Články

- Knižní novinky -

Zázraky z nebe - Příběh nemocného děvčátka, jeho cesty do nebe...
Zázraky z nebe - Příběh nemocného děvčátka, jeho cesty do nebe a neuvěřitelného uzdravení
Christy Wilson Beamová


    Dojemný, skutečný příběh devítileté vážně nemocné Annabel z Texasu poutavě líčí její nebezpečnou nehodu, cestu do nebe a záhadné zmizení příznaků vážné chronické choroby.

    Annabel Beamová kvůli vzácné a nevyléčitelné poruše trávicího traktu, která jí od pěti let bránila vést život normálního zdravého dítěte, strávila většinu dětství po nemocnicích a ordinacích specializovaných lékařů. Jednoho zimního dne, když jí bylo natolik dobře, že si mohla hrát venku se svými sestrami, spadla z výšky deseti metrů do starého dutého stromu. Pád mohl skončit smrtí nebo ochrnutím, ona však nepochopitelně vyvázla bez jediného škrábnutí, a navíc se navzdory všem vědeckým prognózám z chronické choroby vyléčila.

    Podivuhodný příběh o zázračném uzdravení, které nedokáže vysvětlit ani moderní medicína a který se v rodině Beamových doopravdy stal, sepsala Annabelina maminka, Christy Wilson Beamová. Podle její knihy vznikl v roce 2016 také stejnojmenný film s Jennifer Garner v hlavní roli.

    Christy Wilson Beamová (*1972) se narodila a vyrůstala v Abilene v Texasu, kde pak po univerzitních studiích také několik let působila jako učitelka. Poté, co se vdala za svou lásku ze střední školy, zanechala učení a soustředila se na výchovu tří dětí.
Vydavatelství: NOXI
Více na: www.noxi.cz/kniha/177-christy-wilson-beamova-zazraky-z-nebe.html
Koupíte v knihkupectví nebo na: www.noxi.cz
Mediální servis:
Vladana Drvotová, vladana@2media.cz

Vydáno:   01. 06. 2016

Přečetlo:  1154 čtenářů
Zdroj: http://www.noxi.cz

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)