Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Kurz praktické, karmické a psychologické astrologie
- výuka astrologie pro začátečníky a mírně pokročilé

Kdy: 9. dubna 2016
Čas: 9 -17 h

Kde: Svitavská 23, BLANSKO (50 m od nádraží ČD a ČAD, naproti restauraci Golem) - z Brna cesta vlakem trvá 20 minut rychlíkem osobákem 30 minut, autem 20-30 minut

Cena: 1000,- Kč. Každý účastník obdrží skripta s potřebnými informacemi a se základy astrologie. PO celou dobu je pitný režim (studené i teplé nápoje) zdarma spolu s malým občerstvením

Lektorka:
kurz povede Ilona REGINA Grimová (znáte z TV Relax, TV Rebel a TV Kinosvět - pořad Vědmy radí) - poradkyně osobního rozvoje, karmická astroložka, numeroložka, zabývající se také výkladem karet, automatickou kresbou a diagnostikou.

Pro koho je kurz určen:
Kurzy, které pořádám, jsou sestaveny a uchopeny tak, aby každý snadno pochopil astrologické základy a byl si schopen sestavit svůj horoskop a hlavně v něm číst složité prvky, symboly a obrazce a aby každý byl schopen převést toto do srozumitelných slov a jasné řeči. V kurzu se seznámíte se základy jednotlivých znamení, planet, komických prvků, domů a aspektů. Naučíte se co, jak, proč funguje a jak se vše vzájemně ovlivňuje a má význam a dopad na naše životy. Kurz je zaměřen především na praktické procvičování, díky kterému se nejvíc naučíte a snadněji vše pochopíte. Moje bohaté zkušenosti a letitá praxe v tomto všem bude pomocníkem a rádcem pro Vás. Kurz je zaměřen na individuální přístup, kdy se každému z Vás věnuji jednotlivě, jak je potřeba, aby vše stačili vstřebat a pochopit. Po ukončení tohoto kurzu budete znát základy astrologie jako skvělého klíče k poznání veškerých souvislostí. Na konci kurzu každý absolvent zakončí malým testem znalostí, abyste si sami ověřili své znalosti a schopnosti.

Zaměření kurzu:
Tento kurz je koncipován na dvě části a to na teoretickou výuku, kdy část druhou tvoří praktické procvičování na datech narození Vás a a Vašich blízkých, na kterých se člověk nejvíce naučí a pochopí, neboť sami sebe povětšinou známe nejlépe. Výuka je doplněna také ukázkami a konkrétními případy slavných osobností a konkrétních důležitých okolností, vlivů a událostí.
Každý z nás se ocitá během svého života v různých situacích a to příjemných i těch problémových až krizových. A právě astrologie je skvělý nástroj u uchopení a pochopení toho, proč a jak se co děje. Díky astrologii, hvězdám, planetám, planetkám a komickým prvkům dokážeme najít podstatu každé situace a jádro každého problému. Den a datum našeho narození skýtá veškeré informace, které jsou uloženy v naší knize osudu. Jsou tam vidět naše slabé, silné stránky, talenty, problémy, těžkosti, děti, intelekt, vztah k majetku, práce, podnikání, zdraví, esoterické či technické předpoklady, partnerství a povolání.
Nativní horoskop, okamžik našeho zrození astrologie zachycuje jako momentální snímek (fotografii) v podobě horoskopu (zodiaku, zvířetníku, mandaly), kdy právě v tento moment je zachycen okamžik a bod našeho zrodu jako hvězdná mapa. Je to jakýsi jízdní řád našeho života, který nás provází a ukazuje naše cesty, trasy, spoje a celkové možnosti.

Náplň a obsah základního kurzu:
- práce s nativním (celoživotním, základním horoskopem) - pochopení základních významů a interpretace horoskopu
- symbolika jednotlivých astrologických prvků: zodiakální dělení, jednotlivé znamení, konfigurace, celková struktura, živly, polarita, dynamika, domy, významy jednotlivých planet a kosmických prvků, aspekty, konstelace a cyklické vlivy, lunární vlivy

Co si vzít sebou:
pomůcky pro psaní, tj. psací potřeby, sešit, blok, zápisník či papíry. Pro přípravu praktické části si nachystejte data sebe, či známých, které budete chtít probírat a podívat se na ně trochu „blíže“, které chcete „rozebrat“.

Stravování:
je možné naproti přes silnici v restauraci Golem, kde velmi výborně vaří, popřípadě je kousek Penny, Lídl, BIlla a Albert.

Jak se přihlásit na kurz:
na kurz je třeba se hlásit předem z důvodu omezeného počtu míst. Přihlásit se můžete pomocí níže přiloženého kontaktního formuláře na stránkách, přes e-mail: ilona.grimova@seznam.cz nebo SMS na číslo 607 907 166.

Vydáno:   01. 04. 2016

Přečetlo:  1072 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Ilona Grimová



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )