Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Velké putování Prahou
VELKÉ PUTOVÁNÍ PRAHOU
spojené s oslavou letního Slunovratu
sobota 20.6 2015

Vážení a milí, zvu vás srdečně na intenzivní a inspirativní setkání s Prahou astrologickou, mystickou, magickou


Na naší společné pouti se budeme zastavovat ve více či méně známých významných, energeticky silných místech: na Petříně, Karlově mostě, Vyšehradě, Pavím vrchu a dalších.
Letní Slunovrat je okamžikem, kdy se noříme nejhlouběji do svého těla a s tím i do „těla reality“.
Jeden z nejdelších dnů roku přináší dostatečné množství světla a s ním i možnost intenzivně vnímat, užívat, prožívat, poznávat, uvědomovat se…
V tomto období je také dobré trávit co nejvíce času venku, v přírodě, pod širým nebem.
Naší přírodou a každodenní prostředím je však většinou město, v němž se učíme harmonicky žít.
Praha je jedním z mála měst, utvářejících přirozený kruhový zodiak, jehož středem je rotunda Svatého kříže nedaleko od Národního divadla. Toto místo bude také středobodem naší cesty a místem odpočinku a občerstvení před dalším putováním.
Během procházky budeme kromě jiného pracovat s horoskopem, který vám přinesu. Z něj se ode mě dozvíte, co pro vás jednotlivá místa znamenají ? jaké planety či domy máte v jednotlivých zodiakálních oblastech Prahy a další souvislosti.


Kdy a kde: Sejdeme se v 9.00 poblíž zastávky tramvaje 9,6,20,12 Švandovo divadlo (jedou např. od Anděla, metro B), u fontány před budovou soudu. Odtud se vydáme na Petřín a budeme postupně procházet všechna znamení Zvěrokruhu. Oběd bude pravděpodobně v restauraci poblíž výše zmíněné rotundy. Přesné trvání procházky se dá po minulých zkušenostech těžko určit. Ideální by bylo prožít společně západ slunce, pokud to pro vás bude možné. Případně je samozřejmě možné se odpojit dříve.

Cena: 500 korun (platba na místě) zahrnuje astrologickou mapu centra Prahy a výtisk individuálního horoskopu.

Přihlášení: nejlépe sms či mailem. Tel. 603366249, adresa je mandalia@mandalia.cz. Prosím, nahlaste mi zároveň s přihlášením i své datum, čas a místo narození. Děkuji!

Přátelé, těším se na setkání a přeji hluboké prožívání nejen Slunovratu!
Alita Zaurak - www.mandalia.cz


Vydáno:   16. 06. 2015

Přečetlo:  1098 čtenářů
Zdroj: http://www.mandalia.cz

Autor (vložil): HaKr



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )