Články

- Knižní novinky -

Audioteka.cz: Hlas poznání
Hlas poznání
Autor: Don Miguel Ruiz
Interpret: Renata Honzovičová Volfová
Délka: 4 hodiny 28 minut



Hlas poznání. Toltécká kniha moudrosti

    Don Miguel Ruiz, autor bestsellerů Čtyři dohody a Pátá dohoda, nám v této audioknize připomíná jednu hlubokou a prostou pravdu: Chceme-li skoncovat s emočním utrpením a obnovit svou radost ze života, musíme přestat věřit lžím, většinou o sobě samých. Tato průkopnická audiokniha, založená na staré toltécké moudrosti, nám ukazuje, jak obnovit víru v pravdu a vrátit se ke zdravému rozumu.

    Ruiz mění způsob, jakým vnímáme sami sebe i druhé lidi. Pak nám otvírá dveře do reality, kterou jsme vnímali jako dvouleté děti - do reality pravdy, lásky a radosti.

Don Miguel Ruiz (1952)
    Narodil se na mexickém venkově v rodině léčitelů a byl vychován svou matkou curanderou (léčitelkou) a dědečkem naguálem (šamanem). I přes očekávání své rodiny, že bude pokračovat v této léčitelské tradici, se rozhodl vystudovat klasickou medicínu a stát se chirurgem. Jeho život však dramaticky změnila autonehoda, kterou na počátku sedmdesátých let šťastně přežil a po ktreré se začal intenzivně zabývat svým životem a sám sebou. Rozhodl se naplno věnovat rozvíjení staré moudrosti svých předků. Nejprve se učil u své matky a své učení později zakončil u významného šamana v mexické poušti. Podle toltécké tradice vede naguál člověka k osobní svobodě. Don Miguel Ruiz svůj život zasvětil předávání této staré toltécké moudrosti. Tympanum dosud vydalo Ruizovy audioknihy Čtyři dohody (čte J. Dušek), Pátá dohoda, Láska, vztahy a přátelství a Hlas poznání.

Renata Volfová (1959)
    Herečka, rozhlasová hlasatelka a dabérka. Po svém otci Richardu Honzovičovi zdědila lásku k filmu a k rozhlasu. Vystudovala Státní konzervatoř v Praze. Hrála mimo jiné ve filmech Prodloužený čas a Fešák Hubert, ale známá je především jako dabérka. Téměř dvě desetiletí pracovala jako hlasatelka stanice Český rozhlas 2 Praha. Namlouvá komentáře k televizním pořadům a pro nevidomé načetla více jak 90 audioknih. Tympanum v její interpretaci vydalo audioknihy Solaris, Šifra mistra Leonarda, A hory odpověděly, Láska, vztahy a přátelství, Hlas poznání a Čarodějka z Portobella.
Audiotéka.cz - mystika rovnou do uší
    Audioknihy jsou v dnešní uspěchané době trendem a to i proto, že audioknihy "lze číst" při různých činnostech (jízda dopravními prostředky, domácí práce nebo jen pro odpočinek). A to hlavně v naší dnešní době, kdy se snažíme najít čas na relaxaci a také na literaturu. Audiotéka nabízí nepřeberné množství mluveného slova a to již od roku 2011. Její jedinečnost je v tom, že audioknihy lze poslouchat díky webové stránce audioteka.cz a také díky aplikacím pro chytré telefony.
Proč poslech audioknih s Audiotékou?
=> V nabídce přes 3000 audioknih ve formátu MP3 a to nejrůznějších žánrů.
=> Možnost si zdarma poslechnout ukázku u každé audioknihy a nebo využít nabídku kapitoly zdarma.
=> Zakoupené audioknihy zůstávají na Poličce, kde jsou uživatelům stále k dispozici a to i pro opětovné stažení do různých přístrojů.
=> Audioknihy lze získat ihned zaplacením různými platebními metodami ( PayPal, PayU)
=> Možnost využít pro nákup i poslech aplikaci. K dispozici je pro Android, iOS i Windows Phone.

Více audioknih na audioteka.cz.



Vydáno:   06. 12. 2016

Přečetlo:  746 čtenářů
Zdroj: http://audioteka.com

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)