Články

- Knižní novinky -

Poslední případy slečny Marplové (Agatha Christie)
Soutěž ukončena. Výhercem se stávají: Iveta Vítová, Jarmila Mikulcová a Drahomíra Kalivodová, gratulujeme.
Zodpovězte soutěžní otázku a TŘI Z VÁS vyhrají knihu
od nakladatelství Euromedia Group k.s., Knižní klub:
Poslední případy slečny Marplové -
(Agatha Christie).
Soutěžní otázka:
Otázka je velmi jednoduchá: Agatha Christie je:

a) Anglická spisovatelka
b) Francouzská spisovatelka
c) Italská spisovatelka


Soutěž bude probíhat od 10. 12. 2014 do 21. 12. 2014. Ze správných odpovědí vylosujeme tři z vás, kteří dostanou zmíněnou knihu: Poslední případy slečny Marplové. Správné odpovědi posílejte na email: admin@esoterikweb.cz a nezapomeňte napsat celou vaši adresu.

Ke každé správné evidované odpovědi přiřadíme pořadové číslo a prostřednictvím třetí osoby se bude losovat z daných čísel zde. K výherním číslům si přiřadíme adresu a výhra může putovat k vám. Po skončení soutěže zveřejníme pouze jména vylosovaných výherců. Adresy nikomu neposkytujeme ani nearchivujeme a po skončení soutěže budou všechny vymazány.


Děkujeme H. Krausové za poskytnuté knihy do soutěže.


    Detektivní povídky Agathy Christie vycházely většinou nejprve časopisecky a až poté v různých souborech. Šestice kratších příběhů, v nichž vystupuje slečna Marplová, byla ve Spojených státech vydána hned ve třech rozličných sbírkách, na jejich knižní publikování ve Velké Británii si však čtenáři museli počkat až do roku 1979, kdy - doplněny o dvě povídky bez této autorčiny oblíbené hrdinky - vyšly Poslední případy slečny Marplové (česky souborně až nyní). Směsici textů z let 1939-1958 charakterizuje její různorodost: najdeme tu zločin, drama i nadpřirozené záhady. Ale především se opět setkáme se všetečnou starou dámou s bystrým postřehem, trefným úsudkem a dokonalou znalostí hlubin lidské duše...
Vydala: Euromedia Group k.s., Knižní klub
Více na: www.bux.cz/knihy/148010-posledni-pripady-slecny-marplove.html
Koupíte v knihkupectví nebo na: www.bux.cz

Vydáno:   10. 12. 2014

Přečetlo:  1424 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)