Články

- Knižní novinky -

Andělé Atlantidy: zajímavé výkladové karty

Jen velmi vzácně se mi stane, že karty, které mne neosloví na první pohled, mne později překvapí silou nevídanou. A právě takové jsou Andělé Atlantidy. Zvláštní karty, které můžete na první pohled vnímat různě, třeba jen jako jiskřivé „něco“ vytvořené v počítači, ale při prvním výkladu se může vynořit něco obdivuhodného.

Na první pohled? Nic…

Popravdě jsem tyto karty rozbalila s pocitem, že se mi velice líbí jejich zadní strana. Jejích lícová strana mi v tu chvíli připadala taková cizí, neznámá a splývala mi v jedno nebo v naprostý zmatek. To podle toho, v jakém vnitřním rozpoložení jsem se na ně dívala. S poněkud rozpačitými pocity jsem je vzala do ruky kvůli výkladům… a čekala něco povrchního, obyčejného, ale stalo se něco nečekaného!

Tyhle karty mne doslova okouzlily!

Karty mne nečekaně zavedly velmi hluboko

Při výkladech jsem měla pocit „vědění“: ano, svou roli hrály samozřejmě jednotlivé významy karet, ale velmi lehce se mi spojily do jednolitého pocitu, navazují, mají duši a odhalily často něco, co bylo ve výkladu hluboce skryto. Často to byl výlet do podvědomí nebo do minulých životů. Najednou jsem se dostala do stavu, kdy jsem se na výklady těšila, protože mě neobyčejným způsobem uspokojovaly.

Otázka PROČ je tady klíčová

Po několika desítkách výkladů mohu říci toto:

Nejlépe tyto karty fungují na otázku PROČ. Proč se mi děje v životě to či ono, proč jsem do svého životě přitáhla takovéto lidi nebo proč jsem potkala tohoto partnera. Na tuto otázku hlubšího významu, který nám někdo přinesl do života, jsou Andělé Atlantidy naprosto ideální. Karty jsou vytvořeny podle odkazu starých atlanťanů a egypťanů, podle starých chrámů, kde mluví krystaly a duchovní písně a dovádí nás k hluboké vnitřní moudrosti.

Jestli to tak autor opravdu zamýšlel, dílo se mu vydařilo.

U mě rozhodně tyto karty mluví a to způsobem, který ve mně budí úctu.

Karty, které jsou tak silné, že ve vás posvátnou a sváteční silnou náladu vytvoří naprosto kdykoliv je vezmete do ruky. Takhle silných je jen velmi málo karet, mimo taroty. Andělé Atlantidy jsou pro mne naprosto neopakovatelnou zkušeností a tyto karty dávám někam na vrchol své karetní hitparády. Po těch budu sahat i v budoucnu velmi často.


Stewart Pearce je mezinárodně uznávaný kouč hlasu, zvukový léčitel a andělské médium působící na Shakespeare´s Globe Theatre, the Webber Douglas Academy od Dramatic Art v Londýně a v mnoha dalších centrech po celém světě. Stewart Pearce pracoval s mnoha celebritami a státníky, jako jsou Simon Callow, Vanessa Redgrave, Diana, princezna z Wallesu, a Anita Roddick. Je autorem knih The Alchemy of Voice a The Heart´s Note (vydáno v nakladatelství Findhorn Press). Jeho CD (v anglickém jazyce), jsou k dispozici na www.thealchemyofvoice.com (možno zakoupit ve formátu MP3).

Richard Crookes už třicet let pracuje jako nezávislý umělec, ilustruje knihy, pořádá výstavy, prodává umělecká díla a zasedá v soutěžních komisích. Začínal s akvarely a to ho naučilo, jak pracovat se světlem a atmosférou. Tuto dovednost využívá v oblasti digitálního umění, které mu dovoluje oživit tradiční kaligrafické techniky pro nová média. S jeho uměním se můžete seznámit na internetových stránkách www.rcrux.com.
Ukázka z karet:
Rafael: Nebeský lékař, karta Síla Země

Milující Rafael vám vzkazuje, že je třeba zakotvit. Připomíná nádherné energie, které proudí skrze centra jako Glastonbury Tor (což je srdeční čakra Země). Pokud jste ve stresu, stále spěcháte a vaše emoce se střídají jedna za druhou, najděte si chvíli pro sebe, pomalu se nadýchněte, uklidněte se a spojte se s matkou Zemí. Gaia vás vždy podrží a pomůže vám. Jako bezvýhradně milující matka vás upomene, že jste čistou a krásnou bytostí. Nechte Gaiu, ať nese břímě stresu za vás, a všechno bude v pořádku. Odříkejte třikrát Haw a napojíte se na síly Země ve svém nitru.



Synergie Publishing SE, 2014, www.synergiepublishing.com

Vydáno:   30. 08. 2014

Přečetlo:  2322 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Bývaly kdysi
31. 08. 2014 9:19
Grush