Články

Záhady a tajemno

Výprava za tajemnými světly do údolí řeky Hessja a jiné záhady - (komentáře)

grebena
taky zajímavé
26. 05. 2013 22:49

zde jsem našel další zajímavý příběh z Norska: http://zahadolog.webnode.cz/products/rozhovor-s-tobiasem-svedectvi/ tak mi tak připadá, že ty světelné předměty pocházejí z vnitřku naší Země...:) sice geologové by si tukali na čelo, ale pravdou je, že nikdo neví, jak to ve vnitřku naší planety vypadá (nikdo tam nebyl, nikdo to na vlastní oči neviděl a na základě naměřených dat přístrojů nelze všechno s jistotou vysvětlit)...navíc rozsáhlé tunely a labyrinty ve světě pod zemí(Erich von Daniken objevil takový spletenec chodeb v Jižní Americe, dále třeba Měsíční jeskyně na Slovensku a jiné chodby a utvary)mohou byt produktem těchto světel nebo entit, které tyto světla řídí nebo vyrobila a jsou na Zemi déle než naše lidstvo a jen se schovávají pod povrchem...no je to záhada tyhle světla :)
Garfield
Jelítko,
15. 05. 2013 10:07

asi ti Šediváci, mají na to souhlas Američanů-viz povídání o článek výš. Oni nejsou sadisti z potěšení, oni nemají vůbec emoce. Nebo skoro vůbec. Bohužel. Oni to prostě potřebují k výzkumu ohledně svého vlastního přežití.
Jelitko
jenze
14. 05. 2013 22:40

otazka je proc a kdo to dela?Ja nevim,to by nebylo zase tak moc dobre,kdyby to delali UFO.Ja jsem si myslela ze sadisti jsou spis mezi nama...
Garfield
Jelítko,
13. 05. 2013 15:38

jenže to není vyřezané nožem, ale minimálně laserem, kraje jsou spečené a dobytek dokonale odkrvený, nikde žádná krev a dle některých svědectví je to uděláno během několika málo minut. Kdo by měl na pastvině takové přístroje? Odborníci tvrdí, že tohle není tak rychle proveditelné ani v laboratoři, natož na odlehlé pastvině. Nemluvě o svědcích, kteří přímo viděli UFO a z něj světlo prohledávající pastvinu, poté zoufalé bučení a pak už tak podivně zmrzačené tele. Viz příběh Gormanova ranče v USA.
Jelitko
ahoj
13. 05. 2013 15:19

a co kdyz ty vyrezany organy treba udelali nejaci ti "obchodnici s organama" za ktery je dost vsude placeno a pak tela nestacili zlikvidovat,ale to by spis vysvetlovalo ty pripady,kde se nasli tela bez vsech organu,ale ze by nekoho zajimal jazyk nebo oci,to uz je divne...
Garfield
Grebena
13. 05. 2013 10:57

Mnohé najdeš i exopolitika.cz. je tam spousta zajímavých článků.
Sylvia
Grebena
12. 05. 2013 23:17

urcite to bolo na youtube a bolo to v dokumentoch o paranormalnych javoch alebo UFO, nieco take. Je ich tam sice spusta, ale myslim, ze na zaciatku je vzdy obsah, keby si mal viac casu mozes skumat a bolo to nadabovane alebo s titulkami.
grebena
Sylvia
12. 05. 2013 21:58

škoda, že nevíš název toho dokumentu. Vypádato, že někdo nebo něco zkoumá život na naší planetě trochu drastickým způsobem... nadruhou stranu lidé taky zkoumají živočichy pomocí skalpelu...
Sylvia
Grebena
12. 05. 2013 18:06

tiez som videla nejake dokumenty o tych zvieratach, o ludoch nie, ale znelo to teda docela strasidelne, viem, ze boli vyzdvihnute pomocou nejakeho svetla, ale myslim, ze to bolo niekde v USA. Ale za svet neviem, aky to bol dokument. Mali vyrezane cele casti tela s chirurgickou presnostou a ani nevedeli urcite jaky nastroj to bol, mozno laser alebo nieco podobne. No tych veci je hrozne moc, co clovek nevie, co sa deje. Ze by to robil clovek, to by ma zaujimal ten dovod, a neni to moc pravdepodobne, ale zas vsetko je mozne, jak z jednej tak z druhej strany.
iveta
to nepatřilo sem
12. 05. 2013 16:18

ale do příběhu...nějak se mi to tady popletlo :-))
iveta
stačí do
12. 05. 2013 16:17

vyhledávače napsat nadpis tohoto příběhu a vyjede lucy321 :-)))
Hej dělej si srandičky z někoho jiného
iveta
Garfi...
12. 05. 2013 15:49

jo oči to je naprosto námi neprobádaný orgán o kterým víme hodně málo!
Garfield
Grebena
12. 05. 2013 14:24

Projela jsem knížky a vzpomínám si, že jsem měla jednu, kterou nemohu najít (mám obavy, že jsem ji půjčila), kde byly díly rozděleny podle toho, zda se jedná o blízká setkání prvního, druhého atd.druhu. Pamatuji si, že šlo o konkrétní případy-osobně si pamatuji, že byly minimálně dva, dy se našel vždy muž, jednou snad ve vodě, podruhé někde schovaný, který měl vyříznuty orgány jako oči, pohlaví atd., byl odkrven-prostě jako u dobytka. Byla tam uváděna i místa, kde se to stalo a rovněž to, že to nesmělo být ficiálně vyšetřováno a bylo to ututláno.
Garfield
Grebena
12. 05. 2013 13:47

Tak to bude špatný, já za poslední roky viděla videí spousty a četla hrozně moc článků, zajímám se o to dost intenzivně. Ale zkusím zapátrat.
grebena
Garfield
12. 05. 2013 12:38

Ahoj a díky:). Nakonec to vypadá, že ty světla pocházejí z hlubin Země. Vlastně si vzpomínám, že i v tom Hessdalenu některá světla, podle svědectví jakoby "vyjela" ze země a "zajela" do země... navíc si vzpomínám i na tvůj příběh se světelnou koulí...:) kdyžtak hoď sem odkaz na ty znetvořené muže, pokud víš kde jsi to četla.
Garfield
Díky Grebeno
12. 05. 2013 9:51

za za jímavý článek. Chtěla bych dodat dvě věci. Jednak v USA už byly nalezeny i znetvořené mrtvoly člověka (mužů)-tím mám na mysli totožně se zvířaty vykrojené určité orgány naprosto stejným, lidskými možnostmi neproveditelným způsobem. K tomu skotu, je prokázáno, že zhmožděniny a zlomeniny po pádu na zem odpovídají shození z výšky 300 až 400 metrů (kupříkladu i roh vražený do lebky), což odpovídá i svědectvím lidí, kteří to viděli na vlastní oči. A druhá věc se zdá být daleko neuvěřitelnější, nicméně svědectví jsou právě jak z USA, tak z evropských severských zemí (to si přesně nepamatuju)a to, že někteří lidé žijící v blízkosti určitých skal a pohoří se stali svědky, kdy UFO "zapluly nebo naopak se vynořily" z a do skály, hory. Jeden muž měl s bytostmi "z hory" i vícero setkání. Nepamatuji si už, kde jsem to četla a kde se to odehrávalo, protože toho na toto téma přečtu a zhlédnu opravdu hodně.:-)