Články

Konspirace, teorie

Jasnovidec Stewart Swerdlow - (komentáře)

Garfield
Ivet,
28. 05. 2013 9:15

zajímavý názor. Jsem asi víc materialistka (i když ne moc), tohle by mě nenapadlo. "Pánbu" ví..:-)) Zatím si pouštím fantazii na špacír, kam až stačím. Nemám astrální zkušenosti, tak je to těžké. Ale líbila se mi u něj (Swerdlowa)ta informace, že je po hmotném světě ta astrální a pak univerzum, je zajímavé, že naprosto totéž udává Fr.Bardon, který žil před jeho narozením...
iveta
Garfi...
28. 05. 2013 7:08

já vím,že se zmiňuje jen o tomto...ale přesto bych si ráda poslechla něco co by mě fakt překvapilo.Tak třeba já to vidím s tím zrozením takto:
Žádné komety,žádné meteority.... ale život na zem přišel ve formě informace,která se přenáší pomocí vibrací prostorem a je uložená v naší DNA .Až se vědcům podaří rozluštit kompletní řetězec DNA a hlavně s tou jak rádi říkají odpadní,pak bude myslím jasno.Řekla bych že vynechali to nejzásadnější,teď je otázka jestli ůčelově a nebo z nerozumu.
Pomocí vibrací se dá klonovat,všechno je v neskutečné síle vlnové genetiky,která má ve formování organismů myslím ten největší vliv.Věřím,že pomocí mluveného slova a určitých vibrací dokážeme přepsat kód naší DNA.To znamená že dokážeme aniž bychom museli do genů řezat opravit,změnit nebo nastavit tyto kódy tak jak potřebujeme a jak nám vyhovují.
A TEN,TA,TO kdo "vepsal,zasadil,vložil" ten správný vzorec života do těchto vibrací,poslal ho"prostorovou poštou"tedy pomocí těch vibrací sem na zem.
Sylvia
Ono
27. 05. 2013 23:37

neni ani tych videi moc prelozenych. Neni tu moc znamy, tiez som o nom nevedela, hladala som nieco ine a narazila na neho.
Garfield
Sylvia,
27. 05. 2013 23:30

díky, bylo to hodně zajímavé, hledala jsem od něj i knížky, ale v češtině jsem nic nenašla.
To Iveta: On se zmiňuje jen o vzniku naší lidské rasy a zmínil se, co způsobilo,že se z vodní planety stala země se soušemi, pro nás obyvatelná. Mě zaujalo, že Venuše byla původně velká ledová "kra" a co v naší sluneční soustavě všechno způsobila. Jsem pod Venuší rozená..:-)
Sylvia
Pan
27. 05. 2013 19:39

je velice dobry podla mna, tu je este jedna prednaska o jazyku hyperpriestoru:

http://www.youtube.com/watch?v=DyCO5LD1pJs
iveta
docela
27. 05. 2013 19:28

by mě zajímalo jaké že to tedy jsou ty základní myšlenkové vzorce života.Pokud je pán hyperprostorovým jasnovidcem,tak by měl vědět i jak na naší Zemi vznikl život.