Články

- Knižní novinky -

Andělské klíče (Silke Bader)

Andělské klíče
Silke Bader

    Maličký dáreček pro radost, malý průvodce, který vám zkrásní den. Malinké, roztomilé a andělsky jemné i přesné. Andělské klíče jsou opravdu malými klíči k denním záležitostem, běžným otázkám a řekněme k odemknutí každého nového rána.

Poselství pro něžné naladění

    A protože tu nemáme žádné návody k výkladu, tak se tyto kartičky řadí k těm ryze intuitivním, které prostě vezmete do ruky a pak s nimi souzníte. Naladit se na vzkazy od svých andělů strážných nebo prostě jen od Univerza je nesmírně jednoduché. Chce to jen pokoru, ticho a snahu vnímat sdělení, které na kartě najdete. Je vlastně úplně jedno, jestli berete sdělení jako andělské, nebo obecné, je každopádně mimořádně příjemné ho brát jako sdělení od dobrého přítele, posla nebo průvodce naším životem.

    Ten nejlépe ví, co zrovna potřebujeme. Umí poplácat po rameni, umí to rameno i nabídnout k pláči, je-li třeba. Ale pak vezme kapesník a utře slzy.

„Staň se tvůrcem zázraků svého života.“

„Dovol si přijímat.“

„Žij svou pravdu.“

„Rozdávej z nevyčerpatelného vnitřního bohatství.“

„Vede tě šťastná hvězda.“

„Buď na sebe hodný.“


Pro každý den jako vzpruha!

    Drobná sdělení, která když si vytáhnete třeba ráno po probuzení nebo před začátkem pracovního dne, dokáží rozsvítit malé světlo naděje a smysluplnosti života.

Do výkladů jako třešnička na dortu

    Do velkých výkladů se hodí jako doplněk ke všem inspiračním kartám, tarotům i jiným typům karet. Poselství pro nadcházející týden, nasměrování, inspirace, tečka za řečeným. To vše mohou obstarat Andělské klíče díky svým univerzálním vzkazům, které jsou schopny se spojovat s mnohými dalšími významy. A někdy celý výklad zaobalí tak, že „přesně to jsme potřebovali.“

Malé, skromné, něžné - ale velmi příjemné a silné!
O Andělských klíčích:
    Karty v tomto balíčku vám pomohou živě komunikovat s milujícím světem andělů. Každé ráno nebo večer si vytáhněte jednu kartu a pozitivně se nalaďte na její nebeské poselství. Můžete také klást cílené otázky svému strážnému andělovi a obdržíte od něj radu, co je pro vás momentálně nejprospěšnější. Důvěřujte svým andělům - a oni vám odpoví.
O autorce:
    Silke Bader je německá autorka, která se zabývá andělskou tématikou již dlouhé roky. Píše knihy s andělskými sděleními a také motivační kalendáře a meditativní obrazy. O své poznatky a umění se dělí s ostatními na tematických seminářích.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2017, www.synergiepublishing.com



Vydáno:   08. 09. 2017

Přečetlo:  686 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)