Články

- Vize budoucnosti -

Přechod do věku Vodnáře...
Tento úryvek přepisuji z knihy Já Jsem od Marty Foučkové, ráda bych se s vámi o něj podělila ..

V součastné době se nacházíme v přechodném období mezi věkem Ryb a Vodnáře. V tomto období je třeba, abychom poznali schponosti své duše, svého vědomí a své nitro prozářili světlem a láskou, abchom se příblížili své božské podstatě.

Věk Ryb začal přibližně před dvěma tisící lety a je považován za nejtemnější a nejtěžší, protože se nachází na nejspodnější části spirály Platonského roku.

Temnější a těžší vesmírná enargie vodního znamení věku Ryb bude vystřídána jemnější energií Vodnáře, kdy bude Země procházet vyšším vývojovým stupněm.

Věk Vodnáře představuje svobodné "vylití" duchovních hodnot na celou zemi, jak znázorňuje i znak toho znamení. Vodnář zalévá lidstvo věděním. Je to vyšší kvalita lásky.

Věk Ryb je také charakteristický tím, že člověk sice mohl hledat duchovní pravdy, ale často tajně a nebylo mu to dovoleno, aby se otevřeně vyjadřoval bez toho, aniž by se vyvaroval pronásledování, zesměšnění či kritice. Proto také symbol němé Ryby. Není určitě ani náhodou, že ryby byly také zanmením prvních křesťanů.

Tento věk byl spojen s příchodem Ježíše Krista, avatára lásky. Učení o lásce a o tom, že máme milovat druhé jako sami sebe, zde bylo celá dvě tisíciletí. Celou tuto dobu jsme měli na vypracování lásky a přitom mnozí ještě nepochopili... Kdo však neotevře této síle své srdce a setrvá v temnotě, musí výukovou třídu opakovat.

Spirálu Platonského roku nelze zadržet. Dnes jsme na celé planetě svědky mnoha střetů, apokalyptických hrůz, ale i duchovních přeměn.

Lidská společnost je ve věku Ryb nejméně vyspělá, přestože se honosí technickými vyspělostmi. Ty jí však ale spíše přivádějí k lidské a ekologické katastrofě. Jako by se chtělo temné zlo vybít, protože v následujícím věku nebude mít již takovou možnost. Hmotná síla drží své oběti v materialistickém objetí a nechce jim dovolit duchovní nádech. Zanechává za sebou jen miliony mrtvých, nešťastných a trpících...

Vydáno:   27. 10. 2009

Přečetlo:  4361 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Hell.lion



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Re: k čánku
27. 10. 2009 20:31
Hell.lion
¤ k článku
27. 10. 2009 19:31
Věra