo chce vidět... ;-)
koules
...
26. 06. 2012 16:53

To, cemu dneska rikame numerologie, jsou jen stripky poznani, ktere meli nasi predkove. Je to stejne jako s astrologii, ktera byla drive pravoplatnou vedou.

Kazde cislo ma svou vibracni hodnotu, je nejakym zpusobem charakteristicke. Stejne jako postaveni planet v domech a znamenich urcuji energie, ktere byly dany do vinku novorozenci v zavislosti na jeho vyvoji v minulych zivotech.

Myslim, ze nikdo z vas nebyl u zadneho opravdu dobreho numerologa ci astrologa. Zkuste si za nekym takovym zajit a pak sudte. Myslim, ze budete prekvapeni...
Dana P.
?
26. 06. 2012 13:17

kdo má vrozenou empatii, ten se nikdy postiženým lidem neposmívá a tudíž si nemusí upevňovat osobnost se domnívám. Numerologií se nijak nezabývám, ale může na tom něco být, proč ne? Spíše ale pokud se to vypočítá přesně na určitého člověka, tyhle povšechné informace jsou myslím opravdu pro zábavu tak jako ty horoskopy v časopisech, co "pasují" víceméně na každého čtenáře :o)
garias
...
26. 06. 2012 7:38

Ani ja tomu moc neverím, ak je reč o úplnej dôveryhodnosti, ale sranda je, že aj keď človek nesúhlasí, aj tak nad určitými vecami premýšľa. Čo nieje na škodu.
Tak napríklad keď sa tam náhodou spomenie "výsmech postihnutým", tak človek (aj keď sa ho to netýka) uvažuje chvíľu o tom a upevňuje si osobnosť aby sa tým životom postihnutým ľuďom nevysmieval. To rozhodne prínos je.
Trabant88
...
26. 06. 2012 1:56

Taky myslím, že tyhle rozbory nejsou nijak důvěryhodné. Ono je někdy znát, zvlášť chce-li to člověk vnímat, že jsou ty informace podávány dost obecně, a samozřejmě platí, že čím obecnější charakteristika, tím víc se dá vztáhnout na téměř každou osobu.

Když mi horoskop napíše, že jsem tvrdohlavý, pochopitelně, že s tím budu souhlasit. Občas je tvrdohlavý každý. Člověk, který v horoskopy nebo tyto rozbory věří, si vždy sugescí vnutí a vztáhne danou charakteristiku na nějakou konkrétní událost ze své minulosti, a vnitřně s tím souhlasí, ale v konečném výsledku, já jako lev bych takto mohl na sebe vztáhnout i charakteristiku všech ostatních znamení, kdybych hodně chtěl. Zkoušel jsem to a věřte mi, když hodně chcete, sedí na vás každé slovo u všech dvanácti znamení ;)
mississippi
:-(
26. 06. 2012 0:52

Tak to jsem se teda o sobě dozvěděl věci. Něco pravda, něco ne. A dost si to v některých částech protiřečí. K pořádnému posouzení je docela zajímavé, nechat to přečíst přátelům, nebo známím, ať Ti pak řeknou, jak Tě vidí oni a jestli se to shoduje.
garias
...
26. 06. 2012 0:04

Ešte som neskúsil, ale očakávam že bude tiež sedieť z jednoduchého dôvodu. Ono je to ako horoskop, ktorúkoľvek pasáž prečítate, tak vám to zhruba sedí.

Zaujímavá je ale iná vec. Zober si, že tie riadky platia pri istom súčte napríklad rokov narodenia a tých textov je určitý počet. Takže keby si ten test robilo milióny ľudí, tak pre milióny ľudí by boli podobné opisy.