Články

- Prezentace -

Aurioní průvodce
Richard Krajča
JOD-HE-VAU-HE

    Zdravím všechny bytosti, kterým byla daná možnost objevit tento web. Jmenuji se Richard Krajča alias "Aurione" a narodil jsem se v Opavě v Kateřinkách roku 1975. Mým přáním, touhou, posláním je ukázat/pomoci všem, kdož touží po duchovní svobodě správnou a jedinou cestu k opravdovému zasvěcení. Všechny mé vědomosti, jakož i praxi jsem čerpal z knih Františka Bardona, za které nemohu dostatečně vyjádřit své nekonečné poděkování a pevně věřím, že jednoho dne s mistrem (i ostatními) usedneme nad sklenicí astrální prány a pohovoříme o této osudové cestě.....

    Život je cesta našeho nižšího JÁ za nalezením našeho vyššího JÁ, ale kdo chce z larvy udělat motýla musí se nejprve ztotožnit s myšlenkou létaní. Mým životním posláním, za které jsem nekonečně vděčný a pokorný je pomáhat lidem v jejich duchovním rozvoji.

Nejdůležitější faktor úspěchu?

Manifestace, nekonečná víra, železná vůle, láska ke všemu stvořenému, pochopení a živlová rovnováha.

Žít vědomě a asketicky!

Chcete-li se těšit 100% zdraví tak se nad sebou zamyslete. Kdo si co zaseje si také sklidí, co nezaseje nesklidí a každé proč má své proto.
Dlouhou dobu se zabývám hermetikou a pokud by v tomto chtěl někdo poradit, rád mu pomůžu. Kontakty a veškeré informace naleznete viz zdroj.

Vydáno:   10. 08. 2020

Přečetlo:  521 čtenářů
Zdroj: https://www.aurione.cz

Autor (vložil): Richard Krajča



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)