Články

Zajímavosti

Dievča s röntgenovými očami - (komentáře)

iveta
jelítko
4. 12. 2012 17:49

v mozku to sice je...je to takový malý kulatý a říká se tomu šišinka ale ta právě dává ten podnět vidět obyčejným zrakem tak trochu jinak.
Tyto orgány spolu velice uzce spolupracují.
Aby si mohla vidět jako ta dívka,musíš právě použít oba orgány ,oni ti totiž dokážou zprostředkovat ty různé spektra vidění.
To je můj názor.
Jelitko
...
4. 12. 2012 12:29

ja si taky ,myslim,ze oci s tim nemaji co delat,je to bud z mozku nebo z vedomi a nebo telepatie,jak rika missi,oko to neumi,tohle je neco jineho...
lup
...
4. 12. 2012 12:25

Dievčina sa narodila okolo roku 1988 - neviem presne. Podľa dostupných materiálov už vyštudovala v Moskve medicínu.
LuP
mississippi
Rentggenové oči
4. 12. 2012 11:56

nemyslím si, že se jedná o skutečné přepnutí vidění. Oko to prostě neumí, nejspíš. Ale podívejme se na to jinak. Co když to funguje tak, že se její vědomí posune o kousek jinam. Říkejme třeba do jiné dimenze, nebo jen mezi a to jí umožní, vidět těma rentgenovýma očima ???
Nějak jsem nepostřehl, kolik jí je. Ale je to děvče, jak by to posalo dejme tomu dítě? Použilo by nejspíš, to co zná a k něčemu by se to pokusilo přirovnat.
Jelitko
...
3. 12. 2012 20:02

reknu vam,ze muj otec mel taky rentgenovy oci,vzdycky kterou zenskou si vyhlidl,tak ju zrentgenoval a byla jeho :o))
fakt,ja jsme zasla,ovsem mamka z nej byla nestastna...
jednou jsem sla s nim po Brne a on mi rika,podivej Zluvo(porat mi tak rikal,to je ten ptak),kdyz se podivam na tu zenskou co jde pred nama a ja tak v duchu ji reknu "otoc se!" tak pry uvidis ,ze se otoci,a ona fakt,dokonce se na nej usmala...ja jsem myslela,ze padnu!Trenoval telepatii a soustredeni na ruzne body pred sebou a ja mam po nem tady jednu starou knihu Telepatie a jasnozrivost a tak to je.No a vysledek?....ja ted od nej prijimam ruzne zpravy nejlip,s nim jsem mela nejlepsi reci a pamatovala jsme si to a to je tak daleko....az na jinym svete.
iveta
lup
3. 12. 2012 19:16

no to by mě právě zajímalo,jak říkám škoda že se nerozpovídala mnohem víc.
Také si nemyslím že vidí tak jak popisuješ ale to její vidění mě opravdu zajímá.
Kdybych měla možnost jí vyzpovídat ptala bych se na všechny podrobnosti. :-)
lup
Ivetka
3. 12. 2012 17:44

Nemyslím, že v očiach dievčiny sa niečo zmení, keď prepína do rontgenového videnia. Osobne si myslím, že je to skôr záležitosťou mozgu. Už aj s prihliadnutím v diskusii spomenutú ženu, ktorá po úraze hlavy videla vnútornosti človeka. Nemyslím si, že dievčina vidí ľudské telo v rontgenovej vlnovej dĺžke elektromagnetického žiarenia - v pravom fyzikálnom zmysle. Skôr si myslím, že vidí napr. v IR alebo UV spektre. Alebo v ...??? Neviem v čom.
LuP
iveta
jinak
3. 12. 2012 15:23

Nataša vzpomenula v dokumentu že používá dvojí vidění,jedno je normální a to druhé vidění(rentgenové)používá k odhalení nemoci.
Škoda že toto vzpomenula jen v jedné větě,zajímalo by mě totiž jak by to popsala podrobněji.Co se u ní v těch očích změní natolik aby to vše mohla pozorovat.
Zajímá mě to už s toho důvodu protože si myslím ,že naše oči neslouží jen k pozorování ale že mají ještě další úlohu a to takovou že dokážou obrazy uchovat v paměti ale jiným způsobem než jsme zvyklí(v mysli) a dokonce je tam uchovávají po dlouhá léta,řekla bych že navěky,něco jako foťák a když to umíš, tak si jednotlivou fotku dokážeš vytáhnout.
iveta
jackOTH
3. 12. 2012 10:00

v těch bodech co si uvedl v tvém posledním příspěvku...tak si tak trochu kápnul na správnou notu podle mého.
Ano je to o impulsech,signálech,výbojích a přepětí a zase se vracíme k tématu energií.
Je to taková "vnitřní bouřka" v našem mozku,něco velmi podobného jako když pozoruješ blesky a hromy při obyčejné vnější bouřce v přírodě,tak snad pochopíš jak jsem to myslela. :-)
iveta
lup
3. 12. 2012 9:42

vše je v pohybu,nic nestojí....i ta pravda se nějakým způsobem hýbe.
Nikdo nikdy pravdu nedohoní :-)
lup
...
3. 12. 2012 9:30

Myslím, že v oblasti liečiteľstva je skepsa potrebná. Ale tiež by mala mať svoje hranice. Dokazovať liečiteľovi, ktorý má podľa výskumu lekárov vynikajúce výsledky, že sa mýli, len preto, že nedokázal presvedčiť „porotu“ podľa kritérií stanovených komisiou skeptikov.... to sa mi zdá pritiahnuté za vlasy.
S pozdravom LuP
iveta
co nám
3. 12. 2012 9:07

zanechali po sobě lidé,kteří významným způsobem zasáhli dějiny?
Co lidové pořekadlo "věř a tvá víra tě uzdraví" co nám vzkazují moudří lidé? zase jen to co jim život nabídl a jakou měli vlastní zkušenost a výsledky. :-)
Pořád je to dokola,proč se tedy konečně nepoučit.
Už nic nového nebude co by nám tito lidé vzkázali.
iveta
lup a Sylvia
3. 12. 2012 8:38

ano a chtěla bych ještě dodat....co si mám představit pod pojmem zdravé racionální myšlení??
Je to člověk ač vystudovaný přesto toto myšlení mít nemusí a nebo člově, který se řídí svými zkušenostmi?
Kdo je ten co opravdu uvažuje tímto způsobem?
Co nás život sám naučil? a co nám ještě nabízí?kde je pravda?
lup
Sylvia, Iveta
3. 12. 2012 8:25

Všimol som si vo filme toho o čom píšete. Nechcel som to v komentári uvádzať, aby som neovplyvňoval názory druhých. Tu nejde o skepticizmus, ale dokázať, že sa dievča mýli. A nielen ona. Otázne je, či dokáže niekto pod takým tlakom určiť správne diagnózu naraz pre viacej ľudí.

V komentári som písal, že som počítal s tým, že dievča zoberú do nejakej nemocnice a budú porovnávať výsledky jej rozhodnutí s najmodernejšou diagnostikou. Nie, oni test urobia tak, ako sa rozhodli, aby každého liečiteľa zdiskreditovali. Vo filme sa spomína, že doteraz nik nedokázal určiť diagnózu 5 zo 7 pacientov. Prečo? Už som spomínal v komentári k filmu: liečiteľ vidí aktuálny stav. Vieme, ako dávno boli „vzorkoví pacienti“ operovaní? Tento fakt môže skresliť výsledky testu, čo môže byť úmysel.
Ako inak vysvetliť, že v nemocnici v Moskve má dievča prakticky 100 % výsledky? Nehľadiac na prípadnú farmaceutickú lobby.

Poznámka:
Ale pred dvomi-tromi dňami som posielal adminovi článok s filmom o liečiteľoch.
S pozdravom LuP
iveta
Sylvia
3. 12. 2012 8:18

nic proti vystudovaným lidem nemám ale přesto si myslím ,že tito lidé nikdy nepochopí jak celý vnitřní i vnější systém funguje neboť se spíš oddalují těmi jejich vědeckými metodami tomuto poznání.
Je dostatek lidí na světě,kteří toto léčitelské nadání mají,spíš bychom si jich měli vážit a né je odsouvat někam na konec a živit v nich nejistotu(teď samozřejmě mám na mysli lidi,kteří opravdu toto umí a chtějí pomáhat!).
Tito lidé totiž pochopili jak celý tento neuvěřitelný ale velmi "jednoduchý" systém funguje.
Díky nim totiž plno lidí dnes žije!
Myslím,že toto je to základní a nejdůležitější co mi opravdu stačí k tomu abych uvěřila.Pokud člověk sám sobě uvěří je na té nejsprávnější a jediné cestě. :-)
Sylvia
Ivet
2. 12. 2012 23:18

Presne toto som si vsimla, jak na konci povedal, ze dufa, ze sa od toho oprosti, oni tomu nerozumeju, tak ona je blazen, ktory si to vymysla, nevedia na to prist, tak jej vsugeruju, ze to je vymyslene. To ma fakt dostalo. Ona to vobec podstupovat nemusela, hlavne tie experimenty a tie podmienky su take, ze proste nemusela byt takto tomu otvorena a mohlo ju to znervoznovat, oni totiz nechapu, ze to nefunguje podla podmienok, co jej oni davaju. Ze to robi podla seba. A tiez neviem, kde zobrali, ze ich treba presviedcat zrovna a ze oni su ti pravi, kto toto moze hodnotit.
iveta
lup
2. 12. 2012 22:10

koukala jsem na ten dokument....myslím ,že vědecký tým který testoval tuto dívku se snažil o to aby Nataša začala
pochybovat o svých schopnostech,v závěru tohoto dokumentu jasně říká jeden s vědců ,že vzdělaní lidé nebudou věřit v paranormální věci,tím naznačuje ,že lidé kteří ji věří jsou vesměs ti ze základním vzděláním a tupci.
Jasně tam také říká ,že je to otázka víry a že dívčina až dospěje tak by se měla vzdát tohoto aspektu a iluzí ve kterých by neměla setrvávat dlouhodobě,jasně tady naznačuje aby se zbavila svých schopností což si myslím že je absolutní blbost.
Jak toto vědec může tvrdit?no nejspíš proto že ač ví že mozek člověka není ještě zdaleka prozkoumán,přesto bude tvrdit že on jakožto študovaný přeci přesně ví o čem je řeč!!
Sylvia
Lup
1. 12. 2012 20:09

Myslim, ze keby sme vyuzivali 100% mozgu, nepotrebujes ani pocitac, pochopil by si metavodomie vesmiru, ovladal telepatiu, vedel by si jak funguje vesmir a mozno cestoval len pomocou myslienky. Mozno to je zablokovane prave z dovodu, ze Ty mas sa tu ucit a tieto schopnosti ziskas v rovine, kde si na to prisposobeny. Myslim, ze naozaj niesme pripraveni na niektore vedenie a informacie. Je zaujimave, ze clovek rontgen vymysli, ale sam nema tie schopnosti, vymysli pocitac a nema tie schopnosti.

Tiez myslim, ze tieto veci v podstate nieze nepotrebujes, ale nemas potrebovat, ze o tom ma byt tento zivot. Ku vsetkemu sa musis dostat bez tychto schopnosti. Zaroven by to bol taky vydaj energie, ktory by Ti skratil zivot o polovicu. Pokial ludia zneuzivaju nejaku technolgiu, ktora je v podstate aj tak predpotopna uz dnes, pretoze si myslim, ze mame schopnosti a moznosti pri 100% ovladani mozgu, kde technologiu vobec nemusis potrebovat, tak rozhodne je dobre, ze niektore schopnosti su zablokovane, museli by byt vsetci na planete osvieteni, aby to vyuzivali na to, na co sa to vyuzivat ma.
jackOTH
Omluva za chyby
1. 12. 2012 19:02

A jinak se omlouvám za ten kostrbatý text. Já ho tak asi 5x ještě upravil (zvětšil), než jsem ho odeslal. Snad to po mě přečtete. :)
jackOTH
lup
1. 12. 2012 18:58

Já mám o tomhle jednu svoji teorii, která říká, že k našemu běžnému životu, žádnou z našich skrytých schopností nepořebujeme, proto jsou skryté, neboť na jejich zvládnutí nejsme mentálně připravení. Dokážete si představit třeba Nečase, jak ovládá telepatii? No potěš pánbuh jen za tu myšlenku. "Fuj!." Teda zpět k tématu... Naše skryté schopnosti se projeví až v momentech,
1)kdy je skutečně potřebujeme jako v tomto případě (Kdyby měla zmíněná osoba rentgenové oči už dříve, mohla by na chybu upozornit ještě v nemocnici, ihned po první operaci a tak obranné centrum organismu vyslalo signál pro podvědomé zpřístupnění této schopnosti), nebo
2)když utrpíme zranění elektrickým proudem o správných paramentrech, který náš mozek de-fakto přeprogramuje a odemkne chopnosti, které mají být skryty, dále za
3) se mohou naše schopnosti projevit po těžkém fyzicko-psychickém zranění mozku (např.: Těžká automobilová nehoda = Jednak se vystrašíte a dostanete tak mozek na maximálního přepětí informací a emocí, a jednak se taky zraníte třeba o palubní desku, když vám náhodou vysadily airbagy)

Toť můj názor na získávání těchto zvláštních schopnosti... :)
lup
...
1. 12. 2012 17:22

Sylvia − možno máš pravdu Ty, že to bolo len elektrickým prúdom. Je tomu možno aj viacej rokov, ako píšeš, preto si detaily nepamätám.

Skutočne sa to aj mne javí tak, že je aktivovaná časť mozgu. To však napovedá, že zďaleka nevieme toho o možnostiach mozgu veľa. Kedysi dávno som čítal, že človek využíva maximálne 10 % možností mozgu. A čoho svedkami by sme boli, keby človek využíval celých 100 %? Prečo je činnosť mozgu tak obmedzená? Je blokovaná? Prečo? Kým alebo ako? Javí sa mi to podobne, ako keby sme mali auto s neviem akou maximálnou konštrukčnou rýchlosťou, ale bolo v ňom zariadenie, ktoré by obmedzovalo rýchlosť.
S pozdravom LuP
Perchta
*
1. 12. 2012 10:22

Zajímavé. O tomto fenoménu jsem nikdy neslyšela.....
Sylvia
Lup
1. 12. 2012 1:10

Inak ano,toto si pamatam, ze bola aj nejaka udalost, ale uz dost stara, este tak mozno aj 20-25 rokov. Som isla pisat, ze jedna zena toto mala po zasahu elektrickym prudom (nevedela som ze bleskom) a ze prave videla rontgenovo. Neviem ale moc som o tom necitala, len pocula, ze takto vidavala len pred burkovym napatim, inak nie. Myslim, ze sa tym zaktivovala nejaka cast mozgu, ktora toto umoznuje.