Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Bosenské údolí pyramid a vaše zdraví

    Zájem o pyramidy znovu ožívá a dostává nové impulsy. Dnes už víme, že se pyramidy vyskytují po celém světě. Mnoho desítek jich už bylo objeveno a potvrzeno, další stovky pyramid čekají na své objevení. Zabývá se tím velký počet badatelů - sám patřím ke skupině okolo WM magazínu. Účel stavby pyramid je dosud neznámý, možná generují nějaké elektromagnetické vlny nebo ultrazvuk. Místní lidé chodí na určitá místa na pyramidách, jejichž vlivem se jim zlepšuje zdraví - pyramidy je zřejmě nějakým způsobem dobíjejí a dodávají jim chybějící bioenergii.

    K nejznámějším pyramidám patří určitě ty egypské v Gíze, které se nachází v poušti bez rostlinstva. Pyramidy jsou rozmístěné podle souhvězdí Orion ve stavu před 10 500 lety př. n. l. Velmi známé pyramidy jsou určitě i ty jihoamerické, které jsou většinou v pralese, jako např. pyramida v Palenque. Kdo je stavěl? Mayové, Inkové, Aztékové nebo někdo před nimi - a proč? Pyramidy najdete také v Itálii ve městě Montevecchia, ale zcela zarostlé a použité k hospodaření. Byly objeveny satelitem při snímkování, jejich rozmístění je dobře vidět a je také podle souhvězdí Orionu.

    Bosenské údolí pyramid zase leží u města Visoko v Bosně, cca 35 km od Sarajeva. Kopec Vysočica - nyní nazvaný „pyramida Slunce“ - je pravidelného tvaru a je obložen několika vrstvami umělého kamene. Kamenné bloky jsou 4,5 m dlouhé, 1,5 m vysoké a 45 cm silné. Jejich stěny a rohy mají 90 stupňů a jeden váží přibližně 7 tun. Výška pyramidy je 220 metrů a je tedy nejvyšší na světě. Mnohá měření na vrcholu pyramidy Slunce ukázala výrony různých energií. Je možné říci, že je to také jediná aktivní pyramida na světě. Elektromagnetické vlny s frekvencí 28 kHz a s cca 4 V byly námi naměřeny pomocí moderních měřících přístrojů. Stáří pyramidy Slunce bylo určeno podle zkamenělého listu mezi obkladovými bloky a vychází na 29 000 let př. n. l. - je to vůbec možné? Posvátná geometrie ve Visoku je také dokazatelná a spojuje i další pyramidy v údolí.


    Nedaleko pyramidy Slunce v Ravnem byly objeveny umělé tunely. V těchto tunelech je přímo mystické prostředí a jejich stáří se odhaduje přibližně na 12 000 let př. n. l. Zasypání a zazdění tunelů bylo provedeno cca ve 4 500 letech př. n. l. a nadále není jasné proč. V posledních letech již bylo odkryto 1550 metrů těchto tunelů, ve kterých je extrémně zdravé prostředí. V roce 2015 bylo nově objeveno původních nezasypaných 127 metrů, částečně zaplavených křišťálově čistou vodou.

    Cíleně (při svém druhém pobytu v bosenském údolí pyramid v březnu 2015) jsem se věnoval měření glukózy a krevního tlaku před a po pobytu v tunelech. Měření proběhlo celkem čtyřikrát a přineslo velmi zajímavé výsledky, které budou prezentovány na přednášce. Tunely se nyní odkrývají už jen směrem k pyramidě Slunce. Objeví se zdroj elektromagnetické energie a ultrazvuku této pyramidy? Určitě by to byl objev tisíciletí. Už nyní je to ale velká turistická atrakce, od objevu navštívilo bosenské údolí pyramid cca půl milionu návštěvníků.

    Věřím tomu, že informace získané na mé přednášce (s videoprojekcí) budou posluchače inspirovat k návštěvě tohoto velmi zajímavého místa na Zemi nebo alespoň k experimentům s pyramidálními tvary.


    Autor článku Ing. Václav Urban, QAD bude přednášet na toto téma na festivalu Miluj svůj život v Plzni v sobotu 2.7.2016 v Učebně C od 19.00 hod. Info viz zdroj.

Vydáno:   09. 06. 2016

Přečetlo:  1614 čtenářů



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )