Články

- Poutní tajemná místa -

Bosenské pyramidy
Všechny zdravím,

    pro ty, kteří to sledují, bych se chtěla podělit o několik novinek, které jsem se dozvěděla na včerejší přednášce Dr. Sama Osmanagiche v Národní technické knihovně v Praze.

    V sekci článků na tomto webu se nedávno objevil odkaz na video o pyramidách u Sarajeva. Výzkumy mezitím postoupily dál a tady jsou některé novinky:

    Pyramida slunce ve Visoko je stará 29200 let -+ 400 let (potvrzeno radiokarbonovou metodou na zkamenělém listu, který se našel v pojivu mezi svrchní a druhou vrstvou betonových bloků. Původní odhady přitom (podle stáří vrstvy půdy na pyramidě) činily asi 14.000 let).

    Vědci zjistili, že ve velké hloubce pod pyramidou se nachází veliká magnetická železná deska, která je zdrojem energie pyramidy. Energie stoupá nahoru pyramidou systémem točitých chodeb (za podpory toku podzemních vod a technických zařízení). Pyramida vysílá nahoru paprsek, který se odrazí v atmosféře a vrací se zpět čtyřnásobně silný. Mohla by to tudíž být elektrárna na výrobu volné energie.

    Našlo se už hodně artefaktů, mezi nimi jsou umělecké předměty, často vyrobené z žuly, která vyžaduje opracování diamantovými nástroji a tudíž je nemohl vyrobit primitivní pračlověk.

    Na závěr dodám, že odmítání bosenských pyramid širokou věděckou veřejností a také vládami států trvá.



Vydáno:   17. 02. 2014

Přečetlo:  2813 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Fialka



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Bosenské pyramidy
18. 02. 2014 3:39
Pegu
¤ okolojdoucí:-)
17. 02. 2014 21:31
Fialka
¤ ...
17. 02. 2014 20:19
okolojdouci