Články

Videa

Teal Scott: Ako mať mimotelový zážitok - (komentáře)

Garfield
Sylvia
18. 05. 2013 0:23

Na Grygarovi mi vadí, že kašle na svědectví mnoha tisíců lidí, nic pro něj neznamenají filmy, fotky, ba ani svědectví těch, co spolupracovali na takných projektech s mimozem.rasami. Prostě, co se nenapíše v jednom z několika prestižních plátkůofic.vědy, tak neexistuje. Takový život, jako u nás může být právě v jiné dimenzi-třeba někde blízko, ale my to nevidíme. A co nevidíme, neexistuje? Tím mě ofic.věda rozčiluje. Místo, aby se zkoumalo to neznámé a odhadované, rovnou se to zavrzhne. Poslední objevy kvantové fyziky a matematiky jsou právě od těch vědců, co se nebáli vybočit a jít zcela novou a zavrhovanou cestou. Teprve po nich se ofic.věda částečně začala něčím z toho zabývat.
Sylvia
Garfield
17. 05. 2013 23:56

to hej, ale ked hladas zivot taky jak u nas, tak samozrejme, oni nepopieraju zivot nejakych organizmov, samozrejme, ze moze existovat na inych principoch, ale voda neni jedina podmienka, je fakt, ze na bytosti, nech ziju na akomkolvek principe sa podla mna musi zist viac podmienok nez len jedna, ale tie podmienky uz budu ine. Tie oni nepoznaju, ale tym padom ani nemozu uvazovat o nejakych inych formach zivota, lebo ani nepoznaju tie prvky, ktore by mohli zabezpecit prezitei humanoida. Ked odhliadnem od nejakych malych organizmov, myslim inteligenciu, tak jak my.
Garfield
Sylvia,
17. 05. 2013 23:54

jenže voda je nezbytná pro nás ale to neznamená, že je nutná i jinde. Život může fungovat na jiných prvcích než na naší Zemi...
Sylvia
Garfield
17. 05. 2013 23:53

to je jeho uloha, ja by som mu to nebrala, on sa takto vybral svojou cestou, zvolil si to sam. On je typ, co chce vediet, ale nie za kazdu cenu, je to jeho presvedcenie a aj taki ludia musia existovat, bez nich by zas nebolo kopu inych veci. Len sa mi zda, ze to proste prevlada, ze sa tie informacie az moc zatajuju alebo su moc opatrni ku vsetkemu inemu. Preto Grygar nikdy nebude Edison. Pretoze Edison aj nejake prezitky mal, minimalne jeden ku koncu zivota, ale jeho viera bola ina, nebol natvrdly ani pocas zivota.
Sylvia
No
17. 05. 2013 23:49

hovoril aj o mimozemskych civilizaciach, ale z hladiska vyvoja na Zemi, jake su podmienky, co potrebujes.

Takze vychadzal z toho, ze nestaci len voda a ta vzdialenost primerana od slnka a rovnaka slnecna sustava, musis mat aj planety usporiadane, jak v tej nasej. Napriklad merkur prvy, za nami Mars, musi to byt usporiadane tak, aby napriklad ina planeta nemenila obeznu drahu tej, na ktorej je zivot, a aj ked nasli napr. taku planetu jak nasa, tak prave tie ostatne planety ju ovplyvnovali tak, ze sa moze rozpadnut, zmenit drahu obeznu a odletiet od slnka do vesmiru. Ale je fakt, ze je az moc konzervativny, vcera bol dokument s nejakymi americkymi vedcami a ti vypocitali len matematicky, ze 200 000 civilizacii moze byt len v nasej galaxii vzhladom ku poctu hviezd.
Garfield
Ćetla jsem hezký článek
17. 05. 2013 23:46

o tom, že současná ficiální vědecká obec žije v dogmatech stejně jako ve středověku církev a odmítá jiný názornež ten oficiální jako špatný.
iveta
no to je přesně
17. 05. 2013 23:42

ono,tak hlavně že se vysmívají lidem kteří přemýšlí jiným způsobem než na který jsou zvyklí a přitom oni mají také svoji víru. :-)
Garfield
Sylvia
17. 05. 2013 23:39

Grygar je známý svým zatvrzelým odporem k všemu nepotvrtenému v nejvyhlášenějších časopisech-sám to říká. Na UFO je háklivý.:-)
iveta
na
17. 05. 2013 23:39

ten dokument jsem po kouskách koukala,je fakt že tou technikou co tam ke konci ukazovali se to dalo zmáknout v pohodě.
No právě těch artefaktů je mnohem mnohem víc o kterých nemáme ani tušení,ani nevíš jak mě to štve!:-(

Sylvia
Nedavno
17. 05. 2013 23:34

som pozerala rozhovor so znamym ceskym astronomom Grygarom a on sam povedal, ze fyzika je postavena na viere, musis totiz na zaciatku verit, ze tie zakony, ktore platia tu, platia aj v inom priestore, neni fyzika az tak exaktna veda, jak matematika. Vzdy vychadzas z nejakej vieri, hypotezy, jak to bolo najprv, co sa stalo a potom az aplikujes to, co plati tu.
Sylvia
Iveta
17. 05. 2013 23:29

da sa to o tych lowbudgedovych dokumentoch niekedy rozoznat nie vzdy, a potom cim viac mas informacii tym viac mozes to rozoznat. Samozrejme, ze tie dokumenty, ktore popieraju osvedcene teorie su zaujimavejsie a hlavne, to, ze niekto nerad meni zazite teorie mi len hovori, jak je niekto natvrdly. Ale ked uz existuje dokaz, ze sa to da vyvratit - dnes bol dokument o turinskom platne a naozaj su vedci velice blizko, ze je to podvrh aj ked unikatny, ale je zo stredoveku a nie 2000 rokov stary, tak potom proste clovek musi sklapnut a dalej si uz nedomyslat, malo by to fungovat tak, ze az ked sa nieco neda vysvetlit tym, co pozname, tak ok. Na druhu stranu, ked sa vratim k tym astronautom, tak tam uz je to o tom presvedceni, kto si co mysli a mne to zmysel dava, tam totiz uz sa nedozvies jak to bolo, ale mozes hladat tie indicie a oni ich hladaju a v tom to mne pride vierohodnejsie. Navyse sa kolkokrat ukazalo, ze vedci zatajili artefakty, aby nemuseli menit ucebnice. No ale to je na facku tiez.
iveta
Sylvia
17. 05. 2013 23:22

jo ale já jsem ten typ že se nerada držím osvědčeného,fakt mám raději otevřenou mysl.
Souhlasím s tím co jsi napsala,no jo ale jak teď a tady rozeznáš kdo se tím živí a kdo ne. :-)
Sylvia
Iveta
17. 05. 2013 23:14

Zalezi jak, ci on tomu veri alebo ne. O to ide, tie konspiracne velke teorie su o niecom inom, tam si s tym daju oni pracu, a niekedy je tazke to vyvracat, napriklad 11. september, urcite by to nejaky vedec alebo odbornik mohol napadnut, ale ja som nic nevidela, neznamena to, ze taky protidokument neni. Alebo napriklad ta konspieracna seria o starovekych astronatoch je velice dobera, su tam ti ludia o tom az presvedceni, niesu tam nezname nahodne osoby, ale ludia, ktori sa tym zaoberaju.

Ja skor myslim, ked to autor narafici sam a uz dobre vie dopredu, ze to je blabol, ze chcel len zarobit, to je potom na houby, potom kvoli takymto prepadaju aj tie dokumenty, ktore maju nieco do seba. Niektori ti podvodnici su okati, ale niektori ani ne.

U tych starovekych astronatoch su to teorie, ktore zas tak nestavaju na vode a je to jeden pohlad, ktory napriklad ja nevidim vobec jak nejaky blud alebo blabol. A mam rada, ked tam ti ludia idu, sami to pozeraju skumaju, citaju tie dokumenty a z nich cerpaju. Potom uz je to len o argumentoch, ale kolkokrat vedci stavaju len na tom, ze toto neni mozne, lebo je to z ineho sveta a preto sa drzme osvedceneho postupu, to uz pre mna napriklad zas taky argument neni.

Ale zas ked postavi niekto uplne nieco na vode a aby si to potvrdil, da tam miesto svedkov hercov a vymysla si cielene, to sa potom neda brat vazne, tam ide len o peniaze o nic ine.
iveta
Sylvia
17. 05. 2013 23:07

já to myslela spíš tak že ikdyby to byl fejk tak nám tak i tak autor chce tímto něco říct,naznačit.
Garfield
Dano
17. 05. 2013 22:56

a ještě je otázka, která z těch tajných misí se courala v té polorozbořené základně na Měsíci..
Garfield
Dana P.
17. 05. 2013 22:51

Já jen vím, že ta devatenáctka právě objevila ten obrovský vesmírný koráb aj. výtvory, které právě dvacítka pak přiletěla zkoumat. Máš pravdu, že to muselo být později v těch sedmdesátých letech, když ofic.let byl v roce 1969.:-)
Dana P.
Garfield
17. 05. 2013 22:37

oficiálně poslední mise byla Apollo 17 v 1972.
(Apollo 20 byla údajně, hm, kdoví v r. 1976, jsou nějaké zprávy o 18 a 19?)
Sylvia
no
17. 05. 2013 22:33

ale to je prave to najdolezitejsie ci je to fakt alebo fake, to potom neni o com debatovat, proste fake je fake a nic dalej ziadne teoria sa neda vyvijat, potom si takto vsetko zije svojim zivotom a ludia len dalej nabaluju a vymyslaju si kraviny a domyslaju. Kto chce naozaj nieco vediet, tak sa tym nebude ani zaoberat. Ale to samozrejme v pripade, ked sa zisti, ze je to fake a to sa prave lahko zistit neda.

A mismas nebol zizen ucel haha, bol to proste dokument, ktory vzal z kazdeho rohu trochu a UFO tam bolo mozno aj trochu vedlajsie, je to skor roztekanost autora.
Garfield
Dana P.
17. 05. 2013 22:29

u těch starších filmů- i několik desítek let starých, se to rozlišit dá docela dobře, dnes s počítačovou technikou je to horší. Ale i to Apollo 20 je film tuším z roku 1969, je to na tom materiálu i vidět.
Dana P.
no a to je dnes
17. 05. 2013 22:26

fakt těžké vyznat se a odlišit, řekla bych nemožné! Je tolik videí na netu a jenom autoři vědí, jestli si z nás nedělají srandu
iveta
Danuš
17. 05. 2013 22:15

tem mišmaš je účel?aby lidé nepřemýšleli a nedávali si to do souvislostí,to je přeci jasné jak facka.
Jestli je odkaz EBE fakt a nebo fejk není důležité,důležité je se pokusit právě o ty souvislosti ikdyby se zdáli jakkoliv bláznivé. :-)
Garfield
Dana P.
17. 05. 2013 22:12

V té kosmické lodi to vypadá celkem věrohodně, ale je fakt, že nejsem kosmonaut, abych mohla mluvit zasvěceně. :-) Pchybovat je lidské. Tohle mi ale přijde moc složité na to, aby to někdo natáčel za velké prostředky-důvod k podvodům mají navíc přesně opačný-aby se o tom nic nevědělo. A laická veřejnost by tohle neatočila-si myslím.
Dana P.
Garfield
17. 05. 2013 21:51

"mišmaš" to je přesné, často přemítám o tom, jestli je to "fact or fake", v podsatě i u toho videa na které jsi sem dala odkaz (EBE/ Mona Lisa)
Garfield
Sylvia,
17. 05. 2013 21:43

s církví máš pravdu, že hodně ví, zvlášť z historie, byla přizvána i případu Rosewell, ale v posledních cca šedeseáti letech už jedničkou není. Ale ví hodně. To, co bylo v tom pořadu dnes, byla taková všehochuť, kompilace, která je i na Netu, viděla jsem toho dost. A rovněž už leccost z aRCHÍVŮ VÍCE ZEMÍ ODTAJNĚNO BYLO, ČI I VYNESENO JINOU CESTOU. Byly česká skripta ofocených těchto materiálů už počátkem devadesátých let, mám je doma. To, co se ukazuje v televizích, je většinou takový mišmaš, od všeho kousek.
Sylvia
Garfield
17. 05. 2013 19:02

Ale prosim Ta, to sa vysiela uz davno, dokument bol z 2005, toto bola sice premiera na zoom, ale v inych televiziach sa to urcite vysielalo uz davno, aj pristupnost informacii je docela velka, moc by som zas neprehanala, skutocne informacie, ktore maju nejaky skutocny zaver a vahu len tak vygooglovanim na nete nenajdes ani na youtube. To by si sa musela dostat do tajnych spisov v CIA.

Aj ked toto neni az tak zaujimave, jak prave historicke spisy, ktovie, co vsetko je v tajnych archivoch Vatikanu, najviac informacii Vam hovorim, ze ma krestanska cirkev a rozne nabozenske spolky ala maltezsky rytieri, zednari atd...Ale cislo jedna je krestanska cirkev, tam musia byt informacii o povode ludstva, ze by sme sa divili. Toto s UFO mi pripada, jak ked sa dohaduju deti na piesku a schovavaju si formicky, co vytovrili, nevidim ju, ale viem, ze ju ma za chrbtom.

No a teraz su paranormalne javy vo svetle vedy, to je tiez dobre - tema je zazraky viery, len som dopisala to o Vatikane, zacal tento dokument haha.
Garfield
Sylvia,
17. 05. 2013 18:54

o tom jsem právě psala, pro mě už nic nového, ale mám radost, že se to vysílá v normální televizi. Ledy se pomaloučku lámou...
Adanom
Sylvia
17. 05. 2013 18:47

Lidske vytvory ..... Jo to je dalsi mozny vyklad. :)
Sylvia
No a
17. 05. 2013 18:43

ze robili pokusy na cernochoch pokusy s LSD a mescalinu a zbavovali ích zmysloveho vnimania az do smrti, pretoze si mysleli, ze Rusi to robia tiez, ze vymyvaju mozgy americkym zajatcom. Prislo sa na to vdaka nejakym zabudnutym fakturam. Ale chceli aj nabudit dojem, ze sa vlada uz o UFO nezaujima. Ale su tam svedectva ludi, ktori ich videli.
Sylvia
Adanom
17. 05. 2013 18:37

Je toho vela, ale povodne, ked sa objavili tie objekty, tak to bolo v dobe studenej vojny a CIA bola skoro presvedcena, ze su za tym Rusi, teda komunisti, ktori vlastnia nejaky druh psychologickych zbrani, a preto vlastne vyvolali umelo paniku, ze ti, co sa zaoberaju UFO su vlastne komunisti a jeden cas bol na nich hon. Ja to chapem jak zamienku, mohli to by vladne projekty a som presvedcena, ze tieto objekty su naozaj vladne vytvory.

Teraz tam je, ze CIA ked potrebovala, tak ovplyvnovala media, potom si mysleli, keby priznali tieto taniere, tak by vyvolali paniku (neviem preco). Hovira teraz, ze neni tazke vytvorit lietajuci tanier, ale ze do vyskumu antigravitacie bolo vlozenych mnozstvo penazi. A pri tomto vyskume sa prave experimentovalo s predmetmi v tvare disku. Ale pokracuje to, tak uvidim jaky bude zaver.
iveta
s TÍM se nedá
17. 05. 2013 18:32

nic dělat TOTO se musí hladit a hladit až do úplného vyhlazení.
Adanom
Sylvia
17. 05. 2013 18:29

A co tam rikaji na Zoom?
Adanom
.
17. 05. 2013 18:26

Neotravuj mamlas. :-)))
Sylvia
Teraz
17. 05. 2013 18:22

je zaujimavy dokument o UFO na zoome. A je to zase z mnoho dalsich teorii, takze nema vyznam sa striktne priklanat len k jednej. A ani nebude tak od veci.
iveta
copak ty jsi nepoznala
17. 05. 2013 18:22

že já v klidu jsem? :-))
Garfield
Adanom,
17. 05. 2013 18:22

teda tobě bych se du rukou dostat nechtěla.:-)
Adanom
Garfi
17. 05. 2013 18:18

Pro Tebe je tohle obrazem mecu a sipu a hadky?
No vids pro me je to o necem uplne jinem. :)
Adanom
:-))))
17. 05. 2013 18:15

Utis se . :-)
Garfield
Holky,
17. 05. 2013 17:52

tak já na vás s mimozemšťankou o článek níž a tady už zas lítají meče a šípy.:-) By mě zajímalo, jestli se i na jiných planetách ještě hádají, nebo skutečně mají ty emoce tak zmáklý, že ani omylem. Pokud ano, pak je mi jich na jednu stranu až líto..:-)
iveta
tak
17. 05. 2013 17:38

proč mi pořád odpovídáš ty hvězdo?když tě nezajímám tak nech být a nestarej se.
Mluvíš o respektu jo,vždyť kdyby si měla respekt a otevřenou mysl,tak by tě ani ve snu nenapadlo mě neustále urážet a kopat mě do řiti.
ty tečko :-))
Kdyby si stála teď vedle mě,věř že bych tě do té řiti teď s radostí nakopala já a pocítila bys to právěže na plno,fyzicky. :-))

Adanom
:-)
17. 05. 2013 16:34

" Naprosto chápu že nevíš(nevíte)jak to myslím. "

To je Tvuj velky omyl a ohromna domyslivost.
Adanom
Ty
17. 05. 2013 16:29

Muzes litovat tak akurat sebe sama, to Ti prislusi.
Lide jako Ty me skutecne nezajimaji ani jejich nazory. A to uz nemluvim o tom chybejicim respektu. Tecka. :)
iveta
Sylvia
17. 05. 2013 16:24

znovu opakuji že rozumím tomu co mi Jarda říká ale věř ,že já se snažím o to abych celou tu myšlenku(to o čem se tu bavíme)posunula dál,dál za další možné hranice o kterých evidentně nemáš ponětí.
To nevadí,hlavní je že se snažím tomu porozumět já.
Naprosto chápu že nevíš(nevíte)jak to myslím.

Adanom...k tobě už se nehodlám vyjadřovat,takovým lidem jako ty už nemám co říct,je mi tě líto.

Adanom
Jarda
17. 05. 2013 15:23

" Jeden kamarád má zážitky z AC, kde žil paralelní životy. "

Verim. :) Behem spanku ziju paralelni zivoty. Jsou to naprosto cele pribehy ktere davaji naprosty smysl. :)
Adanom
:)
17. 05. 2013 15:15

Noc co noc lezi me telo v posteli ale me vedomi je v jinem svete .V tom kterem svete funguji vsechny me smysli. Muzu Ti v tom svete nakopat i zadek. :-)))
Sylvia
Iveta
17. 05. 2013 14:10

Myslim, ze Jarda sa Ti tu snazi nazancit, o com sa tu pise, ze vsetko si Ty mozes nasimulovat, ci vedome alebo nevedome podla svojej predstavy, aj toho sprievodcu, ked nebudes chciet, tak tam ten sprievodca proste nebude. Ty na to odpovedas nejakym hologramom a ine svety atd.....nema to s tym nic spolocne.

Jaksi nechapem, co chces tymto povedat, v suvislosti s kontextom, o ktory ide:

"pokud bereš v potaz že existují i jiné světy,tak ti musí být jasné že cesty které podnikáme na úrovni astrální ti mohou umožnit také to ,že ty se tam můžeš ale nemusíš ocitnout fyzicky.
Ukaž mi jeden jediný důvod proč by tomu nemělo tak být?Kdo mi zaručí že moje vědomí to nedokáže?
" - to nema hlavu a patu vobec a cela ta Tvoja odpoved neni odpoved na to, co ti pise on.

A este toto:

"Energie a hmota jdou ruku v ruce přeci,tak proč by to nemohl být všechno jeden velký živoucí holografický obraz". Co ma spolocne energia a hmota a hologra? To mas spletene vsetko dohromady, nema to spolocne nic, ani ta otazka nedava zmysel. O jakom holografe to hovoris? To tom co myslela Adanom v minujej diskusii? Preco to spominas v suvislosti s hmotou a energiou. Nene, takto to mas chytene z nespravneho konca a vsetko mas na kope, aj keby vsetko bolo jedno univerzum, Ty spajas hologram a hmotu a energiu, to je ale ine spojenie, ktore prave ten vyznam nema, ani neviem....je tazke to vysvetlovat, ked uz to mas takto spletene.
Je jedno na jakej baze to je, podstatna je ta pricina a to je prave to Tvoje vedomie, ked dvaja vstupia do rovnakej urovne, dimenzie, kazdy ten jejich zazitok bude iny, pretoze kazdy je individum a ma ine myslienky, bude v tom istom miestie, ale kazdy ho bude opisovat proste inak. To sa Ti tu ja Jarda a aj Adanom snazime cely cas povedat. Nema vyznam, ci je nieco hologram a ani nikto nehovori o paralelnych svetoch, ze su alebo nie. Kazdy tu hovori stale o tom istom, co a preco a ako je Ti to interprtovane, len Ty stale hovoris o niecom inom, mam taky pocit, ale uplne. Nerozumeis dobre, nechapes to. Ty si sa chytilo toho hologramu, ale pouzivas to v nespravnych suvislostiach.
iveta
Jardo
17. 05. 2013 13:39

nemusíš se pitvat...ono něco jiného je o tom napsat pár řádků a něco jiného je si o tom osobně promluvit,kdybychom seděli někde u táboráku....můžeme o tom kecat až do rána.
Na ty odkazy mrknu :-)
Adanom
Usmivam se
17. 05. 2013 13:23

Kdyz Ten kdo nejen ze neumi procitit sdelovane ale dokonce neumi ani cist se domniva ze neni pochopeny a to proto ze je to on kdo neni schopen pobirat.
Je pravdou ze kazdy to videt nemusi ale pravdou take je ze se najdou taci kteri vidi to co ja.
Jarda
re: iveta
17. 05. 2013 13:21

Není mi úplně jasný, proč píšeš co píšeš. Ani si nejsem jistý jestli se v tom chci pitvat :-)

Jenom jsem chtěl poukázat na to, že ne všechno musí být nutně takové, jaké se to být zdá. A chtěl jsem ti v tomto doporučit obezřetnost. TO JE VŠE.

Jinak k té trvalé tvorbě v astrálu... Někdo si dal tu práci, že si vytvořil křižovatku pro lucidní sny: http://www.lucidcrossroads.net/ Jestli to funguje nevím... nijak jsem nezkoumal. A ještě někdo si dělal ostrov v astrálu: http://www.astralpulse.com/astralpulseisland.html

Jeden kamarád má zážitky z AC, kde žil paralelní životy. Podle jeho slov v paralelním kousku života se setkal s novými lidmi z ciziny a něco podnikali. A když ten jeho zážitek skončil, tak se s nimi potkal i v naší realitě a prý to bylo hodně podobný tamtomu zážitku. Tato shoda podporuje domněnku, že to není čistě osobní představa. :-)
Nevím jestli jsi koukala... dával jsem na to někde odkaz: http://youtu.be/aWWFqpiBXuY
iveta
ať chceš nebo
17. 05. 2013 13:13

nechceš toto má podle mě podstanou spojitost.
Jde o to jestli se náhodou v tom neztrácíš ty.
proč rozdělovat,proč to dělit na jiná témata,ty témata jsou si tak blízká ale tvůj mozek to zřejmě nestačil ještě pobrat.
Byla zde původně řeč o projekci ale jseš si jistá že to ta projekce neumí?já ne,protože nejsem bůh ale ty zřejmě ano.
Ta projekce se taky může stotožňovat se spoustou dalších fyzických variant.
Pokud jsi ty ta druhá...tak bych ti doporučila aby si se opakovaně nezesměšňovala tím ,že tě někdo pořád nechápe. :-))
jde také o to jestli ty jsi schopna pochopit ty druhé.
Adanom
:-)
17. 05. 2013 12:59

Kdyz nekdo nedokaze plne procitit a chapat neci sdeleni tech druhych zacne se v tom ztracet. Zacne michat pate pres devate. Prestane chapat ze tim co bylo uz nekym sdeleno tim nebylo zaroven popreno ze svety ktete si tvorime a nebo jiz byli nekym vytvoreni mohou byt i fyzicke.
Jenze to uz je dalsi tema zda jsme nekde fyzicky nebo ne.
Byla zde puvodne rec o projekci tvoreni a tom s jakym to svetem se nase projekce ztotoznuje. :-)
iveta
a kdybych
17. 05. 2013 12:06

teď v tuto chvíli zemřela a
chtěla bych se vědomě ocitnout na tom samém místě kde jsem stvořila tu věc a zjistila že tam opravdu na mě celou dobu čeká,tak to je nespíš další fyzická realita,podobná jako je tady.
iveta
takže
17. 05. 2013 12:01

pokud bereš v potaz že existují i jiné světy,tak ti musí být jasné že cesty které podnikáme na úrovni astrální ti mohou umožnit také to ,že ty se tam můžeš ale nemusíš ocitnout fyzicky.
Ukaž mi jeden jediný důvod proč by tomu nemělo tak být?Kdo mi zaručí že moje vědomí to nedokáže?
Kdo mi zaručí že až umřu nehodí mě to do jiného fyzického světa,co když to to naše nesmrtelné vědomí umí?a my tady v naší realitě nemáme o tom ani potuchy,protože jsme do teď nepochopili jak přesně fungují přírodní zákony a co nám ještě jsou schopny nabídnout.Kde mám tu jistotu že po smrti budu existovat jen na energetické úrovni?co když ne?co když budu mít další svoje fyzické tělo.
Pokud existuje třeba teleportace a jiné podobné techniky,tak proč by to nebylo možné?
Kdy se dozvím že toto co teď píšu není reálné?
Co když je to všechno jedna velká hra našeho vědomí které sídlí někde tam v prostoru a jen tak si "hraje"?dokáže vytvořit cokoliv,i to že umí vyrobit další fyzické tělo a další hmotné věci.
Energie a hmota jdou ruku v ruce přeci,tak proč by to nemohl být všechno jeden velký živoucí holografický obraz.
Ty můžeš vytvářet vědomě a podvědomě něco v astrále ale také jde o to jestli to po nějaké době tam zmizí a nebo také je ta možnost že to tam už zůstane.




Jarda
re: iveta
17. 05. 2013 11:31

Ano, nevidím důvod proč by neměli existovat. :-)
iveta
Jardo
17. 05. 2013 11:23

zeptám se tě na jedno...bereš v potaz že by mohli existovat další a další fyzické světy?
Jarda
re: iveta - hmat
17. 05. 2013 9:08

Předevčírem jsem zkoušel vymístění. V polospánku jsem si uvědomoval svoje tělo a snovou ruku jsem dal mimo tu fyzickou. A potom jsem snovým tělem vstal z postele. Koncentrací jsem se musel soustředit na obrysy svého těla, jinak by se to proměnilo v obyčejný sen nebo bych zase uvědomil sebe na posteli.

Když jsem vylezl takto z těla, tak jsem nic neviděl. Ale obvykle hmatem cítím, že stojím na koberci. Potom jsem si tam představil železnou tyč od stropy k zemi, abych měl nějaký opěrný bod :-D Mohl jsem si na ní dobře šáhnout. Taky jsem si představil, že tam je ruka, která mě chytila za tu moji. Byla tam mohl jsem ji nahmatat. Chytil jsem se ji s představil jsem si, že mě táhne nahoru. :-D Neptejte se proč nevím to.

Tím chci říct, že tebou vytvořené snové věci se chovají podle tvého podvědomého/vědomého očekávání. Bardon dává typ na to jak poznat jestli scéna kterou vidíš je tvoje nebo ne. Imaginuj si ty věci tam tak, aby se děl jejich opak. Důležité je podvědomě očekávat, že se to podaří. Takže např. pokud by jsi viděla třeba tam jít nějakou osobu, tak jí nech jít pozpátku.. jako kdyby čas šel nadruhou stranu. Nebo když uvidíš duchovního průvodce tak si můžeš představit, že si vytáhnul cigáro, zapálil si a pokuřuje. :-D Prý se ti průvodce ukáže tak jak ho chceš vidět ty, tak snad bude odmítat přijmout tuto formu, aby potvrdil svojí skutečnost.
Adanom
Sylvia
17. 05. 2013 8:36

Od Tebe opet pekny prispevek. :)
Lide si to nepripousti ano a to hlavne proto ze neprozreli, nedosli skrze poznani k uvedomeni. Obycejne jde o dualni pohled na vec ktery je zda se principem nasi reality proto je v mysli lidi zakodovano chapat a vnimat timhle zpusobem.
Ale veci nejsou pouze tak jak se zdaji byt.

"Lenze....nemozem to tvrdit uplne na sto percent, moze to povedat niekto, jak to citi, co vie len ten, kto mal tych zazitkov viac, takze toto si ja myslim, ale neviem to....lebo jak pises, mysliet znamena houby vediet :-) "

:-)).
Obavam se ze tohle vrcholne poznani- prozreni- uvedomeni, zaziti neduality neni o poctu zazitku. Neni to v kvantite je to v konecnem prozitem uvedomeni sebe sama.
Je to prozivane poznani skutecnosti jako takove. :)
To je okamzik prekroceni duality ve Vedomi.

Osobne s Tebou souhlasim a to ne proto ze bych si to jen myslela. ;)


iveta
jenže
17. 05. 2013 0:29

pak je ještě jakási forma docela jiné energie na kterou si můžu sáhnout.
iveta
v jednom
17. 05. 2013 0:22

zážitku jsem si vytvořila nějaký hologram a sahala jsem po něm a nic,jen energie ale v tom samém zážitku jsem se dotýkala i mého průvodce.
iveta
Sylvia
17. 05. 2013 0:19

a co hmat který tam běžně používám?čich?
myslíš že energetická těla mohou běžně na sebe sahat
Sylvia
Adanom
17. 05. 2013 0:09

Ono totiz neni jednoduche tomu uverit, podla mna ludia sa distancuju od svojho podvedomia a myslienok, nepripustaju si, ze je to jejich. Kolkokrat to je tak, ze tie zazitky sa prave menia v zavislosti od toho, jak zrovna si naladena, jak premyslas. Ono nemame k tomu daleko ani tu vo fyzickej realite. Len to ma tu casovu prodlevu nez sa to prejavi.

Ja neviem, ci to s tymto nejak suvisi, ale vzdy sa mi objavia tie SP alebo polozazitky, nikdy som nemala priadny, tak vtedy, ked sa tym nejak zaoberam, citam o tom, hovorim o tom, som proste na to naladena. Ked ma v praci rusno a neviem kam skocit a nosim si to aj domov, tak sa mi takyto zazitok ani nestane a nepodari sa mi ani nejak zrelaxovat a navodit si aspon ten stav, skusam to kazdy vecer.

Ale myslim, ze uz tu padlo, ze je lepsie to skusat prave ked niesi unavena, aj v tom videu to je. Zazitok je vzdy skutocny, tak skutocny jak tato realita, len je prisposobeny Tebe samej, ja to tiez takto vidim.

Lenze....nemozem to tvrdit uplne na sto percent, moze to povedat niekto, jak to citi, co vie len ten, kto mal tych zazitkov viac, takze toto si ja myslim, ale neviem to....lebo jak pises, mysliet znamena houby vediet :-)
Adanom
Sylvie
16. 05. 2013 23:04

" Ale vo finale, v podstate je to o Tebe, jak to bude vyzerat, co ma byt Tebe interpretovane. Potom sa jak hovoris napojis na tie informacie, ktore Ty chces alebo su tie, ktore su o Tebe a patria k Tebe, mas vediet alebo chces vediet. "

Mistri kteri skutecne pocitili , prozreli a ve svem vedomi obsahli skutecnost ze tomu tak je jak pises ,tech existuje mnoho. A zadny amater na tom nic svym nazorem nezmeni. Vsichni dosli jednoho krasneho dne ke stejnemu poznani a ten kdo k nemu jeste nedosel ten k nemu proste jeste nedosel.
iveta
Sylvia
16. 05. 2013 21:50

je víc druhů to je bezesporu.....já ti chci jen říct že většina mých zážitků jsou taková že si nic sama primárně nevytvářím ,to už tam je.
mám pocit že v každé té jiné realitě běží čas tak jako tady ale s určitým posunem(myslím to tak že třeba v evropě je den a v austrálii je noc a nebo v Londýně je 20:48 a tady je 21:48) ale jsou i místa kde žádný čas není,tam to prostě a jednoduše stojí.
Sylvia
Iveta
16. 05. 2013 20:57

Ona to dost zjednodusila to je pravda, ten proces neni tak jednoduchy, tie myslienky musis vypustit uplne. Musis dosiahnut ten stav bez myslienok.

Ono je jasne, ze tie myslienkove formy Ti projektuju cokolvek, aby si clovek uvedomoval, co je Tvoje, ale suhlasim, ze to moze byt len jeden typ zazitku, AC, ze ich je viac druhov.

Pretoze aj ta minulost a buducnost je mozna, a tym ze sa to opakuje sa to uz stalo, myslim to tak, ze sa deje vsetko v jednom okamziku. Je to skor podla mna tak, ze to co si potom interpretujes, ze to je, uz sa stotozni s Tvojou myslou a hlavne preco to je. Ale viem, ze tych zazitkov, ked si v minulosti a buducnosti je viac, ze sa pohybujes aj v realite, ktoru si sama stvoris alebo mozes preliest do cudzej. Ja sa neprem o to, ja len myslim, ze to jak ten zazitok bude vyzerat je primarne o Tebe, jak chces aby vyzeral a potom uz to je ta realita, kam si chcela ist.

S tymi myslienakmi myslim aj to, ze Ty uz tam vstupujes do toho sveta s tym, ze uz to tam je, ale podla mna tiez neni len jedna moznost, moznosti je viac. Ale vo finale, v podstate je to o Tebe, jak to bude vyzerat, co ma byt Tebe interpretovane. Potom sa jak hovoris napojis na tie informacie, ktore Ty chces alebo su tie, ktore su o Tebe a patria k Tebe, mas vediet alebo chces vediet.

Je plno ludi, ktori tam vidia negativne veci, a to su podla mna tie jejich myslienkove formy. Su to Tvoje strachy alebo emocie, nieze by to nebolo skutocne, ale je to podla toho, jaky je clovek sam. Ale sucast toho je ta dimenzia potom, v ktorej si.
iveta
Sylvia
16. 05. 2013 20:43

k té slečně...to co tam vyprávěla o tom uvolňování je blbost na entou.
Pokud chceš opravdu vyjít s těla tak ve stavu uvolňování si nic nemůžeš představovat a už vůbec né ani na vteřinku přemýšlet!!
Musíš docílit stavu kdy neexistuješ,nemáš žádné myšlenky,necítíš nic...tvoje vědomí je na tuto dobu odpojeno!
Jediné co tam řekla správně byla ta věta kdy říká že mimotělní prožitky jsou klíčovou součástí duchovna.
iveta
Sylvia
16. 05. 2013 20:27

já to vidím a cítím takto....moje jaksi energetická stopa(tedy energetické tělo) v tom poli nekonečných informací se kříží s energií třeba zemřelých lidí nebo bytostí které se nachází naprosto v jiné realitě a zároveň se kříží s mojí současností.
Takže jsem stále přesvědčená že tam je to jako křižovatka a ty si vybereš jestli půjdeš do jiné reality(dimenze,planety v jiném čase) nebo se pouze napojíš a budeš sluchem čerpat jen informace ,nebo se mrkneš do minulosti(to už je taky jiná realita,jiný čas)nebo budeš mít obrazovou vizi(to znamená něco jako krátký film,který ti něco zprostředkuje a zdělí) atd.
Sylvia
No
16. 05. 2013 19:28

Nikto nevie, preco sa smeje, ona sa moze smiat comukolvek, ale tie veci co hovori, hovori dobre, ja neviem, ci to ma ona naucene, mne sa zda, ze ona to odlahcuje. Ale hovori o tych myslienkovych formach, co si tvorime a hovori v podstate to, co sme sa tu bavili vcera, to, co tam vidis, su Tvoje myslienkove formy, je to realita podla Tvojich myslienok.
Garfield
Ivet,
16. 05. 2013 12:22

tak tam jsem ještě nebyla.:-)
iveta
Garfi...
16. 05. 2013 11:40

na takový kecání jen tak pro zábavu je tady minichat...víš o tom vůbec?
iveta
16. 05. 2013 11:39

mám zahradu posekanou...teď se chystám louhovat a pak brousit
mám tady opět novou zakázku,restauruji starožitný nábytek.
tak aby si se na té zahradě nespálila,já už jsem si byla ráno zaplavat pěkněé v bazénku.
Garfield
Díky,
16. 05. 2013 10:52

tobě taky. Dnes budu kutat hodně na zahradě, jestli dřív nepřijde bouřka, ale snad až v noci..
iveta
Garfi...
16. 05. 2013 10:35

vždyť říkám že to má opsané z nějaké knížky nebo netu.
To však neznamená že dotyčná neříká aspoˇn, s poloviny pravdu.
Přeji krásný den garfi
Garfield
Ivet,
16. 05. 2013 10:24

ale určitě to nějakej návod pro nás laiky je. Velmi se podobá i tomu, co píše Fr.Bardon ve své knížce, tak se do toho budu muset taky konečně pustit.:-)
iveta
:-))
16. 05. 2013 8:10

v jednu chvíli mi příjde že ji někdo šimrá na patě :-))
iveta
ta slečna
16. 05. 2013 8:06

si něco stáhla z netu a vypráví o tom tak důveryhodně že je mi to k smíchu.Nejlepší jsou fáze kdy zapomene řádek v textu a hledá.:-))
No a ty její úsměvy se spíš hodí na modelkovské molo.
Evidentně neví o co jde a dělá si vyloženě prču :-))