Články

- Knižní novinky -

Christina, kniha III (vědomí vytváří mír) - (Christina von Dreien)
Christina, kniha III (vědomí vytváří mír)
Christina von Dreien

    Tak tuhle knihu všichni potřebujeme. Nazvala bych ji dokonalým relaxačním čtením, které vás doslova vezme do jiných světů, ve kterých jsou věci v pořádku, ve kterých mají řád a logiku, která… jednoduše řečeno, kterou bych chtěla, aby existovala.

    A s vědomím, že Christina je autorem nového věku, si ráda přečtu názory nových generací, které budou ovlivňovat svět. A snad - více takových. Více se zamýšlet o světě v lásce, více se zamýšlet o udržitelnosti, o zvířatech a souladu na Zemi. Už předchozí dvě knihy byly věnovány míru, smíru a lásce, ale tato třetí rozhodně přichází jako na zavolanou. Vysvětluje nám formou otázek a odpovědí naprosto cokoliv, co vás napadne. O úkolech naší duše, o logice života na Zemi.

    Právě část s otázkami a odpověďmi pro mne byla tak zajímavá, že jsem přeskočila začátek i konec a rovnou se začetla na dlouhou dobu. Zároveň tato struktura knihy dovoluje pohodlné čtení po kousíčcích, před spaním, po probuzení, k čaji, kávě nebo na dovolené. Dokonce bych řekla, že čím víc klidu a pohody na knihu máte, tím příjemnější je. Ne, ve stresu a chvatu je její čtení zbytečné, v hlavě mi nezbyde nic, jen pocit chaosu a tíhy z toho, že „na ni nemám čas“. Tak je to.

Čtení je to velmi osobité a osobní.

Máte pocit, že autorka sedí vedle vás a promlouvá laskavým hlasem. A chce, abyste našli své já.

Svůj smysl života. Své něco, co Vás drží při životě.

Takže, uvařte si dobrý čaj a sedněte si s Christinou nad její knížku.


A bude vám dobře.
Ukázka:
    „Rozvíjení lásky k sobě a k druhým je postupný proces. V naší společnosti nás po staletí učili, že láska je vázána na určité podmínky, předpoklady nebo požadavky. Myslíme si, že k tomu, aby z nás mohla proudit láska, jsou nutné určité vnější okolnosti. Myslíme si, že naše láska závisí na tom, co ostatní lidé říkají, dělají nebo čím a kým jsou. Ve skutečnosti však lásku vnější formální projevy nezajímají a nepotřebuje žádné vnější předpoklady.“
O autorce:
    Christina von Dreien se narodila 15. dubna 2001 a už jako dítě měla rozšířené vědomí a mnohé paranormální schopnosti. Patří k nové generaci mladých lidí, jež představuje zcela novou dimenzi lidské existence. Ukazuje lidem nesmírný potenciál jejich životů a pomáhá konstruktivně přetvářet naše individuální i kolektivní životy a vyléčit traumata, které si jako lidstvo nese.
Vydalo nakladatelství Anch-Books, 2022 , www.anch-books.eu



Vydáno:   01. 11. 2022

Přečetlo:  199 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)