Články

- Knižní novinky -

Skřítci, bohové, Boží služebníci (Christopher Vasey)
O bytostech přírody trochu jinak
    O bytostech přírody - vílách, elfech a mnoha dalších - vychází stále ještě překvapivě málo knih, které se nezakládají pouze na fantazii autora.

    Christopher Vasey, švýcarský léčitel, který po západní Evropě a také na Islandu pravidelně přednáší o těchto bytostech, nabízí hodnotnou četbu. Zajímavé je, že je zároveň věřící člověk. Jeho kniha "Skřítci, bohové, Boží služebníci" v sobě propojuje to, co si mnoho lidí dosud spojit odmítá - existenci bytostí, které oživují okolní přírodu, a existenci jediného Boha. Vasey ukazuje, že stará monoteistická náboženství všechna vzešla z mnohobožství, tedy uctívání vyšších bytostí, a také bible obsahuje mnoho poukazů na existenci těchto bytostí.

    O duchovních vůdcích, kteří stáli u zrodu uctívání pouze jediného Boha v různých národech, Lao-c´, Buddhovi, Krišnovi, Mojžíšovi, Zoroastrovi, Mohamedovi a dalších, se můžete dozvědět více v edici Připravovatelé cesty.

    Vaseyho kniha má co dát i lidem, kteří toho na toto téma již přečetli hodně. Jejím mimořádným přínosem je dle mého názoru podání věcí v souvislostech a srozumitelně. Navíc kniha obsahuje zdokumentované příklady spolupráce s bytostmi přírody, která prokazatelně zachránily mnoho lidských životů. Také dnes je cesta k oboustranně užitečné spolupráci otevřena.

    Knihu lze zakoupit až do konce roku za 75 Kč na tel. 545 213 964 nebo v eshopu Nadace Poselství Grálu. V eshopu naleznete také ukázku.

Václav Kazda

Vydáno:   14. 08. 2015

Přečetlo:  1082 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)