Články

Meditace a relaxace

Jak si aktivovat a otevřít třetí oko (Teal Scott) - (komentáře)

Dana P.
Engai
24. 07. 2016 18:55

můj koment nebyl bezprostředně reakcí na to, co jsi napsala ty. Mně je absolutně jedno, jak se kdo stravuje. Já v poslední době jsem si hledala informace o GMO - následně po přečtení knížky od Benjamina Kurase , která vyšla v r. 2003 a sedí na dnešek jako ta p.del na hrnec !
http://www.databazeknih.cz/knihy/sekl-se-orwell-o-dvacet-let-18285
Engai
Dano
24. 07. 2016 15:06

Ja jsem nepsala že být vegetariánem nás zachrání před vychcípánim,psala jsem,že nechci jíst jiné vědomí-Já osobně.
Ať si každý žere co chce
Adanom tady jednou napsala,že trpí i rostliny,ale lidstvo není ještě na takové úrovni aby vnímalo bolest rostlin,ale všichni vnímame a vidíme bolest a utrpení zvířat.
To,zda li to budu nebo nebudu přehlížet a ignorovat je můj vlastní výběr a rozhodnuti.
Dana P.
!
23. 07. 2016 21:47

než se naučíme otevírat natož aktivovat třetí oko, vychcípáme na toxiny v jídle a nepomůže být vegetariánem, páč je čím dál víc GMO potravin a nikdo neví, co to s lidským organismem udělá. Megakorporace na tom ale už dávno vydělávají miliardy, to je tak jediná jistota....
Možná vydržíme trochu dýl než pokusné krysy dr. Arpáda Pusztaie, ale stihne nás to taky.
Koho zajímá: https://en.wikipedia.org/wiki/Pusztai_affair
Grush
Je to proto,
5. 07. 2016 11:36

že jezením zeleniny jíš jiné vědomí. Navíc zeleniny v supermarketech jsou, s potěšením si vypůjčím slova od Engai, "zasrané toxinama" a nejrůznějšími chemikáliemi a lidi si myslí, kdovíjak zdravě, ne-li esotericky nežijí. Méden agán, ne nadarmo to stojí v hlavičce tohoto webu :-)
Engai
Skerox
3. 07. 2016 18:13

Je to proto že jezenim masa jíš jiné vědomí.
navic masa co se kupuji v supermarketech jsou zasrané toxinama a antibiotikama a zvírata z koncentráků strašne trpí a produkuji v telech stresové toxiny a lidi to do sebe cpou.
Skerox
Jídlo
3. 07. 2016 12:54

S tím jídlem nevím no. Aktivace 3. oka mě vždycky zajímala, ale přestat kvůli tomu jíst maso :D To je trochu ujeté. V masu je energie a síla. Lidi nejsou krávy aby žvýkaly trávu :D To je blábol. Nebo snad všichni jasnovidci neboli lidi s rozvinutým vědomím nejedli maso jo ?