Články

- Zamyšlení -

Serenáta
Jsem ráda, že jsem našla na internetu tyto stránky se zaměřením, co mě zajímá a s čím se zabývám již několik let. Omluvte předem můj pravopis, nejsem českého původu, ale žiji už v čechách skoro celý svůj život. Nějak mi ta čeština nejde a tak jsem se s ní přestala prát a nechala jí zvítězit. Je to poprvé, co jsem nad něčím prohrála. Nerada prohrávám, ale lhala bych, kdybych nenapsala, že pár jich už bylo.

Zajímám se o magi, okultismus, ochranu, démonologi, výklad karet, numerologie atd. Kdyby snad někdo chtěl poradit a už by vyzkoušel skoro vše, tak ráda poradím, nebo se budu snažit přijít na nějaké řešení.

Je mi 36let a mé zjištění, že jsem se narodila se zoubky mě dříve nějak nepřekvapilo, dnes už vím, že to je známka něčeho, co není normální a tak to i na mě sedí. Jsem praštěná ženská a mám ráda záhady a vše kolem toho. Začínala jsem asi v 13letech odpovídat na situace, které měly přijít jen tak ze srandy, prostě pubeta. Zná to snad každý, chtěla jsem být zajímavá a opravdu jsem byla, ale spíš v tom horším. A tak jsem rostla a chytrá jsem byla čím dál víc, horší to bylo ve škole.

Tak ve 20letech jsem byla po poprvé u kartářky s kamarádkou. Dáma v černém mě překvapila, když mi řekla, že budu bohatá a krásná a budu mít vše, po čem jen zatoužím. Od té doby jsem byla ještě nesnesitelnější...

Po mých narozeninách při žádné oslavě 33krásných let jsem prosila Boha o lepší život. Přišla jsem úplně o vše, co ženská v pozdním věku dosáhne po letité práci. Jak v životě, tak úplně ve všem. Den se mi opravdu změnil, sama od sebe jsem si koupila vykládací karty a vykládala snad všem, koho jsem potkala. Pár týdnů na to mě dané osoby vyhledaly samy a začaly se mi svěřovat, že jim vše vyšlo a jak to bude dál? No a tak začala moje éra života a daru od Boha.

Využila jsem plně všeho a dnes mám to, po čem opravdu toužím. Plní se mi má přání, učím se vše, co se dá, ale každou knihu odložím skoro v polovině, protože co čtu - nějak prostě znám. Byla jsem postavena před řadu žen a vystavena spousty zkouškám ná mé ověření výkladu budoucnosti. Už bez karet jen tak si sednu s dotyčným, dáme kafíčko a povídáme si o životě. A pak říkám, co příde a co se stane atd.

Dělám pouze bílou magi, ale hlavně se učím tu černou, je to důležité hlavně pro moji ochranu. Nedělám nějaká kouzla se satanem, prostě se učím vnímat nejprve to špatné a to horší, protože pak příde to dobré a to lepší.

Jestli má někdo sklony ke kartám nebo vše o tajemnu, tak to neberte na lehkou váhu. V KAŽDÉM Z NÁS NĚCO JE A HLAVNĚ KAŽDÝ MÁME TEN NĚJAKÝ ÚKOL, PROČ JSME TADY. JEN POČKAT NA TU SPRÁVNOU DOBU A VĚŘTE MI, POZNÁTE TU SPRÁVNOU CHVÍLI. Já jsem štír a ten má předurčeno, že se naplní jeho karma, až když úplně o vše příde, prostě bude mít jen ten holej zadeček. A sáhne si na to dno...

Vydáno:   12. 11. 2008

Přečetlo:  1763 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Serenáta



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ kontak
12. 11. 2008 20:15
R@mbi
¤ kontak
12. 11. 2008 20:06
R@mbi