Články

- Konspirace, teorie -

Prasečí chřipka
10 věcí, které nemáte vědět o vakcíně na prasečí chřipku: (alespoň ne u nikoho z autorit...)
1. Produkce vakcíny byla "uspěchaná" a vakcína nikdy nebyla testována na lidech. Máte rádi hrát pokusného králíka velkým farmaceutickým společnostem ?

2. Vakcíny na prasečí chřipku obsahují nebezpečné příměsky, které způsobují rozněcující reakce v těle. Toto je proč jsou podezřelé ze vzniku autismu a jiných neurologických poruch.

3. Vakcína na prasečí chřipku může vlastně zvýšit riziko smrti z prasečí chřipky tím, že změní (nebo potlačí) reakci vašeho imunitního systému. Jsou tu nulové důkazy, že dokonce i sezónní dávky proti chřipce nabízejí nějakou mimořádnou ochranu pro lidi, kteří dostávají injekce.

4. Doktoři ještě pořád nevědí proč vakcína proti prasečí chřipce z roku 1976 paralyzovala tolik lidí. To znamená, že nemají žádné vodítko, jestli přicházející vakcína nemůže způsobit ty samé devastující vedlejší účinky. (oni ji ani netestují navíc...)

5. Dokonce i když tě vakcína na prasečí chřipku zabije, lékárnické společnosti nejsou za to zodpovědné. Americká vláda zaručila lékárnickým společnostem imunitu proti riziku za produkt vakcíny. Díky této přikryté imunitě lékárnické společnosti nemají žádný podnět, aby vyráběly bezpečné vakcíny, protože oni dostanou zaplaceno na základě množství, ne bezpečnosti (nulová odpovědnost).

6. Žádná vakcína nepracuje tak dobře jako vitamín D, aby vás ochránila před chřipkou. Toto je nepohodlný vědecký fakt, o kterém americká vláda, velké farmaceutické společnosti, FDA doufají, že si lidé nikdy neuvědomí.

7. I když vakcíny na prasečí chřipku vlastně fungují, matematicky řečeno, pokud všichni ostatní okolo vás vakcínu dostanou nepotřebujete žádnou ! (protože se nemůže roznášet mezi lidmi, s kterými přijdete do styku). Takže i když ve vakcínu věříte, jediné co potřebujete je povzbudit své přátele, aby se šli očkovat...)

8. Lékárnické společnosti vydělávají miliardy dolarů z produkce vakcín proti prasečí chřipce. Tyto peníze pocházejí z vašich kapes -- i když se nenecháte očkovat -- protože je to všechno placené z peněz daňových poplatníků.

9. Když lidé začnou umírat ve větším měřítku z prasečí chřipky, zbytek se přesvědčí, že spousta z nich budou právě ti, co se nechali očkovat proti ní. Doktoři toto vysvětlí svoji typickou logikou velkých koncernů: "Číslo, které zachránili je mnohem větší, než číslo nezachráněných." Samozřejmě číslo, které ukazuje kolik lidí "zachránili" je zcela fiktivní...vymyšlené...a existuje jenom v jejich zdeformovaných hlavách.

10. Centra, která budou poskytovat vakcíny proti prasečí chřipce po celém světě v následujících měsících nejsou úplně zbytečné: Poskytnou jednoduchou cestou k identifikaci velkých skupin skutečně hloupých lidí. (Příliš špatně, že tu není nějaká modrá barva, kterou bychom je označili pro budoucí odkazy...)

Vydáno:   04. 12. 2009

Přečetlo:  2886 čtenářů
Zdroj: http://www.youtube.com

Autor (vložil): Jiloun



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ clanok
11. 12. 2009 19:11
dalila
¤ Ockovani
7. 12. 2009 22:00
Axy
¤ Nejsem sice
6. 12. 2009 16:27
Grush
¤ otázka
4. 12. 2009 7:25
lup