Články

- Knižní novinky -

Cesta Ducha - sebekoučink trochu jinak - zdarma ke stažení!

Publikace ke stažení (PDF, ePUB, MOBI)

-> Cesta Ducha - sebekoučink trochu jinak.pdf (2,17 MB)
Kompletní kniha ze stránek v elektronickém formátu PDF
Revize 3 (A5, 158 stran)


-> Cesta Ducha - sebekoučink trochu jinak.epub (2,09 MB)
Kompletní kniha ze stránek ve formátu ePUB pro el. čtečky
Revize 3


-> Cesta Ducha - sebekoučink trochu jinak.mobi (2,28 MB)
Kompletní kniha ze stránek ve formátu MOBI pro el. čtečky
Revize 3, zkonvertováno z ePUB


Co je to Matrix?
    Vysvětlit přesně, co je to MATRIX je velice obtížné. To znáte, když už si myslíte, že je to jasné a potom zjistíte, že existuje další skutečnost, která vám zbortí dosavadní představu a vy musíte začít znovu, ale s tím, že víte, že stará cesta (starý způsob myšlení) není to pravé ořechové. A tak se krůček po krůčku posunujete dopředu. Dalším problémem je (a teď se neurazte) vůbec pochopit a hlavně vstřebat, co je to MATRIX. Velice zjednodušeně a schématicky zkusíme nastínit systém MATRIXna schématu (viz kniha).

    Ono není důležité zcela detailně pochopit, jak MATRIX funguje a jaké jsou jeho veškeré zákonitosti. Mohli byste také zabřednout do tohoto problému místo toho, abyste šli po cestě ke svobodě. Jinými slovy se to dá vysvětlit na příkladu. Nepotřebujete vědět jak zcela funguje mikrovlnka. Vám stačí vědět, kde se zapíná a jak si ohřejete jídlo. Nebudete přece nejdřív přemýšlet, jak vyrobit elektřinu. Nebudete zítra stavět vysokou pec, abyste mohli získat železo a na válcovací stolici si válcovat dráty na přívod elektřiny do mikrovlnky, když jí budete chtít zapnout. A to již nemluvě o výstavbě pec na vypálení vyzdívky pro vysokou pec, atd. Stejně jak neřešíte problém mikrovlnky, tak neřešte zcela problém MATRIXU. Důležité je uvědomit si a smířit se s pravdou, že jsme součástí „otrokářského“ systému.
Vše je určeno pro máju!!! (májá = iluze, závoj nevědomosti)
    Domnívám se, že to je právě cílem, když už se našli jedinci, kteří pochopili, že je něco jiného než náš běžný svět okolo nás. Je lépe jim nabídnout širší záběr a možnosti, jen je udržet v systému, tj. ve virtuální realitě. Proto asi bylo vytvořeno tolik učení s různými stupni poznání a možnostmi. Člověk, resp. tvor, který si takto říká, jde stále výš a výš ? a vůbec si neuvědomuje, že jde žádaným směrem těch, kteří tuto virtuální realitu řídí.

    ALE co když máme možnost vystoupit z tohoto virtuálního světa a přejít do reálného světa, který je pro nás naprosto dobře skryt, respektive dokud se sami nerozhodneme ho najít, tak nemáme možnost (ono se dá těžko hledat něco, když o tom nic nevíme). Myslím si, že základem je být pouze ve spojení se svým duchem. To znamená zbavit se takzvaných přivtělenců nebo takzvaných zbloudilých duší. Začít meditovat nejen se sebou, ale ještě přes někoho blízkého, ke komu máme důvěru. To proto, abychom nebyli svedeni svým egem na jednu z mnoha cest máji. A pak takto postupně pokračovat dál a dál, až třeba narazíme na něco, o čem jsme neměli ani to nejmenší tušení. Je asi zřejmé, že to nepůjde masově, ale jednotlivci mají asi šanci. V davu se lze dobře ukrýt.

Vydáno:   09. 01. 2016

Přečetlo:  970 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)