Články

- Knižní novinky -

Nejmohutnější stromy naší země (Marie Hrušková)
Soutěž ukončena. Výhercem se stává: Štecher Jiří, gatulujeme.
Zodpovězte soutěžní otázku a JEDEN Z VÁS vyhraje knihu
od nakladatelství Euromedia Group a.s., ESENCE:
Nejmohutnější stromy naší země.
Soutěžní otázka:
Kolik stran má tato kniha?

a) 128
b) 208
c) 218


Soutěž bude probíhat od 21. 11. 2017 do 3. 12. 2017. Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho z vás, který dostane zmíněnou knihu: Nejmohutnější stromy naší země. Správné odpovědi posílejte na email: admin@esoterikweb.cz a nezapomeňte napsat celou vaši adresu.

Ke každé správné evidované odpovědi přiřadíme pořadové číslo a prostřednictvím třetí osoby se bude losovat z daných čísel zde. K výherním číslům si přiřadíme adresu a výhra může putovat k vám. Po skončení soutěže zveřejníme pouze jména vylosovaných výherců. Adresy nikomu neposkytujeme ani nearchivujeme a po skončení soutěže budou všechny vymazány.


Děkujeme H. Krausové za poskytnuté knihy do soutěže.

Nejmohutnější stromy naší země
Marie Hrušková

    Marie Hrušková (nar. 1939) je česká spisovatelka a scenáristka. Ve svém celoživotním díle se soustředí na tematiku stromů, přispívá do časopisů, vede webovou stránku www.pamatnestromy.cz, spolupracuje s rozhlasem a televizí a její texty o stromech se staly podkladem například pro televizní pořad Paměť stromů (2003). V roce 2011 jí vyšla výpravná obrazová publikace Podivuhodné stromy. V této knize se soustředí na nejmohutnější stromy, které lze potkat při toulkách naší vlastí, a texty, plné zajímavostí a praktických detailů, doplňují jedinečné fotografie Pavla Hössla. Výsledkem je krásná inspirativní publikace, která pohladí po duši.
Vydala: Euromedia Group, a..s., ESENCE
Více na: www.knizniklub.cz
Koupíte v knihkupectví nebo na: www.bux.cz

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Vydáno:   21. 11. 2017

Přečetlo:  2003 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)