Články

Zajímavosti

Šokujúce výsledky skúmania - (komentáře)

Adanom
Lupe
20. 02. 2014 21:35

Ano v tom je velky rozdil.
Me osobne ale napriklad zadne tvrzeni z druhe ruky neprinese dukaz o tom ze v tom sedi mimozemstane. Teda rasa ktera nepochazi z planety na ktere se ocitam v tomhle stavu vedomi. ;)
Adanom
Lupe
20. 02. 2014 21:35

Ano v tom je velky rozdil.
Me osobne ale napriklad zadne tvrzeni z druhe ruky neprinese dukaz o tom ze v tom sedi mimozemstane. Teda rasa ktera nepochazi z planety na ktere se ocitam v tomhle stavu vedomi. ;)
Adanom
Vytazek
20. 02. 2014 21:22

Nahodny vytazek od nekud:

Pokud tedy písmo dobře pochopíme − oni boží synové, neboli Annunaki − ti, kteří spadli z nebe na Zem jsou padlí andělé, kteří se vzbouřili proti Hospodinu Bohu, s jejich „otcem“ Luciferem. Ze spojení lidských dcer a padlých andělů se pak rodili Nephilim − obři.


Když popřeme existenci Annunaki - odkud se tedy vzaly tak velké skeletony a obři, o kterých se mluví v Nu 13:33?

--------

Internet , svet je plny mnoha lidskych interpretaci z nichz neboli na nichz se mnozi shoduji a jini zase na tech jimych z tech mnoha.

Proc by proste jednoduse nemohli existovat po cele planete nejaky obri nebo ti co meli protahlou kebuli :-) a mebo ti co jim to tak jakoze palilo jinak nez tem ostatnim ;) aniz by si kdokoli pomyslel ze prisli z nebes na zem. No ale interpretacim se meze take nekladou. :))

Informace se neprenasi, neziskavaji a neposilaji pouze fyzicky cestovne, postovne. informace jsou v prostoru bez tohodle omezeni. ;)



Adanom
:)
20. 02. 2014 20:49

Dnesni bytosti vymysli vsechno mozne aby si nejakym zpusobem neco vysvetlily. :) ;)



lup
Do diskusie
20. 02. 2014 18:32

Pridám svojou troškou do diskusie:
UFO nepovažujte za dôsledok zmeneného stavu vedomia. Mnohokrát UFO bolo identifikované na radarovej technike. Príbehy únosov môžeme považovať za niečo iné, čo nie je možné jednoznačne preukázať, zaregistrovať technikou. Môže to byť výhradne subjektívny, nedokázateľný pocit, zážitok. Niečo podobné, ako napr. zjavenie Panny Márie.

Pojem Annunnaki sa vyskytuje aj v Biblii v trocha zmenenom znení − Anákovci.
S pozdravom LuP
Dana P.
jojo Sylvi
20. 02. 2014 18:22

je to tak :o)
Sylvia
Danus
20. 02. 2014 15:53

Oni napriklad aj prave Ti Annunnaki sa objavovali vo viacerych kulturach od seba vzdialenych a neni ziadna sanca, ze si mohli predat tieto vedomosti cestovanim alebo nejak inak. Niekde aj vysvetlovali, ze to znamena ludia z hviezd, ale v inom preklade mravenci ludia, ktori prave boli videni aj v Peru.

Potom napriklad podoby drakov su skoro vo vsetkych kulturach a prave ta teoria astronautov hovori, ze to mohli byt rakety s horiacim chvostom, ktore pripominali lietajuce zvierata - drakov. A su na stavbach v majskej kulture, hinduistickej a Cina ich ma tiez, to je zname. Aj samotna stavba pyramid je vlastne ukazka, ze zdielali spolocnu architekturu bez toho, aby mohli vediet, jaka je v Egypte alebo Peru.
Dana P.
Sylvi
20. 02. 2014 14:50

jak píšeš : "...tie, co sa opakuju v urcitych kulturach, ktore k sebe nikdy nemali pristup, tak tie sa mne zdaju vysledok materialneho fyzickeho videnia. Ze prisiel nejaky impulz, ktory oni mali rovnaky."
Souhlasím, domnívám se stejně. Kultury k sobě neměly přístup - alespoň velice pravděpodobně neměly.
Adanom
Sylvia
20. 02. 2014 13:02

:) ja osobne vubec nemuzu rikat ze se k necemu priklanim vic k necemu mene , nebo ze bych zavrhovala to nebo tamto. Ja tvrdim ze vim/e ze nic nevim/e vseobecne. Pouze interpretujeme nebot to jedine muzeme . :-)

Takze si to predstavujes tak ze na ruznych mistech planety zily bytosti ktere spatrovaly tyhle vypodobnene postavicky astronautu . ? Neco jzko,kdyz dneska dnesni bytosti vyobrazuji miozemstany a UFO?
Sylvia
Adanom
20. 02. 2014 12:55

Ja si to predstavujem jak mis mas obidvoch. Ze urcite artefakty su vysledkom fyzickeho videnia a urcite mozu byt vysledok zmenenych stavov vedomia.

Myslim ale len tie, co sa opakuju v urcitych kulturach, ktore k sebe nikdy nemali pristup, tak tie sa mne zdaju vysledok materialneho fyzickeho videnia. Ze prisiel nejaky impulz, ktory oni mali rovnaky. Ale potom rozne nahodne postavicky, male predmety a povedzme bizarne malby v tej dobe, ktore napovedaju nieco o starovekych astronautoch mozu byt vysledok prave zmeneneho stavu vedomia.
Adanom
Nevim
20. 02. 2014 12:24

Jak to jeste jinak rict. :))

Vim ze kazdy jedinec veri nebo je momentalne presvedcen necemu dle sve interpretace.
Citim a ctu ze Ty napriklad veris v teorii skutecne materialne Fyzicky existujicich.
Presto do toho vnasim dalsi existujici teorie. Protoze my vime ze nic nevime. ;)

Ty osobne si to predstavujes jak Sylvi? Kdo ty artefakty a malby vytvoril? Ten co to videl ( at uz hypoteticky tak cimonak a nebo ten kdo tim byl?
Adanom
Sylvi
20. 02. 2014 12:07

Ten treti odstavec je me nesrotumitelny.
Sylvia
Adanom
20. 02. 2014 11:21

Je to jedna z moznosti, ono totiz v tych zmenenych stavoch vedomia prave vidame aj nejake symbolicke veci alebo je to uroven, kde tieto podoby existuju v nasom vedomi a nieco to znamena, vyjadruje. Ja ale verim, ze teoria starovekych astronautov je materialna, fyzicka zalezitost, ze je to moc komplexne a prepletene napriec zemegulou, neni to zalezitost jednotlivca a jeho zmenenho stavu vedomia, ale to neznamena, ze sa to nidky nestalo a ze artefakty toto nevyjadruju. Ale napriklad Annunnnaki v inych jazykoch sa vyskytuju jak v Peru, tak v Azii niekde, India myslim alebo Pakistan a su skoro totozne, tak jak niektore nastenne malby. Zmeneny stav vedomia by asi poskytoval viac variant.

Na druhu stranu toto by bol dovod, preco po nich neni stopy a ani po nejakych technologiach. Ale cela pointa bohov v staroveku je tak ci onak zalozena na tom, ze to neboli mysticke nadprirodzene bytosti, ale bytosti humanoidne, ktore mali techniku a schopnosti na vysokej urovni a dokazali veci, ktore vtedajsie pozmeske civilizacie nemohli poznat a vyzerali, ze caruju.

Keby bol aj fenomen UFO vysledkom zmenenych stavov vedomia, tak len ciastocne. v skutocnosti neni jediny dovod preco by bytosti humanoidne nemali existovat, teda ked beriem UFO jak objekt cloveka, ktory nepochadza z nasej planety, vo fyzickej podobe a bol by videny vo fyzickej realite.

U mna je to tak, ze co sa tyka zmenenych stavov vedomia, myslim, ze vacsina unosov popisanych ludmi sa deje v SP a v zmenenom stave vedomia. Je to nejaka kolektivna zalezitost spojena s existenciou UFO. Teraz je otazka, ci je to projekcia uneseneho cloveka (to si myslim skor), alebo je to len stav, do ktoreho nas dostane prave mimozemstan, ktory ma schopnost toto navodit a Tebe to pripada po prebudeni jak zivy sen, ale zaroven tak skutocny, jak AC.
Adanom
Jeste Sylvi
20. 02. 2014 9:49

K tem Mytologiim.
Osobne ve me silne retonuji tahle Grofova slova: "holotropních stavech je možno zakusit archetypální svět přímo, stejně přesvědčivě a autenticky, jako materiální svět, nebo dokonce více. "

Mytologie neni podle mne nic jineho nez to co Grof popisuje. Rekla bych ze to bylo bytostmi spatreno, prozito uvnitr Vedomi. :)

Adanom
Sylvia
20. 02. 2014 9:29

"Rozdiel je prave v tej vedomosti alebo nevedomosti. "

Ano na to jsem prave narazela vcera v textu 10:43.

"Sosky astronautov mozu byt vedoma podoba, mytologicke postavy mozu pochadzat s fantazie, ale aj prave ta fantazie moze mat niekde dalej alebo vyssie polozeny zaklad."

To prave jak vime vsichni nemuzeme vedet se zadnou jistotou. Vsimla jsem si ze Laup Ty i ja jsem vyslovili poznamku o tom ze zalezi vzdy jen na nasi interpretaci.

Sosky a malby pripominajici astronauty ve skafandru prave muzou ale i vubec nemusi byt delany podle predlohy videne vedome ( jak jsi to pojmenovala ) ve smyslu videne ve fyzickem svete beznym dennim vedomim .
Muze se jednat prave o znatorneni toho co bylo videno jinym zpusobem- vnitrnim zrakem, zmenou vedomi.

Prave proto jsem spontanne dostala napad navazat na soucastnou dobu a na priklady s UFO.

Predstavme si ze dnes muzu dostat napad vytesat nekde v Nepalu do skal obrazek UFO a mimozemstana priblizne tak jak jej znazornuji ti ktery jej videli, ( ja vsak nikoli ) at jiz podle nich za bezneho denniho vedomi a nebo ve zmenenem vedomi.
Proste to tam vytesam podle predlohy tak jak tento fenomen dnes je znazornovan.
No a predstav me si ze nevime co a nebo kdo to muze i nemusi naleznout na teto planete ( za hypotetickych predpokladu ze tu bude nekonecne na veky veku) za tisice
a tisice let ci milony let.
A predstavme si ze by nejake ty bytosti badali tak jako dnes my a ptali se sami sebe jestli jsme UFO skutecne znali a nebo jestli jen videli jen nekteri a za jakych
podminek.

No premyslim si tak nahlas. :)


Adanom
Sylvia ale nejen pro Tebe
19. 02. 2014 21:46

A ted sem vlozim napriklad tuhle teorii. Jaromír Medo.

Podle staroegyptských pramenů je UFO psychický fenomén proměny, který zesiluje pokaždé na konci jednoho a začátku následujícího světového měsíce (trvá 2152 let). UFO je znakem kolektivní proměny psýché. Nyní končí období "Ryb" a začíná období či věk "Vodnáře". Navíc je psychický fenomén UFO "přiživován" současnou technickou vyspělostí, zájmem o techniku samotnou a psychickým stavem materiálně zaměřené civilizace. Pokud se moderní člověk setká s něčím, co je technické, nemá problémy to přijmout. Proto člověka přitahují technické zázraky více než jiné, založené spíše na víře. Lidský svět udělal v posledních desetiletích 20. století tak neskutečný skok v technické oblasti, že i "soudnému" člověku připadá možné myšlenkové překonání přitažlivosti, bezhlučný pohon vesmírných lodí, nejvyspělejší lékařská technika a další vedlejší produkty "zázraků", s nimiž se ve fenoménu UFO lze setkat. V případě fenoménu UFO se jednoznačně přikláním k názoru C. G. Junga, že je nepodstatné, jedná-li se o vnitřní psychickou projekci nebo o fyzický (materiální) objekt, který je stejně určitou projekcí. Nejdůležitější otázkou výskytu fenoménu UFO je důvod objevování se v lidském podvědomí a vzácněji v denním vědomí. Příčina může být osobní a pak se bude odehrávat na plátně vnitřních procesů, nebo může být příčina kolektivní a pak součet vnitřních procesů může evokovat fenomény (kolektivní projekce)*1 do tzv. hmotného světa.



Sylvia
Ada
19. 02. 2014 21:15

Ano, ten uryvok z Grofovho clanku je vyborny. Je to viacmenej to, co som myslela pri tej nevedomej inspiracii napriklad s hudbou. V podstate si aj myslim, ze akykolvek nadstandartny talent alebo schopnost prave pochadza z nejakeho nevedomia = podvedomia, ktore niekde mame zakodovane v podobe informacie, napriklad z predchadzajucich zivotov - ala Mozart, ktory v styroch rokoch uz skladal hudbu.

A tak to moze byt aj s fantaziou, napriklad mytologickou, povedzme stare grecke baje a povesti, kde su rozne zvlastne bytosti, kentaury napriklad. Pretoze, to, co je fantazia je vlastne len nejaky produkt, inspiracia z niecoho, co sme videli, vedome alebo nevedome, takze princip moze byt rovnaky. Rozdiel je prave v tej vedomosti alebo nevedomosti. Sosky astronautov mozu byt vedoma podoba, mytologicke postavy mozu pochadzat s fantazie, ale aj prave ta fantazie moze mat niekde dalej alebo vyssie polozeny zaklad.

Co sa tyka toho kolektivneho stavu zmeneneho vedomia, tak nemam predstavu jak by sa to stalo, alebo mohlo uskutocnit, ked je to docela individualna zalezitost. Ale dokazem si to predstavit tak, ze skor dvaja ludia sa nejakym povedzme portalom ocitnu v nejakom case a priestore spolu a na zaklade toho im sa prisposobia vibracie vedomia tomu casu a priestoru, ale nie ako nejaka pricina zmeneneho vedomia, ale to zmenene vedomie by bol nasledok prave toho vstupu do inej frekvencie. Jak ked som tu uz parkrat spominala, ze dvom zenskym, ktore zaostali za expediciou v Louveri a zjavil sa obidom Ludvig XVI na trone s celou dvoranou.
Adanom
K lebkam
19. 02. 2014 14:10

" Ako zistiť, či lebky patria človeku? Majú pravdu zástancovia teórie kontaktu našich predkov z obyvateľmi iných svetov? "

Tak si rikam Lupe, ( a ostatni ) proc by to nemohlo byt jednoduse i tak ,ze zde cemu rikame bezne planeta lidi- svet lidi nemohli zit bytosti s takovouhle lebkou ( po cele planete- vzhledem k nalezum na ruznych mistech ) s timto tvarem lebky aniz bychom je museli nazyvat mimo- zemskymi- mimozemstany? Proste tu mohli byt a mohli byt velice vedome vyspely a mit jiny vzhled nez dnesni lide a mit dokonce i jine DNA. ?
Me by na tom nepripadalo vubec nic divneho.
Je uplne jedno ze dnesni bytost zvana clovek nedokaze rozuzlovat, prijit na to co to bylo za bytosti ( nebudu je nazyvat lidma dle dnesniho pohledu ) a jaka je jedina a skutecna PRAVDA - vzhledem k omezeni si muze cokoli interpretovat nekonecne
ruzne.
Adanom
Sylvi
19. 02. 2014 13:52

Kdyz uz jsme ted u toho okopiruju Ti sem pro zajimavost tuhle teorii- " pravdu "
Je to okopirovano z toho dopisu Stanislava Grofa ktery jsem sem vkladala ( nevim jestli jsi to cetla )

"Výzkum holotropních stavů - psychedelické terapie, holotropního dýchání, a práce s jednotlivci v "psychospirituální krizi" - přispěl zásadně k chápání mytologie. Mýty jsou běžně považovány za produkty lidské fantazie a představivosti, na rozdíl od příběhů moderní fikce spisovatelů a dramatiků. Nicméně, práce CG Junga a Josepha Campbella přinesla radikálně nové chápání mytologie. Podle těchto dvou klíčových myslitelů mýty nejsou smyšlené příběhy o dobrodružství imaginárních postav v neexistujících zemích - tudíž produkty lidské fantazie jednotlivců. Mýty nejspíše pocházejí z kolektivního nevědomí lidstva a jsou projevy prvotní organizovanosti principu psychiky a vesmíru, které Jung nazývá archetypy (Jung 1976)

Archetypy sami sebe vyjadřují prostřednictvím individuální psychiky a jejích hlubších procesů, ale nepocházejí z lidského mozku a nejsou jeho produkty. Jsou nadřazené individuální psychice a fungují jako její řídící principy. V holotropních stavech je možno zakusit archetypální svět přímo, stejně přesvědčivě a autenticky, jako materiální svět, nebo dokonce více. Aby Jungiáni rozlišili transpersonální zkušenosti zahrnující archetypální postavy a domény od produktů představivosti a fantazie jednotlivců, nazvali tuto doménu IMAGINAL. "
Adanom
Sylvi
19. 02. 2014 13:36

To me pripomina tu situaci kdy dva lide tvrdi ze spolu videli UFO ale mnozi dalsi jej nikdy nevideli.

Jak jiste muzeme dnes vedet ze to co je psano bylo dano.
Sylvia
Adanom
19. 02. 2014 13:18

No ona je este zachytena v kronikach ta bitka v Norimberku? Je to obraz a je to aj v kronikach a tam to videlo viac ludi, takze predpokladam, ze to bola realna udalost a nie iny stav vedomia.

Ale napriklad Indicka bohyna Ka je zlovestna a ma aj dost strasidelnych podob, tak napriklad u tejto by som sa priklonila k tomu, ze bola prave videna v inych stavoch vedomia, keby sa to odohravalo, resp. na inej urovni.
Adanom
:-)
19. 02. 2014 13:00

Tak tohle je me zahadou. Napsala jsem ten prvni text a pri odesilani se me uplne vyparil. Tak jsem napsala ten druhy a odeslala a najednou tady vidim i ten prvni.
Tohle me hlava nebere.
Adanom
Sylvia
19. 02. 2014 12:58

Vsak ano tak jsem to myslela ze to videt " nekde " museli. Ale ze otazkou zustava jesrli to videli ve smyslu toho jako kdyz ja se divam ted na stul vidim ho a muzu se jej dotknout a nebo to videli ve zmenenych stavech vedomi.

Neco jako dnes mnoho je tech co tvrdi ze existuji mimozemstane, ze je videli, ze jimi byli uneseni atd. Ano to skutecne neco znamena ze to nekdo vidi, ze k tomu nejak dochazi, avsak ani dnes to co existuje pro tyto lidi neexistuje pro mnoho dalsich protoze to nevideli. Otazkou zustava jestli je to videno jimy ve zmenenych stavech vedomi a nebo skutecne tak jako kdyz vidim stul a dotykam se ho.
Nevim tetko se me popisuji myslnky ktery bych chtela napsat ale snad je to trchu srozumitelny.
Adanom
Sylvie
19. 02. 2014 12:51

" Lenze u tych sosiek v skafandri mi prave pride, ze toto je typ artefaktu, ktory ma jasnu predlohu, ktora bola niekde videna. A ze je to len atrapa toho, co ten umelec videl. "

Ano takhle jsem to myslela ale otazkou je jestli to bylo videno Fyzickyma ocima ( jako kdyz se divam na stul a muzu se jej dotknout ) a nebo ve zmenenych stavech vedomi.
Nicmene tak jako tak to videno bylo z nejakeho duvodu. Asi tak jako dnes nekteri vypravi o existenci mimozemstanu a unosech. On na tohle co je videno clovek neprijde ve svem vedomi jen tak z niceho nic.


iveta
tak trošku jsem to sylvie
19. 02. 2014 12:27

čekala ale to neva....
Sylvia
-
19. 02. 2014 12:21

Iveta neviem, k jakemu kontextu tu toto pises. Nejak mi unika ta pointa.

Ada. Ano mohli to nieco vidiet v roznych kontextoch alebo stavoch vedomia, ale nie uplne si to vytvorit. Tiez si myslim, ze ku kazdej fantazii je nejaka inspiracia, moze byt aj nevedoma. Napriklad hudba alebo pribeh.

Ale co sa tyka tvorenia artefaktov, tak tiez si myslim, ze tak jak robis niekoho sochu alebo malujes krajinu, tak podla toho tieto sosky boli.

Mohol by prist argument, ze existuje bizarne umenie, jak kubizmus, kde neexistuje priklad, napriklad povedzme osemruka zena atd....ale tam uz pracuje ta fantazia, to domyslenie si.

Lenze u tych sosiek v skafandri mi prave pride, ze toto je typ artefaktu, ktory ma jasnu predlohu, ktora bola niekde videna. A ze je to len atrapa toho, co ten umelec videl. Ze to neni to umenie ala kubizmus, ktory spominam vyssie. Pretoze samotne umenie tiez ma viac podob a potom vznikaju tieto bizarne diela, ktore robil napr. Picasso, ze maloval stvorcove hlavy.

U tych Egyptskych malieb napriklad tiez malovali ludi s vtacimi hlavami, ale tam sa prave spekuluje, ze tieto bytosti mohli existovat. Ze to nemuseli byt len symboly. Ale ktovie, co o Picassovi potom bude pisat historia za dvetisic rokov. Vsetko je mozne, len potom uz sa clovek asi musi k niecomu priklonit a vidiet to nejak podla svojich pocitov.
iveta
mi v tuto chvíli a v tuto
19. 02. 2014 10:49

vteřinu jsme prožili stav přítomnosti ale nevidíme ten polibek toho vesmíru,neb je ta vteřina na to velmi krátká a za druhé náš mozek není schopen tento proces zaregistrovat naprosto celý.
Lebky které se našli a které teď zkoumají vědci a lidé,kteří tuto mozkovnu v těch lebkách měli se mohli z nějaké části přiblížit tomu o čem píši.
A to teď vůbec nemluvím o tom že ta přítomnost toho všeho dění a ten vesmírný polibek se odděluje jako buňka a roste a roste a vytváří další a další nekonečné vesmíry.
Adanom
Sylvia a do diskuze
19. 02. 2014 10:43

Jak pises o te fantazii ze Neco uplne nevymyslis ze se to odviji od toho co vidis.
Ja bych s timhle souhlasila. Jsou tady ale Podle mne dve ruzne otazky ohledne toho videni neceho. Jestli to bylo videno ( to co napriklad znazornuji sosky nebo malby pripominajici skafandr ) jako existujici fyzicky a nebo jestli to bylo videno ve zmenenych stavech vedomi.
Nicmene tak jako tak to znamena ze bytost to " nekde " spatrila a podle toho znazornila.

iveta
dokážeš vysvětlit stav té
19. 02. 2014 10:38

přítomnosti o které píšu dole?
Ale pouze svými slovy,pak možná pochopíš proč to co píšeš dole se také může stát skutečností v daném okamžiku té přítomnosti.
Přítomnost o které píšu já se rádoby tváří jako by byla v klidu ale ona není,je v ní neuvěřitelný pohyb a sled všech událostí,které se kdy stali a trvá vzhledem k prostoru a času přímou úměrou nekonečnému prostoru.Takže stav přítomnosti může trvat také třeba několik tisíciletí,ve kterém mohli lidé a vše okolo prožívat spojení všeho dohromady.Proto mohli dělat to co dělali,vidět to co viděli,prožívat to co prožívali a pěkně popořádku do té doby než nastal čas kdy se ta přítomnost začala zase vzdalovat a přecházela do minulosti.

Adanom
Lupe
19. 02. 2014 10:12

Tak sem s nimi. ;)
Adanom
:-)
19. 02. 2014 10:10

A fantazijim se meze nekladou.
A az budou ryby rust na stromech a kuratum narostou zuby tak pak bude nejake az bude. :D
iveta
až bude
19. 02. 2014 9:59

vše v jedné linii a v tom středu zákonitostí prožijeme stav přítomnosti.Po celé trase té linie jsme schopni stahovat si informace z minulosti,přítomnosti a budoucnosti.Čas,prostor a energie se stahuje do středu a přítomnost se nachází v bodu toho dění.Vše se opakuje do nekonečna...ten stav té přítomnosti vzhledem k obrovskému prostoru a času je dlouhý tak jak si nikdo z nás neumí představit.Tuším že starověké civilizace tímto středem přítomnosti prošli..prožili tu přítomnost jak fyzicky tak energeticky.Znali díky změněným stavům ten sled událostí od začátku až do konce,prošli přítomností,minulostí a budoucností,proto věděli to co věděli.
Jestliže projdu celý tento proces,tak dokážu pochopit proč se dnes našlo to co se našlo,stavby,lebky,malby různé artefakty atd.
Čas nemá svoji stabilitu,čas se rozpíná,přeměňuje a smršťuje stejně tak jako hmota a energie,dokáže se na jednu chvíli zastavit stejně tak jako hmota a energie.V jednu chvíli se vše "políbí" a zase odcestuje do prostoru a do dálky,to je ten koloběh.
Ten vesmírný polibek obrátí vše do jiné polohy kdy hmota,čas a energie bude na druhé straně.
Na vše dohlíží vědomí a ukládá to do své paměti.
lup
Sylvia
18. 02. 2014 21:30

...ale chybaju dokazy.

Nechýbajú. Vydrž, pokúsim sa ich predložiť. Aj keď opäť nepriame. A možno sa budeš diviť.
LuP
Sylvia
Lup
18. 02. 2014 21:21

Preto o tom pisem, ze otazka je, kde vzali priklad vzor, tam treba skor patrat, takze na tom sa zhodneme.

Samozrejme, ze obrazy a artefakty v podobe malieb a soch su indikator, co mohli znamenat a co vyobrazovali. O tom ziadna. Ja by som velice rada dokaz o mimozemskych civilazaciach aliaz bohoch, ale su to nepriame dokazy. Stale je tu moznost fantazie, aj ked sosky v skafandroch su trochu polemicke, ze by takto clovek zachadzal s fantaziou daleko. Navyse ludska fantazia sa odvija len od toho, co vidim a nieco primyslim, ale uplne si nieco nevymyslis. Obrazy samozrejme existuju, udalost myslim v Norimbergu o bitve na oblohe je aj v kronikach.

Ale nesuhlasim prave s tym, ze by sa nezachovalo pranic z technologii. Kovove sosky a zlate predmety su zachovane tisicrocia a momozemske kovy, ktore mozu byt daleko odolnejsie, nez tie co pozname by zmizli bez stopy? Nachadzame len primitivne obraacie predmety a ziadne extra kovy alebo technologie. Zvitky z mrtveho mora existuju a neexistuju plany stavby pyramidy? Preco? To je prave to, co vnasa pochybnosti do celej teorie starovekych astronautov a spoliehame sa na malby. Aj ked stale hovorim, ze nieco mi hovori, ze tu boli, ale chybaju dokazy. Bohuzial.
lup
pre Sylvia
18. 02. 2014 12:34

K lebkám − najviacej by ma zaujímalo, kde vzali naši predkovia vzor s predlžovaním lebky. Máš pravdu, že matka by nebrala ohľad na bolesti dieťaťa, keby vedela, že predĺžená lebka zabezpečí svojmu dieťaťu lepšie postavenie. Podobných príkladov máme v dnešnej dobe aj u nás − snažíme sa zabezpečiť deťom čo najlepšie vzdelanie, aby sa im žilo ľahšie ako nám.
Ale raz niekto musel byť prvý, a tu je tá otázka, prečo len tak, samo od seba niektorí z rodičov mučil svoje dieťa. Musel mať nejaký vzor. Nevyjadril som sa presne s tým mučením dieťaťa. Mal som na mysli počiatok tradície, prvé úmyselné deformácie lebky. A tu si myslím, že vzor bol v bohoch.

Čo sa týka toho, že sa nenašli artefakty po mimozemšťanoch. Čo by bez údržby, konzervácie ostalo po tisícročiach napríklad z dnešného lietadla alebo kabíny kozmickej lode, alebo z akéhokoľvek predmetu vystaveného poveternostným podmienkam alebo neustálym vojnám? Absolútne nič. Ale skutočne nemáme žiadne pamiatky? Pozrime sa na „zobrazenia zvierat“ − zlaté telesá, ktoré sú uložené v nejakej banke tuším v Bogote. Viacej mi pripomínajú lietadlo, než akékoľvek zviera. Podobne „model vtáka“ z egyptského múzea, ktorý pripomína skôr lietadlo. Pozrime sa na japonské sošky dogu. Mne skôr pripomínajú ľudí v skafandroch, než ľudí v brnení. Pozrime sa na obrazy rôznych bytostí v Amerike − Mexiku,... Hranaté prilbice mi pripomínajú skôr prilby s priezormi, ktoré nosia piloti alebo kozmonauti. Vyobrazenia okrídlených bohov v Mezopotámii,...Pozrime sa na mytológiu, posvätné knihy,... nespomínajú sa bytosti z neba? Čiže artefaktov je dosť. Záleží len na interpretácii.

Už som spomínal, chystám sériu článkov o archeoastronautike − skôr citáty v starovekej literatúre, ktoré sa dajú interpretovať v tomto duchu. V literatúre, ktorú si môže každý prečítať, či už doma alebo na internete.
S pozdravom LuP
Sylvia
Lup
17. 02. 2014 16:19

teoria starovekych astronautov je blizka aj mne. Je to pre mna to najviac pravdepodobne, co sa mohlo udiat pri roznych udalostiach, ktore nevieme vysvetlit. Problem je ale v tom, ze po nich a jejich technologiach neni stopy. Ani ziadne zvlastne kovy, zariadenia. Samozrejme je mozne a asi sa to aj deje, ze mnohi vedci zatajuju artefakty, jednak preto, ze je dlhy proces k tomu, aby sa nieco urcilo s konecnou platnostou, co to je a na co to sluzilo. Nez nejaky vedec vypusti akukolvek povedzme famu, ktora sa odlisuje od konvencii, tak si to radsej rozmysli, lebo sa boji o reputaciu. Kazdy neni Daniken.

Je aj druha skupina vedcov, ktori mi pripadaju, ze nechcu prepisovat ucebnice a radsej sa drzia starych konvencii, u mna napr. taky Grygar medzi nich patri.

Ale k tym lebkam. To, ze sa predlzovali lebky uz detom je znama vec. Robilo sa to jak v Egypte, tak v ostatnych africkych krajinach. Otazka, ktora matka by toto dietatu urobila je irelevantna. Tradicie a postavenie mali prednost. Robili sa aj ine odporne veci, takze v tomto by som tuto otazku moc neskumala. Pokial to dieta nevydrzi, neni bozskeho povodu...asi tak nejak.

Problem ale je, ze podla mna akekolvek nalezy sa nasli, budu to ludske nalezy, s nasou DNA. Jak tu dolu niekto pise, keby sa aj nasla nejaka ina, tak sa to zataji. Pointa tohto celeho skor je, ze kde oni vzali tu tradiciu, ten priklad. Jedna teoria prave hovori aj o tom, ze takto nejak sa zachovala alebo vznikla mitra. Niekde som to citala, ze je to vysledok tejto predlzenej hlavy. Bez ohladu na to, ze nalezy su skoro stopercentne ludske a fyzicky deformovane, stale je tu ta otazka, kde sa vzala ta povodna myslienka a ten priklad. Takto nejak prave mohli vyzerat staroveki astronauti, povazovani za bohov a to napriec celou zemegulou. Existuje x podobnosti (pyramidy su jeden priklad), ze ludia nemohli cestovat, napriek tomu ale zdielali spolocne kulturne rysy - jak Mayovia, tak Egyptania, Inkovia. Malby na stenach to dokazuju. A aj jejich stavby. Preto sa tieto lebky nachadzaju na roznych miestach. Lenze ludia k sebe pristup nemali a rovnako tie lebky deformovali, takze mali niekde priklad. Nieco videli a vedeli, ze to nieco znamena.

Ludia s touto lebkou mohli mat naozaj ine schopnosti, mozme si domysliet, preco bola hlava takto velka. Aj ked, teraz ma napada, ze ked hlava nasa je mensia, teda ma mensi mozog, ale ten nepracuje na 100%, naopak na nejakych 10, tak keby pracoval na 100, ani by sme takto velku predlzenu hlavu nemuseli potrebovat. Znamenalo by to, ze ludia s predlzenou hlavou museli mat zvacseny mozog, ale vyuzity cely, inak by to nemalo zmysel. Teda samozejme aj s tym, ze mozog neni prebadany a nedavno sme sa presvedcili, ze ked sa poskodi, tak niktore jeho casti dokazu preberat funkciu poskodenych casti. Ale aj tak, na velkosti by asi zalezat nemalo. Ked hej a fungovalo by to v tej predlzenej lebke na 100%, tak si mozme predstavit, co vsetko tito tvorovia mohli dokazat.
okolojdouci
...
16. 02. 2014 21:02

tak rectina se nepovedla ale este doplnim jeden nahled nakrestanskou rybu a to astrologicky...
jiste znate zminku v exodu o uctivani zlateho telete tim ma byt naznacovan vek byka - sam jezis oznacovan jako beranek tedy ma jit o oznaceni konciciho veku berana - nasleduje prave vek ryb - a jelikoz kazdy vek (eon ci platonsky mesic) trva cca 2150let (obrazce znameni maji na nocni obloze ruznou sirku nikoliv presnych 30stupnu) mnoho atrologu uvadi nastup veku vodnare nejcasteji od 2012 az po 2150
islam povazuje jezise za proroka veku berana podobne jako jeho predchudce mojzise proroka veku byka ci nastupce mohameda proroka veku ryb v tomto poradi by se mel (pokud uz se tak nestalo) narodit prorok veku vodnare... :)
okolojdouci
...
16. 02. 2014 20:30

otestuju web a vkladam rectinu treba se to povede:)

???? - Ichthys - ryba

? - ?????? - Iésús - Ježíš
? - ??????? - Christós - Kristus
? - ???? - Theú - Boží
? - ???? - huiós - syn
? - ????? - sótér - Spasitel
okolojdouci
...
16. 02. 2014 20:14

ohledne krestanske mitry doporucuji prozacatek wiki
http://cs.wikipedia.org/wiki/Infule

jinak ryba je v krestanske kulture prevazne proto ze podstatna cast zakladatelu byla rybari a take proto ze je jezis oznacoval za rybare lidi...

samo slovo ichthys v krestanskem kontextu oznacuje zjedoduseny symbol ryby jenz je znam jako jezisova ryba... pokud je slovo ichthys zapsano recky je krestany chapano jako zkratka prvnich pismen vety -
Jézúz Christos Theú Hyios Sótér
Ježíš Kristus, Boží Syn, Spasitel
(netusim zda tento web podporuje reckou abecedu pokud ani muzu to pro zajemce dodat prehledneji prave v rectine)

doplneni k nefilim pro xantipu - ano v hebrejskych textech se skutecne casto ale ne vzdy preklada jako obri ovsem hebrejstina neni puvodni zapis tim byla aramejstina aproto v soucasnych prekladech se nefilim vubec nepreklada nebot prekad obr jakozto velikan vzrustem je dnes povazovan za chybny ale odbornici na tyto texty se nemohou shodnout na lepsi nahrade...
Fialka
Lup
16. 02. 2014 19:58

to bych se vsadila, že vědecké špičky prozkoumaly ty lebky, už jen proto, aby se vyvrátily spekulace. Jenže pokud se opravdu zjistilo, že ty šišaté hlavy nepatří našemu druhu, jen těžko by se to nějaký vědec odvážil publikovat v odborném časopise. Pravděpodobně by mu bylo pod drsným nátlakem znemožněno.
xantipa
pro okolojdoucího
16. 02. 2014 17:16

?????? v původních hebrejských textech se překládá jako obři.
Adanom
? :-)
16. 02. 2014 15:44

Garf: "Ješť dotaz
která odborná publikace je dost odborná, aby psala zaručenou pravdu. A jak se to pozná?:-) "

A kdo napise co je pravdou a co ne? :D ;). Kdo zaruci ktera publikovana "pravd" je zarucena? :). Nikdo.
Zalezi stale jen na tom cemu se nase vedomi rozhodne verit. ;)

xantipa
Pro Zbyňka P.
16. 02. 2014 12:25

Ryba, řecky ichthys, je symbol křesťanství. Je to kryptogram pro Ježíše - Iesus Christos theú hyjos soter - Ježíš Kristus, syn Boží, spasitel. Proto ji měli ve znaku první křesťané a symbol ryby najdeme v římských katakombách, kde se v době pronásledování křesťané tajně scházeli.
iveta
pokud je
16. 02. 2014 12:09

vědomí nesmrtelné a jako že je,aspoň tedy pro mě..tak toto vědomí má v základní informaci zakodovano to,že komunikuje ve všech směrech vždy.Energie která tímto vědomím prochází se nikdy neztratí,přemění se do jiných podob..ať už zmiňovaným rozmnožováním.
Proto je jediná možnost jak toho dosáhnout a to je právě to o čem píši dole.
Informace a všechny formy energie,které ty informace v tom nesmrtelném vědomí mají jsou jediným klíčem jak se vyvinout v dokonalého jedince.Ten jedinec se zdokonaluje po x milionů let,zdokonaluje se díky věčnému koloběhu inkarnací a proto ti co jsou na druhé straně,tak umí to co umí.
Je to jen věčné převlékání kabátu,jak říkám mimozemšťan je jen dokonalejší lidská duše,která pokročila ve svém vývoji na tu vyšší metu.


iveta
hmm
16. 02. 2014 11:58

prodloužená pokrývka hlavy vždy znázorňovala pouze jediné...vždy se jednalo o lidi,kteří uměli komunikovat s jinými světy.Pro mě je jasné,že naše hlavinka má uloženou pěkně jako v peřince jednu důležitou věc a tím je naše šišinka.Je to anténka,která přijímá signály z jiných dimenzí a světů.
Všichni bohové ve starověkých kulturách měli na hlavách tyto prodloužené čapky aby právě ukázali,že tu šišinku umí využívat.Ať se jedná o starý Egypt,nebo hinduismus,budhismus,křesťanství...vždy šlo jen o znázornění té nejdůležitější věci,šišinky.
Tyto prodloužené lebky jsou toho důkazem,ano tito jedinci uměli využívat přesně to o čem píši nahoře,jinak by se nemohli přiblížit naší realitě,uměli komunikovat s tímto naším světem,rozmnožovali se s lidmi zde na zemi a mělo to jediný a zásadní úlohu,kterou už jistě všichni tušíme.
okolojdouci
...
16. 02. 2014 10:09

Morfologie slova
Pojem Nephilim či Nefilim je překládán různě:

1. padati, spadlí, shození dolů
2. padlí, odpadlíci, odloučení
3. padlí ve smyslu spojitosti se zemřelými a smrtí
4. mocní, silní, hrdinové
5. nelidští, násilní, tyrani
6. předčasně narození (potracení)
7. nevhodně narození

Slovní základ "N-P-L" lze číst jako:
nápal - pád, padat, být shozen či spuštěn dolů, selhat, neuspět
népel - předčasně narozený, potrat
Zbyněk P.
Pro LuP-a
15. 02. 2014 20:24

Zdravím Vás kolegáčku Lup-e. Něco ohledně té mitry. Můžete míti pravdu v tom, že by to mohlo nějak souviset s tím fenoménem prodlužování lebek. Ale.... Jiný pramen ovšem také hovoří o mitře následující: "Ježíš (tedy příště JK) byl jak známo představován v podobách různorodých živočišných tvorů, jako jsou bílé holubice, bílý králíček, ale i jako ryba. A právě ta ryba, tedy JK, má předznamenávat samotného JK, ale i s jeho čistým učením. A proto, aby si byli toho papežové vědomi, a hlavně, aby "hloupý" lid jim uvěřil, že papežové zastávají ono čisté učení JK, tak proto byla vytvořena mitra ve tvaru ryby, a proto si ji papežové nasazují na hlavu......" Nicméně, kdoví jak to vůbec je! A jak se krásné říká: " Všechno je úplně jinak! Je to velice zvláštní, ale když se člověk nad tím vším trochu zamyslí, tak najednou tato zdánlivě úsměvná formulka dostává zcela jiné, realističtější obrysy a hloubky pravd které nám byly a jsou utajovány!!!Přeji hezký den. Zbyněk P.
lup
...
15. 02. 2014 15:05

Kybernaut
Ďakujem za kompliment. :-))
Nad ponukou pouvažujem, prečítam príslušné dokumenty a potom uvidím.
Pozn.: kľudne v súvislosti so mnou namiesto Vy môžeš písať Ty. Tu tykám všetkým a nevadí, ak niekto tyká mne. Ak by moje tykanie niekomu vadilo a napísal by mi o tom, budem rešpektovať. :-)

Xantipa
Ak by si mala od dcéry prístup k nejakým zaujímavým vedeckým článkom, môžeš sem hodiť článok. Myslím, že to bude zaujímať viacerých.

Jelítko, možno si pamätáš, práve Teba som sa pýtal na slovo NEFILIM v súvislosti s knihou Genesis kapitola 6.

Som zástanca archeoastronautiky. Pripravujem sériu niekoľkých článkov k tejto téme. Myslím, že v súčasnosti je známych dostatok argumentov na to, aby aj oficiálna veda priznala, že tu boli pred pár tisícročiami mimozemšťania.
S pozdravom LuP
Garfi
Všem zvídavým
15. 02. 2014 11:10

doporučuji přečíst si článek na Matrix 2001 s názvem Bitva o lebku z Petralony. Je to naprosto ukázkový případ toho, jak se konkrétní nálezy a výsledky snaží "někdo nahoře" zničit, zdiskreditovat. To je to, o em jsem psala níže. Co je to "oficiální věda akdo určuje, že je to to jediné správné"?
Jelitko
prave
15. 02. 2014 9:15

az ted jsem si precetla ten odkaz na clanek a koukam ze je to tak.Takze Lupe muzes klidne najit taky v Bibli o nich zminky.A je to tak,kdyz oni pisi,ze to saha do doby pred 3000lety,to akorat vzniklo nabozenstvi Zidovske.
To znamena ze jsou to jiste mimozemstane.
Jelitko
Ahoj
15. 02. 2014 8:32

vsimla jsem si v tom odkaze slova NEPHILIM,je to z hebrejskeho slova a znamena to spadnout,klesnout,zestoupit.Mam novou knihu,od Mauro Biglino - PRISEL BUH Z VESMIRU? a v te knize je o techto NEFILIM napsano,ze prisli na nasi Zem a sestoupili z vesmiru.Je o nich zminka v Bibli a prave v teto knize se to probira a vysvetluje.Pry tyto bytosti co sestoupili z nebes navazovali nepatricne styky,cimz zavinili degeneraci puvodni neposkvrnitosti a tim se tedy jedna o padle jedince.
V Bibli je o nich take ze se jednalo o obry,ale muze to znemat i jejich velikost ktera je prevysovala nad ostatni treba i v necem jinem.Jsou to spis dohady jak to vlastne bylo.
Takze tyto lebky mohly temto nefilum patrit a myslim,ze by nemohly vzniknout nejakym umelym splostovanim jake delaji do ted cernosske kmeny
Kybernaut
Ponuka na spoluprácu.
15. 02. 2014 0:42

Musím Vás pochváliť LuP za to, že aké dobré otázky kladiete a vyzývate tým aj ostatných čitateľov na to, aby hľadali na ne odpovede. To s tou biskupskou mitrou a predĺženými hlavami je skutočne zaujímavé na zamyslenie. Čím ďalej, tým viac sa mi páčia Vaše príspevky na tejto internetovej webovej stránke. Presne takých, ako ste vy, hľadáme. Nechcel by ste sa pridať medzi nás, aby sme spoločne skúmali záhady "medzi nebom a zemou"? Ak máte záujem, tak vyplňte túto prihlášku: http://files.savpj.org/200010888-47849487df/%C5%BEiados%C5%A5-o-%C4%8Dlenstvo-SAVPJ%20a.docx. Alebo prípadne kontakty na kolegov nájdete aj na webovej stránke http://www.savpj.org. A sú aj na sociálnej sieti facebook: http://www.facebook.com/S.A.V.P.J..
xantipa
Lup
14. 02. 2014 21:12

To opravdu nevím, ale zeptám se. Ještě k té Bibli - v originálních hebrejských textech jsou "andělé" - ať už si pod tím pojmem představujeme cokoli, popisováni jako vysoké bytosti. A čas od času prosákne na veřejnost zpráva, že byly nalezeny kosti neobvykle vysokých "lidí".
lup
xantipa
14. 02. 2014 21:05

Má prístup aj k výsledkom výskumu k tejto téme? Asi by boli zaujímavé informácie z odbornej literatúry. Odborná literatúra sa nedostáva do rúk bežného smrteľníka. :-)

Odkaz na článok k téme:
http://www.zahadyazajimavosti.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=424:zahadne-kuzelovite-hlavy&catid=4&Itemid=7

S pozdravom LuP
xantipa
Pro Lupa
14. 02. 2014 20:59

Ano, k odborné literatuře přístup mám. Dcera je vědecká pracovnice a kromě jiného provádí i zkoumání kosterních pozůstatků. Napsala o tom i několik publikací.
lup
Xantipa
14. 02. 2014 20:35

Samozrejme to beriem ako diskusiu, výmenu názorov. Spomínaš lekárske publikácie. Máš zdroj alebo prístup k odbornej literatúre s analýzou lebiek?

Achnatonova matka mohla mať „umelo“ predĺženú lebku. Ale to neznamená, že sa jej zmenila genetická informácia, ktorá by sa preniesla na syna. Každému je jasné, že úmyselná a umelá deformácia lebky nie je záležitosťou pár dní alebo týždňov. Ktorá matka by bola niekoľko rokov ochotná takto mučiť svoje dieťa len preto, aby bolo iné? Asi sa neviem vžiť do myslenia ľudí s pred pár tisícročí.

V článku sa však píše, že predmetné lebky nenesú stopy po umelej deformácii, ako ich úmyselné napodobeniny. Sú deformované „od prírody“. Postrádam dôvod, vzor,...

Len tak mimochodom: aj v Starom zákone sa na viacerých miestach píše, že sa niektorí hrdinovia stretli s „božím poslom“. A toho posla na prvý pohľad spoznali. Podľa čoho? Podľa postavy? Podľa oblečenia? Podľa výzoru? O tom sa v Biblii nedočítam. Môžeme sa len dohadovať. A je možné, že rozlišovacím znakom mohla byť aj predĺžená lebka. Ale to je len moja hypotéza.
S pozdravom LuP
xantipa
Garfi
14. 02. 2014 20:11

Stačí odborná lékařská publikace. Jsou tam uvedeny přesné laboratorní výsledky, měření a rtg.snímky. A pro Lupa - nic ve zlém, je to jen taková konfrontace názorů - na odlišení od obyčejných "smrtelníků" jim šaty, šperky a zlato rozhodně nemohlo stačit. O to mohli v neklidných dobách přijít, ale deformace hlavy byla naprosto průkazná. A o Achnatonovi víme, že jeho matka, královna Teje pocházela ze Súdánu, kde se prodlužování lebky u urozených novorozenců běžně provádělo.
Garfi
Ještě dotaz,
14. 02. 2014 19:51

která odborná publikace je dost odborná, aby psala zaručenou pravdu. A jak se to pozná?:-)
Garfi
Prodlužování
14. 02. 2014 19:46

lebek je něco úplně jiného než tyto lebky. Pro odborníky je snadné poznat lebku prodlužovanou a odlišit od té netknuté"přírodní". To není žádná věda. Prodlužování je výrazem úcty a touze se podobat "bohům". myslím, že už se k tomu vyjádřilo dost a dost vědců, ale pochybovači jsou a budou.:-)
lup
Xantipa
14. 02. 2014 19:19

Predpokladám, že informácia o predlžovaní lebiek, aj o spôsobe predlžovania je známa viacerým. Len zopár rečníckych otázok. Prečo naši predkovia roky takto mučili svoje deti od útleho veku? Kto a prečo vymyslel takýto spôsob odlíšenia sa od obyčajných ľudí? Nestačili im na odlíšenie šaty, zlato a šperky? Nemali práve „vzor“ v bohoch? Aj egyptský faraón Achnaton s manželkou a deťmi bol znázorňovaný s predĺženou lebkou. Nemali pokrývky hlavy u faraónov, alebo čelenky z peria u indiánov zakrývať práve „ľudskú“ hlavu, aby nebolo vidieť, že lebka nie je predĺžená? A nepreniesla sa táto tradícia aj do kresťanstva − biskupská mitra?
S pozdravom LuP
xantipa
No, nevím
14. 02. 2014 18:21

pokud se informace objeví v nějaké odborné vědecké publikaci, můžeme o ní diskutovat. Ale co si budeme povídat, novináři v honbě za senzací dokáží udělat z komára velblouda; prostě podle hesla, že papír unese všechno.
Pokud vím, tak prodlužování lebek bylo běžné v Egyptě, bylo znakem, že dotyčný patřil k nejvyšší společenské vrstvě. Prodloužení lebky bylo prokázáno u několika mumií faraonů Staré říše. Prodlužování lebky bylo běžné i u Aztéků a stejně jako v Egyptě bylo znakem příslušnosti k vládnoucí vrstvě. Odpovídá tomu i stáří lebek, 3000 let před n.l.
Garfi
Ahoj Lupe,
14. 02. 2014 12:27

lebky zkoumány byly a jsou i geneticky, tady je odkaz prvních výsledků z DNA. Vzorky byly odebrány z vlasů. První výsledek hovoří o tom, že NEJDE o člověka. přinejlepším lze jít maximálně o křížence s někým, kdo není pozemského původu. Zatím je jisté pouze to, že tato DNA se nejen nepodobá člověku, ale ani žádnému jinému živočichu z naší planety Země.:-)

http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=vysledky-dna-pro-lebky-nephilim-v-peru-jsou-na-svete-a-vysledky-jsou-naprosto-sokujici&cisloclanku=2014020058