Články

- Knižní novinky -

Maxiúplňkové zamyšlení s kartami Marie na BŘEZEN

Maxiúplňkové zamyšlení s kartami Marie, královna andělů na BŘEZEN

    Téma je jasné. Co v březnu využít pro „jarní úklid“ duše? Březen patří k vzácným měsícům, ve kterých zažijeme dva úplňky. Jeden druhý březnový den a druhý celý březen zakončí. V průběhu se nám tedy rýsuje takový cyklus, ve kterém se můžeme zhoupnout na vlně velkého úklidu a po novoluní na vlně nových příležitostí. Mne napadlo se podívat, jakým tématům bude právě toto zvláštní březnové uskupení slušet.

Karty Marie, královna andělů a tarotová karta Poslední soud.

Požehnání, Oddanost, Důvěra


    Začnu tarotem. Poslední soud je o událostech a situacích, které vyžadují už nějaké konečné řešení, nebo alespoň pochopení. Právě takové se vám mohou v březnu více vracet do života, a to i situace starší nebo dlouhodobě neřešené, a může to být cítit tlak osudu nebo druhých lidí na to, aby to dostalo nějaké konečné razítko. Propuštění, potvrzení, oficiality - všechny tyhle pocity budou v březnu více znát než kdy jindy.

    Na druhou stranu to je také období, kdy budeme nuceni nastoupit na nové cesty, potýkat se s různými výzvami, které se mohou zdát velmi těžké. Situacemi, které nás posunou někam, odkud už nebude cesty zpět.

A co nám říkají ty modré něžné kartičky od Doreen Virtue?

    První karta je připomínkou vděčnosti, přesunutí pozornosti od toho, co je špatně na to, co je době. Více vnímat dary, které máme a tím nepropásnout i přicházející nové drobné dárečky, které půjdou v březnu kolem. Vzhledem k té tarotové kartě mám dojem, že v březnu může být mnoho drobných událostí vnímáno tak nějak běžně, ale později se ukáže, že měly obrovský zásadní význam do budoucnosti.

    Druhá karta je o oddanosti svým vlastním cílům a sobě. Abychom neváhali nad pravostí svých hodnot, uměli říci ne, když nás někdo bude odvádět od našich přesvědčení a o rozvíjení toho, co je pro vás skutečně důležité.

    Třetí karta je o důvěře v to, že všechno, co se děje, je v pořádku. Možná v březnu dostanete odpovědi na své otázky, na svá přání, přijdou události, které vás posunou přesně tam, kde jste dlouho chtěli být. A důvěřujte, že třeba i ty nepříjemné cesty, které k nim vedou, jsou ty správné.

    Březen tedy vypadá velmi zásadně a určitě bude dobré si držet pozornost pěkně naostřenou, aby nám nic neuniklo. A hlavně - využívejte všechno dobré, co se kolem vás mihne!
O autorce:
    Doreen Virtue, Ph.D., je jasnovidná lektorka, doktorka psychologie, která pracuje s říší andělů, pořádá kurzy po celém světě, zabývá se andělskými terapiemi, komunikací s duchovním světe. S podobnou tématikou napsala knihu Andělská terapie, Léčení s anděly, Léčení s vílami a Poslové světla.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2017, www.synergiepublishing.com

Vydáno:   05. 03. 2018

Přečetlo:  717 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)