Články

- Zamyšlení -

Karma a odpuštění
Kdo týral, bude týraný, kdo zabíjel, bude zabit,“ cituji ze článku Niečo o reinkarnácii. Tak to jistě funguje, nutno dodat, že k odplatě „oko za oko, zub za zub,“ vůbec nemusí z hlediska hříšníka dojít v tomto životě, ale v životech následujících, zákon karmy je neúprosný a na jeho plnění dohlížejí „strážci karmy.“

Pokud někdo přeje zlo jinému jako odplatu za to, co mu provedl, tak se z hrubé spletité karmické sítě neosvobodí. Nemusí milovat ty, co mu ublížili, měl by jim jen odpustit, záleží-li mu na osobním duchovním rozvoji a jestli touží postoupit výše. Pokud tak neučiní, bude stále propojen hrubými vlákny s dotyčným člověkem a v životě příštím s ním bude řešit znovu stejné situace, byť v prohozené roli.

Představte si, že jistý hříšník, který vám ublížil, bude v jiném životě zákonitě pykat za své činy, ale nemyslím si, že to musí být vždy jen mezi jím a vámi. K tomu nejspíš dochází, jestli si dotyční neodpustí mezi sebou a to platí pro obě strany, jak týraného, tak trýznitele.

Jestli-že skutečně odpustíte, pak se s dotyčným vůbec nemusíte setkat, budete v tomto a jiných životech na mnohem vyšší duchovní úrovni a nejspíš se budete zdokonalovat v úplně odlišných vibračních polích, než do kterých by vás táhla karmická spojitost: „oko za oko, zub za zub.“

Neměli byste se zabývat tím, aby se trýzniteli vše vrátilo, byť myšlenkově, to byste měli nechat duším, které potřebují řešit hrubší vibrace vše pod dohledem strážců karmy a nejvyššího řádu. Nemyslete na spravedlivou pomstu, zaměřte se na osobní rozvoj ducha, odloupli jste hrubší slupku a odkrýváte další - jemnější.

Všechny skutky se zapisují do energetického pole člověka a provázejí ho jako stín. Chcete udělat obrovský krok kupředu, nebo zůstat stát a trvat na tom, abyste osobně vrátili dotyčnému vše, co vám způsobil? To vás asi hodně zbrzdí nehledě na to, že se zapletete do spletitých pavučin karmy, které budete muset jednu po druhé rozmotávat.

Měli byste být silní jako lvi, být si vědomi své síly a vědět, že ji můžete kdykoli ve zlomku vteřiny použít, ale nemusíte ji hned projevovat kvůli každé mouše, která na vás sedne, případně komára, který vás kousne. Ve srovnání s vaší ohromnou silou jsou to věci pomíjivé a klidně nechte komára, ať si myslí, že je borec, když vás kousnul. Vy disponujete mnohem větší silou, máte své pevné základy a řešíte mnohem důležitější věci, které se týkají vás, všech okolo a Země samotné.

Několik let zpět byl spuštěn vyššími bytostmi program na rychlejší odbourání karmy (Metatron), abychom byli připraveni na nadcházející období. Každý z vás má obrovskou šanci a může to vyzkoušet hned teď, ať je na tom, podle svých myšlenek, jakkoli dobře, či špatně...

Nejsou to jen slova, zlidněte se, zapalte si svíčku a soustřeďte se na otázku, jaký je váš životní cíl a co máte ve svém životě vykonat. Cesta k vašemu nitru není dlouhá, jen se zastavte bez očekávání a nechte proplout případné nechtěné myšlenky bez povšimnutí. Odpověď přijde sama, třeba později ve snu nebo prostřednictvím symbolů, které si uvědomíte v následujících dnech a budete vědět, že jsou odpověďí na to, nač jste se ptali.

Vydáno:   29. 11. 2008

Přečetlo:  1838 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ k článku
29. 11. 2008 20:47
Věra
¤ administrátor
29. 11. 2008 14:17
Jaroslav
¤ Upřesnění
29. 11. 2008 14:10
Administrátor
¤ Je mnoho cest.
29. 11. 2008 12:49
Alef
¤ Alef
29. 11. 2008 12:36
Jaroslav
¤ Důvod inkarnací...
29. 11. 2008 11:50
Alef
¤ Teda
29. 11. 2008 9:57
Jaroslav