Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Pozvání na magickou aktivaci Karlova mostu 9. 7. 2016
    Zveme vás na magickou aktivaci Karlova mostu v Praze 9. 7. od 9,30 hodin LČ (místo setkání u sochy Karla IV. u staroměstské mostecké věže Karlova mostu). KRUH21, zapsaný spolek českých druidů, pokračuje v energetizaci města Prahy v duchu a v plánech Karla IV., císaře a krále českého, aktivací Karlova mostu a následně ještě tento den i energetickým propojením Karlova náměstí a Karlova až ke svatovítské kapli svatého Václava. Všechny základní práce jsou již druidy připraveny, dávné energetické linie otevřeny, čekají jen na aktivaci, na níž se s vámi rádi setkáme.

    Karel IV. byl nejen zasvěceným mystikem, ale také zaníceným druidem, vycházející ze školy Bernarda z Clairvaux (zakladatele Templářského řádu, jenž tvrdil: „Všechno, co umím, mě naučili druidé“). Proto o dni, kdy bude položen základní kámen nového mostu, rozhodl Karel IV. ve spolupráci se svými dvorními astrology a geomanty - druidy. Vypočetli spolu, že nejpříznivějším okamžikem položení základního kamene nového mostu bude 9. červenec roku 1357, o páté hodině a jedenatřicáté minutě. V tomto datu a hodině se nachází palindromická řada lichých čísel, kterážto měla mostu dodat energii a ochránit most před útoky negativních mocností.

    Palindrom je slovo, skupina slov nebo čísel, která čtená oběma směry mají stejný srozumitelný význam. 1357rok 9den 7měsíc 5hodina 31minuta, tedy zápis vypadá takto - 1 3 5 7 9 7 5 3 1 .

    Všechny v té době známé planety kromě Marsu byly v tento okamžik v astrologicky nejpříznivější poloze, totiž nad obzorem (Mars je symbolem velkých činů, ale též boje, války). Kromě Marsu a Měsíce byly tyto planety v Raku a v Rybách, tedy ve vodních znameních. Slunce se právě nacházelo v ascendentu znamení Lva, heraldického symbolu Království českého. A navíc byl Saturn v konjunkci se Sluncem, což bylo chápáno jako šťastné znamení, protože nepříznivý vliv Saturnu byl překonán působením Slunce.

    Stavbou nového kamenného mostu byl pověřen věhlasný stavitel té doby, Petr Parléř. Stavba byla dokončena v roce 1402. Po ukončení stavebních prací stál přes Vltavu most o délce 520 metrů a šířce deset metrů. Most byl na obou stranách osazen vysokými věžemi, kterými jsou Staroměstská mostecká věž a Malostranské mostecké věže. Most překonává nejen řeku Vltavu, ale také její umělé rameno, zvané Čertovka. Je tvořen šestnácti mohutnými oblouky, které nesou celou konstrukci nad hladinou řeky ve výši třinácti metrů. V letech 1683 - 1714 byly na zábradlí Karlova mostu instalovány sochy a sousoší významných světců, pocházející od významných barokních sochařů.

Vydáno:   23. 06. 2016

Přečetlo:  1017 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Danka



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )