Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Síla vizí - Pozvánka na semináře Alície Hamm v České republice

Síla vizí- Pozvánka na semináře Alície Hamm v České republice od 18.- 29. 10. 2017

    Již 11 rokem přijíždí do Čech šamanka a léčitelka Alicia Hamm. Letošní podzim nabídne Alicia Hamm přednášky, semináře a individuální konzultace a léčení v termínu od 18.-29.10. 2017. Chcete si ujasnit své vize, přání, vztahy, cíle a záměry? Cítíte potřebu se zastavit, věnovat se sám sobě a svému rozvoji, hledáte, váháte, nevíte, řešíte? Srdečně zveme na setkání s touto moudrou, silnou a výjimečnou ženou.

    Alicia je šamanka původem z Argentiny, která přijala jméno „Most“ (the Bridge). Alicia následuje tradice indiánských kmenů (Lakota a Hopi ) severní a jižní Ameriky. Mezi její učitele patřil Walace „Černý los“ (Wallace - Black Elk), který je i její hlavní a největší učitel, „Hbitý jelen“ (Swift Deer), „Odvážný bizon“ (Brave Bufalo), „Pán větrů“ (the Lord of the winds), incký mistr Don Eduard, Franco Gabriel Hernández a další. Na svých seminářích pracuje s lakotským šamanským léčivým kruhem (Medicine wheel), lakotskou školou snů (the Dream school). Na seminářích používá a pracuje s kyvadlem, krystaly, učí čištění aury, otevření čaker, meditace. Její přístup vychází z principu, že ona je pouhým nástrojem - Mostem, semináře řídí formou chanellingu. Alicia svým léčením umí přesně lokalizovat naše bloky, které jemným způsobem pročišťuje, uvádí nás do našeho středu, do spojení se silou přírody a do naší jednoduchosti. Dokáže posílit naše duševní síly a podpořit naši transformaci. V současnosti žije Alicia na Kanárských ostrovech a vede semináře, rituály a setkání po celé Evropě. Mluví španělsky, německy a anglicky. Při své poslední návštěvě České republiky se Alicia věnovala tématu Absolutní Důvěry, letos se bude věnovat VIZÍM.
Program říjnové návštěvy Alicie Hamm v Čechách
Přednáška
„Láskyplné vztahy jsou základem života“


Láska a emoce jsou motivací v každém okamžiku našeho života, naše láskyplné vztahy nám dávají sílu, která nás vede v životě a jejich charakter tvaruje naše životy. Bůh je esencí Lásky a naším spojením se Světlem, ale Láska je také Ohněm a někdy nás Láska může dohnat k šílenství… Potřebujeme tedy pracovat na našem vztahu k Lásce, stejně tak jako musíme pracovat na našich Láskyplných vztazích, protože tyto vztahy jsou naší cestou ke štěstí… Láskyplný vztah je spojen se schopností radovat se a to je spojeno se schopností cítit potěšení.

Praha: 18. 10. 2017, od 18-21 hodiny v Akademickém klubu (Akademie léčivé výživy), Údolní 1, Praha Braník (areál Pivovaru Braník).
Brno: 26. 10. 2017, 17- 20 hodin v centru Lipka, Kamenná 20, Brno (www.lipka.cz)
Cena: 500 Kč
Víkendové Semináře
Jak se ochránit od vnější reality a vytvořit svou vlastní, abychom byli v míru a lásce spojeni s Duchem (20. -22.10.2017)

    Budeme pracovat na našich vizích a snech, protože manifestujeme to, co vidíme, pro sebe a pro Matku Zemi, zvenčí se stáváme ohrožujícím obrazem, který ovlivňuje naše vize a sny, to od nás vyžaduje mnoho síly a energie. Je důležité, abychom se připravili a čelili této situaci a zůstali pevní v našem středu, jako strom. Veškeré šamanské nástroje, které potřebujeme, použijeme k dokončení tohoto úkolu.

Síla vizí (27.- 29.10.2017)

    Chceme-li, aby se něco stalo realitou a manifestovalo se v našem životě, musíme to vidět. Proto jsou tak důležité sny, vize a to, co si představujeme. Vzkazy, které dostáváme prostřednictvím snů, zatímco spíme, jsou komunikací duše, nevědomí, toho, co ještě mozek nevnímá jako důležité v našich životech. Sny nám přinášejí odpovědi, varování nebo rady a doplňují potřebné informace procesu, aby byl kompletní, přidávají do našeho vědomí hledání. Použijeme všechny šamanské nástroje, abychom mohli manifestovat to, co chceme a vytvořili nový svět a nechali za sebou to staré.

Místo: Meditační centrum u Kamenné ryby, Loděnice-Chrustenice 160, 12 km od Prahy směr Beroun, www.ukamenneryby.cz
Cena: 4 500 Kč (zvýhodněná cena při platbě celé částky do 15. 9.: 4 250 Kč)
(záloha 1 500 Kč, cena zahrnuje stravu a ubytování)

V centru u Kamenné ryby probíhají dle zájmu také individuální léčení a konzultace s Alicií, v období od 18. 10.- 25. 10. 2017.

Přihlášky na přednášky, semináře i individuální léčení :
Ena Šperková, tel: 774 309 259, Email: enasperk@centrum.cz

Veškeré informace k seminářům v Čechách a poslání pro letošní rok najdete na našem webu:
www.aliciahamm.blackeye.cz

Facebook Alicia Hamm pro Čechy:
https://www.facebook.com/Alicia-Hamm-1632351683719510/?ref=ts&fref=ts



Vydáno:   14. 09. 2017

Přečetlo:  1528 čtenářů



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )