Články

Poutní tajemná místa

Bosenské pyramidy - (komentáře)

Pegu
Bosenské pyramidy
18. 02. 2014 3:39

Výzkumy pana Osmanagiče mne velmi zaujaly. Nic si nevymýšlí,vše je doloženo nálezy,měřením, výzkumy. Myslím, že oficiální věda má co dohánět! Je přímo ostudné, že ofiko vědci místo výzkumu mlčí nebo blbě kecají!Sakra cvo by jim to udělalo, kdyby tam zajeli a začali důkladně zkoumat o co tam jde? Videa pana Osmanagiče jsou velmi zajímavá.
Fialka
okolojdoucí:-)
17. 02. 2014 21:31

Nerozváděla jsem to do žádných podrobností, tak to ještě doplním. Byly to takové maličké roztomilé předměty, vypadaly to trochu jako lidský zub - stolička. Nádherně opracované, dokonale obroušené a ohlazené... Nebyly to jen ledajaké předměty vytesané do kamene, ale vysoká úroveň a preciznost.

okolojdouci
...
17. 02. 2014 20:19

"Našlo se už hodně artefaktů, mezi nimi jsou umělecké předměty, často vyrobené z žuly, která vyžaduje opracování diamantovými nástroji a tudíž je nemohl vyrobit primitivní pračlověk."

toto tvrzeni je znacne zavadejici az nepravdive...
jiz ucivo zakladnich skol staci ke znalosti mohsove stupnici tvrdosti a tudiz ke zjisteni ze nejtvrdsi slozkou zuly je kremen a ten je zcela jiste mozno opracovavat sam sebou nebo tvrdsim materialem... vhodny je napr. dolomit obsahujici korund nebo svor ci bridlice... nemam tuseni z ceho sou kopce okolo sarajeva ale verim ze neco z toho by bylo k sehnani... zjednodusene receno kazdy kremen s primesi nejakeho kovu bude vhodny jako treba pazourek... nejsem sice mineralog me znalosti sou ciste ze ZS ale zase nezeru vse co Semir rika...