Články

Kontakty se záhrobím

Edison - hlasy z temnoty - (komentáře)

JusT1ce
To: Liban
13. 08. 2007 21:13

No libuješ si v dlouhých souvětích ale pravopis ti nic neříká co :D...a jinak zajímavý článek...doporučuju knihu "Okultismus a věda"
pančo
Teď mě napadá ....
22. 07. 2007 18:13

V posledních dnech fotíme na jednom zámku duše, kterých je tam velké množství. Až po přečtení článečku o edisonovi mě napadá přidat ke kvalitnímu profesionálnímu foťáku další výdobytek moderní civilizace a to kvalitní magneťák. Obrazy duší se nám překrývají, tak jsem zvědavá jestli něco nahrajeme a budeme na tom stejně. Pak dám vědět.
Liban
Teorie :)
11. 07. 2007 21:14

Jen si to představte: žít tak ve 2D ,,papírovém" prostoru. Neznali bychom pojem prostor, žili bychom na placce a kdyby se na nás někdo koukal z 3D prostoru, tak by nebyl z naší placky vidět. Ale žijem ve 3D světě, kde jsme zase omezeni prostorem. Veškerá hmotná existence má svůj prostorný tvar a zabírá tak místo ostatním a tvoří se neprůchodné překážky. Jestli je ještě o jednu dymenzi navíc, myslím místo pro duše zemřelých, cíl astálních cestovatelů, svět, kde neexistují překážky a hmotné formy, tak nás jeho obyvatelé mohou sledovat, aniž bychom je my viděli. Mohou procházet naším světem, ale my je nezaznamenáme, protože neumíme vnímat čtvrtou dymenzi. Libuju si v rozvinutých souvětích :P