Články

Zajímavosti

Zázrační liečitelia - (komentáře)

Adanom
Sylvie
7. 12. 2012 12:06

Kdo si hraje na neco vic? Co s tim co pises mam ja spolecneho?
Ja jsem nikdy nerekla ze je nekdo hloupy. Jestli to rekla nekomu nekde nebo Tobe osobne nejaka slecna ,nemam s tim nic spolecneho.Nevztahuj si sve myslenky na me jestli Te muzu poprosit.

Sylvia
Adanom
7. 12. 2012 12:01

Ano Adanom pochopila, zacinam mat taky pocit, ze sa tu niektori moc hraju na nieco viac a vdaka niecomu si myslia, ze su oni jedini, ktori tu niecomu rozumeju, uz je to par tyzdnov, co mi tu ista slecna, ktora sa zaobera "kvazy starou magiou" naznacila, ze niekto niecomu nerozumie. Nadutost a domyslavost je odporna vlastnost a ja toto nemusim. Niekto sa nevie poriadne vyjadrit, tak to povysi na skryty zmysel a ja som hlupa, ze nechapem pointu. Ale toto sa mi uz nechce rozoberat, nemam na to naladu.
Adanom
Sylvia
7. 12. 2012 11:43

:D .... jo jasne.....ale pointu toho sdeleni jsi pochopila,ne? :)
Sylvia
Adanom
7. 12. 2012 11:23

naco auto, ked sa tam mozes dostat bez neho, a daleko dalej, mesiac je nuda :-).
Adanom
Missi
7. 12. 2012 11:23

Rozumim Tvemu pohedu na vec.Verim ze hodne lidi by se k tomu postavilo stejne jako Ty.
Pri tehle prilezitosti se vratim k tomu videu.
Tomu muzi take chtel lekar amputovat nohy,protoze to shledaval nutne,potrebne a zachranuji,presto ale i kdyz mel ten muz uz tak blizko k tomu se rozhodnout dle lekare,cosi uvnitr mu rikalo nevzdavej to. Veci mnohdy nejsou takove jak se nam pouze zdaji byt (to znas taky ;) )
A protoze to nevzdal,jeho vlastni mysl a ta sila te myslenky za doprovodu silne mysli toho lecitele dokazala zmenit situaci. Proste zmenili informaci ktera se materializovala i ve fyzicke urovni v tele a muz ma nohy a chodi.
Jedine strach (coz je opet myslenka a informace) by zpusobili uple jiny zivotni scenar. Prisel by o nohy a pokusil by se opet pomoci myslenek s tim zit a brat to jako spravnou a nutnou volbu. A pomoci sve vlastni mysli by po sleze nalezl v tom i neco pozitivniho.
Vsechno je rizeno myslenim a presvedcenim.
Za to ja osobne davam ruku do ohne. :)


Adanom
Sylvia
7. 12. 2012 11:08

Jooooo uplnou Pravdu s velkzym P. je skutecne tezke poznat.;)
Je to jako se pokusit dostat se na mesic autem.:-)

....a nase pamet je v podstate myslanka. Neco co si uchovavame jako kdyby to jeste existovalo,ale jedine co existuje je podle mne nyni a myslanka kterou zijeme kazdym okamzikem. :)
mississippi
za sebe
6. 12. 2012 20:58

Kdybych si měl vybrat, jestli přežuju bez nohy, nebo riskovat a přijít o všechno, měl bych jasno, já hraju na jistotu a bez nohy se dá žít. A určitě by se na tom našlo i něco pozitivního.
Sylvia
Adanom
6. 12. 2012 20:23

to polovidenie myslim, ze mame len utrzky, ze to neprezivame sustavne, len si nieco pamatame z nejakych prezitkov, ze aj ked nieco zazijes, tak to bude pre toho cloveka v tej chvili skutocne, ale nikdy to nebude to iste ja v inej forme bytia. Potom spekulujeme a domyslame aj nieco, proste to nejde poznat uplnu pravdu.

Nedavno som citala jeden nazor, ze jediny dokaz toho, ze bolo minuly tyzden je nasa pamat (bolo to v suvislosti, ci existuje cas) a ja myslim, ze to takto funguje. Ze mame len utrzky toho, co je.
Adanom
Sylvia
6. 12. 2012 19:07

" Aj tu mozes vidiet - no ja prave myslim, ze len polovidiet. "

Tohle myslis ptesneji jak? Umis tu svoji subjektivni myslenku toho polovideni vice priblizit?

Ja jsem psala ze uz tady a ted muzeme LEPE videt.
Sylvia
Adanom
6. 12. 2012 15:04

No a o to prave ide, aj o ten naskok a hlavne o to, ze sa niekde vyparis. Takze previbrujes niekam inam, ale to uz bude iny stav bytia. Uz tu nemas co najst a ani hladat. Aj tu mozes vidiet - no ja prave myslim, ze len polovidiet. Ti, s tym naskokom sem moc nepatria alebo uz len nieco dokoncuju. Ano s tym suhlasim, mozno zrovna tato doba je niecim vynimocna a nejaky ten transformacny proces je tiez vynimocny, ine energie a ine stavy, a je jedno odkial tie privaly energie pochadzaju, ci len z myslienok alebo naozaj z univerza, ale ludia menia chovanie rovno pred ocami. Ti pripraveni to prave zrovna vnimaju. Mozno je pravda, ze prave toto je tu zbytocne a ze to zanikne, ze uz to neni treba, neni treba dokazovat, ze to dokazeme.

To nebolo myslene zle vyjadrenie slovami, kazdy vie nejaku pointu a neni dolezite, jakymi slovami to vyjadris, ja rozumiem co Ty hovoris, skor som rozmyslala nejak celkovo, naco by to tu bolo. Ale to si dala odpoved sama, mozno sa clovek potom vypari, proste je to len tak, ze to sem nejak nepatri, nezapada to sem - myslim tie stavy uvedomovania a vedomia.
Adanom
Sylvie
6. 12. 2012 14:25

Ja to podle sebe nazvu Nikoliv vyssi ale rozsireny( ve smyslu rozsirenejsi ) vedomi.
Jako vyssi jsi to nazvala Ty. Uz jen v tomhle by mohl byt zadrhel v nasi komunikaci ;) protoze to muzes vnimat jinak nez to vnimam ja sama.
A jak vim ze prozivam rozsirene vedomi, jednoduse to tak vnima me vedomi. Kdyz me bylo dejmetomu 20. V zadnem pripade jsem nebyla " tam " kde jsem dnes ( co se tyka vedomi ) hodne kostrbate vysvetleno ale nevim jak jinak to rict.
Vedome vnimam ze vedomi protrhlo ohraniceni ( ktere je vsak stejne pouhou iluzi )
Sama pises o uceni. Uz tady a ted muzeme lepe videt a nebyt slepy.

Pro nekoho je neco zatim nedostupne-uci se preci a jini se uci take i kdyz jsou jakoze " o krok dal "
A ano beh sveta by byl jiny v takovém pripade ze by vsichni byli razem na stejnem stupni vyvoje ( ve smyslu skolnich stupnu ) - jako kdyz by prvnak umel uz uceni pataka. Treba tak neco. Nevim jak lip to rict. :)
Jinak Sylvi muj osobni nazor je ze nekdo se sem do fyzicna uz zrodil pripravenejsi nez ti ostatni. Proto ma jakoze naskok.
Pamatujes jak jsem psala ze jsem byla jima nez sourozenci a moji vrstevnici. Dodnes tomu tak je a o tehto vecech s nima vubec nemuzu mluvit a ani nemluvim.
Musela jsem si " to neco " v zarodku prinest uz sebou i kdyz to neslo otevrit hned a cesta byla dlouha.
Z meho pohledu ziju presne to co bych mela. To je ma cesta. A z tohodle pohledu se da rict ze kazdy zije to co prave ted umi a na co je prave ted pripraven coz muze znamenat totez jako rict ze zije kazdy co by mel.
Ja vim ze memusi byt snadny pochopit jak se divam na vec a jak pouzivam slova pro neco co bych chtela vyjadrit. Slova zkresluji. :)

Mozna je me to k tomu Sylvie ze se z tohodle sveta vyparim s poznanim a pokud bude jeste svet svetem tak se do nej znovu nezrodim. Mozna se zrodim ninde a budu nrat jine hry. ;)
Sylvia
Adanom
6. 12. 2012 12:24

Aj tak mam subjektivny pocit, ze to este neni ono, co tym bolo myslene - to, co hovorim ja. Tak sa spytam inak, jak vies, ze to co prezivas je expanzia vedomia? Jak to vies? Jak vies, ze aj ked tie pocity navodzuju stav uvedomenia a niecoho vyssieho je vyssi stupen bytia. Hovorim vyssi, pretoze je to nieco nad....nad ramec vedomia, nadvedomie, metavedomie.

Ja si to teda myslim tiez, som skoro o tom presvedcena. Ale skor mi ide o to, ze sa to da takto stupnovat az v inej forme bytia, ze forma bytia je iny stupen, nie v tejto forme vyssi stupen vedomia. Preto si myslim, ze mozno clovek, ktory sa tymto zaobera a chce dosiahnut toto uvedomenie, ze robi chybu. Ludia su totiz rozdielny aj bez toho. Povedzme takto, ze existuje kolektivna energia, zdroj, odkial vsetko pochadza, my sme vyssim ja na nu napojeni. Povedzme ze 99% ludi nema ani tusenia alebo ked ma tusenia, tak toto absolutne nepocituje. Keby mala existovat inakost este v zmysle vedomi...ona existuje v ramci zitia cloveka aj tak - ale v zmysle pohladu z ineho vedomia, ktore je teraz pre mnohych len nadvedomie (alebo podvedomie), nebolo by tu toto zbytocne? Ide mi o to, ze jak je mozne, ze vacsina ludi nema toto podvedomie alebo nadvedomia aktivovane, alebo nedospeje k nemu. To neni to iste podla mna jak rozne nazory, povahy atd.....to su charakteristicke ludske vlastnosti. Toto je podla mna nieco, co je nad ramec, neni to uz to klasicke fyzicno. A kedze tento zdroj je takto nedostupny, tak preto sa pytam, ci to v tomto byti, co ma vacsina ludi neni tak spravne. Preto sa pytam, ci vlastne Ti to neni na nic. Pretoze ten pohlad na svet tento tu Ti prave tieto "nadvedome aktivity" mozu skreslit a Ty nezijes to, co by si mala, pretoze si ovplyvnena niecim inym. Ja stale vychadzam z toho ze toto tu je test, skola....nieco sa mas ucit, vyskusat si, jake to je, byt slepy, aby si videl, byt hluchy, aby si potom pocul. Ale je to tenka hranica, vsetko sa prelina, jak reality, takze sa neda uplne oddelit co mas a co uz nemas. Mne proste len pride, ze nieco je nedostupne preto, pretoze to ma byt nedostupne a nie preto, ze clovek to neni schopny vnimat, inak by toho schopny bol. S uvedomenim alebo vedomim nadvedomia by sme sa chovali uplne inak a beh sveta by bol iny, moralka, zakony, vsetko by sa zmenilo. Ale mozno je to naozaj v tej pripravenosti. Len potom by sa nam mohol skratit zivot na polovicu.

A ano, ked ta situacia nastane, ze niekto to vedomie ma rozsirene a niekto nie, tak sa kazdy bude divat zo svojho pohladu, tak to funguje v kazdej situacii.
iveta
Adanom
6. 12. 2012 12:04

přesně tak jak píšeš....musíme kráčet dál a né stát na místě.
O tom to je.
Adanom
Sylvia
6. 12. 2012 10:45

Jak bych to jen rekla jeste jinak.... (?)

Nejprve a predevsim sdelim svuj nazor ze clovek V zadnem pripade neni zadna tupa ovca ani hloupy kdyz sve vedomi zatim neexpandoval. Nazvu to osobne pojmem - nevedomost.
Nevedomost je zavojem zapomneni.
A jak pises: nekdo je pripraveny nekdo jeste ne..... Rovomenout se na svuj potencial.
Zadna dannost ve skutecnosti neexistuje ani zadna omezeni. Jedina danost a omezeni existuji v nasem vedomi. Jakmile vedomi prekroci iluzorni limity okamzite se
ocita vedome jinde a diva se od jinud a jinak.
V ramci twto relity jsou zde odlisnosti ve vedomi. A prave ze to co pisu velice uzce souvisi s tim co pises Ty.
Divas se ze sveho pohledu ( dle sveho vedmi ) a mas pravdu, no a ja se divam zase
ze sveho pohledu a dle sveho vedomi a mam pravdu taky.
Jsme lide s rozdilnymi pohledy na vec coz uzce souvisi se stavem vedomi. Coz neni nic o tuposti ani o hlouposti je to proste o rozdilu ve vedomi.

Tva zaverecna otazka. Uz jsi na ni v podstate odpovedela , je to dobre k naprosto jinemu potencialu byti. :)



Sylvia
Adanom
6. 12. 2012 10:13

Ano, ale to myslim teraz nema nic spolocne s tym moc, co pisem ja. Ja myslim, ze to, ze si kazdy zije po svojom je jasna vec, ze kazdy je iny, to je tiez jasna vec, ze mame slobodnu volu povedzme ze do urcitej mieri ano, pretoze si mozes zvolit, comu budes verit.

Ja ale myslim, ze iste obmedzenie tu je, pretoze neni prirodzena sucast cloveka nakukat za hranice svojho vedomia, neni Ti to dane prirodzene musis sa o to snazit viac nez o cokolvek ine. Jak Ti bol dany zrak, hmat a cuch, nejaky mozog, tak niekto uz sice vie, ze to vedomie je obmedzene a ze existuje ine metavedomie, ktore je neobmedzene, ale mne skor ide o to, ze v ramci reality, v ktorej si teraz je nejaka danost, ze pouzivas to, co potrebujes k zivotu. Takze on ma pravo toto rozhodnut, pretoze je to v sulade s tym, ze on vie, ze to zachranuje zivot. Ja tiez by som nechcela prist o nohu, ale on ma pravdu v tomto zmysle. To, ze niektori nahliadaju za hranice vedomia a myslia si, jak su vsetci tupi a neznali, pretoze existuje nieco viac a ludia to nechcu vidiet, je mozno len chyba v matrixe a proste mas dospiet k tymto veciam, ked si na to pripravena. Ked niekto k nim dospeje, tak asi uz pripraveny je, ale neni to pdla mna este sucast sveta ako takeho.

Ja len hovorim, ze je moznost, ze chybu robia prave ti, ktori sa snazia dostat za hranice vedomia a ze vsetko moze byt uplne inak. Som si precitala par clankov a dost ma bavi, jak sa vlastne potom vyjadruju tito ezoterici o tom, ze jak su ludia hlupi, lebo nevidia, nevedia, ale oni prave mozno sa chovaju spravne, tak jak maju. Nemozem sa smiat z toho, ze clovek je stvoreny tak, aby si vsetko vydrel s tymi obmedzenymi zmyslami co ma, on proste len sa chova tak jak ma. Nemusi byt pritom ani v ramci toho tupa ovca (to zas kazdy nedokaze), ale ani zaroven nemusi si byt vedomy vyssieho ja. Ja samozrejme chcem tiez vediet viac, pocitovo - ale jednoducha otazka, naco Ti to je? Jak to vyuzivas? - ja viem, ze to obohati zivot, moze urobit lepsim, lahsim - ale v ramci cloveka ako celku na Zemi, na co Ti to je?
Adanom
Sylvie
6. 12. 2012 9:07

Pouze za sebe jsem tvrdila ( je to muj nazor a vnitrni nastaveni) ze rozhodnout napriklad o amputaci bych si ja osobne chtela rozhodnput jedine ja sama.
Za svuj zivot zodpovidam ja sama.
Lekar v mem pripade nemuze rozhodovat za me. At jiz si jeho vedomi mysli ze je to spravne, me vedomi rika jine veci. A v tom rozdilu naseho vedomi je pointa. :)

Podle mne naopak je i v tomhle svete vsechno tak jak ja si zvolim aby bylo, tak ja si kazdy jeden zvoli aby bylo. Jsou v tom opet velke rozdili a jedna se stale o nase vedomi.
Pro me osobne ani v tomhle fyzickeem svete neexistuje zadne pravidlo jak by tomu melo tady byt. Bude to jedine tak ja ja sama budu volil v souladu s moznostmi meho vedomi. Bud si neco uvedomujeme , nebo neuvedomujeme. Bud zijeme v spuladu s levou mozkovnou nebo v souladu s OBEMA.
Bud jsme takovy a nebo makovy. A to neni nahodou proc jsme ruzni.

I ti lide z toho videa ziji ve fyzickem svete ale zjistili ze maji na vyber kudy v nem povedou sve kroky. Takze nic nema byt bud jenom tak a nebo naopak.
Je to pouze na nas, na kazdem jednom z nas.
Takze svoji individualni subjektivni cestu jak prirozene zit tady tento zivot si voli kazdy
jedne sam. Pro nekoho prirozene to pro druheho neco jineho.
Takova je situace. :)

Je to srozumitelne? :)
Sylvia
Adanom
5. 12. 2012 23:50

co sa od neho ocakava, co mu dovoli um, ale hlavne to robi tak jak to ma vzhladom k tomu, kde zije, takze nenaplnuje len um, ale svoj zivot tak jak to ma byt.
Adanom
Sylvia
5. 12. 2012 23:00

Jinymi slovy: lekar dela co umi. Lekar naplnuje napl sveho umu ( to co umi a na co staci a take to co se od nej ocekava)
V podstate je chapu jak uz jsem psala v tom predchozim komentari. :)
Sylvia
Adanom
5. 12. 2012 22:43

no, keby islo o mna, tak myslim, ze by som o nohu prist nechcela za ziadnych okolnosti a asi by som aj riskovala, takze v podstate by som bola rada, keby sa ma spytal.

Ale...mozme sa tu bavit o vyssom ja, nadvedomi, uvedomeni....ale ja myslim, ze nemusi byt stopercentna istota, ze clovek ma toto hladat a prave po tomto patrat, co by robilo tvoje nadvedomie. Clovek fyzicky je nastaveny tak, ze ma pouzivat tu lavu mozgovu hemisferu a mozno je prave toto ten vyssi zamer, aby sa ludia rozhodovali tak, jak sa rozhoduju. Ze sa ludia zaoberaju vyssim vedomim je tiez mozno vyssi zamer, ale evidentne nie vsetci.

Ja tym chcem povedat, ze vsetko je asi tak jak ma byt v tomto svete a v tomto zivote a ze ho mas odzit tak, jak Ti to ten zivot ponuka. Niekto sa zaobera vyssimi principmi, zaujimaju ho paranormalne veci, meditacie, AC, rozmysla,ze su ine urovne. Nemyslim si ale, ze toto mozme cakat od lekara, ktory je niecomu zaviazany a on ma zachranovat zivoty podla svojho vedomia a svedomia a to, ze sa tak raozhoduje na zaklade toho vedomia, ktore on si uvedomuje, keby malo byt cloveku dane, ze bude rozhodovat na zaklade vyssieho vedomia, alebo vnutornej mudrosti, ci jak to nazveme, tak si myslim, ze by to tak bolo. Ale ten lekar, tomu to dane neni, jemu je dane zachranit zivot za kazdu cenu.

Myslim, ze v dobach Atlantidy bola telpatia, chapanie vesmiru, uvedomovanie si vyssieho ja a jednoty cloveku prirodzene, ale mu to bolo odobrate, to ale podla mna sme mali spojenie aj s inymi civilizaciami a mozno aj duchovnymi bytostami. To, ze nam toto bolo znemoznene je podla mna vyssi zamer a niekto, kto naozaj po tom patra a snazi sa to pochopit ma tu cestu sice stazenu, ale ide to. Lenze tak jak predtym, hovorim, ze nemusi to byt ta prava napln tohto zivota, je to mozno nieco, co mame objavovat, ale zaroven plne uvedomenie pride az v inej forme. Tu podliehame zakonom fyziky a takym, jak nam umoznuje nase fyzicke telo a mozog. Mam taky pocit, ze keby sa toto tu v tejto realite pozmenovalo, ze to prave mozno neni ta prirodzena cesta akou mas tento zivot zit.

Aj ked u mna pocitovo je to tak, ze ma zaujimaju tieto veci a clovek sa snazi prist k nejakemu poznaniu, ale je to cesta individualna, podla mna nie kolektivna, ze takto by to malo byt. Ale aj to, ze sa clovek o to zaujima, skuma a ma nejake prezitky, ma vyznam zas pre mna alebo Teba, ci kohokolvek, kto sa o to zaujima. Takze ten lekar rozhoduje dobre si myslim vo finale, pretoze on to, co ma k dispozicii ma vyuzivat a nie hladat nieco ine, co by ho osvietilo. On je tu, ked bude tam, tak mu to bude dane. Keby jeho rozhodnutia skodili, tak je nastaveny inak, tak aby si to uvedomoval.
iveta
missi
5. 12. 2012 22:39

jak vidíš každej vrátnej to udělá ale doktor někdy né.Ten můj má taky operovaný slepák, ten mu udělali dobře ale pro jistotu mu sprznili šití (když ho zašívali).
mississippi
Adanom
5. 12. 2012 22:35

Slepáka prej udělá i vrátnej. Já měl smůlu tenhle to neuměl :-)))
Adanom
Missi
5. 12. 2012 22:32

Umim si tu situaci se slepakem zive promitnout. V podstate jsi tam v tomhle pripade volil Ty.
To nerada slysim kdyz je neco sprzneny doktorem. Jeste ze se najdou i ti kdo maji zajem neco sprznenyho opravovat.
mississippi
Adanom
5. 12. 2012 22:02

No já s tím slepákem, neeměl asi moc na výběr. Sice mi zprsil břicho, ale slepák to byl. To břicho pak dával dohromady jiný doktor. Ten byl fak dobrej.
Adanom
Missi
5. 12. 2012 21:48

Lekar... jak tomu alespon doposud bylo.... predevsim podle mne hledi skepticky na takovehle jakoze "zazraky " kdy se mu muze situace zdanlive jevit neresitelna a nebo jinak receno hodna amputace. Lekari jedou podle pravidel mysleni leve poloviny mozku. Za takovych okolnosti je samozrejme chapu.
Rozhodnuti by vsak mel udelat predevsim pacient. No a protoze i pacienti ve vetsine pripadu pouzivaji levou mozkovnu,tak jim rozhodnuti lekaru prijde spravne. Pacienti-ti obycejni lide co naslouchaji autoritam nikoli sobe a sve moudrosti uvnitr,se nechaji touto autoritou a myslenim leve mozkovny ovlivnit.
Dokud v sobe kazdy jeden clovek nenalezne vnitrni vedeni,odvahu a moudrost,vzdava se snadno a voli pak v souladu s rozhodnutim lekare velice snadno.

Jsem se tu ale rozpovidala. :)

Neni to snadne pro Ty kdo se boji.
mississippi
Adanom
5. 12. 2012 21:16

Je hodně složité, lékař se snaží za každou cenu zachovat základní životní funkce. A někdy fakt není čas se ptát. Ale i ten Tvůj názor je správný. Je to fakt asi moc složitý to rozhodnout.
Adanom
Missi
5. 12. 2012 20:45

Vim ze se to takhle deje v mnoha techto pripadech ktery popisujes,presto stojim za tim nazorem ze o tom bych si mela rozhodnout ja sama i za cenu toho ze to treba nepreziju. Missi tak jako tak jsme nesmrtelni. ;)
Tenhle priklad z videa je jeden z mnoha kdy lekar chce rozhodnout aniz by vubec akceptoval pacientuvo rozhodnuti nedat k amputaci svoleni a nebo rozhodne za nej.
mississippi
Adanom
5. 12. 2012 20:33

Bohužel ta amputace je někdy opravdu nezbytná a lékař má dvě možnost, buď ten pacient přežije, ale přijde o nohu a nepo mu tu nohu nechá a pacient zemře. Nemá čas, ho budit z narkozy a ptát se ho. Třeba při autonehodě bývá často poškození dolních končetin tak značné, že nemá smysl se tím vůbec zabývat.
Adanom
,,
5. 12. 2012 20:04

I mnoho samanu nez se stali samany tezce onemocnelo.Nejspis proto aby si prosli vlastni zkusenosti v ktere musi obstat aby take byl pak uznavany.

Uplne nejvic me oslovil ten pribeh kdy tomu muzi po te havarii chteli amputovat nohu/y.
Nedavno jsem zrovna o pripadech kdy jakoze lekar rozhodne o amputaci uvazovala a dosla jsem k zaveru ze bych k tomu za zadnych okolnosti nedala svoleni at se deje co se deje.
Nejdesivejsi slova v tom videu byla o tom jak lekar rekl ze naplanoval amputaci aniz by o tom ten muz vedel. To je Nehorazna vec.
Pak me oslovil Arnold Mindell ktery vyslovil ze jednou se nekdo bude divit jak mohl dal svoleni k eutanazii nebo k odpojeni od pristroju bez toho aby dostal svoleni od nemocneho,od jeho jednou se nekdo bude divit jak mohl dal svoleni k eutanazii nebo k odpojeni od pristroju bez toho aby dostal svoleni od nemocneho,od jeho samotneho. Zodpovednost za odpojeni bych si ja osobne nikdy nedovolila,protoze na to nemam pravo.

Podle mne ma rozhodujici roli v leceni mysl.Vedoma zmena informace. :)
iveta
no tak to je dobře
4. 12. 2012 17:40

a občanka jó, tak to jsem nepobrala do teďka co nám soudruh učitel nalejval do hlavy :-))
Honza784512
Mississippi a Iveta
4. 12. 2012 17:34

Ja vas chápu, to Missiho je nemožný nakreslit. A to Ivety je sakra těžký nakreslit, ja bych to asi taky nedal a to moje známky z vytvarky jsou zatim 1, 1 a 1 :D Jinak Iveto jsem lepší student nez ty :P Ja mám jedničku i z občanky :D :D ;)
mississippi
Honzo
4. 12. 2012 17:15

To fakt nejde nakreslit. Zkoušel jsem nakreslit to svoje peklo, ale i když to vidím pořád před očima, nejde nakreslit prázdnotu, která má tvar. Je to na palici, kdzž o tom jen přemýšlím
iveta
honzí sice
4. 12. 2012 16:59

jsem měla jedničku s výtvarné výchovy a pak ještě jednu s tělesné výchovy :-)) ale toto bych asi dost dobře nenakreslila....ono se to i těžko popisuje,snažila jsem se o to a když jsem to tak nějak sformulovala a chtěla poslat adminovi jako nový příběh a odklikla to...tak se to někam vytratilo a už jsem to nenašla.Znovu to napsat,na to jsem posléze už neměla odvahu.:-)
iveta
honzíí
4. 12. 2012 16:50

vždycky to tak není ale z devadesáti procent to cítím jak vystupuji s těla.
Jak jsem se pohybovala?byl to celkem nelehký úkol,plavala a napůl lítala v husté tekutině.
Honza784512
Iveta
4. 12. 2012 16:40

Promiň :D Ty jsi tu jednou psala, jak jsi měla první AC, a me to přišlo zajimavy, ale asi jsem to špatně zformuloval :D Jinak ty tvoje AC si moc představit neumím. O_o Ja ani nechápu, jak ses jako ta buňka (budu tomu říkat buňka) pohybovala. Možna bys mohla zkusit nakreslit něco z tvých AC a pak nám to ukázat. A mám jednu otazku, kdyz začne AC, tak vždycky jako prvni vystoupis z tela a pak se někam dostaneš, nebo se tam rovnou objevis? O_o
iveta
Honzí
4. 12. 2012 15:45

napsal jsi...kdyz čistite Zemi tak tim čistite i sami sebe.
Jo a to je právě ten makrokosmos a mikrokosmos.
Já měla možnost dnes při astrální cestě nahlédnou někam úplně jinam.V podstatě jsem ze svého těla nevystoupila ale vstopila do něj.
Byla jsem v obojím jak v makrokosmu tak v mikrokosmu...otevřel se mi úžasný pohled na moje nitro,byla jsem malá částice,která si rejdila v mém vlastním těle.Zaplula jsem daleko až k samotným hranicím kam mi byl další vstup zakázán....dál jsem nesměla neboť bych byla potrestána.S pokorou a úctou jsem vyplula a posléze procitla.
iveta
honzíí
4. 12. 2012 15:25

ty jsi kus :-))
Dost mě to pobavilo...tak já jsem nebyla na tom dobře v postely? :-)))
Rozumím ti ikdyž si to napsal velmi rafinovaně :-))
Jinak k věci....nedivila jsem se tomu tolik,spíš jsem byla velmi velmi překvapená.A když se to stalo tenkrát poprvé,doslova mě to nakoplo a chtěla jsem vědět mnohem víc!
mississippi
Honza 784512
4. 12. 2012 14:32

Tak to máš hezky nastavené. U mně to léčení funguje jen na druhé. Pro sebe ani prd :-( Ale třeba to tak má být. Jinak, když jsem já zjistil, co "umím" byl jsem celkem překvapenej. Ale nejvíc to poznamenalo moje okolí.
Sylvia
Honzik
4. 12. 2012 14:20

No to je otazka, ci sa to Ivete stalo, ked nebolo moc dobre v posteli, to by teda malo velmi zaujimave suvislosti :-).
Honza784512
Xxxx
4. 12. 2012 14:13

Jinak me nikdy nenapadlo, ze bych se nekdy mohl naučit takhle sebelecit, ale přitom kdyz se to stalo tak jsem se nikdy nijak moc nedivil. :D Třeba jak v těch ruznejch fantasy filmech nejaky lidi zjisti, ze mají nejaky schopnosti a hrozne se tomu divi a mají z toho deprese :D Tak to ja vubec, předpokládám, ze vy taky ne, měli bychom napsat do Holywoodu, ze neumí dělat fantasy filmy podle skutecnosti :P Zajímalo by me jestli se divila Iveta, kdyz měla první AC, protože to pokud čtu dobre měla nečekaně kdyz na tom nebyla moc dobre v posteli...
Honza784512
Xxxxx
4. 12. 2012 14:02

Mississippi: Jo, ja vím, ale stejne dik za radu =D. Je mi 15 =P. Kdyz říkám objimani stromu tak to beru jako pojem, ktery zahrnuje i to co jsi řekl...
Vsichni: Jinak umím vlastne ještě jednu metodu jak se sebelecit (ono jich je asi hodne) a je to - meditace pro matku Zemi, zni to divne, ale kdyz čistite Zemi tak tim čistite i sami sebe. To vím z vlástní zkušenosti... Ale to moc často nedělám. :P
mississippi
Honza 784512
3. 12. 2012 23:57

Hlavně buď pořád sám sebou! Je jedno, jestli jsi vesevý, nebo smutný, tichý, nebo hlučný, mírný či výbušný. Přijde čes, kdy lidi kolem Tebe se budou snažit Tě přetvořit. Většinou z těch smutných chtějí udělat baviče. A většinou se jim to povede, ale tomu smutnému ten smutek zůstane vevnitř a oststní ho nevidí a pak Ti dojdou síly se přetvářet a přijdeš o přátele a kamarády. Už nebuš tím, kterého by chtěli z Tebe mít. Budeš zase sám sebou a oni to nechtějí, takového Tě neznají. A to platí i těch hodných, budou z nich chtít udělat "normální". Ale třeba budeš mít štěstí a nepotká Tě to.

Nevím ani kolik Ti je a nejspíš budeš o dost mladší než já. A tak to ber třeba jako radu o staršího bráchy.
Buď prostě jen sám sebou!

A ten strom nemusíš objímat :-) stačí si pod něj sednout a opřít se :-)) Ale to Ty určitě víš.
Honza784512
Xxx
3. 12. 2012 23:09

Takze podle me to je fakt kvůli tomu ze nemám moc příležitosti se naštvat a nebo se nenastoupil tak lehce, no nic... Budu nad tím přemýšlet :P
Honza784512
Xxxx
3. 12. 2012 23:08

Kdyz nad tím tak přemýšlím, tak se naštvat docela umím -_- :D No nic ja se musím ještě chvilku učit a pak spát :P
Honza784512
Xxxxx
3. 12. 2012 22:59

No ono se tem emocím moc pomáhat nemusi, buď se nasveš nebo rozbrecis ne? :D Jinak ja se vzteku nijak nebráním, ale stejne se moc naštvat neumím.
Mississippi: ty vyzualizace jsou vetsinou takové, ze vdechuji bílé světlo (popřípadě světlo v barvě nejaké cakry) a představuji si ze to světlo se dostává do toho mista, výdechuji to negativni, občas taky dělám to, ze vezmu tu negativitu ven a snažím se ji přeměnit ve světlo, to mi ale moc nejde a vetsinou se to přemění zpět O_o xD
Jinak objimani stromu mi moc nejde, možna mám spatny strom, ale ja ten strom mám rad :D ja kdyz byl menší, tak jsem tam měl takovej "bunkr". Nevadi, ze je to borovice? :D
mississippi
Honza 784512
3. 12. 2012 22:53

Tak tady si dovolím malinko nesouhlasit. To, že jsi mírumilovný, neznamená, že se ostatní k Tobě budou chovat stejně. Bohužel. Bylo by to krásné, ale není to tak :-( Jinak souhlasím s ivet energie proudí z každého.
Ještě k tomu léčení. Je zajímavé, že alespoň u mně to nefunguje na všechny. Nevím proč? Na rodinné příslušníky, nic moc. Ale jinak si to celkem pochvalovali.
Honza784512
JackOTH
3. 12. 2012 22:48

Jo :D Ja si nemyslím ze je to blok, protože mi to nevadi, navíc ja ani k tem hadkam a nastvanim nemám moc příležitost, protože kdyz jsem mirumilovnej, tak ostatní jsou na me taky mirumilovni =D :D
iveta
jo emoce
3. 12. 2012 22:46

se musí vypouštět a napouštět:-)
Honzí napsal jsi....kazdymu jde z rukou ta energie porad, ale někomu víc a někomu min a jde to podle me tréninkem zesílit.
A já ti na to řekn, že máš naprostou pravdu.
mississippi
Honza 784512
3. 12. 2012 22:40

Ty čísla mně ničí :-)) Ne v pohodě.
Co přesně myslíš tou vizualizací. Určitě víš, že se čerpat energie z kde čeho. Strom, třeba když poprosíš, nebo spíš projevíš pokoru, nebo co, sám se Ti nabídne a dodá Ti to co potřebuješ. Ale funguje to i v pouhých představách. Vizualizuji si strom, sedám pod něj poprosím a už to jede. Mám to vyzkoušené na sobě. U mně je to trošinku složitější, ale hlavně jsem to zkoušel s dcerkou, když měla horečky a ono to zabralo. Jen si představila, jak si sedne o opře se o břízu a ráno byla v poho. Horečka fuč a úsměv na tváři.

S tím naštváním a nenaštváním. Nevím, já nejsem moc naštvávací. Nejvíc mně dokáže vytočit synátor. Nevím proč, nejspíš je upír a je na mně napojený. Ale při tom léčení by měl ten co léčí být v pohodě, aspoň na chvilku, aspoň po tu dobu, co léčí. Vztek je taky emoce, tak proč ji potlačovat. Sám určitě víš, jakou máš sílu, když jsi nas...ej.
Honza784512
Thu-Hien
3. 12. 2012 22:38

Thu-Hien je jedna léčitelka, která léčí zpěvem, dam tu o ni článek, tady je kdyz byla v ČR http://www.cestyksobe.cz/jarda-dusek-hosti-thu-hien-1.-dil-ad778/ videl jsem obe časti a myslím, ze je vázne dobra, celkem to trvalo 2 hodiny a nemůžu říct, ze bych se nudil...
jackOTH
Honza - O energiích
3. 12. 2012 22:35

Kdyby nebylo odvážných teorií, stále bychom mysleli že Země je placatá. :))

A buď v klidu. Jestli to, co mi tu popisuješ, je blok, tak asi nejsi jediný, kdo se s ním potýká :D
jackOTH
Honza
3. 12. 2012 22:31

V poho, my tě chápem. Hold když je na tom fyzické zpodobnění zle, tak se to promítne i na tom psychickém, to je normální. Taky jsem byl teď kvůli nemoci téměř neschopný meditace a respektive vůbec čehokoliv ohledně myšlení. :)
Honza784512
UFO Iveta
3. 12. 2012 22:27

Jinak v těch UFech můžou podle me byt jak mimozemšťané tak i lidé...
Honza784512
Xxxxx
3. 12. 2012 22:23

Ještě k tem energiím v rukách. Podle me to taky záleží na tom jak je člověk naladěn, takový ty lidi co se na kazdyho hned nastvou to budou mit slabý, a naopak lidi co jsou mirumilovni to budou mit silnější, myslím, ze to závisí na 4. čakře... Ale jsou to jenom moje teorie =D :P Me je například hodne těžký naštvat, nadávat někomu taky neumím xD, tak a teď jestli je to blok, nebo je to naopak dobre... Podle me je to OK :D
Honza784512
Iveta
3. 12. 2012 22:11

To jsou normální ufa :), taky jsou zajimavy ufa přes infracervenou cameru...
Jinak to co jsi psala na zacatku, to muže byt z časti pravda, ale ja se nemusím na nic soustředit a funguje to samo (ikdyz to zkousim porad jen na sobe) myslím, ze kazdymu jde z rukou ta energie porad, ale někomu víc a někomu min a jde to podle me tréninkem zesílit... Ale vetsinou se lecim (ne úplne nemoc, ale třeba kdyz se špatně cítím v krku) vizualizacema + tzv léčiva hudba, ona ta hudba podle me neleci, ale kdyz ji poslouchám tak to vázne hodně pomáhá tem vizualizacim a obcas doslova citim jak se to misto leci. Pri nemoci by to ale tak dobre neslo, to se spatne soustredi a asi bych se musel vylecit celkove (znate to, to se celkove citite tezce). No nic zase me nikdo nepochopí :D
iveta
tady je toho víc
3. 12. 2012 20:50

http://www.youtube.com/user/Lou20764
iveta
a nebo toto
3. 12. 2012 20:47

http://www.youtube.com/watch?v=BpXdT4zNvew
iveta
omlouvám
3. 12. 2012 20:45

se že odbočuji od tématu ale viděli jste toto?
http://www.youtube.com/watch?v=EG_PcEJm60k
http://www.youtube.com/watch?v=1AEhBIJJb-k
Jelitko
ahoj
3. 12. 2012 19:52

ja jsem kdysi byla taky u lidoveho lecitele,mamka se dozvedela o jednom z Moravske Chrastave(myslim ze to tak nejak bylo) a ten prijimal lidi u nej v chaloupce a stali jsme tam ason pul dne ve fronte,cekalo tam rada nestastniku...nekdo ho chvalil a pry ze dela i diagnozu lekarum v nemocnici....no,ale ja jsem pak pochybovala,protoze byl ozralej a nic nedokazal,v rukach mel nejake kovove pruzinky a s nema porat hemzil jak nejakej uchyl a me nic neporadil,stejne mam holky z IVF,takze vedel pendrek.
Je fakt,ze ne kazdy to ma v rukach od Stvoritele...
iveta
jackOTH
3. 12. 2012 19:45

neomlouvej se...nevadí,všichni tady děláme chyby a nikdo to zas tak moc neřeší.
Jinak máš naprostou pravdu, pravého léčitele poznáš právě podle toho že si nic nevezme a nebo jen symbolickou částku.
jackOTH
Zase se omlovám za chybu
3. 12. 2012 19:40

Jááááj. Moc se omlouvám, ale zase mi tam zase něco ujelo a napsal jsem za "skutečně" otazník, ikdyž tam být nemá. Moc se omlouvám. Příště si to musím po sobě začít lépe číst... :)
jackOTH
Co k dodat :)
3. 12. 2012 19:37

Myslím, že asi nejdůležitější věta zazněla tak v první třetině videa.: "Henry Rucker mi vrátil zrak a nic si ode mě nevzal."
Léčitélé skutečně? existují a od podvodníků se dají velice rychle rozpoznat. A to tak, že nechtějí finanční náhradu a vystačí si s pocitem dobře vykonané práce... :)

PS.:....Taky bych si přál někdy si osvojit léčitelství a stát se "lidovým?" léčitelem, ale sám si myslím, že je to pro mne velmi vzdálený sen....
iveta
lup volně navazuji
3. 12. 2012 11:30

na diskuzi,kterou jsme vedli v předchozím tvém příspěvku.
Když jsem se na tento dokument před chvílí podívala hned mi naskočila myšlenka,která se vztahovala k naší DNA.
Myslím, že lidový léčitelé jsou schopni navázat komunikaci s pacientem a jeho DNA,jsou schopni ovlivnit ji natolik ,že pacient se začíná uzdravovat sám.
Je známo,že vysoká hladina DHEA v krvi ovlivňuje buněčné dýchání a tím se uvolňuje do krve a celého oběhu chemická energie,která ovlivní vaše poškozené buňky v těle a defacto přepíše vaši DNA.Něco jako, že se naváže na šroubovici DNA nová informace.Tělo pak přirozenou cestou vyloučí zasažené nezdravé buňky s těla ven.
Co si o tom myslíte už nechám na vás :-)