Články

- Záhady a tajemno -

Věštění se zrcadlem - minulé životy
Jak si připravit věštecké zrcadlo
    Zrcadlo můžete použít jakékoliv, ale pro zvýšený účinek zde uvádím návod na výrobu pravého věšteckého zrcadla. Pravé věštecké zrcadlo je černé. Lze si je snadno vyrobit. Stačí vám k tomu sklo, které se používá jako kryt hodinového ciferníku. Je možné ho zakoupit u hodináře nebo v obchodě s hodinářskými potřebami. Vyberte sklo o průměru přibližně dvanáct centimetrů. Důkladně je vyčistěte a pak jeho vnější (vypouklou) stranu natřete černou barvou. Až barva zaschne, můžete používat vnitřní stranu skla jako černé zrcadlo. V době, kdy je nepoužíváte, nechávejte zrcadlo zahalené černou látkou.

Krok první - příprava
    Nejvhodnější je usadit se o něco níž, než je umístěno zrcadlo, abyste se nedívali sami na sebe. Z místa, kde sedíte, by se v zrcadle nemělo odrážet nic než holá stěna. V pokoji by mělo panovat přítmí. Je vhodné zatáhnout závěsy a místnost osvětlit dvěma zapálenými svíčkami, po každé straně zrcadla jednu. Nejlépe, když budete doma sami.
Krok druhý - pohled do zrcadla
    Několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte a upřeně se zadívejte jakoby za zrcadlo. Po několika minutách se lesklá plocha zrcadla změní v jemnou mlhu. Stále do ní upřeně hleďte. Mlha pozvolna může získat až namodralý odstín. Nemusíte se na zrcadlo soustřeďovat, prostě se na něj dívejte a myslete na své přání vrátit se do minulého života. Vaše mysl bude chvílemi bloudit. To je naprosto normální a není třeba se tím jakkoliv znepokojovat. Jakmile si to uvědomíte, nasměrujte své myšlenky zpět ke svému cíli a čekejte, až se objeví mlha.
Krok třetí - návrat do minulého života
    Dál upřeně hleďte do zrcadla a nechejte vzpomínky na minulý život volně se navracet. Jednotlivé scény můžete vidět v zrcadle nebo je budete vnímat v mysli. Většina lidí scény spíše cítí, než aby je viděla. Někomu se však daří obojí. Zpočátku scény jen vnímají a pozvolna se u nich rozvíjí schopnost vidět v zrcadle.
Krok čtvrtý - návrat do přítomnosti
    Po chvíli se scéna jakoby zatáhne a víc už neuvidíte. Může k tomu dojít po minutě či dvou, jindy se vám však budou výjevy zobrazovat i hodinu nebo déle. Jakmile se scéna zatáhne, uvědomte si, že pro tentokrát je sezení u konce. Je ztrátou času pokoušet se o návrat během téhož sezení znovu. Několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte a než se vrátíte do každodenního života, poděkujte zrcadlu.


    Na závěr připomínám, že stejně úspěšně lze věštit (nebo nahlížet do minulosti životů) pomocí sklenice vody, nebo křišťálové koule. Postup je stejný.


( Úryvek z knihy: Léčení minulými životy - Richard Webster )


Poznámka:

    Podle mých zkušeností - všem, kterým se nepodaří nahlédnout do minulých životů, pak mají strach (možná si myslí, že nemají, ale uvnitř se bojí toho, co by uviděli, tak to nevědomky blokují). Dívejte se na to jako na film, můžete tak odbourat strach.

    Alespoň trochu tomu musíte věřit, skeptik svým myšlením blokuje úspěch. Zkuste se učit například cizí jazyk a přistupujte k tomu tak, že si budete myslet, že to nikdy nezvládnete. Co myslíte, uspějete?

    Pro technické typy: v zrcadle se skutečně nic neodehrává, skrze odraz nahlížíme do skrytých částí naší duše. Důkazem je to, že když se několik lidí dívá do stejného zrcadla, vidí každý něco jiného.


Vydáno:   03. 01. 2011

Přečetlo:  4589 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Alcyone



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)