Články

- Meditace a relaxace -

Dračí magie
Poznejte sílu Draků
    Vydejte se na dobrodružnou cestu do nepoznaných duchovních sfér, vzneste se na křídlech těchto mocných astrálních bytostí.

    Draci jsou ve spojení s mnohem hlubšími proudy elementárních energií, než my lidé většinou vnímáme. Vždy jsou nějakým způsobem napojeni na některou z forem čtyř elementů a jejich astrální duchovní energii dokáží využít. Jsou to vynikající magičtí pomocníci. Díky své pradávné moudrosti jsou vhodnými společníky při jakékoliv divinaci.

    V této části se budeme věnovat meditaci a relaxaci, kdo ještě není dostatečně zběhlý v relaxačních technikách měl by využít raději formu řízené meditace a relaxace. Draka, se kterým sa při této meditci můžete setkat a bude vám s ním dobře a budete cítit důvěru v jeho schopnosti , si můžete kdykoliv přivolat na pomoc...stává se vaším astrálním průvodcem.
Relaxace - Setkání s osobním drakem
    Začněte relaxačními technikami. Až skončíte, představte si, jak jste obklopeni světlem. Pak upusťte všechny své problémy do jezera nebo do řeky.

    Ocitnete se na vrcholku hory. V dálce na druhé straně vidíte vulkán, chrlící z kráteru lávu a oheň. Otočíte se a díváte se dolů před sebe. Obrovské lesy se třpytí světle modrými jezery a klikatícími se řekami. Na obzoru se vlní oceán. Vzhlédnete k obloze a vidíte jak sluneční světlo protíná bouřkové mraky valící se přes pohoří a osvětluje hory a lesy.

    Najednou si v okolní krajině uvědomíte přítomnost různých druhů draků. Tmaví draci Chaosu se vlní a vnikají do bouřkových mraků, bílí draci Světla létají nahoru a dolu po slunečních paprscích.

    Zemští draci se plazí pod tlustým kobercem korun stromů. Ohňoví draci všech velikostí si hrají v páře a žáru sopky. Každé jezero nebo řeka jsou domovem Vodních draků stejně tak, jako vzdálený oceán. Draci pouště a suchých oblastí zase vyhledávají horké duny. Dokážete pocítit rozdílnou energii a moc každého z draků, který vás osloví.

    Roztáhněte ruce a v duchu zavolejte draka, který vás přitahuje. Během okamžiku sedíte vedle něj. Bezpečně a beze strachu procházíte jeho domovem. Drak k vám promlouvá a říká vám rady, jak zlepšit váš život na všech úrovních.

    Když skončíte můžete se vrátit do těla nebo na vrcholek hory navštívit dalšího draka. Kdykoli by vám s nějakým drakem nebylo dobře, můžete návštěvu ukončit. Až budete chtít meditaci ukončit, pomyslete na své fyzické tělo
.

    Když se vrátíte do svého fyzického těla, několikrát se zhluboka nadechněte, abyste se uzemnili. Otevřete oči. Jste úplně zpět ve fyzické rovině všemi částmi své bytosti.

Vydáno:   13. 09. 2010

Přečetlo:  3492 čtenářů
Zdroj: http://www.magicke.estranky.cz

Autor (vložil): Peter



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ .....
17. 09. 2010 19:57
Stan1k