Články

- Knižní novinky -

Kouzelné časy (Jody Bergsma)

Kouzelné časy
Jody Bergsma

    Paráda! Byla jsem překvapena, jak přesně karty odpovídají a jak skvěle působí na intuici, kdy ještě mnoho dalších informací přišlo k samotné kartě a byla to trefa do černého. Jak nenápadné - takové něžné, krásné, vílí, kreslené pastelovými barvami - a ono se v nich skrývá energie a informací jako v pořádně drsném tarotu.

Měkkost si zachovávají, pošťouchnou vás k lepšímu

    Karty jsou měkkým pohlazením, které umí přijít často na ještě přesnější místo, než na které zamýšlíme my sami. Přesněji ukáže problém. Nebo silné místo, které je dobré v tuto chvíli rozvíjet, protože nám to pomůže v řešení problému, který domněle máme. Najednou zjistíme, že onen problém nebyl tak úplně probléme, ale docela fajn darem. A stačí se jen na věci podívat jinak.

BAREVNÉ POHLAZENÍ PO DUŠI

    Barevné pohlazení na duši je samo o sobě léčivé a už jen mít v ruce tyto karty je velmi uklidňující.

Všichni jsme v procesu. Odevzdej se změnám. Přestaň se bát. Důvěřuj tomuto mocnému procesu.

    Karta Cykly je jednou z mých nejoblíbenějších a právě pro chvíle, kdy víte, tušíte, že procházíte nějakou životní změnou, byť intimní a niternou a navenek neviditelnou, jsou tyto karty nejvhodnější. Ukáží nám, co kde opouštíme a za co máme být vděční. Případně, co si s sebou na tu novou životní cestu vzít.

    A ukáží nám i náhled budoucnosti, ačkoliv to může být třeba jen formou ujištění, že o nás bude osudem postaráno a že se máme odevzdat tomu mocnému proudu změn a procesu, který z nás udělá zase o kousek lepšího nebo jiného člověka. Čím více jsme uvolnění, „v proudu“, tím snadněji k nám Kouzelné časy promlouvají, řekla bych…

HEBKÉ ČTENÍ

    Knížečka, která je součástí balíčku, jsou něžná, zároveň však velice silná a přesná poselství, která posilují schopnost napojit se sami na sebe a otočit mysl, přemýšlení, směr našich úvah chcete-li, tak, abychom cíleněji šli za přístupnějším cílem, snáze našli schůdnou cestu životem, která nás bude těšit.

    A o kráse obrázků raději ani nemluvím. Jsou dokonalost sama. Můžeme být rádi, že se autorka ke své lásce a talentu vrátila.
O autorce:
    Jody Bergsma vystudovala strojírenství i přesto, že od dětství ráda malovala a zachycovala své sny, vyhrála spousty malířských soutěží. Později zjistila, že malování je jejím posláním, a kromě svého talentu využila i znalosti geometrie, založila si svou společnost a dala se do vytváření mnoha obrazů, výstav, ilustrování šesti fantasy knih, z nichž tři také sama napsala. Žije se svými dětmi v Bellinghamu ve Washingtonu. Více o ní najdete na www.bergsma.com
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2019,, www.synergiepublishing.com

Vydáno:   19. 10. 2019

Přečetlo:  648 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)