Články

- Prezentace -

Výklad karet
V životě každého člověka nastane okamžik, kdy neví jak dál a potřebuje poradit. S pomocí karet můžete nahlédnout do budoucnosti. Pomohou Vám vyřešit složitou životní situaci a ukáži Vám, jakým směrem se Váš osud vyvíjí.



Jmenuji se Sandra a výklad karet dělám již několik let. Výklad karet naznačuje směr, kterým se bude Váš osud ubírat, pokud se budete chovat jako doposud. Pokud změníte své jednání, myšlení apod., změníte tím i svůj osud. Žádný výklad karet není závazný a neměnný, výklad naznačuje směr, kterým se Váš život vyvíjí, pokud něco nezměníte. Z toho důvodu, výklad pomohl již mnoha lidem, kteří se na mě obrátili.

Vykládám z Osho Zen Tarot a přikládám i výklad žolíkový. K velkému výkladu, přikládám i malý výklad, abychom se mohli věnovat více problému, který danou osobu trápí. Při výkladu, jsem s každým v kontaktu na emailu, abychom mohli komunikovat. Tímto, můžeme problém probrat do detailu a najít řešení. Výklad trvá 2 hodiny. Více informací o výkladu Vám v případě zájmu napíši emailem.


Pokud budete mít zájem o mou pomoc, velice ráda pomohu i Vám. Více informací - viz zdroj.


Hezký zbytek dne Vám všem přeje... Sandra


Vydáno:   21. 08. 2008

Přečetlo:  2473 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)