Články

- Záhady a tajemno -

Uřknutí, prokletí a očarování
Jedná se o podobný stav, jen působení je různě silné. Nejslabší je uřknutí, silnější je prokletí a nejsilnější očarování. Napadená osoba, pokud nemá magické ochrany nebo není v magii školená, se takovému napadení těžko ubrání.

Co to vlastně je a jak se jednotlivé praktiky od sebe liší.
Uřknutí
Většinou není uděláno záměrně. Jedná se o osobu, která k vám chová hlubokou zášť a svoje emoce nedokáže udržet na uzdě. Neprojevuje je však verbálně, ale mentálně při setkání s vámi. Pozná se to podle zlého a pronikavého pohledu, kdy se člověku na okamžik udělá až mdlo. Co se v tu chvíli děje? Nenávistná osoba odčerpala vaši energii a její zlá energie se přilepila na vaši auru a do čaker. Tam pak blokuje příjem zdravé energie a takto napadený člověk se cítí nevýkonný, malátný a jakoby nemocný, přes to, že lékaři nic nenajdou.
Prokletí
Už je uděláno záměrně, ale neplánovaně, většinou v afektu. Zde se jedná o slovní napadení, které se zapisuje do energetického potenciálu aury až na úroveň duše a tak není li odstraněno, přenáší se i do dalších životů. Prokletí se projevuje v té oblasti, jak bylo určeno osobou proklínající. Pozná se to podle toho, že v jedné z životních oblastí se člověku stále nedaří. Stále jakoby se opakovala stejná nebo velmi podobná situace. Nejde to změnit, ať se člověk sebevíc snaží, dokud prokletí není odstraněno.
Očarování
Je záměrný akt, který je dopředu připravován s cílem dotyčnou osobu poškodit. Většinou se projevuje v oblasti psychiky neodůvodněným strachem, depresemi, i jinými psychickými poruchami, které jsou jen velmi těžko léčitelné klasickou medicínou. Sejmout očarování je obtížné a musí být vykonán velký magický obřad na jeho zrušení.

Bohužel v dnešní době je zde mnoho takto postižených osob. Ano, zní to jako z jiného světa, ale skutečnost je bohužel taková. Přispívá k tomu také přechod do věku vodnáře. Jednak proto, že se uvolňují tajné informace a část toho co bylo dříve přísně střeženo, je přístupné. To ale způsobuje, že mnoho nezodpovědných lidí si hraje s magií a poškozují lidi kolem sebe.

Druhý důvod je jiný. Právě kvůli době vodnáře přichází na pomoc lidem mnoho nových duchovních technik, aby jim umožnily jít duchovním vývojem. A proto se nyní inkarnovalo na zemi mnoho lidských duší, které byly v dřívější době napadené magicky. Chtějí tak využít příležitost zbavit se svého prokletí, či očarování.

Mimo těchto příznaků, které každý sám na sobě cítí, ale většinou si to neumí vysvětlit, se spolehlivě pozná zda se jedná o takové napadení, při výkladu karet. A zároveň je tam také poznat, zda s tím jde něco dělat a jak se toho zbavit. Jestliže pociťujete některé z těchto příznaků, a chcete vědět, zda nejste takto napadeni, můžete navštívit náš web...

Vydáno:   05. 09. 2008

Přečetlo:  3027 čtenářů
Zdroj: http://www.tajnevedy.cz

Autor (vložil): Badatel



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Morld
5. 09. 2008 20:59
Morld